Nytt design, + litt info

Som dere sikkert vet så var jeg (Silav) og Samrin eierene av denne bloggen fra starten, vi laget bloggen ilag for 3 mnd siden. Men nå har Samrin sluttet her fordi hun ikke har tid til å blogge, så det vil si at fra og med nå av er kun jeg eieren av JBdaily. Jeg kommer til å ha gjestebloggere ilamme meg, så får vi se hvordan det går fremover. Men har tre tentamen igjen, og to prøver tror jeg så de må jeg få tatt og da blogger gjestebloggerene frem til jeg er ferdig med alle skole ''sakene''. Det har seg også sånn at jeg reiser bort hele sommerferien, så blir litt dårlig med nett der nede.. så blir lite blogging fra min side, men skal prøve mitt beste. Men skal ha to gjestebloggere inne som kan blogge hele sommerferien for meg, og etter sommer så er jeg tilbake for fult.

Men som dere sikkert ser så har jeg fått nytt design, jeg er fornøyd.. så håper dere også liker den!  Kommer til å ha det nå fremover, så får vi se hvordan det blir etter sommer:


- Silav Bieber

 

Samrin forlater JB daily

Kjære søte lesere. Jeg har vært en del av denne bloggen i rundt 3 måneder, og har kost meg mye. Jeg har blitt kjent med flere lesere, og det å i det hele tatt snakke med noen av dere har vært veldig gøy, og jeg setter pris på at dere har satt igjen kommentarer i innleggene mine. Men nå er det slutt for meg! Dere lurer kanskje på hvorfor, og svaret jeg gir er enkelt. Jeg har ikke tid. Nå som det nærmer seg sommerferie har jeg hatt veldig mye å gjøre på skolen, men jeg har allikevel stått på med bloggen. Jeg skal snart reise, har mange planer for sommeren, og kan derfor ikke være en del av JB daily lenger.

Jeg vurderer å opprette en egen personlig blogg, men er veldig usikker, føler jeg kommer til å bli lei av den med en gang. Men vi får jo se! Silav kommer til å holde denne bloggen gående til hun selv bestemmer, og etter dette innlegget, er kun hun eieren av JBdaily alene. Det har vært veldig kult å få vært med på dette, og Silav er ei kjempesøt jente. Spar dere for negative kommentarer.Much love! PS; avslutter med å kåre vinnerne av konkurransen, dette blir røpet i løpet av dagen.
146979681336046793386

Velkommen til vår Bieberblogg!Vi er to jenter på 17 og 15 år som nå har opprettet en Bieberblogg, fordi vi er store fans av Justin Bieber, og har lyst til å vise dere det. Samrin er fra Fetsund på Østlandet, mens Silav er fra Bodø i Nordland, og til tross for den lange avstanden, har vi blitt gode venner via Bibses og facebook. Mange av dere kjenner sikkert Silav som Bibsesbloggeren, kanskje dere vet hvem Samrin er også, hun gjesteblogget der i flere måneder. Vi har mye kunnskap om Justin, og ønsker å holde dere oppdatert. Vi vil dele ting med dere, skrive historier og prøve å tilfredsstille deres behov. 

Litt kort om jentene - 

Samrin Batol: 
Jeg er 17 år, har brunt hår og brune øyne. Jeg går medier og kommunikasjon på Sørumsand videregående skole, som ligger 20 minutter unna Fetsund, der jeg bor. Jeg er fra Oslo, men flyttet hit for to år siden. Jeg gjør ikke noe spesielt på fritiden, men elsker å synge og redigere bilder og videoer. Jeg har også en kjæreste som heter Sondre; han har jeg vært sammen med siden 07.08.09! Jeg har likt Justin Bieber siden våren 2009, da jeg så han synge With You av Chris Brown på YouTube. Siden den gang har jeg fulgt han, lært av han, blitt inspirert og digget han! Jeg er utadvendt, lett å bli kjent med og elsker å ha det gøy! 

Silav Bieber:
Jeg heter Silav, 15 år og bor i Bodø. Jeg er ei aktiv jente som alltid har elsket å danse. Det meste av tiden min går på blogging, familie og venner. Jeg har verdens beste foreldre og tre søsken. Blant venner og familie er jeg kjent som den store Belieberen, den som alltid smiler og den som alltid ler. Jeg oppdaget Justin i 2007, og har siden den gang alltid likt han. Jeg er en person som er lett å bli kjent med, men gir ikke alt for mye av meg selv før jeg kan stole på personen. Når det gjelder denne bloggen, er jeg glad for å starte "blogglivet" på nytt; jeg var en av eierne bak Norges største fanblogg som de aller fleste av dere vet, men ga meg igår og er klar for denne utfordringen og bloggen uten all toppblogger greiene.

Vi gleder oss masse til å blogge for dere! Dette skal bli bra.

Har dere spørsmål? Bruk kommentarfeltet, eller evt. søk oss opp på formspring! SamrinB og SilavBieber.

Vi har også laget en egen logo til bloggen vår,Kommer du til å følge bloggen vår fremover?