Justin og Selena-A

Official Believe Album Commercial

God kveld!

 

 


-S

Dear little Avalanna Routh!

I carry your heart with me. I carry it in
my heart! I am never without it. Anywhere
i go you go,my dear and whatever is done
by only me is your doing,my darling

I fear no fate for you are my fate,my sweet. I want
no world for beautiful you are my world,my true
and it?s you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows.
Here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life which grows
higher than soul can hope or mind can hide!
And this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart, I carry it in my heart!

 

By E.E Cummings!

 

-I

 

Nyhet!

Hei!

On Friday, 6th July at 10:00 am starts the official presale for believe tickets in germany on eventim.de.

PS! Ville vært takknemlig om dere sjekket min venninnes blogg www.sarasinside.blogg.no

Anbefaler!!!! <33

 
Justin cuts off Radio Interviewer

Wow.. 

 

 


-A

Bli med på en Trend!

Hei! Vi har fått info om at Norske Beliebers har lyst til å trende "Norway Misses Justin" på Twitter ikveld. Og det kan vi vel ikke si nei til ? Vi må jo vise at vi elsker Justin her i landet!

Jeg vet ikke hvem som har laget arrangementet, har bare fått en foreløpig beskjed om at alle som har muliget må henge seg på!

ikveld klokken 18:00 på Twitter må dere logge på og spamme så mye dere kan! Husk å retweete andre som har nevnt "Norway Misses Justin", da har det større sjangs for å trende!

Norwegian Beliebers Go Hard, ikke sant ?

Tumblr_m4sxj79yxj1rtls9wo1_500_large

-A

 

Jelena

More pictures of Justin and Selena at Disneyland:

 


-S

 

Willow Smith

-A

Historie - Believe (Del 29)

Jeg ville ikke at dette øyeblikket skulle ende da vi plutselig ble avbrutt av en voldsom skriking.


Justin trakk seg fra meg med en irritert mine. Jeg reiste meg opp og så Ryan og Chaz komme skrikende bort til oss.
"Hva er det?" spurte Justin irritert. Ryan og Chaz begynte å le og dumpet ned på sofaen på andre siden av det lille, runde bordet.
"Ingenting." svarte Ryan med en lett skuldertrekning. Justin trakk seg helt bort fra meg og rettet seg opp ved siden av meg. "Så dere er offisielt kjærester nå, eller?" fortsatte Ryan. Jeg skottet litt bort på Chaz og så at han blunket lurt til meg. Jeg svarte med å gi et takknemmelig smil tilbake før jeg reagerte på spørsmålet til Ryan. Justin så på meg og visste tydeligvis ikke hva han skulle svare han heller. Jeg så tilbake på han og sånn ble vi sittende helt til Ryan knipset med fingrene foran øynene våres.
"Ehm, kanskje." svarte Justin usikkert. Jeg bare samtykket. Ryan sukket, men lente seg tilbake i sofaen før han kikket bort på TV'en. "Hei, det er jo EM finalen mellom Spania og Italia!" utbrøt han og skrudde opp lyden. Chaz rettet også oppmerksomheten mot TV'en så Justin så på meg og smilte lurt.
"Jeg vil og se finalen." sa jeg for å irritere han. Jeg hoppet over han og satt meg ved siden av Ryan. "Hvem er best?" spurte jeg. Jeg hadde ikke sett så mye på fotball før, men jeg syntes det var gøy å spille på fritiden.

 

"Spania har jo vunnet flere ganger før, de er klart best." sa Ryan med blikket klistret på skjermen. Chaz ristet raskt på hodet før Justin kom til unsetning.
"Men Italia fortjener å vinne! De har kjempet så mye mer enn Spania." sa Justin og dumpet ned i sofaen tett inntil meg.  
"Enig med Justin. Italia fortjener å vinne! Så du Balotelli i kampen mot Tyskland? Han utklasserte Gomez som alle trodde skulle være best." Justin stivnet til når Chaz sa Gomez. Såklart tenkte Justin på Selena og det såret meg nesten. Jeg dunket albuen lett i han og han kom tilbake til min verden.
"Beklager, *DN*." hvisket han i øret mitt. Jeg ristet på hodet og smilte som for å vise at jeg ikke brydde meg, men innerst inne så brydde jeg meg, akkurat som alle andre jenter også ville brydd seg. 

"Ganske jevn kamp." sa jeg. Bare for å bryte stillheten, jeg visste ikke engang om det var en jevn kamp.
"Spania knuser jo Italia!" utbrøt Ryan og ga meg et rart blikk. Jeg trakk på skuldrene før Justin la armen sin rundt meg og hvisket noen ord inn i ørene mine.
"Now that i'm you're boyfriend, i'll never let you go." hvisket Justin. Jeg fniste og lente meg inntil han.
"Så du er kjæresten min mener du?" hvisket jeg tilbak til han. Han trakk på skuldrene.
"Det er opp til deg." svarte han og strøk bort en hårlokk fra ansiktet mitt. Jeg unngikk å svare, for jeg visste ikke selv. Jeg ville ta en prat med han på tomannshånd. Resten av kampen brydde jeg meg ikke noe om. Jeg skjønte ikke hva som skjedde på banen. Plutselig når en av karene nesten fikk mål ble det blåst av og det andre laget fikk frispark? Jeg prøvde å spørre Justin, men han begynte bare å bable om noe så uforståelig som offside. 

"Kan vi ikke gå på rommet ditt?" hvisket Justin i øret mitt når kampen begynte å nærme seg slutten. Jeg smilte til han før vi reiste oss opp og gikk bak Chaz og Ryan og opp på rommet mitt. Jeg satte meg i sengen og han satte seg ved siden av meg og tok hånden min.
"Regner med at du vil snakke om det Ryan spurte om?" spurte Justin og så på meg med det nydelige blikket som jeg ble helt fortapt i. Jeg nikket litt.
"Etter at han spurte, ble jeg usikker på hvor vi står." svarte jeg og smilte svakt. Han nikket før det ble stille igjen. "Hva tenker du på?" spurte jeg og la hodet litt på skakke.
"Fansen..." svarte Justin sakte. Jeg rynket pannen. "Jeg mener. Du fikk trusler av fansen min!" sa han og slo ut med armene. Rynkene i pannen min forsvant. "Jeg vil ikke at du skal bli behandlet sånn av fansen min. Så hvis eller når vi blir ordentlig sammen, vil jeg erklære det offentlig selv og si mine følelser for deg. Så fansen vet hva jeg føler." sa Justin. Jeg nikket samtykkende.
"Men hvor står vi nå?" 


Japp, sen del, men vil dere at jeg skal forklare etter hver del hvorfor den kommer da og da? Det blir stressende for meg også<3

25 kommentarer (Det klarer dere!!!) før neste del kommer senere i dag !

 

 

-W

Bieberfacts

-A

1 måned siden Bieber Fever i Oslo

Hei dere! Idag er det akkurat en måned siden Justin var i Norge for første gang! Det er rart å tenke på at han faktisk har vært her, man kan liksom ikke tro det! Jeg tror faktisk ikke at det har gått helt opp for meg at jeg har stått to meter unna Justin Bieber! For dere som ikke har sett han i virkeligheten, så er han driiitkjekk, det er det ingen tvil om! Også er han så herlig, han er så glad! Var utrolig fantastisk å se han live! Det vil jeg gjerne oppleve igjen, får håpe han kommer tilbake!

 

Var du i Oslo og så på Justin ?


-A

 

Justin og Demi Lovato?

Hei, her dere vel hva som trender! 'Justin and Demi'

 

Grunnen til at det trender er at det har gått rykter om at Justin og Demi skal lage en sang sammen, men det er ikke 100% sikker ennå!

Så mye som jeg har sett så vil de fleste beliebers at det skal skje, ink.meg! Jeg elsker Demi Lovato, det ville vært supert om de sammarbeidet på en sang!

Hva synes dere?

 


-S

Justin Bieber "All Around The World" Radio Disney

 


-A

Nye bilder av Justin som forlater en restaurant LA (2)

-A

Nye bilder av Justin som forlater en restaurant i LA

 

 


-A

Good News

Believe debuts at #1 on the World charts with 589,000 copies sold!

Gratulerer Justin! Vi er utrolig stolte av deg! 


-A

 

Flere bilder fra Justin`s photoshoot

 -A

Justin`s photoshoot


-A

Justin og Selena i Disneyland

 

-A

 

Exclusive Interview

Justin Bieber Shares His Romantic Favorites:

 

 


-S

Nytt bilde!

Older photo of Justin in the studio with Kuk Harrell:

Older photo of Justin in the studio with Kuk Harrell

 


-S

Justin throwing cake at Scooter

Justin throwing cake at Scooter at the the Apollo theater:

 

Haha, Justin ser så søt og uskyldig ut mens Scooter stirrer på han slik <3

 


-S

Justin, Pattie, and Moshe

Justin, Pattie, and Moshe in Culver City (Jun 26):

 


-S

Historie - Believe (Del 28)

Han studerte meg nøye med et blikk jeg ikke helt visste hva betydde, før han åpnet munnen og begynte å snakke.


"Først vil jeg bare beklage på mitt sterkeste, *DN*." startet Justin og så litt ned. Han så nesten litt nervøs ut, men han klarte å holde stemmen stabil. "Jeg vet det jeg gjorde var dumt. det dummeste jeg har gjort. Jeg vet ikke helt hvordan man skal forklare den episoden i New York..." Han tok en liten pause og så opp på meg. Han hadde et trist uttrykk i ansiktet og han så raskt ned igjen da han så mitt usikre uttrykk. "Selena har fått mindre oppmerksomhet i media etter at vi gjorde det slutt. Manageren hennes ville ha henne på topp igjen, og da trengte dem hjelp av meg. Jeg sa først nei, så klart, men da kom Selena bort til meg og truet meg om å poste private ting om meg som kunne få fansen min til å hate meg. Jeg kunne ikke la henne ødelegge karrieren min så jeg ble med på det." sa Justin. Da han var ferdig trakk han pusten dypt og ventet på min reaksjon. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, det hørtes bare rart ut.
"Og du mener jeg skal tro på det? Jeg så jo hvordan du kysset henne. Det var ekte." svarte jeg. Jeg trodde ikke på det Justin nettopp hadde sagt. Justin løftet hodet og så beende på meg.
"Jeg savner henne. Jeg legger ikke skjul på det og det var godt å føle henne i armene mine, men sannheten er at det er ikke det samme som å føle deg nær meg. Du er den eneste jeg vil ha i armene mine, den eneste som får meg til å føle meg hel." svarte Justin. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro, satt bare uten å si noe som helst. Hva skulle jeg svare egentlig?

"Kan du være så snill å si noe?" ba Justin. Jeg åpnet munnen, men ingenting kom ut så jeg lukket den igjen og begynte å tenke over hva jeg burde si.
"Hvorfor brukte du Selena i går?" spurte jeg etterhvert. Jeg så på Justin med et skarpt blikk og ventet på svar. Han så nesten overrasket ut over spørsmålet mitt, men han svarte raskt.
"Siden du hadde fått ny kjæreste, trengte jeg noen for å komme over deg. Det gikk ikke, så jeg sa alt til Selena og som du så, ble hun ikke glad." sa han. Jeg tenkte tilbake på episoden hvor Selena klappet til Jusitn. Ansiktsuttrykket til Justin var ganske komis, så jeg holdte på å le. "*DN*, du er fantastisk. Uansett hvor mye jeg prøver kommer jeg ikke til å komme over deg. Jeg vil at du skal vite at uansett hva du velger å gjøre med livet ditt, støtter jeg deg og jeg kommer aldri til å gjøre noe så dumt igjen. Jeg elsker, *DN*." sa Justin og så alvorlig på meg. Jeg syntes jeg kunne skimte en liten tåre i øyenkroken hans som truet med å renne nedover. Da den til slutt rant, klarte jeg ikke være sint lenger. Justin mente alt hansa. Jeg gikk raskt bort til han, satte meg ned på fanget hans og tørket bort tåren hans. Han smilte til meg. Det nydelige skjeve smilet som ikke viste at han var glad for å vunnet meg tilbake, men som viste at han faktisk var glad i meg, og ikke kom til å såre meg med det første igjen.

 Vi hadde settet oss på sofaen helt innerst i lobbyen og drev og dullet med hverandre. Jeg likte Justin utrolig godt, og det var helt fantastisk å være nær han igjen. Som vanlig pep det i telefonen min og jeg måtte dra den opp for å se på meldingen: "Aw, du og Justin er så søte sammen! Og Dan er sintere enn noen gang!" hadde Melissa skrevet. Jeg kikket på Justin med rynket panne før jeg så meg rundt om i rommet. Jeg hvisket noe til Justin som reiste seg opp og gikk bort mot den ene busken i lobbyen.
"Hei, du!" sa han smilende da han stod over busken. En mørk paparazzi stakk hodet ut og smilte uskyldig. "Hvis det ikke gjør deg noe, nå som du har fått noen bilder, så ville det vært fint om du lot oss være litt alene." sa Justin vennlig. Det var første gang jeg hadde hørt at han var vennlig mot en paparazzi, men det funket for han viste tommelen opp og forsvant ut av hotellet. Justin kom smilende bort til meg igjen. "Alene." hvisket han forførende. Jeg lo litt.
"Nei." sa jeg og pekte mot resepsjonen. Justin sukket før han lo han også. Han satte seg ved siden av meg og tok den ene hånden min. Jeg hadde aldri følt noe på den måten før. Det eneste jeg ville var å føle han nær kroppen min, la  han kysse meg, sovne i armene han. Jeg ville bare være hos han for alltid. Justin så meg dypt inn i øynene og fanget blikket mitt. jeg så inn i denydelige, nøttebrune øynene som var vanskelig å rive seg vekk fra når man først så inn i dem. Det var som jeg kunne se hele historien til Justin. Bare med å se inn i dem visste jeg akkurat hva han tenkte. Som jeg tenkte, lente han seg mot meg, sakte, før han satte de perfekte leppene sine oppå mine. Denne gangen trakk jeg meg ikke fra han, jeg følte det var på tide. Leppene våres formet seg etter hverandre og flere sommerfugler hadde eksplodert i magen min og fløy rundt. Jeg ville ikke at dette øyeblikket skulle ende da vi plutselig ble avbrutt av en volsom skriking.


