Hvorfor elsker jeg Justin Bieber?

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!
__

Mange som ikke har noen bekjentskap til Justin lurer garantert på hva vi ser i denne 18 åringen. Hva er så spesielt med han, hva gjør han for at millioner av folk over hele verden ser såpass opp til han? Hva har han gjort for å fortjene dette, og hvorfor gir vi han så mye oppmerksomhet når han ikke engang vet hvem vi er? Jeg har tatt for meg alle disse spørsmålene, og satt dem opp oversiktlig. Jeg, som er såpass stor fan, har nå tenkt å gjøre rede for alle som lurer; alle hatere, folk som ikke har noen meninger om han, og resten av denne store Belieber-familien som kan si seg enige.

Dere tenker garantert at det er feil av oss å like han så godt. "Han kommer aldri til å vite hvem du er engang" er ting vi hører ofte, alle sammen. Hvem er du til å si det? Hvem er du som tror du kan komme og rakke ned på mine tanker om en artist? Nei, han kjenner meg ikke som en person, men han vet at fansen hans er noe av det beste han har. Uten oss, ville han ikke vært i den posisjonen han er i dag. Han vet om oss, og han elsker oss. Dette viser han så ofte han kan; i taler, via sosiale medier, når han møter oss, videoer osv.

Båndet mellom beliebers og Justin er noe helt spesielt. Ordene vi deler med hverandre, flørtingen og alt, det er unikt, og det kan hvem som helst se. Beliebers gjør alt for han. Ikke forvent at du kan komme hit og slenge dritt om idolet vårt, og vi bare skal godta det. Nei. Vi kjemper, vi gir ikke opp. Vi har lært å stå på egne bein, være selvstendige og støttende. 


Mange av oss er kanskje litt mindre umodne. Noen kan dra irritasjonen til et annet nivå, og ikke akseptere at ikke alle liker Justin. Men det er greit. Vi har ingen grunn til å bestemme over folk, kjefte på de som ikke liker han eller krangle med folk som har andre meninger. Det er lavmål, og det må de som gjør dette, ta til seg. De fleste av oss er uansett ute etter en annen ting. Respekt. Man trenger ikke å like en person for å ha respekt vel? Vi forventer ingenting fra dere, vi snakker ikke engang til dere om idolene deres, så hvorfor skal dere komme og snakke om vårt?  

Hvorfor er det så mye lettere å slenge dritt om Justin Bieber enn andre artister? Fordi han er ung, og det er mainstream å like han? Det som er mainstream er haterne, som rakker ned på han fordi han er kjent for å bli rakket ned på, fordi han bare har yngre fans og fordi han er jentete og har lys stemme. Er han virkelig jentete? Nei. Folk har stemplet han som Baby-sangeren, sluttet å gi han nye sjanser, og bestemt seg for å mislike han. Og hva sier det om dere? I mine øyne, at dere er trangsynte. 


Justin har vokst. Dypere stemme, mer modent ansikt, annerledes stil, personligheten. Han er ikke den samme 2009-Justin Bieber, han er eldre, han lærer og han vokser enda. Han inspirerer millionvis av mennesker hver dag, og hvis det er vanskelig for deg å akseptere så får det bare være sånn. Men en ting skal være sikkert. Det hjelper ikke å slenge dritt om en med så høy profil, med så mange fans og en så stor inspirasjon for utallige personer. Om du virkelig føler deg bedre av det, så har du et stort problem. Om du mener at du er bedre, så er det bare rart at du fortsatt er i den posisjonen du er i. 

Justin Bieber trenger hvert fall ikke slenge negativt om andre for å få høyere status. Gjør du? Mener du virkelig at du, som sitter i det lille rommet ditt, loker på YouTube, kun for å slenge dritt til en 18 åring som ikke har gjort noen ting galt, er bedre enn han? Han følger drømmen sin, og hva gjør du? Sitter hjemme hver dag og spiller spill? 


Ta dere sammen, og få dere ut av den lille bobla dere er i. Justin Bieber støtter oss, og vi støtter han. Vi gir han all den kjærligheten vi kan gi, fordi han fortjener det. Han går gjennom så mye hat, men er fortsatt sterk og står på. Han lar ikke negativitet gå inn på han, fordi han vet at han er bedre enn det. Han vet at hatere ikke kan få han ned. Med så mange gode folk rundt seg, har Justin lært å akseptere ting, og bare stå på som han gjør. Hvordan ville du følt det hvis du gikk inn på nettet og så millioner av folk hate på deg, kun fordi du følger drømmen din og har et mål i livet ditt?

Tårer, hat, latter, kjærlighet - på kun 3 år har vi vært gjennom utrolig mye, og vi alle har lært. Justin har forandret hver og en belieber til noe positivt, han har lært oss mye og det setter vi pris på. Han setter vi pris på. Justin Drew Bieber. Ikke bare vårt fantastiske idol, men vår største inspirasjon og helt ♥ 


SKREVET AV: Samrin Batol / JBdaily.blogg.no

Hvorfor elsker du Justin? Og hva syns du om denne teksten? 

146979681336046793386

Someday when I'll have grandchildren...

Denne videoen får meg alltid til å gråte, og jeg elsker den!


