Lyst på wallpaper?
 

Jeg (Christina) tenkte jeg skulle lage en Justin Bieber wallpaper, jeg har lagt ut det her før, og jeg har også lagt ut facebook cover bilde. Det jeg lurer på er; Vil dere ha pc wallpaper, iphone wallpaper eller facebook cover bilde? Og er det noen spesiell bakgrunnsfarge eller motiver dere ønsker, noen spesiell skrift, f.eks ting justin har sagt, eller sang tekst osv. Kom med forslag, så skal jeg prøve å få lagd noe ut av ønskene deres, hvis det er noen som kommer med ønsker da :)

 
Wallpapers

Har lagd noen wallpapers jeg tenkte jeg skulle legge ut her. De er nesten helt like alle sammen, men legger de ut for det hvis noen er interesserte :)

 

  

  

 

  

 

Trykk på bildene for å få original størrelse.

 

Likte du noen av de?
A May wallpaper

Da er april ferdig, og nye bilder for skrivebordene deres er på vei! Forrige måned gikk så fort, men jeg kjenner at jeg allikevel er lei av de gamle bildene mine. Derfor, har jeg laget ett nytt idag, for mai, og flere kommer imorgen! Grunnen til at det kun er ett idag, er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til å lage noen andre.


(Trykk her for å få bildet i full størrelse)
 
Gjerne fortell meg hvordan dere vil ha de nye bildene, hva dere synes om denne og hva jeg kan gjøre bedre! Skal jeg forresten fortsette å ha dem sånn, eller ta copyright på dem? Føler at det er så altfor mange som stjeler og sier de har laget dem selv.. Det er SAMRIN som har laget dem, haha.

1469796111333658410591

Nye Justin Bieber wallpapers


(Trykk her for full størrelse)


(Trykk her for full størrelse)

Bla et par innlegg nedover, eller sjekk i Wallpaper-kategorien for flere skrivebordsbakgrunn! Bruker dere noen av dem?

Hva syns dere? 

Justin Bieber wallpaper - april

Da jeg blogget på Bibses pleide jeg å lage wallpapers for hver måned som leserne kunne bruke som skrivebordsbakgrunn. De er tilpasset en størrelse til min mac (1280x800px) men skal passe alle. Jeg har nå laget en til denne måneden, og lover flere snart.


Trykk her for riktig størrelse på bildet.

Jeg kommer til å lage flere imorgen, så om dere har noen bilder dere ønsker jeg skal bruke; send link til bildet i feltet!

Hva syns dere?
logo