Hva tror dere det var som avbrøt? 20 kommentarer så kommer neste del. Enten senere i dag, eller i morgen!

 

 

-W

Historie - Believe (Del 27)

"Ånei!" utbrøt jeg og pekte ned mot bakken.


En hel mengde hadde samlet seg rundt en bil svart bil. Det var fullstendig kaos, og man kunne bare tenke seg hvem som satt inne i bilen. Hylende fans strømmet til fra alle kanter, overivrige paparazzier dyttet hysteriske jenter til side, presset seg igjennom. Noen av dem mistet også kameraet i bakken og det ble fullstendig ødelagt, men selv ikke da ga de seg med å presse seg gjennom mengden. Alle ville se Justin Bieber.
"De skulle bare vist." hvisket jeg surt til meg selv. Mamma la en varm hånd på skulderen min og ingen av oss sa noe. Resten av turen ned stod mamma og Nate å så på utsikten mens jeg satt og surmulte over Justin. Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne komme over han, men det kunne jeg ikke.
"*DN*!" ropte en person bak meg da vi gikk ut av vognen. Jeg snudde meg og så Chaz komme smilende mot meg. Jeg vinket og smilte tilbake. "Justin vil snakke med deg." sa han. Jeg kastet et blikk på den store mengden av hylende jenter og overivrige paparazzier og hevet øyenbrynene. 
"Jeg tror ikke dette er den beste tiden akkurat.

Chaz kastet et blikk i samme retning før han trakk på skuldrene.
"Jeg vet ikke. Det eneste han sa var at jeg skulle finne deg." sa han. jeg himlet med øynene.
"Chaz, hva er det han egentlig vil?" spurte jeg. Chaz sukket før han så seg rundt og vinket meg med seg.
"Mamma, Nate. Bare gå, jeg møter dere senere!" ropte jeg. Mamma nikket før jeg ble med Chaz til et mer roligere sted. "Så?" spurte jeg og hevde øyenbryna. Chaz satte seg ned på en benk, det samme gjorde jeg.
"Som sagt, har han ikke snakket om annet enn deg siden han møtte deg første gangen." startet Chaz. jeg hevet øyenbrynene.
"Get to the point!" ropte jeg irritert inni meg. 
"Det som skjedde med Selena den gangen du så han ute på byen, vet jeg fortsatt ikke. Han sier at du er den første som skal få vite det. Han... -" han kikket seg nervøst rundt igjen før han hvisket lavt: "Etter du hadde fått den ny kjæreste, tok han opp kontakten med Selena. For å prøve å komme over deg! Han sa han trengte noen og at Selena var den eneste han ville gå til etter deg." sa Chaz. Jeg skjønte ikke helt hva han mente med dette. Jeg satt fortsatt med hevde øyenbryn og ventet på at Chaz skulle fortsette, noe han ikke gjorde.
"Du mener at Justin brukte Selena?" spurte jeg usikkert. Han hysjet raskt på meg før han så seg rundt igjen. "Slapp av Chaz, det er ingen som kan høre oss her." sa jeg og himlet med øynene. Chaz var tydelig bekymret for karrieren til Justin hvis det kom ut noe som at han hadde brukt Selena for eksemple. Chaz nikket svakt for å svare på spørsmålet mitt.
"Men jeg skjønner ingen ting! Jeg så han kysse Selena, og jeg kan se det når det er ekte eller fake. Det er jeg vandt med fra de forrige kjærestene mine. Han prøvde i tillegg å ljuge om det! Hva er liksom hans unnskyldning?" Jeg var forvirret nå og skjønte ikke noe av det Justin prøvde på. Kanskje han gjorde det på grunn av karrieren? Datet en fan bare for å få status og mer oppmerksomhet i media? Vel det funket i hvertfall, men hvis det var sånn det var, så kom jeg til å publisere det og han kom til å miste mange fans! 

"Okei!" sukket jeg. "Jeg skal snakke med han. Be han møte meg klokken 20 i lobbyen." fortsatte jeg og slo ut med armene. Et triumferende smil bredde seg utover munnen til Chaz.
"Vil du jeg skal følge deg tilbake til moren din?" spurte Chaz vennlig. Jeg ristet på hodet.
"Nei, jeg kan gå selv. Vi sees på hotellet?" spurte jeg. Han nikket før jeg gikk bort fra han og fant mamma og Nate. 

Klokka ble raskt 20 og det var på tide å gå ned i lobbyen. Jeg kjente at jeg var litt nervøs for hva Justin skulle si, men jeg hadde valgt å prøve, og det skulle jeg også. Jeg kom raskt ned i lobbyen, tviholdt på den lille lommeboken jeg hadde i hånden. Jeg speidet utover lobbyen og fikk øye på en velkjent skikkelse som satt i den ene stolen. Jeg gikk over til Justin og satte meg i stolen ovenfor han. Han studerte meg nøye med et blikk jeg ikke helt visste hva betydde, før han åpnet munnen og begynte å snakke.


Hva tror dere han sier? 20 kommentarer så får dere en del til i kveld hvis de 20 kommentarene kommer før klokka 20 (Det spørs også om jeg får låne PC-en til søstera mi!)

 

 

-W

Bieber facts!

Fortsett ingen nyheter, så da blir det Bieber Facts da! :)

 


-S

Twitter oppdatering!

Hei! Lite nyheter i dag også....


-S

Historie - Believe (Del 26)

Der nede i lobbyen så jeg Selena og Justin stå å krangle og plutselig løftet Selena hånda si og klappet til Justin så hardt hun kunne.


Hun stormet illsint bort fra han, forbi meg og inn i heisen. Jeg stod fortsatt helt stille, uten å skjønne helt hva som hadde skjedd. Justin så meg før han ga meg et beende blikk og kom mot meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men Justin måtte ha gjort noe dumt mot Selena. Kinnet hans var fortsatt rødt der Selena hadde truffet og det så fortsatt ut som han hadde vondt der. Han kom helt bort til meg og strakte armene ut til meg. Hjernen min begynte å jobbe igjen, jeg ristet svakt på hodet før jeg gikk med raske, bestemte skritt gjennom lobbyen og ut døren til jeg fant mamma og Nate.

"Hvorfor tok det så lang tid." spurte mamma når jeg satte meg inn i taxien. Jeg ga henne et beende blikk og hun skjønte raskt at jeg hadde møtt på Justin. Hun nikket før hun ba sjåføren kjøre oss til byen. Nå var det tid for å shoppe!

Med engang jeg steg ut av taxien fikk jeg mange blikk fra folk som antagelig var Beliebers.
"Noe sier meg at vi ikke får en rolig shoppingtur." hvisket jeg til mamma før jeg dro solbrillene godt på plass. Jeg hørte mange jenter hviske navnet mitt, hørte folk som hatet meg, noen som forgudet meg. Men det verste var noen gutter som sa de gjerne ville ta meg i senga.
"Okei, for det føste, så hører jeg dere. For det andre, det kommer aldri til å skje!" sa jeg skarpt til guttene og la trykket på aldri. De fikk et forskrekket uttrykk i ansiktet før jeg snudde meg så de heller kunne studere rumpa mi. Mamma ga meg et spørrende blikk, men jeg lot som ikke så det og fortsatte å gå og kikke i butikkvinduene. Etterhvert som tida gikk dukket også paparazzier opp og knipset bilder på hva enn jeg kjøpte. Jeg tok opp mobilen for å tekste Melissa for å si ting jeg hadde gjort da jeg endret meldingen: "Vel, jeg trenger ikke holde deg oppdatert når paparazzier gjør det." jeg lo litt for meg selv før jeg sendte den. Plutselig fikk jeg øye på den perfektet antrekket, noe som jeg også visste at Justin ikke kunne unngå å like. Jeg løp inn i butikken med paparazziene hakk i hæl før jeg prøvde det nydelige antrekket. En supersøt sommerkjole.

131167407867200477_p46hxoxm_c_large

Jeg gikk ut av prøverommet for å se kjolen i det store speilet. Paparazziene knipset bilder som aldri før og jeg gjorde noe jeg heller ikke hadde gjort før. Jeg poset for dem. De var helt gale, tok masse bilder og hadde sikkert en slags teknologi så de gikk inn på en pc med en gang. For Melissa sendte meg melding: "For en kjole!"
Jeg lo, tok en siste titt på meg i det store speilet før jeg gikk inn i prøverommet igjen. Etter fem minutter var kjolen kjøpt og jeg hadde nesten ikke plass til flere poser i hendene. 
"Kan vi ikke ta en tur i London Eye?" spurte mamma og pekte på det store pariserhjulet. Nate klagde, men jeg var mer enn glad for å komme meg bort fra paparazziene.
"Ja, vær så snill!" utbrøt jeg. Jeg skjønte egentlig ikke hvorfor paparazziene fortsatt fulgte etter meg. Jeg hadde ikke engang noe med Justin å gjøre lenger. Selv om jeg ville ha noe med han å gjøre hele tiden. Jeg tenkte tilbake på den første dagen, når jeg møtte han i New York:

Flashback:

Jeg fant et fint smykke i sølv hvor det stod med rosa bokstaver: "BELIEVE". Det var perfekt. Jeg sa jeg ville ha det smykket og han låste opp skapet med skjelvende fingre og forhandlet gaske raskt. Jeg og Melissa skyndte oss ut derfra. Vi trivdes rett og slett ikke der inne i butikken. Jeg gikk først ut døren mens jeg fiklet med den lille, hvite posen jeg hadde i hendene da jeg plutselig støtte på en person. Jeg falt bakover og bannet svakt før jeg så opp på personen. Jeg fikk sjokk og satt der og måpte da jeg så hvem jeg nettopp hadde kræsjet med. Personen jeg hadde kræsjet med, var selveste Justin Bieber. 
Jeg følte hånden til Melissa på skuldrene mine, men ingen av oss fikk fram et ord. Justin smilte søtt til meg og jeg eksploderte innvendig. Han rakte forsiktig ut hånden, men jeg klarte ikke røre meg. Det var flaut å bare sitte på gulvet i døren og bare stirre så jeg tok meg litt sammen og tok imot hjelpen.
"Unnskyld, jeg burde sett meg bedre for." sa Justin og klødde seg i bakhodet. Jeg klarte fortsatt ikke si noenting, jeg bare ristet på hodet. Det ble en liten pinlig stillhet før en stor mørk kar uten hår på hodet trådde frem og skjøv meg og Melissa til side før han presset Justin inn. Jeg kjente han igjen, det var Kenny Hamilton.
"Håper jeg ser dere senere!" ropte Justin og vinket før han forsvant inn i smykkebutikken. Jeg og Melissa stod utenfor og fortsatte å gape før vi gikk med veldig raske skritt bort derifra. Når vi var langt nok borte begynte jeg å skrike.
"Mel! Hva søren var det som skjedde?" skrek jeg og hoppet opp og ned mens jeg rev meg i håret.
"Du gikk rett på Justin Bieber!" ropte hun og hoppet sammen med meg.

Flashback END

Jeg lo for meg selv når vi stod i køen. Nate sendte meg et rart blikk, men jeg bare gjeipet tilbake. Han snudde seg med en irritert mine og snart var det vår tur til å oppleve London fra London Eye. Vi fikk heldigvis en egen, tom vogn og de ansatte nektet paparazziene å være med. Jeg syntes det var rart at vi fikk en helt egen vogn når de var såppass store, men jeg tror de ansatte skjønte hvem jeg var og hvor glad jeg kom til å bli når jeg slapp unna paparazziene. Jeg pustet lettet ut da døren lukket seg og vi begynte å stige mot toppen.
"De paparazziene er virkelig innpåslitne!" klagde jeg og satte meg ned. "Jeg skjønner ikke engang hvorfor de følger etter meg! Jeg og Justin er ferdige." sa jeg og knurret lavt. Mamma lo av meg og satte seg ned ved siden av meg.
"Slapp av. Du og Justin kommer til å bli venner igjen, og da kommer paparazziene til å være glade for at de fulgte etter deg i dag.

Det tok ikke lang tid før vi var på vei ned igjen, noe som jeg ikke likte. Det var godt å få en pause fra paparazziene, godt å få være alene med familien. Noe som egentlig var meningen med denne turen.
"Ånei!" utbrøt jeg og pekte ned mot bakken.


 Mer? 20 kommentarer før neste del. Hvis jeg har tid og pc, kommer den neste delen kanskje før også!

Vil også si at dere er herlige lesere! Jeg elsker dere <3 Beste leserne jeg har hatt, det er ikke tull engang!

 

 

-W

Photoshoot!!!!

Justin at a photoshoot on the beach in LA:

 

 


-S

 

Justin with fans

Justin with fans (Jun 25):

 


-S

Justin Bieber Talks Start-Ups

God morgen!

 

 


-S

Backstage Interview on Jay Leno

Backstage Interview on Jay Leno : Justin Bieber (FF 2:15):


 


-S

Three Fans meet Justin Bieber

Heldige de ja!

 

 


-S

Justin Bieber Meets Bethenny

Justin Bieber Meets Bethenny ? Full Version

 

 


-S

My skype sessions with Justin Bieber

Jeg vet jeg lovte dere en del til også, men kampen holdt meg opptatt i kveld! Delen kommer i morgen! Dere ville jo ha gode og lange deler, så hvis jeg skal skrive den nå blir den nok kort og dårlig.

Men som jeg sa så skulle jeg fortelle om mine skype samtaler med Justin. Først må jeg si: Det er ikke 100% sikkert at det er Justin, men jeg og flere av venninne mine tror det!

