CurryShop.no

Hei dere!

 

CurryShop.no er en norsk nettside der det selges alt fra klær, sko, Justin Bieber ting og masse annet. Jeg anbefaller nettsiden sterkt til alle sammen. Snart skal sikkert dere alle sammen ha juleball på skolen, og trenger ny kjole eller hva? Alt jeg har å si er, sjekk curryshop. Det er helt nydelige kjoler der, og jeg er ganske sikker på at du kommer til å like dem.

Trykk HEEEER så kommer du inn på nettsiden.

 321 JUSTIN BIEBER VEGGKLOKKE 238 T - SKJORTE 1577 COCTAIL KJOLE 1523 COCTAIL KJOLE 

 318 JUSTIN BIEBER SNEAKER 317 JUSTIN BIEBER HEADPHONE 680 COCTAIL KJOLE 1543 PARTY KJOLE

 

//reklame


-Silav Bieber
 

 

Pakker fra shaver og nfoto

For noen dager siden fikk vi hver våre sponsorpakker i posten. Vi fikk rosa barberhøvler, kalt Shai, fra den internasjonale produsenten Doco som er veldig populære og leverer produkter til over 100 land. Denne høvelen er utrolig bra og gir et godt resultat etter en barbering på armer og bein! 

Ikke nok med at den er bra, den er også utrolig billig i forhold til de man får i butikkene. Hvorfor bruke mye penger, når du kan få en billig og fin en via nettet?

Anbefaller alle å bestille barberhøvel fra www.Shaver.no.


Vi fikk også hver våre kjempekule pakker fra nFoto.no! Silav fikk en egendesignet, magisk kopp, mens Samrin fikk egendesignet iphondeksel! De er utrolig herlige, og er i kjempekvalitet. Nfoto har billige priser og leverer raskt! Fra denne siden kan du få alt fra egendesignet mobildeksler, til fotorammer og tilbehør til profesjonelle kameraer. De har Norges største utvalg på fotogaver!Vi er veldig fornøyde!

1469796111333658410591

Tjen penger og få sponsorer på bloggen din!

Har du lyst til å tjene penger på bloggen din? Da har du flere valg, og blant disse finner du bloggerfy og sponsetblogg.

Sponsetblogg:
Hvis du vil ha sponsorer til bloggen din som faktisk lykkes kan du registrere deg på http://sponsetblogg.no. Denne siden vil veilede og hjelpe deg; du kommer til å få flere sponsorer og oppdrag; HELT gratis.

Bloggerfy:
Bloggerfy er en side som du kan tjene penger på; du trenger verken mange lesere eller en avansert blogg, det eneste du må gjøre er å sette inn en kode på bloggen din, så får du ta en del av deres potter, og få penger for det. Samtidig får du 0,5kr for hvert klikk leserne gjør på annonsen. Trykk på en av lenkene nedenfor eller på venstre side for veileding. Anbefales!