Once a Belieber, always a Belieber ♥
1469796111333658410591

Justin Bieber blir sammenlignet med 1D for mye

Vi spurte dere om hvilke saker dere ville at vi skulle ta opp, og en kommentarene vi fikk, var,Først og fremst, det stemmer at disse guttene blir mye sammenliknet. Hva tror dere egentlig er den konkrete grunnen? Det vi tror kan være grunnen, er at mange såkalte "beliebers," kvitter seg med Justin Bieber og henger seg på One Direction istedet. De slutter å høre på musikken til førstnevnte, og glemmer han helt, kan til og med være med på å snakke negativt om han, og er helt opptatt av boybandet. Det vi mener er at selv om de har fått seg nytt idol, så går det an å beholde respekten. Hva har Justin Bieber noen gang gjort dere galt? 

Justin og One Direction-gutta kommer godt overens og er sammen når de har muligheten. De er på lik alder, og har mye til felles. De har ganske lik musikkstil, og kan hjelpe hverandre mye. Så hva er problemet til fanbasene? Er det om å være best? De kriger om å holde idolene sine oppe. Hvorfor skal det være greit å snakke negativt om en artist, men så fort noen åpner munnen om din favoritt, så skal det lages krig?

Det finnes utrolig mange uvitne, som snakker utifra hva de selv mener. Noen ganger glemmer folk å se ting fra flere perspektiver. Det er selvfølgelig helt greit å endre idol, man kan ikke holde med kun en for alltid. Folk må skjønne dette. Selv om ei 12 år gammel jente går fra Justin til One Direction, så bør ikke hun få slengt masse dritt på seg. Det går samtidig begge veier; om 12-åringen går fra den ene til den andre, så betyr det ikke at hun skal ha lov til å slenge dritt om personen hun likte først. Hvor er logikken?

Egentlig, så er det helt feil at disse artistene sammenlignes. Justin er kun èn, mens One Direction er fem. De er fra forskjellige steder, og har egentlig ingenting med hverandre å gjøre. Det blir for dumt å sammenligne dem hele tiden. Hvorfor skal folk blande seg opp i hvem av dem som klarte å selge Madison Square Garden ut først? De er i to helt forskjellige faser, og begge partene har kommet utrolig langt!

Så, vår konklusjon i denne saken er; la gutta være! De er gode venner, og at fansen deres sier sånt om motparten kan såre dem alle. Slutt å blande dere i teite diskusjoner, krangle om hvem som er best osv. Ikke alle kan like alle; og uansett hvor talentfull en person er, vil det alltid være noen som skal hate. Dere er bedre enn det, og verken Justin eller One Direction fortjener det hatet dem får.

Hva er deres mening om dette?

Har Justin Bieber forandret seg?

Mange mener kanskje at Justin Bieber har forandret seg. At han ikke er den samme som før, og at han har blitt frekk. At han er negativ mot fansen sin, og ikke er som den søte 2009-Justin Bieber, som tok mye tid til fansen sin og hilste på dem overalt. La meg forklare en ting for dere.

Justin Bieber er 18, ja, han har forandret seg, nei, han er ikke 100% som før, men han er fortsatt kidrauhl. At folk sier han ikke lenger bryr seg om fansen sin går over grensa, for det gir faktisk så sykt lite mening. Jeg kan komme med så mange grunner på at han fortsatt er snill, søt, sjarmerende og alt.

Hvilken kjendis dropper flere awardshows for å være på studio og jobbe med albumet sitt, slik at fansen skal få mindre ventetid? Hvilken kjendis følger og retweeter minst 20 tweets og personer hver dag? Hvilken kjendis ber verten på et show vente så han kan gå og hilse på fansen sin? Ringer det noen bjeller? That's right, det er Justin Bieber.

Folk sier han er frekk, nedlatende og har en dårlig oppførsel. Som sagt, han er 18 år, han fortjener et privatliv. Det må være utrolig slitsomt å ha løpende paparazzier etter seg uansett hvor man går, hva man gjør eller hvordan man gjør ting. Ja, han har "bedt om det," men virkelig? Alle har dårlige dager, hvem som helst kunne ha klikket og vist fingeren og kjefta ned på folk som ikke oppfører seg - hvorfor skal det da bli så stor sak når han gjør det? Fordi han er JUSTIN BIEBER? La gutten leve livet sitt, han gjør ikke noe galt med mindre folk ber om det. Han prøver sitt beste om å holde beina på jordet, han har den beste gjengen rundt seg som tar vare på han, og han elsker familien og vennene sine.

Han fortjener pause, han fortjener å ha en fritid uten paparazzier. Jeg skjønner han så utrolig godt jeg, og blir like provosert hver gang noen slenger dritt om han. Justin Bieber er snill, søt, sjarmerende, kjekk, hyggelig, omtenksom, fornuftig, oppegående, smart, pålitelig, ærlig, lojal, romantisk, fantastisk, herlig og unik. Han er kanskje ikke den 14 år gamle Justin med grå hettegenser og som kan nå høye toner, men han er fortsatt kidrauhl. Han tar fortsatt godt vare på fansen sin. Aldri forvent at noen skal være akkurat den samme personen som de var for to år siden, det blir bare feil. Det viktigste er at han fortsatt er "down to earth" og driver med det han brenner for. Han er vår Justin Bieber som sier ting og holder det, som pranker fansen sin og har det gøy med oss, som er 18 år, har en nydelig kjæreste, den beste familien og et herlig team. Han er Justin Drew Bieber som vi alle elsker og setter pris på.Ta vare på han dere også. Ikke forlat han hvis han skulle farge eller klippe håret, om han sier noe han ikke burde ha gjort, eller velger å gjøre ting annerledes enn det dere ønsker; for seriøst - det sier mye mer om dere enn han.


Samrin laget denne videoen for 1-2 måneder siden, og innlegget er skrevet fra både Silav og Samrin! Den beskriver akkurat hva vi mener.

Hva mener dere?

logo