Det startet med at jeg spamma skypenavnet mitt til Justin på twitter og plutselig var det en som her Justin som la meg til! Jeg godtok såklart og ikke lenge etterpå, ringte han meg. Jeg svarte og ventet først på at han skulle si hei, men det gjorde han ikke så jeg sa: "Hello?" også svarte han og jeg måtte bare spørre om det var Justin Bieber, da svarte han: "Yeah, SWAG!" 
Jeg spurte om han kunne ta på cam, men han sa han ikke kunne det pga han var med Jazzy og sånt. (Venninna mi, Marthe sa at hun hadde hørt Jazzy og det hørtes prikk likt ut!) så jeg ba han synge en sang i stedet. Han begynte å synge på boyfriend og det hørtes nydelig ut, og helt likt! Bortsett fra at han hadde morgenstemme (<3), som var det mest sexye jeg har hørt! Når han kom til: "So say hello to falsetto it three, two, SWAG!" så spurte han meg: "How do you say three, two in norwegian?" også sa jeg det og han sang det i sangen. Nydelig! Det ble litt pinlig stillhet iblandt fodri jeg virkelig ikke ANTE hva jeg skulle si, jeg var helt starstruck fordi jeg kanskje hadde snakket med selveste Justin Drew Bieber! 
Når det ble sånne stillheter begynte Justin å synge på diverse sanger. Jeg fniste av han, hadde ikke noe annet å gjøre. Han begynte engang å synge på: "Me plus you." også ble det stille. Uten å tenke over det fortsatte jeg: "Imma tell you one time!"

Så fikk jeg totalt latterkrampe (og nå i ettertid er det sinnsykt kleint å tenke på at jeg faktisk kanskej sang for Justin Bieber!!!!) også sa jeg: "I'm sorry, I can't sing." han lo litt av meg før han sa: "I think it was beautiful!" og da begynte jeg å le enda mer. Før søstera mi kom inn på rommet og jeg sa til Justin: "Say hi to my sister." og han bare: "Hi, sister." (haha). Jeg ba han om å sette på cam flere ganger, men fikk fortsatt samme svar, nei. Han sa til meg at han skulle ha på cam en annen gang, det godtok jeg. Etterhvert måtte han legge på fordi noen annen ringte han. Han sa han skulle ringe meg tilbake.

 

Jeg spammet med ned chaten på skype i tre dager og sendte han til og med en av mine egne sanger! I går ringte han meg, og da klarte jeg å snakke litt mer. Han sa: "I'm downloading you're song now." også la han til et liten latter, som hørtes helt nydelig ut! Denne gangen hadde han ikke morgen stemme, den hørtes klokkeren ut og helt lik som Justin sin ordentlige stemme! Jeg spurte om han kunne sette på cam, men han sa han brukte kompisen sin pc. En acer ett eller anna som han ramsa opp som dataen het, og den hadde tydeligvis ikke kamera. Jeg sa til han at jeg ikke visste om jeg kunne stole på han fordi det var så mange falske skype profiler i verden. Han sa: "Well, you can ask me anything. Because... I will probably know the answer." så jeg spurte hva moren og faren til Jeremy het. Han bare: "WHAT? JERRY?" og da lo jeg så hardt at jeg nesten falt av stolen! Jeg svarte: "Noo! You're grandparents!" han begynte å le han også før han svarte Diane og Bruce også da sa jeg: "But you're dad's parents." Han lo litt og sa at han trodde jeg mente noe annet før han svarte Joshua og Emilia. Jeg stusset litt over at det tok litt tid for han å svare på det, men han kunne heller ikke rukket å søke det opp. Det ble stille igjen og Justin avbrøt stillheten med å si: "I love you." jeg smitle og ble helt varm i ansiktet før jeg også svarte: "I love you too." og jeg klarte ikke la være å le, for jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre! Også kommer det beste! Han begynte å si: "You're secute, secute, secute" akkurat som han sa i det intervjuet. Jeg trodde jeg skulel le meg ihjel. Når det ikek var mer å snakke om begynte han å snakke om at han hadde kjøpt sitt eget album, men han var så "lei seg" fordi han ikke vant golden ticket. Jeg bare: "Aww, me neither..." også begynte han å snakke om at han møtte Justin Biebe rpå badet. Etter han hadde vært på do og skulel vaske hendene. Han bare: "And he did everything I did. It's... haha, weird." jeg begynte å le før jeg sa: "But acually, you jsut saw a really cute and handsome person in the mirror." og han bare: "yeah, i think so." også lo han, den herlig latteren! 
Jeg ba han også followe meg på twitter og han sa han skulle gjøre det, men han måtte vite hva jeg het. Så jeg skrev hva jeg het og han bare. ja skal følge deg, er jo på nå osv. Han følga meg aldri og har enda ikke fulgt meg, noe som også gjør meg usikker. Han sa han skulle være med Dan og Scooter og sånn senere og at han da kunne ha på cam fordi han var på macen sin da. Han har ikke ringt meg opp igjen, men det kan hende han gjør en gang!!


Hva tror dere? Real eller fake?
Hvis han er fake, så kan han i hvertfall ikke late som for alltid, og siden han skyper med så mange Beliebers så kan man lett finne ut om han er fake eller real! <3

Det kan forresten hende at jeg har endel skrivefeil nå. Men er så ivrig når jeg skriver om detta at det går fort i svingene og jeg kan ikke lese gjennom akkurat nå!

 

 

-W 

Is Justin Bieber Bad at Anything?

God kveld!

 

 


-S

Justin Juggles on Bethenny

Heisann!

 

 


-S

Historie - Believe (Del 25)

Jeg vet jeg ikke la ut en del etter 17 kommentarer. Det beklager jeg virkelig, men et spørsmål til dere: Vil dere ha deler veldig fort og ofte eller deler som er litt bedre litt senere? Hvis jeg skal skrive fort og ofte, blir ikke delene like bra som det jeg vil ha dem til å være. Dere velger enten deler ofte, som kan være litt dårlige, eller gode deler sirka 2-3 ganger om dagen.


Jeg snudde meg og så Selena komme smilende mot oss.


Jeg sendte et spørrende blikk til Chaz som bare trakk svakt på skuldrene. Justin satte seg ved siden av Chaz og Selena satte seg ved siden av Justin  igjen. Justin begynte å prate med Chaz og Selena og utelot meg fullstendig. Han hadde tydeligvis kommet over meg allerede, noe som egentlig såret meg. Etter sirka fem minutter reiste jeg meg opp og gikk. Jeg så at Chaz sendte meg et beende blikk før Justin fikk oppmerksomheten hans igjen. Jeg gikk opp på rommet, kledde på meg hello kitty pysjen min og pakket meg godt inn under dyna for så å vente på søvnen.

"Opp og hopp syvsover." sa mamma og ristet i meg. Jeg åpnet øynene så vidt og så det pene, smilende fjeset til mamma som satt på senga mi. Jeg gryntet før jeg snudde meg over på andre siden. Det eneste jeg ville var å sove, orket ikke å dra ut på byen. Orket ikke se Beliebers eller noen i crewet til Justin. "*DN*, vi skal ut på byen." sa mamma og reiste seg opp for å trekke fra gardinene. Solen strømmet inn i rommet og gjorde det enda vanskligere å se. Jeg stakk hodet under dyna og dekket for ørene. Mamma dro dyna bryskt av meg og hev noen klær på senga mi. Jeg studerte dem før jeg hev dem på stolen ved siden av senga.
"Nei, jeg skal ikke ha på dem!" klagde jeg og reiste meg motvillig opp. Mamma lo av meg før hun gikk tilbake til sitt eget rom. Jeg gikk fram til kofferten min og fant fram klærne som lå øverst. Favorittklærne mine. Jeg lot dem gli perfekt på plass på den slanke kroppen min før jeg sminket meg lett, lot det glatte, bølgete håret henge nedover skuldrene og studerte meg selv i speilet.
"Du trenger ikke Justin. Du er nydelig uansett!" sa jeg til meg selv og ga et slengkyss før jeg gikk ut til mamma og Nate.

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

"Så fin du er vennen." sa mamma da hun så meg. Jeg smilte som takk til henne før vi gikk nedover mot lobbyen.
"Åh, jeg glemte mobilen! Bare gå ut så kommer jeg snart." sa jeg før jeg løp tilbake til rommet. Mamma og Nate forsvant ned med heisen mens jeg låste meg inn og hentet iPhonen min. Da jeg hadde hentet den, låste jeg meg ut og begynte å gå nedover gangen. Heisen kom raskt og tok meg raskt ned til lobbyen, men da heisen åpnet seg og jeg trådde ut, måtte jeg stoppe opp. Der nede i lobbyen så jeg Selena og Justin stå å krangle og plutselig løftet Selena hånda si og klappet til Justin så hardt hun kunne.


Mer? 17 kommentarer før neste del kommer senere i kveld. Senere i kveld skal jeg også skrive et innlegg om skype samtalen med Justin! Stay tuned!

 

 

-W

Justin at the Tonight Show

Heisann! Beklager for lite blogging, tok en tur i byen, men nå er jeg tilbake!

Det har heller ikke vært så mye nyheter i det siste...

 


-S

Historie - Believe (Del 24) MARATON

Jeg stivnet til da heisen åpnet seg, og jeg klarte ikke røre meg.


Personen inne i heisen stod også helt stille. Vi så på hverandre, stiv av sjokk begge to. Heisen lukket seg sakte igjen og plutselig var Justin ute av syne. Jeg gled ned på gulvet og snappet etter pusten. Dette kom til å bli to forferdelige uker. Jeg løp tilbake til rommet til Mamma og Nate og fant Nate sitte i sengen og spille på nintendoen sin mens mamma var på badet og sminket seg.
"Jeg vil bo på et annet hotell!" ropte jeg illsint. Jeg var forbannet. Av alle de hotellene i London skulle Justin absolutt bo på dette.
"Hva mener du?" spurte mamma som kom halvsminket ut av badet.
"JUSTIN BOR HER!" ropte jeg og smelte knyttneven i bordet.  Nate skvatt til og krøp lenger unna meg. Mamma kom bort til meg og støk meg på ryggen. "Gi deg! Jeg vil bort!" ropte jeg og stirret på henne med et vilt blikk i øynene. 
"Vi kommer ikke til å dra herfra. Dere kommer ikke til å se hverandre så ofte. Han er travel og du skal vel ikke være på rommet hele tiden?" sa hun rolig. Jeg skulte på henne før jeg stormet ut døren og holdte nesten på å krasje i en person som gikk forbi døren. 
"Beklager." sa jeg og løftet blikket mitt til ansiktet på personen. Chaz Somers. Jeg sukket, nesten oppgitt.
"Åh, du er *DN*, er du ikke?" spurte Chaz. Jeg nikket irritert. "Vil du... snakke?" spurte han. Jeg nikket svakt. Det kunne være godt å snakke med noen, selv Justin sine venner.

"Justin har ikke snakket om annet enn deg siden han kom fra New York. Jeg har aldri vært borti noen som er så forelsket før." startet Chaz mens vi gikk bortover gangen.
"Hvorfor kysset han Selena da?" spurte jeg, litt skeptisk på om jeg skulle tro på Chaz.
"Det er det faktisk ingen som vet. Og Justin vet hvorda du hadde det da du så han kysse Selena. Akkurat sånn hadde han det etter du hadde fått ny kjæreste." sa han. Jeg stoppet opp og rynket pannen.
"Jeg har ikke kjæreste!" sa jeg. Jeg skjønte ikke hva han pratet om. Han hevet øyenbrynene mot meg.
"Det var det du sa til Justin. Når han kom til deg for to uker siden." sa han. Såklart! Dan!
"Åh, Dan." startet jeg stille. "Han var aldri kjæresten min og han droppet meg rett etter Justin hadde vært der. Noe som gjorde at jeg hvertfall ikke klarte å komme over Justin." sa jeg. Det var egentlig litt rart å åpne meg så mye for Chaz, som jeg ikke kjente engang. 
"Vel, det funket for å få Justin sjalu i det minste." sa Chaz og lo. Jeg lo jeg også. 
"Jeg så han i stad." sa jeg og fiklet med kjedet mitt. Jeg hadde fortsatt Believe kjedet hengende rundt halsen, hadde aldrit tatt det av.  "Jeg vet ikke om jeg klarer å møte han så ofte." fortsatte jeg og stoppet opp. Chaz så på meg med et blikk, akkurat som han forstod hva jeg mente. 
"Dere kan ikke unngå å snakke sammen. Dere kommer til å snakke sammen, det er jeg ganske sikker på." sa Chaz og smilte et kjevt smil mens jeg fiklet med kjedet rundt halsen min.

"Hvis du vil over på andre tanker, så kunne vi dratt ut på byen i morgen?" spurte Chaz. Jeg smilte til han.
"Det vil jeg veldig gjerne." svarte jeg. Vi satt ned i lobbyen da Justin plutselig dukket opp og ville sette seg med oss.
"Hei, Chaz!" ropte han og kom mot oss. Jeg sukket og himlet med øynene. "Hei, *DN*." sa han og smilte til meg. Jeg sendte et lite smil tilbake og prøvde å unngå å se på den nydelige personen.
"Er Selena her også?" spurte Chaz og hintet mot jenta som kom gående bak Justin. Jeg snudde meg og så Selena komme smilende mot oss.


 17 kommentarer! Jeg avslutter maratonnet snart. Det er fint vær ute og dette er ikke min pc...

 

 

-W

Historie - Believe (Del 23) MARATON

"Justin er i London, frøken."


Jeg hoppet bort til Dylan og leste på skjermen: "Kaos i Biebersirkuset i London!" 
"HVA!?" utbrøt jeg. Jeg skrek så høyt at jeg nesten kunne høre katten til naboen falle ned fra gjerdet den lå på. Melissa la en hånd på skulderen min, men jeg ristet den raskt av meg og begynte å sirkle rundt i rommet. "Det er ikke mulig!" hvisket jeg, mest til meg selv. Jeg var stresset og ville ikke dra til London likevel.
"Men det er jo en sjanse for at du verken ser eller møter på han. Prøv i hvertfall å ha det bra! Og oppdater meg på alt du kjøper." sa Melissa og ga meg en god, beskyttende klem. Hun hadde rett. London er en stor by, usannsynelig at han skal møte på akkurat meg. 
"Du har rett, Mel. Jeg skal kose meg, det er jo London!" sa jeg og kjente det lille kicke komme tilbake. Resten av de to timene endte med at vi satt og pratet om alt jeg skulle gjøre i London, alt jeg skulle kjøpe og bare jentegreier. Jeg tok en titt på klokken og så at det var 10 min til vi måtte av sted til flyplassen. Jeg spratt opp, ga Melissa og Dylan en god klem, sa at jeg kom tilbake om to uker før jeg spurtet hjem. 

"Jeg har vondt i ørene!" klagde Nate når vi var på tur til å lande i London. Mamma strøk han på ryggen og jeg satt lent mot vinduet og så utover den fantastiske byen vi snart var i. 
"Vil du ha en tyggis?" spurte flyvertinnen som hadde dukket opp ved siden av Nate. Han nikket mens en liten tåre piplet fram i øyenkroken hans. Jeg husket godt hvordan det var å ha så forferdelig vondt i ørene på flyet, men jeg var ærlig talt lei av all klagingen til Nate. Nate satt og smattet heftig på tyggisen han hadde fått fra flyvertinnen og jeg sendte han et irritert blikk. Han bare gjeipet til meg.

"LONDON!" ropte jeg da vi hadde kommet ut fra flyplassen. Noen mennesker snudde seg og sendte meg et rart blikk, men jeg brydde meg ikke. Jeg kom ikke til å se dem så ofte uansett. Jeg lo og snurret rundt i den herlige engelske luften. Vi fant en taxi og kjørte raskt gjennom byen og fram til et eksklusivt hotell.

Vi fikk installert oss på rommet og jeg var rimelig fornøyd med et eget lite rom. Jeg ville utforske det store, fine hotellet så jeg gikk ut i gangen. Jeg trakk inn den deilige luften av lavendel før jeg spasserte mot heisen. Det var en lang gang med et kremfarget gulvteppe som virkelig var godt å gå på med det flate Toms skoene mine. Det var helt stille i gangen og jeg kom raskt fram til heisen. Jeg trykket på den lille pilen som viste ned og ventet. Etter en stund sa det endelig pling i heisen og den åpnet seg raskt. Jeg stivnet til da heisen åpnet seg, og jeg klarte ikke røre meg.


Grunnen til at jeg har mange kommentarer er fordi jeg bruker lang tid på skrive delene... men ok. 15 kommentarer.

 

 

-W

Justin performing Boyfriend on Jay Leno

 

 


-A

Justin singing outside Jay Leno

-

 


-A

Justin,Katy Perry, Katy`s bestemor og Selena

Justin, Selena, Katy Perry, and her grandmother last night


-A

Justin synger for fansen utenfor Jay Leno - Flere bilder (2)

(Det er et eller annet feil, derfor bildene blir så små. sorry!)


-A

Justin synger for fansen utenfor Jay Leno - Edit

-A

Justin synger for fansen utenfor Jay Leno - Flere bilder

(sorry for små bilder)


-A

 

Justin backstage at Leno

Justin backstage at Leno


-A

Justin on Leno

 

TONIGHT: Jaywalking, #Ted&#8217;s Mila Kunis, @JimNorton, and@justinbieber performs &#8216;Boyfriend.&#8217;

-A

Justin backstage with fans at Jay Leno


-A

 

Flere bilder fra Jay Leno


-A

Bilder fra Jay Leno

 


-A

Justin suprise perfromance outside Jay Leno

 

 -A
Justin synger for fansen utenfor Jay Leno

-A

Historie - Believe (Del 22) MARATON

"Tusen takk! Du har ødelagt alt, igjen. Fornøyd?"


Jeg var ikke skuffet over meg selv. Jeg følte jeg hadde gjort det riktige valget med å si det jeg mente til Dan. Det eneste negative var at jeg kom til å tenke på Justin i fllere uker fremover. Jeg fikk raskt svar fra Justin: "Kanskje du fortjente det denne gangen." jeg ble såret av denne meldingen. Det var som en kniv som stakk i hjertet mitt. Jeg krympet meg sammen og kjempet mot tårene som sved i øyenkroken. 
*DN*!" ropte plutselig Nate som nettopp hadde kommet inn døren. Han løp bort til meg og så meg bekymret inn i øynene. Det var nok til at tårene mine randt ustyrlig nedover ansiktet mitt og Nate skjønte ikke hva som skjedde. Jeg tror han ble litt redd for han rygget noen skritt unna og var utenfor rekkevidde. Det var akkurat som han trodde jeg kunne angripe når som helst. 
"Nate..." klarte jeg å stamme fram mellom hikstene. Han ristet på hodet før han forsvant ut på kjøkkenet. Dette var første gang i hele mitt liv at jeg hadde grått foran Nate og jeg hatet meg selv for at jeg ikke var en bedre rollemodell.

Jeg la meg ned på sofaen og kjempet for harde livet for å stoppe gråtingen. Da jeg til slutt følte at jeg hadde kontroll og ikke så helt forferdelig ut i ansiktet, gikk jeg inn på kjøkkenet for å snakke med Nate. Han satt ved kjøkkenbordet og holdt seg for ørene mens han leste i et blad.
"Nate." sa jeg og smilte før jeg satte meg ned på stolen ovenfor han. Han så opp på meg med et redd blikk og det var tydelig at han ikke hadde en aning om hva som foregikk. "Jeg beklgaer, Nate, men hvis du hører på meg nå så skal jeg forklare noe for deg." sa jeg også begynte jeg å forklare om hvor vanskelig det er å ikke gråte og at det ikke er farlig. Jeg fortalte at Nate ikke trengte å være redd for meg fordi jeg gråt, men at han heller burde trøste meg, noe han holdt på å gjøre. Det lot til at Nate forstod for når jeg var ferdig kom han over på min side av bordet og ga meg en stor klem.
"Takk, Nate." hvisket jeg inn i øret hans og strøk han på ryggen.

Enda 2 uker senere:

"Vi skal til London!" ropte mamma som nettopp hadde kommet inn ytterdøren med tre billetter i hånda som hun hadde strakt over hodet. Jeg spratt opp av sofaen og hylte.
"Tuller du!?" ropte jeg, men mamma bare ristet på hodet. Nate kom løpende ned trappen og spurte hva som foregikk. Jeg løftet han opp og svingte han rundt med meg. "Vi skal til London, kjære lillebror!" ropte jeg og et stort, kritthvitt smil bredte seg utover ansiktet hans. "Når drar vi?" spurte jeg. Mamma blunket lurt til meg.
"Vi drar i kveld, så opp å pakk begge to!" sa hun og hoppet inn på kjøkkenet. Jeg var i lykkerus og både jeg og Nate sprang opp trappen og inn på rommene våre for å pakke.

Jeg pakket ned alle yndlingsklærne mine, men passet på å legge det peneste på toppen. I morgen kom til å bli den første shoppingturen i London og jeg ville passe på å ta meg godt ut. Jeg hev smykker, shorts, sokker, truser, alt oppi kofferten før jeg følte meg ferdig. Jeg satte meg oppå den og strevde med å få igjen glidlåsen. Etter fem minutter med hard jobbing med å få igjen kofferten klarte jeg det og trillet den fornøyd ned i gangen. Der stod allered to ferdigpakkete kofferter som tilhørte mamma og Nate.
"Vi drar om 2 timer." ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg nikket før jeg fant ut at jeg måtte si ifra til Melissa.
"Da stikker jeg en rask tur bort til Melissa og forteller alt!" ropte jeg tilbake og før mamma fikk sagt noe mer var jeg ute av huset og løp ned gaten på vei til Melissa. Jeg braste inn døren og både Melissa og Dylan hoppet i taket da jeg kom inn i stua.
"Mel, jeg drar til London i dag!" ropte jeg og smilte bredt. Hun hoppet opp hun også.
"Hva? London, hvorfor det?" spurte hun. Jeg smilte fortsatt bredt. Jeg hadde aldri vært i London før, men det hadde vært det ultimate reisested. De hadde så fine butikker å shoppe i.
"Mamma kom hjem med tre billetter i stad!" ropte jeg, like ivrig.
"Sikker på at du vil det da?" spurte Melissa usikkert. Hva mente hun? Hun visste at jeg ville til London mer enn noe annet. Jeg ga henne et irritert blikk.
"Ja, hva tror du da? Jeg har alltid ville reist til London!" ropte jeg. Det var da Dylan tok ordet og snudde macen sin mot meg.
"Justin er i London, frøken."


 20 kommentarer før neste del! 

Etter maratonnet i dag, som jeg ikke er helt sikker på når slutter, så skal jeg legge ut et innlegg om den skype samtalen med Justin! <3

 

 

-W

New pics!

Justin on Bethenny Frankel?s show:

Justin on Bethenny Frankel&#8217;s show

 

Justin singing to the fans outside of Leno:

'
-S

Jelena arriving at the Katy Perry: Part of Me premiere

Justin and Selena arriving at the Katy Perry: Part of Me premiere:


 


-S

Historie - Believe (Del 21)

FLERE ENN MEG SOM ER SKUFFA OVER KAMPEN IDAG? Begynte å grine som bare det! argh... (Derfor delen kommer såppass seint.)


Det var en ulest melding fra Justin der: "Jeg står utenfor huset ditt nå."


"HVA!?" utbrøt jeg. Øynene mine var som klistret til telefonen. Dan hoppet opp av sofaen og røsket telefonen ut av hendene mine. Jeg så på han med et måpende ansikt da han leste meldingen.
"Hva faen er dette?" sa han irritert. Jeg trakk på skuldrene før  Dan stormet ut døren. Jeg stod igjen, stiv av sjokk og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.
"Hva faen gjør du her!?" hørte jeg Dan rope illsint. Det kom ikke noe svar med en gang, Justin var nok i sjokk han også.
"Jeg kom for å treffe *DN*." hørte jeg Justin sin fløyelsmyke stemme si rolig. Jeg beveget meg mot ytterdøra og kunne skimte skikkelsen til Dan. Han stod bredbent med knyttede never og pustet tungt.
"Hun vil ikke ha  deg her!" ropte Dan. Jeg stod nå i dørkarmen. Justin stod noen meter unna den anspente Dan som kunne gå til angrep når som helst. Justin skottet litt bort på meg og plutselig var glimtet i øynene hans tilbake. Jeg smilte før jeg husket at jeg var sur på han. Jeg snudde meg raskt bort og smilte til Dan i stedet.
"*DN*, hvem er dette." spurte Justin rolig, fremdeles med blikekt festet på Dan. Jeg svarte ikke med engang. Studerte bare de to personene som så ut til å hate hverandre.
"Dan er kjæresten min." svarte jeg raskt. Dan myknet litt, kastet et forvirret blikk på meg før han samtykket. Glimtet i blikket til Justin forsvant med det samme jeg sa det og han fikk en uttrykksøs mine i ansiktet og man så fort at han hadde gitt opp forsøket.
"Okei. Beklager forstyrrelsen, jeg skal gå nå." sa Justin skuffet og snudde seg for å gå til bilen. Dan stod igjen helt til Justin hadde forsvunnet ut av syne før han snudde seg smilende mot meg.
"Kjæresten din?" spurte han smilende. Han var tydelig fornøyd. Jeg bare trakk på skuldrene.
"Vi får se." svarte jeg og gikk inn og satt meg i sofaen igjen.

 

Dan kom inn noen sekunder etter meg.
"Hva mener du med det?" spurte han forvirret. Jeg trakk på skuldrene igjen og slo på tv'en. "Er du med meg bare for å få Justin sjalu!?" utrbrøt Dan. Jeg snudde meg måpende mot han.
"Absolutt ikke, hva slags person tror du jeg er?" sa jeg sjokkert og stirret på han. Han trakk lett på skuldrene.
"Vel, hvordan kan jeg vite det? Det eneste du prøvde på var å få Justin sjalu der ute." sa han og hintet mot den åpne døren han ikke hadde lukket.
"Okei, unnskyld da! Men det bare kom ut, okei? Det var ikke meningen." svarte jeg likegyldig og snudde blikket mot tv'en igjen.
"Hva kommer til å skje med oss i fremtiden da? Vær ærlig nå!" sa han skarpt. Jeg sukket, skrudde av tv'en og reiste meg opp.
"Hvis jeg skal være helt ærlig, så kommer det ikke til  å bli noe forhold mellom oss." svarte jeg og smilte et lite smil. Han hevet øyenbrynene og så skeptisk på meg.
"Så du har bare lekt med meg?" spurte han, tydelig skuffet.
"Nei, jeg har trengt deg. Du kommer ikke til å fortså dette og kanskje du til og med blir sur, men-" startet jeg og gransket det usikre uttrykket til Dan. "Du har hjulpet meg med å komme over Justin. Du har fått meg på riktig spor i livet igjen, jeg trengte deg mer enn noe annet." sa jeg og gjorde meg så liten og uskyldig som mulig.
"Men nå trenger du meg ikke mer, er det det du sier?" spurte han og la armene i kors. Jeg ristet raskt på hodet.
"Nei, Dan," startet jeg og ga fra meg et oppgitt sukk. "Vær så snill å forstå. Når du har kjærlighetssorg, så kommer jeg til å være der for deg. Blir litt sånn 'Friends with benefits' hvis du vil kalle det det." sa jeg og håpet at dette ville gjøre han mer sikker. Jeg visste jo at han hadde hatt flere venner med fordeler før, så dette kunne jo ikke være noe annet.
"Du utnyttet meg hele tiden! Jeg hadde spilt meg om du hadde sagt det fra starten. *DN*, du visste at jeg var forelsket i deg, men du bare lekte med meg likevel." sa han. Han var tydelig knust. Jeg hadde faktisk ingen idee om at han var så forelsket i meg.

"Jeg visste ikke at det var så intenst." sa jeg stille. Jeg hadde en liten skyldfølelse som gnagde inni meg, men tvang den til å holde seg inne. 
"Nei, men nå vet du det!" ropte han. Han var nesten på gråten og jeg kunne høre på den ustabile stemmen at jeg hadde knust han. "Og jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!" fortsatte han før han styrtet ut huset og smelte døren igjen etter seg. Jeg satt igjen i sofaen med en enorm skyldfølelse som jeg ikke klarte å holde tilbake. Jeg tok opp telefonen min for å tekste til Justin: "Tusen takk! Du har ødelagt alt, igjen. Fornøyd?"


Dramatisk.. kanskje litt kjedelig del :( Husk maraton, vel etterpå blir det nå! <3 Rekker heller ikke lese gjennom denne delen. Øynene mine glir snart igjen...
20 kommentarer før maratonnet starter når jeg våkner! 

 

 

-W

(More) Justin at Katy Perry?s Premiere

(More) Justin at Katy Perry?s Part of Me Premiere :


-S

(more) Justin golfing yesterday

New pics! :

 


-S

Justin arriving at the Boosty Bellows

Justin arriving at the Boosty Bellows in LA :


 

-Fine briller Selena ;)

 


-S

 

Sneak Peek: Justin Bieber Scents the Audience

 


-S

Justin Reveals the Pressures of Being Him & More!

 

pictures of Justin on Nightline:


-S

Justin leaving the Chateau Marmont + new pic

 

Jelena:

 


-S

Historie - Believe (Del 20)

Beklager for sen del! Beklager virkelig!! I MORGEN BLIR DET MARATON!!


"Vi hentet dere ned på stasjonen, fordi...-"


Jeg kjente jeg ble irritert. Kunne ikke denne gamle mannen snakke litt fortere? Jeg så på han med irriterte øyne og ventet på at han skulle fortsette setningen. Han pustet dypt før han fortsatte: "Fordi dere blir truet." sa han og studerte ansiktene våres nøye. Jeg måpte. Blir jeg og Melissa truet? For noe tull.
"Det der vet jeg ikke om jeg skal tro helt på." sa jeg sakte og usikkert. Den mørke mannen sukket før han lente seg mot meg og stirret meg rett inn i øynene.
"Hør her, mrs. Bieber." startet han og så alvorlig på meg. "Sjalue jenter har ringt inn og sagt de skal drepe deg hvis du ikke holdt deg unna mr. Bieber." fortsatte han. Det var først da jeg skjønte det. Jeg hadde vært så naiv og blind at jeg ikke ante noe om fansen til Justin lenger. Jeg lente meg tilbake i stolen, unngikk å se på de to politimennene som satt rett ovenfor meg. "Du ante ingenting om hva fansen synes om deg, hva?" sa den gamle mannen. Jeg ga han et surt blikk.
"Rart jeg ikke vil vite det, kanskje? Jeg vet jo hvordan fansen han behandlet de andre kjærestene hans!" ropte jeg irritert. Jeg var fortsatt knust over det Justin hadde gjort, det var nok forklaringen på humørsvingninene også. Han gamle mannen lo en kort latter mens øynene fortsatt var festet på meg.
"Jeg synes du skal ta en prat med Justin, jeg." sa han igjen. Et ekkelt smil bredte seg utover ansiktet hans da øynene mine fyltes med tårer. 
"Hva er det med deg? Du vet at hun er knust! Vi vil gå nå!" ropte Melissa som reiste seg opp og slo håndflatene i bordet. Begge politimennene hoppet bakover av den plutselige reaksjonen til Melissa og vakten var raskt borte hos henne og grep henne i armen. Hun røsket den til seg. "Jeg kan gå selv, takk. Hvor er familien min?" sa hun sint, dro meg opp av stolen før en vakt utenfra førte oss bort til familien til Melissa.

 

"Vennen!" ropte moren til Melissa, Cindy, og ga henne en stor klem. Storebroren til Melissa, som jeg ikke har snakket om før, var også der. Han var egentlig ganske kjekk, han. Brunt hår som stod litt til alle kanter. Veltrent kropp med sterke armer. Jeg må inrømme at jeg var forelsket i han før, men det ble aldri noe av. Og nå hadde det bare vært rart.
"Vi kan ikke dra hjem!" ropte Melissa inn i brystet til Cindy. Cindy ristet på hodet.
"Nei, nei. Vi skal ikke hjem, vi skal ikke la dem vinne. Ikke sant, *DN*?" sa Cindy og snudde seg mot meg. Jeg smilte og nikket før jeg satte meg ned i stolen ved siden av storebroren til Melissa, Dylan.
"Hva er det fansen sier om meg?" spurte jeg og gnidde pekefingrene mot tinningen.
"Jeg tror det er best du ikke vet det." svarte han. Jeg så opp på han med rynke i pannen.
"Det er så ille ja..." sa jeg sakte før det plinget i mobilen min nok engang. Den hadde ikke vært stille et eneste minutt den dagen og jeg visste at alle meldingene var fra Justin. "Kan ikke han bare slutte å sende meg meldinger å ødelegge livet mitt!?" ropte jeg til telefonen. Dylan så litt bekymret ut, men han sa ingenting. Jeg åpnet den siste meldingen jeg hadde fått av Justin.
"Kan du i det minste la meg forklare? Det er ikke sånn det ser ut som. Tro meg, *DN*. Jeg elsker deg!" jeg sukket oppgitt, hadde bare lyst til å kaste telefonen i veggen, legge meg end på gulvet å grøte meg til døde. Men jeg gjorde det ikke. Istedet skrev jeg tilbake: "Hva er det å forklare? Jeg så hva som skjedde og jeg ser når det er ekte eller uekte. Ikke prøv å lyv til meg engang, og vær så snill, Justin. Hold deg unna meg og ikke ødelegg livet mitt mer enn det er!" 

2 uker senere:

"Gi deg!" ropte jeg mens Dan drev og kilte meg. Ja, jeg hadde begynt å date Dan, egentlig bare for å få bort tankene på Justin. Dan var en grei gutt han, men et forhold med han ville aldri vare. Dan stoppet å kile meg, la seg ned i sofaen ved siden av meg og smilte til meg. Jeg måtte innrømme at han var ganske kjekk, og han var jo den kjekkeste gutten på skolen. Men det skulle ikke så mye til heller. Justin hadde ikke gitt lyd fra seg på en uke så jeg begynte å tro at han hadde gitt opp da det plutselig pep i telefonen min. Jeg tenkte ikke over hvem det var som kunne sende meg melding så jeg heiste meg opp og grep etter telefonen. Det var en ulest melding fra Justin der: "Jeg står utenfor huset ditt nå."


20 kommentarer før neste del kommer i kveld! <3
You know what? JEG SKYPA MED JUSTIN BIEBER! Hvis dere er nysgjerrige på om det virkelig er han og sånt, så kan jeg spørre om å få legge ut et eget innlegg om alt hva vi snakket om og sånt senere! <3

Forresten så rekker jeg ikke gjennomlesning. To venninner kommer hvert øyeblikk og vi skal på senteret... <3

 

-W 

Justin Bieber leaving the Chateau Marmont

New Pics!


-S

Bieberfacts

Tumblr_lvj3uarrem1r7y3l6o1_r1_500_large

Tumblr_m0zj9hpuqa1r7y3l6o1_500_large

Tumblr_lz78iivkef1r99f83o1_500_large

Tumblr_lyqd4pjgxn1r99f83o1_500_large

Tumblr_lyoqleyoi41r99f83o1_500_large

Tumblr_lyoo39bwj11r99f83o1_500_large

Tumblr_lyqdlosuno1r99f83o1_500_large


-A

24 Million Beliebers

Justin har nådd 24 millioner followers på Twitter!


 -A

Justin Bieber on Nightline

 


-A

Sneakpeaks fra Bethenny

Sneak Peak: Justin Bieber Serenades Bryn

  

Sneakpeak: Justin Bieber on a broken heart
Sneak peak: Justin Bieber reveals he has 5 tattoos!
Sneak peak: Justin Bieber on being stamped by Usher
Sneak peak: Justin Bieber discusses Maria

-A

Exclusive Believe Interview

Part 1:

 

Part 2:

-A

Justin Bieber backflip

 


-A

Justin på KiisFM

Another picture from Justin?s kiisfm interview

?If me &amp; @JustinBieber were spying on you, it&#8217;d look like this&#8230;?

?I swear I look taller than @JustinBieber in this pic&#8230;?


-A

 

Justin & Selena


-A

 

Flere bilder av Justin & Selena på Katy Perry premiere

 


-A

Justin og Selena på Katy Perry premiere

 
Historie - Believe (Del 19)

Utenfor stod en svær, kraftig, svart mann i svart dress og holdt opp et skilt foran øynene til Melissa.


Jeg kastet et forvirret blikk bort til Melissa som stod som frossent og leste fra skiltet hans.
"Jeg kommer fra politiet." sa den kraftige mannen med en mørk stemme. Han skottet litt bort på meg som satt sjokkert i sengen og studerte mannen nøye med blikket. "Dere to må bli med meg." fortsatte han med like mørk stemme og ventet på at jeg og Melissa skulle bli med han, men ingen av oss rørte seg. Hva ville denne mannen fra politiet? "Jenter, dette er alvorlig." sa mannen litt høyere og først da han begynte å gå inn i rommet for å ta tak i meg og dra meg ut med makt, reagerte jeg. Jeg spratt opp av sengen og løp bort til Melissa før jeg dro henne med meg ut døren etter mannen.

Nede på stasjonen ble plassert i et venterom helt alene. Jeg og Melissa var fortsatt i sjokk og i full forvirring.
"Har vi gjort noe galt?" spurte Melissa meg. Jeg ristet raskt på hodet.
"Ikke annet enn at jeg viste fingeren til verdens største kjendis." svarte jeg og la til en liten, nervøs latter. Melissa trakk på smilebåndet, men det var ikke noe lykkelig smil. Det var mer som mitt, nervøst.
"Dere kan komme inn nå." sa en alvorlig, lys stemme som kom fra en høy, slank og pen dame som plutselig hadde dukket opp i døren. Jeg og Melissa reiste oss raskt opp uten å protestere og fulgte lydig etter damen inn i et annet rom. Jeg hadde sett sånne rom på tv. Det var et mørtk rom med svarte vegger, ingen vinduer. Et bredt bor stod på midten av rommet med to stoler på hver sin langside. To politimenn satt ved den ene langsiden av bordet og gjorde tegn til oss at vi kunne sette oss. En vakt stod ved døren, det så ut som han kjedet seg. Hele den ene veggen var et stort speil hvor man kunne se seg selv, men jeg visste at på andre siden av speilet stod flere politimenn og betraktet og hørte hva vi sa.
"Dere lurer kanskje på hvorfor dere er her?" spurte en lys, gammel politimann. Jeg og Melissa nikket. Vi turte ikke åpne munnen, redd for å si noe feil.
"Vel, -" startet den andre mannen, la armene i kors og lente seg bakover i stolen. Han var en høy, slank og mørk kar med nydelige blå øyne og ikke noe hår på hodet. "Vi har hentet familien deres også." fortsatte han.
"Det er henens familie, ikke min." sa jeg. Jeg kunne høre den nervøse tonen i stemmen min, selv om jeg prøvde å holde den stabil.
"Akkurat ja." startet den unge, mørke mannen igjen. Jeg studerte øynene hans. De var fantastiske og man kunne se vennligheten som lyste ut av dem. 
"Men tilbake til poenget." startet den gamle igjen. Nå var jeg virkelig spent på hvorfor jeg og Melissa fortjente å være på denne stasjonen.

 

Jeg var klam i hendene jeg hadde knyttet under bordet. Jeg kjente svettedråper i pannen og blodet kokte inni meg. Det var varmt, men samtidig kaldt. En ekkel følelse, en ekkel stemning og ekle politimenn. Politimannen med de nydelige øynene fiklet me skiltet på uniformen sin, ga fra seg et snufs en gang i blandt og sukket når den gamle mannen ikke fortsatte setningen. Jeg betraktet den gamle mannen igjen. Han var nok ikke spesielt høy, hadde masse rynker i ansiktet. Jeg la spesielt merke til rynken i pannen hans for den gjorde at han alltid hadde et alvorlig uttrykk, selv når han dro munnvikene opp i noe som skulle ligne et smil. Han hadde grått bustete hår, gråe bustete øyenbryn og grått bustete skjegg han alltid klødde seg i. Jeg grøsset når jeg tenkte på hva som egentlig kunne være inne i skjegget, men slo tanken raskt fra meg. Melissa som satt ved siden av meg trommet med fingrene på bordet og det ga fra seg en grusom høy lyd. Jeg sendte henne et irritert blikk og hun stoppet tvert. Det var helt stille i rommet igjen, det eneste jeg kunne høre var den svake, jevne pusten til tre mennesker. Den fjerde var tungpustet og det hørtes nesten ut som han hadde vanskelig med å puste. Det var såklart den gamle mannen jeg tenkte på sist.
"Vi hentet dere ned på stasjonen, fordi...-"


 Jeg liker å holde dere litt på pinebenken<3

Sorry for at denne delen ikke hadde noenting med Justin å gjøre... :O
Okei, jeg hørte politibilen når jeg skrev denne delen haha. Inspirasjooon<3 

Jeg lurte også på (nå vet jeg ikke om dette er helt lov, men...) om dere kunne stemme på meg >>HER<< ?
Det er den ønskereise tingen. Og jeg ønsker meg VIRKELIG å dra til USA for å gi pappa en bedre kreftbehandling som kanskje gjør at han blir frisk eller i det minste får litt lenger levetid. Det ville betydd ALT for meg, hvis dere stemte! <3

20 kommentarer før neste del kommer klokken 15.00!

 

-W 

Nytt bilde fra i går!

Justin med en fan (igår):


-S

Interview with Idolator part 2!

Part 2 of Justin`s exclusive Interview with Idolator:

 

-S

 

News!

Official: Justin Bieber&#8217;s &#8216;Believe&#8217; Is Year&#8217;s Biggest Debut, Bows at No. 1!
It&#8217;s official: Justin Bieber&#8217;s &#8220;Believe&#8221; has sold 374,000 in its first week according to Nielsen SoundScan, garnering the 18-year-old his fourth No. 1 album on the Billboard 200 chart. That&#8217;s the most chart-toppers for any act in a two-and-a-half-year span since Bieber made his chart debut in December 2009.

Official: Justin Bieber`s Believe Is Year`s Biggest Debut, Bows at Number 1!

It`s official:  Justin Bieber`s Believe has sold 374,000 in its first week according to Nielsen SoundScan,

Garnering the 18-year-old his fourth Number. 1 album on the Billboard 200 chart. That`s the most chart-toppers for any act in a

two-and-a-half-year span since Bieber made his chart debut in December 2009.

 

-S

Justin spiller golf &lt;3

Jeg visste faktisk ikke at Justin spiller golf. Justin som spiller golf i dag:

OBS! Catch Justin tonight on ABC?s Nightline at 11:35 PM EST

 


-SHistorie - Believe (Del 18)

Der stod selveste Justin Bieber og kysset Selena Gomez.


Jeg skulle akkurat til å storme bort og klappe til Justin i ansiktet da Melissa grep meg i armen og trakk meg ut av mengden. Nevene mine hadde blitt røde fordi jeg knyttet dem så hardt og jeg var skuffet, sint og knust over Justin. 
"*DN*!" ropte Melissa for å trenge seg inn i tankene mine. "Glem det, han er ikke verdt det! Han er en dust, kom vi går." fortsatte hun og begynte å dra meg bort derfra. Jeg så Justin spurte ut av mengden, men han stoppet opp da han så meg. Jeg ga han et overlegent blikk før jeg heiste hånden min og viste midtfingeren min til han. Ansiktet hans var ikke til å beskrive. Det var skuffet, sjokkert og knust på alle måter og det så rett og slett helt komisk ut. Jeg smilte frekt før jeg løp bort med Melissa. Omsider kom vi på hotellrommet. Jeg la meg ned og begynte å le. Jeg lo hysterisk og høyt mens Melissa bare så rart på meg.
"Det er ikke mulig! Så du ansiktet hans når han så meg, jeg trodde jeg skulle dø!" ropte jeg mens jeg holdt meg for magen og lo. Melissa ristet oppgitt på hodet før hun dro opp macen sin.
"Hei, sjekk disse overskriftene." sa hun og studerte skjermen nøye. Jeg reiste meg opp og gikk bort til henne før jeg måtte le enda en gang.
"Justin bedrar ny dame med eks-kjæresten Selena Gomez!"  under overskriften var først et bilde av Justin og Selena som kysset etterfulgt av meg som smilte frekt mens jeg viste fingeren og tilslutt Justin sitt forvirrede, følelsesladde ansikt. 

Jeg lo litt igjen før jeg plutselig braste ut i gråt. Jeg falt sammen på gulvet, krympet meg sammen i fosterstilling og hylgråt. Melissa fikk seg et lite sjokk, men straks var hun på gulvet ved siden av meg, strøk meg over ryggen og hvisket beroligende ord til meg.
"*DN*, hysj. Det går bra. Jeg likte aldri Justin uansett. Det fins flere fisk i havet, og dette er ikke slutten, men begynnelsen. Husk det." var noen av ordene Melissa hvisket. Dette beroliget meg litt. Melissa var så flink med ord, det var spesialiteten hennes. Hylingen roet seg ned og gikk over til høylytte hulk istedet. Jeg klarte å reise meg opp og Melissa hjalp meg med å komme meg i sengs. Jeg snufset mens noen tårer randt nedover kinnene mine da jeg falt i søvn, sakte, men sikkert.

"Hold deg unna meg, bitch!" roper Justin til meg og rygger unna. Jeg lager sutreleppe og tar flere skritt mot han. Han rygger raskt bakover før bakken under han plutselig forsvinner. Han vifter med armene før han forsvinner i et stort gapende hull i bakken. Hendene mine farer opp til munnen mens jeg roper navnet hans, men ingenting kommer ut av munnen min. "Justin jeg elsker deg!" er det eneste jeg hører som kommer ut av munnen min. Svaret han kommer med knuser meg innvendig, men jeg stopper likevel ikke å få han til å høre på meg. Selv om han er langt nede i et dypt hull.
"Jeg elsker Selena, hold deg unna oss!" roper han tilbake. Jeg tar meg til hjertet før jeg hopper ned i hullet sammen med han.

Jeg våknet med et rykk. Jeg kaldsvettet og holdt hånden for hjertet mitt. Tårene hadde stivnet inntil de kalle kinnene mine og håret lå klistret inntil pannen og nakken min. Jeg pustet lettet ut før jeg reiste meg opp og gikk inn på badet. Jeg vasket meg i ansiktet før jeg gikk ut på rommet igjen. Det var helt mørk og Melissa lå og snorket i sin egen seng. Jeg tok opp mobilen min og kikket på klokken. 02.00. Jeg hadde sovet fra tidlig på ettermiddagen og fram til midt på natten. Det lå flere tapte anrop fra Justin på mobilen min og flere uåpne meldinger, jeg orket ikke se på dem.

Jeg gikk og la meg igjen og sovnet raskt, uten mareritt denne gangen.

"Du fortjener ikke å snakke med henne!" Jeg våknet av at Melissa stod og snakket i telefonen. Hun var høylytt og tydelig sint. "Nei, bare hold deg unna henne. Jeg vil ikke se henne så knust som det hun var i går, du aner ikke hva du gjør med henne. Du har ødelagt henne helt!" ropte hun og sirklet rundt i rommet. Jeg latet som jeg sov, bare for å få med meg mesteparten av samtalen Melissa antagelig ikke kom til å fortelle om senere. "Justin, hør her. Uansett hva du og Selena gjorde og hvor galt du vet det er, så forandrer ikke det noen ting. Du har ødelagt henne og nå må hun jobbe seg opp på plass igjen. Om det er med eller uten deg. Jeg hater det du har gjort mot henne, og det du gjorde kommer aldri til å tilgis." sa Melissa. Jeg kune høre at hun prøvde å holde roen, men hun var tydelig sint og irritert. Jeg lurte på hva Justin svarte i den andre enden for Melissa ga fra seg et oppgitt sukk og himlet med øynene.
"Glem det, Justin! Jeg vil ikke at du skal ha noe med henne å gjøre!" ropte hun før hun rev telefonen vekk fra øret, la på og hev den så hardt hun kunne i sengen. Jeg reiste meg opp i sittende stilling.
"Hva dreide det seg om?" spurte jeg. Nå som hun visste at jeg hadde hørt på, kunne hun ikke unngå å fortelle meg hva Justin hadde sagt.
"Okei, -" startet hun og sukket. Hun ville tydeligvis ikke fortelle meg dette. "Saken er den at..." lenger kom hun ikke før det banket hardt og røft på døren. Jeg skvatt så jeg hoppet bakover og holdt meg til hjertet. Melissa reiste seg opp med en irritert mine for å lukke opp døren. Utenfor stod en svær, kraftig, svart mann i svart dress og holdt opp et skilt foran øynene til Melissa.


 Hvem tror dere det er?

20 kommentarer før neste del kommer når jeg våkner i morgen!

 

-W

Believe Debuts at #1 in the USA

Justin`s latest effort, Believe, has debuted at #1 in the USA. It has sold 373,456 copies in it`s first week,

according to HDD. This marks Justin`s 3rd consecutive #1 studio album. Congrats, Justin!


 


-S

As long as u love me

Request As Long As You Love Me here and stream it on iheartradio!!

Let?s help Justin get a #1 Single on Billboard!!

#BeliebersGoHard


-S


Historie - Believe (Del 17)

Det ringte og ringte, mens jeg bet negler og håpet på liv og død at det ikke hadde skjedd noe alvorlig med Justin eller noen som stod han nær.


Det ringte fortsatt og jeg hadde nesten gitt opp i å få tak i han da han plutselig tok telefonen.
"*DN*!" ropte han. Jeg rynket pannen.
"Justin, har det skjedd noe?" spurte jeg bekymret. Stemmen hans hørtes ikke redd ut, men den viste liksom ingen følelser så jeg visste ikke hva jeg skulle tro.
"Nei, jeg ville bare høre stemmen din." sa Justin med en lav latter på slutten. Jeg sukket, men fniste litt og kjente varmen i kinnene mine. "Jeg drar til Canada i morgen og lurte på om vi kunne gjøre noe sammen idag?" spurte Justin. Jeg smilte for meg selv og skulle akkurat til å si at det ville jeg gjerne da jeg så Melissa som stod og ventet spent på hva jeg og Justin hadde snakket om. 
"Det vil jeg, og det vil Mel også." svarte jeg og smilte til Melissa som fikk et stort smil om munnen. Hun hadde fortsatt ikke klart å ta innover seg at jeg faktisk nesten drev på meg selveste Justin Bieber.

"Jeg kommer og henter deg litt lenger ut på dagen." sa Justin før han la på og Melissa ble helt gal. Hun hoppet opp og ned og skrek som den verste fanen noensinne.
"Mel, slapp av. Han er en vanelig gutt, vær så snill og oppfør deg som han faktisk er en vanlig gutt." sa jeg og lo. Før var det hun som prøvde å få meg til å skjønne at han var en vanlig gutt, nå er det omvendt. 
"Men han er ikke en vanlig gutt, *DN*! ropte Melissa. Jeg lo før jeg ble alvorlig igjen.
"Men vær så snill. Ikke gjør noe dumt." sa jeg før jeg ikke inn på badet for å kle på meg noen tilfeldige klær jeg fant oppe i kofferten min.

 

"*DN*, jeg skjønner godt hvorfor Justin vil ha deg." sa Melissa og studerte meg nøye da jeg kom ut av badet. Jeg fnøs og lo før jeg gikk forbi henne og bort til sminkebagen min. Jeg rotet oppi den før jeg fant ut hva jeg skulle ha på av sminke og la på et tynt lag med mascara og mineralpudder. 
"Vel, helt ærlig..." startet jeg og tok på et tynt lag lipgloss før jeg snudde meg mot Melissa. "så skjønner ikke jeg det. Jeg skjønner heller ikke hvorfor alle de andre guttene på skolen vil ha meg." fortsatte jeg og lo en kort, ironisk latter. Melissa lo med før vi gikk en tur ut på byen. 

"Hva er det som skjer der borte?" spurte Melissa og pekte på en svær mengde med hylende jenter og karer med store fotoapparat.
"Jeg vet ikke, la oss gå og sjekke." sa jeg før vi presset oss gjennom mengden og jeg fikk et stort sjokk når jeg så hva det var som lagde oppstyret. Der stod selveste Justin Bieber og kysset Selena Gomez!


Dun, dun, duuuuun!

Hva tror dere skjer videre?
17 kommentarer så kommer neste del når jeg har tid!

 

 

-W 

As Long As You Love Me Confirmed as Second Single!

Island Def Jam has confirmed to Billboard that As Long as You Love Me

will be the second radio single from Justin Bieber`s new album, Believe.

First released as a retail preview track to Believe, it debuted last week on the Billboard Hot 100 at No. 21

with download sales of 168,000, according to Nielsen SoundScan. Love Me will now receive its official radio

push when the label begins promoting it to top 40 and rhythmic radio stations on July 9.

 


-S

Jelena

Justin and Selena at Dinner 6/25:


 

Stakkars Justin, han snublet på vei inn i bila!:/

 


-S

Nytt bilde!

Heisann!

 


-S

Jelena

Flere bilder av Jelena i Malibu:

Beklager at bildene ble litt små....


-S

 

 

Trend

Dette har trendet i hele dag, så tenkte å poste det ut til dere!

 


-S

Selena synger med Justin &lt;3

Selena satt backstage på Apollo Theater i NYC 18. juni og sang med til Justins sang 'Be Alright',

som dere kanskje vet, så er 'Be Alright' skrevet til Selena :)

Video:

 

Men det er ikke bare Selena som synger nå Justin har performance, her er nemlig en video av

Justin som synger og danser til  'Love you like a love song' blant publikum mens Selena har performance.

 

Er de ikke søte? <3

 


-S

Jelena i Malibu!

Lenge siden vi har fått sett bilder av Jelena nå!

 

Andre som syntes at Selena så litt lei seg/syk ut?...

 


-S

 

Historie - Believe (Del 16)

Var det ikke den ringen han hadde på seg på daten?


Jeg stoppet opp en stund. Satt helt stille i den kremfargete, myke stolen jeg hadde okupert en stund i lobbyen til hotellet. Jeg begynte å lure på om han fortsatt var forelsket i Selena mens han drev og sa til meg at han ville ha meg. Tankene mine stokket seg, løp fram og tilbake og alt var et eneste rot. Hvorfor skulle han beholdt ringen når han sa han ville ha meg? Jeg skjønte ingenting, men trengte svar. Jeg fisket opp telefonen min og tastet inn en melding: "Den ringen du hadde på deg i dag, var det ikke den jeg ga tilbake til deg?" skrev jeg og sendte den så fort som mulig. Jeg følte det egentlig var rart å påpeke en så liten og ubetydelig ting, men jeg trengte svar. Jeg fikk raskt svar tilbake fra Justin: "Beklager, jeg burde ikke bruke den... Men den er så spesiell for meg. Jeg fikk den av Selena og vi har hatt mange gode minner sammen." jeg lurte på om jeg skulle skrive noe mer. Først så hadde jeg ingen ting å skrive, men så kom jeg på en viktig ting som kanskje kunne virke ubetydelig for andre: "Savner du henne?" Jeg skrev med skjelvende fingre, håpet på et nei. Det virket som jeg var forelsket i Justin, eller var det bare på grunn av kjendisstatusen? Jeg ville ikke tenke på det, jeg ville virkelig ikke tenke på at jeg kanskje utnyttet Justin. Jeg skulle nesten ønske jeg og Justin hadde en stor krangl, bare så jeg kunne vise både for han og for meg selv at jeg likte han for den han var.

"*DN*!" ropte Melissa når jeg kom opp på rommet vårt. Jeg så spørrende på henne. "Hele hotellet er omringet av paparazzier, din kjendis! Og sjekk her!" ropte hun og snudde macen sin mot meg. Overskriftene traff meg med fyll tyngde og jeg måtte le så jeg neste falt sammen.

 
"Justin Bieber med ny dame!" var den første overskriften jeg leste. Under overskriften var det et bilde av meg og Justin da Justin kysset meg på kinnet. Jeg var rød som en tomat mens jeg smilte bekjedent og så ned. Jeg så helt komisk ut og derfor lo jeg.
"Nå er dere snart kjærester. Du er snart kjærester med Justin Bieber!" ropte Melissa og var helt crazy. Jeg lo av henne før jeg prøvde å roe henne ned.
"Slapp av, Mel. Det kommer ikke til å skje på en stund enda." svarte jeg og la til en liten latter. Melissa så skuffet ut, men hun roet seg ikke mye ned.

Neste dag når jeg våknet og sjekket telefonen min, lå det 3 ubesvarte anrop på den. Jeg sjekket dem med trøtte øyne som nesten gled igjen da jeg så at Justin hadde ringt meg to ganger og mamma hadde ringt meg en gang. Jeg undret på hvorfor Justin ville ringe meg to ganger midt på natten, men lot det gå. Jeg orket ikke ringe mamma igjen da og sa til meg selv at jeg skulle gjøre det senere på dagen. Akkurat da jeg skulle legge fra meg telefonen så jeg også en melding som lå og ventet på å bli åpnet. Den var fra Justin: "Ring meg så fort du ser dette!!" stod det. Jeg kjente et lite stikk i magen min og lurte på hva som hadde skjedd. Jeg ringte han så raskt som mulig, men ingen tok telefonen. Det ringte og ringte, mens jeg bet negler og håpet på liv og død at det ikke hadde skjedd noe alvorlig med Justin eller noen som stod han nær.


20 kommentarer til neste del kommer når jeg har tid. Har ikke pc akkurat nå, men skal få skrevet i dag! <3

-W

Justin at Power 106 LA

New pics!


-S

ABC Nightline Preview

ABC Nightline Preview - Paternity Test !


video platform video management video solutions video player

 

ABC Nightline Preview - Boyfriend Acoustic :


video platform video management video solutions video player

 


-S

Twitter oppdatering!

Heisann!


-S

Nytt bilde fra i går!

?Good seeing @justinbieber back in the neighborhood?:

&#8220;Good seeing @justinbieber back in the neighborhood&#8221;

 


-S

Justin Bieber and Alli Simpson

Justin Bieber and Alli Simpson at Radio Disney - Photo Challenge

 

 


-S

Justin Bieber on Radio Disney (audio)

Litt sent nå, men god morgen!

Justin Bieber On Radio Disney Part 1:

 

 

Justin Bieber On Radio Disney Part 2:

 


-S

Photos from Just Jared

 -A

Justin & Alli Simpson

 -A

Justin with fans at Radio Disney

 -A

Justin on 92.3 NOW

Hei alle sammen!

Justin sings to....

Justin sings to Call Me Maybe on Fuse:

 


-S

Justin backstage

Ser du fyren med hvit underbukse ? Det skal tydeligvis være Justin! sexyy-A

Shout-out

NÅ kan du sende en shout-out til Radio Disney, det har jeg!!

Til dere som lurer på hva Shout-out er, så er det de beskjedene som går øverst på siden som folk sender!

Send Shout-Out HEER!

 


-S

Nytt bilde!

Nytt bilde av Justin på Radio Disney:

Justin signing at Radio Disney

 


-S

Radio Disney

God kveld!

Justin arrives at Radio Disney studios on his Segway:

Du kan se videoen HEER!

 


-SNye bilder fra i dag!

Justin med fans: 

Justin with fans today 

 

We kinda love this! @justinbieber hangin? with @allisimpson on a Segway:

We kinda love this! @justinbieber hangin? with @allisimpson on a Segway

 

?havin? a good old chat, . Ahahha? -@allisimpson:

&#8220;havin&#8217; a good old chat, @justinbieber. Ahahha&#8221; -@allisimpson

 


-S

Justin on Radio Disney!

Justin on Radio Disney!

Justin on Radio Disney

Another picture of Justin on Radio Disney Today


-S

 

Skal Justin og Selena gifte seg?

 (Foto: All Over Press)

Justin Bieber hadde en spennende bekjennelse til en fan i dag på« J & R Records»-signering i New York City - han kommer kanskje til gifte seg med kjæresten Selena Gomez, forteller hollywoodlife.com (PS! Justin har selv sagt at hollywoodlife ikke lyver og at de setter ut ekte nyheter)

Det er ingen hemmelighet at Justin Bieber og Selena Gomez er toalt forelsket i hverandre. Duoen har vært sammen i godt over et år og er sterkere enn noensinne. I dag innrømmet Justin at de kan ta forholdet til neste nivå!

Vi overhørte en journalist snakke med Justin på sin «Believe» album -signering i dag på «J & R Records» i NYC.

Han spurte: "Vil du gifte deg med Selena?" Og Justin svarte: ". Vi får se"

Se video her:

 


-Sara og Amalie

Nytt bilde!

?Me &  (I?m on the left). Fyi: Interview airs tomorrow 9pm pst on !? - @JoJoWright

&#8220;Me &amp; @JustinBieber (I&#8217;m on the left). Fyi: Interview airs tomorrow 9pm pst on @1027KIISFM!&#8221; - @JoJoWright

 


-S

Snart 24 millioner!

Da har vi snart greid det beliebers!

Snart er vi 24 millioner beliebers!  Om ca 1 time så når vi opp til 24 millioner, jeg bare vet det!!!

 

 

 


-S

Just Jared!

Justin shoutout for Just Jared!

 

 


-S

LMFAO Knows The DJ

Tay har visst blitt utrolig berømt! :)

 

 


-S

Justin stuck in the elevator at 1:45!

We Know The DJ Presents : Around The World & Back Part 1! 

 


-S

Bieberfacts

Creds to: http://itsalwaysafashiondesaster.tumblr.com/
If you have any Bieber facts you want to tell me just drop them into my ask box and i?ll credit you when i post them.  ;))) x

 

'

 

 

 

-A

Historie - Believe (Del 15)

"Vi får se." svarte jeg og blunket til han.


Vi satt stille en stund. Ingen pinlig stillhet, vi bare følte  nærværet til hverandre og koste oss rett og slett. Plutselig ringte telefonen min. Jeg sukket da Justin trakk seg fra meg før jeg fisket opp telefonen min og fikk se et nummer jeg aldri hadde sett før. Jeg la telefonen varsomt inntil øret mitt og sa et oppgitt: "Hallo?"  I andre enden fikk jeg nesten litt sjokk for hvem det var som ringte.
"Hei, det er Dan." sa personen i andre enden. Jeg måtte tenke meg om en stund før jeg skjønte at det var Daniel fra skolen. Han var en av de guttene som siklet etter meg, men hvorfor ringte han meg?
"Jaha?" svarte jeg da det var stille i den andre enden.
"Jeg bare lurte på om, eh-" begynte han og hørtes ganske nervøs ut.
"Dan, jeg har virkelig ikke tid til dette." sa jeg irritert. Jeg ville fortsette den koselige stunden med Justin ikke høre på at Dan skulle stamme frem noe som antagelig var å gå ut på en date eller den slags.
"Vent, *DN*!" neste ropte Dan inn i røret. Jeg himlet med øynene og hørte på hva Dan hadde å si.
"Vil du gå ut med meg en dag?" spurte Dan. Han snakket raskt og jeg fikk nesten ikke med meg hva han sa.
"Dan, jeg er i New York nå og kommer ikke hjem før om noen dager." svarte jeg før jeg la på før han rakk å si noe mer.

"Unnskyld. Det var bare en fyr fra skolen." sa jeg til Justin. Han smilte til meg, så meg rett inn i øynene. Han fanget blikket mitt som ingen andre kunne gjøre. Han tok tak i den høyre hånden min og holdt den fast i sin mens han fortsatt så meg inn i øynene. Han var alvorlig og jeg kunne se på han at han kom til å si noe som han ikke ville mene som en prank.
"Jeg mente det jeg sa i stad. Jeg vil ha en fremtid med deg." sa han mens han fortsatt så me gi øynene. Med en gang han sa det kjente jeg rødmet strømme opp i kinnene mine og jeg slo blikket raskt ned mens jeg smilte bekjedent. Hva skulle jeg egentlig svare til det? Jeg prøvde febrilsk å finne på noe å si, men det eneste som kom ut av munnen min som faktisk lagde lyd var en halvkvalt fnising. "Jeg vil bare at du skal vite det. Og at jeg aldri kommer til å presse deg til å gjøre noe som helst. Men som jeg sa forrige gang, jeg kommer til å vente på deg. Uansett hvor lang tid det tar." fortsatte han. Han holdt fortsatt den høyre hånden min og jeg kjente fortsatt den brennende rødmen i kinnene mine. Jeg la den venstre hånden min oppå hånda hans og tvang meg til å se på han når jeg merket at rødmen begynte å ta av.
"Justin,-" startet jeg og smitle mens jeg så litt ned igjen. "Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg synes vi skal bli litt bedre kjent før vi gjør noe med, eh, forholdet vårt." svarte jeg. Jeg anstrengte meg for ikke å begynne å le, men det var vanskelig. Ikke fordi det han sa var komisk, men fordi det var så søtt at jeg ikke kunne gjøre annet enn å le. Han sa det på en måte som fikk meg til å føle meg spesiell, en måte som fikk meg til å føle meg som en bra person og ikke en som alle liker bare fordi hun er populær på skolen. Nei, Justin likte meg for den jeg var, ikke for utseendet, men for personen jeg var innvendig. Og det gledet meg at han skjønte at jeg ikke likte han på grunn av statusen hans. Jeg likte han for personen han var, og for personen jeg hadde blitt når jeg var sammen med han.

Klokken gikk altfor fort den kvelden. Vi hadde ikke før ankommet stedet før timene gikk og vi måtte tilbake begge to. 
"Jeg har hatt det fantastisk, Justin." sa jeg da vi stod utenfor hotellet jeg bodde på. Paparazzier hadde omringet oss, men politiet og livvaktene til Justin hadde fått dem bort på en radius på omtrent fem meter. Jeg merket nesten ikke noe til dem og den skrikende fansen når Justin så meg inn i øynene. Han tok begge hendene mine og klemte dem svakt i sine. Han var så varm, noe som fylte meg med glede, varme.
"Jeg har også hatt det fantastisk. Jeg håper vi kan gjøre noe sånt igjen." sa han og smilte et kjevt smil. Jeg fniste og nikket før han lente seg mot meg og kysset meg svakt på kinnet. Jeg rødmet da jeg vinket til han før jeg gikk inn på hotellet og ség ned i den nærmeste stolen jeg så. Jeg var helt ør i hodet og blind av - hva var jeg blind av? Kjærlighet? - Jeg satt og tenkte på kvelden, på den fantastiske gutten som sa han ville ha en fremtid med meg. For bare noen uker siden var jeg en gal Belieber og nå, nå var jeg nesten kjæresten hans. Men nei, jeg skulle vente med å kysse han og holde ordentlig på med han. Jeg hadde kun kjent han i noen uker og han hadde nettopp slått opp med Selena. Når jeg tenkte på Selena tenkte jeg også på ringen jeg hadde funnet hjemme hos meg etter Justin hadde vært der. Var det ikke den ringen han hadde på seg på daten?


 20 kommentarer før neste del kommer klokken 20 <3

 

 

-W

Funny video!

Haha, videoen er litt gammel, men like artig hver gang jeg ser den!

Vet grafikken ikke er noe særlig....

 

 


-S

Dagens sang!

Hei! Jeg har tenkt å starte noe som heter 'Dagens sang'.

Som vil si at dere skal spamme kommentarfeltet nede med deres favoritt sang av Justin,

og jeg trekker en random en hver dag og legger ut videoen av sangen + en del fakta om sangen!

Hørtes gøy ut? ; )


-S

Stemmeskifte!

Heisann! Som dere sikkert vet, så har Justin kommet i puberteten for lenge siden, altså, at han får stemmeskifte også!

Så her er en video fra stemmeskiften hans, siden 2009 og til nå!:)

-S

Historie - Believe (Del 14)

Bare han dukket opp denne gangen.


PÅ DATEN:

"Hvor skal vi?" spurte jeg håpefult da jeg møtte Justin utenfor hotellet vårt. Han bare smilte lurt til meg før vi steg inn i en bil. "Justin, hvor skal vi?" spurte jeg en gang til. 
"Det kan jeg ikke si." sa han og hvisket noe til sjåføren før bilen begynte å rulle av gårde. Jeg himlet med øynene, men var likevel nysgjerrig.
"Så hvor lang tid tar det å kjøre dit da?" spurte jeg og så på han med dådyr øyne. Han lo litt av meg.
"Halvtimes tid sirka." svarte han. Jeg nikket svakt og før jeg visste ordet av det var i fremme. Justin førte meg inn i en bakhage hvor det var satt opp to, myke stoler/madrasser, masse puter og en skjerm med en fremviser. Jeg måpte da jeg så plassen mens Justin bare gikk og satte seg i den ene stolen/madrassen, kall det hva du vil. Dette var drømmedaten.

78813062198493319_v1wfh2pr_c_large

"Liker du det?" spurte Justin og blunket til meg. Jeg nikket ivrig før jeg satte meg ned på den andre stolen eller madrassen eller hva man skulle kalle det. Justin begynte å spørre meg om masse om meg selv og familien min og jeg svarte. Alt for å bli bedre kjent med han.
"Jeg har en lillebror på 11 år som heter Nate. Han tar alltid sminken min og prøver å legge den på seg selv. Jeg tror han er litt kjønnsforvirret." fniste jeg da jeg tenkte på min egentlig fantastiske lillebror.
"Småsøsken er nydelige." sa Justin og begynte å fortelle litt om sine egne søsken. Jeg visste jo at de var nydelige og helt utrolig skjønne, men det var noe annet når Justin fortalte om dem.
"Hva med moren og faren din, hvordan er dem?" spurte Justin.
"Mamma heter Nicole og er bare fantastisk. Hun er ganske ung, men hun har alltid vært personen som har stått meg nærmest og vi har et ganske spesielt forhold. Nesten et vennskapsforhold." sa jeg og fniste litt når jeg tenkte på moren min.
"Hvordan er faren din da?" spurte han og smilte. Jeg krympet meg når jeg tenkte på pappa. Det var som om noen tok tak rundt hjertet mitt og klemte til. Tårene truet med å renne nedover ansiktet mitt og jeg hadde aldri hatt så lite kontroll over følelsene mine før som den gangen.
"Pappa er død." hvisket jeg med en hes stemme. Jeg så at smilet til Justin forsvant før han skyndte seg bort til meg og dro meg inn i en god klem. Jeg snufset litt og kjempet som aldri før med å holde tårene tilbake. Justin slapp ikke på en stund og jeg kunne kjenne den varme utstrålingen fra kroppen hans. Varmen han ga fra seg varmet meg innvendig og jerngrepet rundt hjertet mitt begynte å slippe taket. Jeg bet tennene sammen før jeg trakk meg fra Justin og begynte å fortelle om pappa. 

Justin hadde en rynke gjennom hele historien og jeg kunne til og med se noen tårer som lurte seg opp i øyenkroken til hans. 
"Hvordan klarer du å være så sterk?" spurte han, men det hørtes mer ut som han snakket til seg selv, selv om han så meg rett inn i øynene. De nydelige øynene hans som fanget mine så lett og fikk meg til å glemme alt vondt i verden. De nøttebrune øynene som kunne få enhver person til å falle for han. De øynene som kurerte all sykdom. De øynene hadde han festet på meg da.
"Vel, du har ødelagt det meste." svarte jeg med et lite smil om munnen. Justin så ut som et levende spørsmålstegn der han satt og da måtte jeg fortelle hvordan jeg hadde klart å styre følelsene mine i så lang tid og hvordan Justin hadde ødelagt det når han kom inn i livet mitt i levende person. 
"Jeg må innrømme at det er litt komisk at jeg kunne ødelegge det." sa han og la til en liten latter da jeg var ferdig med den lange historien min. Jeg tenkte meg litt om før jeg måtte si meg enig og vi lo sammen en stund. Justin satt fortsatt på madrassen min, med den ene armen over skuldrene mine. Jeg lå i armkroken hans og skulle ønske det øyeblikket kunne vare for alltid.
"Vil du se en film?" spurte Justin. Jeg ristet raskt på hodet og smilte til han før jeg svarte.
"Jeg vil heller ligge og snakke. Bli bedre kjent med deg og sånt." svarte jeg og så opp på Justin. Han nikket og så meg inn i øynene. Jeg ble fortapt i øynene hans, alt rundt meg forsvant. Bakken forsvant, himmelen forsvant, verden forsvant. Det eneste som var igjen var meg og Justin. Leppene hans beveget seg. De beveget seg så elegant, som en dans i ansiktet hans.
"Jeg tror dette vil få en fremtid." sa han før han lot den våte tungen gli over de tørre leppene for å vete dem. Jeg kunne se at han var nervøs etter det han hadde sagt og lurte fælt på svaret mitt.
"Vi får se." svarte jeg og blunket til han.


 20 kommentarer før neste del som kommer klokka 16!! (Hvis jeg ikke ska spise middag da)

 

 

-W

Ariana Grande og Rita Ora om #BELIEVE

 


-Amalie og Sara

Nytt intervju!

Justin?s exclusive interview with Idolator!

 


-S

Justin og en fan-A

Justin vs Cody

Justin Bieber vs Cody Simpson

Stem HEER!-A

Spørsmålsrunde - SVAR

Hvor gammel er du? Jeg er 14 

Hva heter du? Amalie Varnes

Favoritt sang? Hvis du mener Justin, så er det Be Alright. Hvis det er generell musikk, så er det nok B.o.B med So good. Har mange favoritter så det er vanskelig å velge!

Favoritt bilde? Det er mange, men jeg elsker det bildet her: 

pic.twitter.com/B6QU7v9H 

Favoritt hverdags-blogg? tcmn.blogg.no og andreabadendyck.blogg.no

Favoritt JB blogg? (NEVN 10 viss du leser 10 :P) leser egentlig ikke noen JB blogger, fordi jeg blogger her så jeg får med meg alle nyehter. Er også veldig avhengig av historien til Wilde, hihi. Men jeg er innom Bibses og jdbnorway innimellom.


¤Har Jazzy og Jaxon mellomnavn, visst dem har, hva er det? Jazmyn Kathleen Bieber og Jaxon Jullian Bieber :)

¤Er Atlanta i USA ? Hvilken delstat? Atlanta er en by i delstaten Georgia:)

¤Hvor bor Caitlin og Christian? Atlanta. 

¤Hvor bor Faren og familien hans, hvilken plass? Familien bor i Canda, Jeremy i Canada, en sted som heter Winnipeg tror jeg. Det var ihvertfall dit Jeremy flyttet etter han Pattie gikk ifra hverandre. Vet ikke om han bor der fortsatt.

¤Hvilken historie blogger leser du? Jeg leser historien på JBdaily, hehe. Leser også noen historier på twitlonger (Det er ikke en blogg da, haha)

Hva betyr swag? Ifølge Justin så betyr det at man er selvsikker og at man er seg selv. At man ikke lar seg påvirke av andre og bare er seg selv 100%.


Hva mener jb med LEGGO? Det betyr liksom "LET`S GO", haha. Hvis han ber oss om å stemme på noe også skriver LEGGO, så mener han "LET`S GO!" liksom: kom igjen! haha, hvis du skjønte det..

Hvor høy er Justin ? Det er jeg ikke 100 % sikker på, men han er nok et sted rundt 170-180.


-A

Historie - Believe (Del 13)

Jeg tillot meg å se på den, men ble ikke helt overbevist om at det var sant det han skrev.


"Ikke legg på, *DN*, det var ikke meningen å ikke dukke opp. Det kom noe i veien." stod det. Jeg følte meg ikke helt overbevist så jeg ba om en forklaring. Det neste svaret fikk meg nesten til å få litt dårlig samvittighet: "Ei lita jente på 6 år med kreft har bare en stor drøm, det er å møte meg. Jeg møtte henne og hang med henne hele dagen, det var ikke planlagt, men tiden løp fra meg. Jeg vet ikke hvor lenge hun har igjen, men det er ikke så altfor lenge." Jeg stod en stund uten å svare. Jeg bare holdt mobilen i hånden og kjente den dårlige samvittigheten gnage i meg. 
"Mel!" ropte jeg. Jeg måtte si unnskyld. Jeg oppførte meg utrolig dårlig mot henne både forrige dagen og denne dagen. Melissa kom inn, stilte seg et stykke unna meg og så på meg med et spørrende blikk.
"Unnskyld." hvisket jeg og så ned mens tårene samlet seg i øyenkroken min. En og annen randt til og med nedover kinnet mitt, noe som gjorde meg sint på meg selv igjen. Men denne gangen prøvde jeg heller ikke å benekte at jeg gråt.
"*DN*, da." sa Melissa forsiktig, kom bort til meg og la armene sine rundt meg og trakk meg inn i en god klem. Jeg elsket å ha Melissa som bestevenn. Jeg var sjeleglad for at jeg fant henne.

"Kan du ikke møte meg i studioet, du og jeg. Så kan vi snakke litt, alene?" stod det på meldingen jeg nettopp fikk fra Justin. Jeg smilte for meg selv før jeg viste meldingen til Melissa.
"Dra, jeg kan være med mamma å shoppe." sa Melissa og ga meg en vennskapelig klapp. Jeg smilte vennlig til henne, ga henne et lite kyss på kinnet, slang vesken over skulderen før jeg travet ut døren mot nærmeste taxi.

"Hei!" utbrøt Justin da han møtte meg i døren til studioet. Jeg smitle til han før han ga meg en klem og fulgte meg inn til samme rom som sist gang. "Igjen, beklager for at jeg ikke sa ifra i går. Det var utrolig dårlig gjort av meg." sa Justin og lagde en rynke i pannen. Jeg kunne tydelig se at han faktisk var lei seg og ikke ville skuffe meg. Jeg smitle til han og nikket før jeg sa at det gikk bra.
"Jeg tenkte vi kunne finne på noe i kveld? Jeg vet om en plass vi kan være alene, som ikke en gang paparazziene vet om." sa han og blunket lurt til meg. Jeg smilte bekjedent, men måtte innrømme at jeg var nysgjerrig og gledet meg vilt. "Da kan jeg hente deg klokka 07.00 PM?" spurte han så.
"Det tror jeg kan gå bra. Da får jeg god tid til å fikse meg." svarte jeg og fniste litt. Justin smilte søtt til meg før jeg måtte tilbake på hotellet og ordne meg til en ny date med Justin. Bare han dukket opp denne gangen.


 OK, kort del. Men valgte å stoppe der for ikke å måtte stoppe der det var ALTFOR kjedelig!

 

-W

Spørsmålsrunde

Heisann! Som Sara sikkert har nevnt, så er det ikke så mye å blogge om idag.

Derfor å slenger jeg meg på og tenker jeg skal ha en spørsmålrunde jeg også (: hoho. 

Så da er det bare å spørre i vei om alt du lurer på! #LEGGO-Amalie

Bieber facts!

Har fått spørsmål om å være mer aktiv, men det er jo ingen nye nyheter!

Så jeg legger ut bare noen bieberfacts!:)

PS! Husk spørsmålsrunden! 


 


-S

Favoritter!

Heisann! Det har vært virkelig lite nyheter om Justin i det siste, 

og jeg kan IKKE sitte foran skjermen uten blogging!!

Så her er mine topp 10 favoritt sanger av Justin<3

Jeg elsker jo selvfølgelig alle sammen, men de er de jeg hører mest på:)'Die in your arms' <3

 

'All around the world' <3

 

'Turn to you' <3

 

'Boyfriend' 

 

'Never Say Never' <3

 

'Mistletoe' <3

 

'That should be me' <3

 

'All i want for christmas is you' <3

 

'Fa la la' <3

 

'Eenie Meenie' <3

 -S

Nytt (believe) bilde&lt;3

Justin skulle lagd en sang som het 'Avalanna' <3

(Bilde er redigert)

 


-S

TT!

Ho ho, mye som trender her ja <3

 

Haha, jeg er så flink til å ringe rundt....

 


-S

Justin og 1D?

Sorry at nyheten kom litt sen...

 

Som dere kanskje vet, så tenker de fleste Directioners og Beliebers at de skal alltid konkurrere om hvem av One Direction og Justin Bieber som er best!

Vel, den tiden må gå over nå, for det er nemlig mulig at de skal lage en sang sammen, som blir sagt at sangen skal bli fantastisk!

Vel, jeg tror den blir fantastisk ja, for jeg selv elsker dem begge <3

For noen dager siden postet Alfredo et bilde på instagram av Justin som spiller video spill med Niall Horan (1/5 fra 1D)

Justin mener at det er ganske artig å henge ut med gutta, men han har ikke nevnt noe om en sang sammen.

Den 10.mars tweetet Scooter Braun (Justins manager) at det er stor mulighet for Justin å sammarbeide med One Direction!

Kilde: NRJ

Hva synes dere? Vil dere at Justin og 1D skal sammarbeide og skrive en sang sammen? :)

 


-S

'MY FANS ARE SEXY!' isjrlkgnmjsearnje

SE HVA JUSTIN NETTOPP TWEETET!!!

 

+ Nyhet!  : ?Believe? debuts at #1 on the official Australian and UK charts. Congrats, Justin!!!

 


-S

Hjelp oss å trende!

Tid for å pranke Justin og vi trenger din hjelp! Har du Twitter så hadde det vært flott om du kunne twitret

NorwayHasYourUnderwearJB maaaaasse!! Vi må få til dette!! NORWEGIAN BELIEBERS GO HARD, RIGHT ?

#LEGGO


-A

Historie - Believe (Del 12)

Justin dukket aldri opp.


Jeg lusket sakte og skuffet inn på hotellerommet da Melissa spratt opp foran meg.
"Hvordan var det? Hvordan var daten? Var Justin kjekk i dress? Hadde han på dress? Hva snakket dere om? Når er neste date?" spurte Melissa og snakket i et voldsomt tempo. Jeg sendte henne et irritert blikk for at hun skulle bli stille og hun tiet.
"Han dukket ikke opp, Mel. Han dumpet meg på en av de verste måtene." sa jeg og kjente tårene som sved i øyenkroken. Jeg skulle ikke gråte, det ville bare minnet meg om faren min. Jeg stod imot presset og presset tårene så langt tilbake som mulig. Jeg måtte bare ikke miste kontrollen. Melissa stod og betraktet meg med en rynke i pannen. Det var tydelig at hun ikke skjønte hva jeg mente.
"Han kom ikke Melissa!" ropte jeg hissig før jeg løp inn på badet, rev av meg kjolen i en voldsom fart og hoppet raskt opp i sengen. Jeg måtte få meg litt søvn, jeg kunne ikke tenke, kunne ikke miste kontrollen.

Neste dag våknet jeg av en solstråle som la seg som et mykt teppe over ansiktet mitt. Jeg myste mot det sterke lyset før jeg reiste meg opp i sittende stilling og strakk på meg mens jeg gjespet. Jeg gikk bort til balkongen utenfor vinduet og satte meg ned på en av stolene der. Jeg lot den varme solen varme meg opp og legge sine hender på huden der jeg var bar for å gjøre jobben sin. Jeg trakk bena godt opp inntil meg da jeg beygnte å tenke. Jeg begynte å tenke, noe jeg absolutt ikke måtte gjøre. Jeg tenkte på Justin, faren min, moren min, Nate, Melissa, alle personene jeg kjente. Beundrerne mine på skolen.  Tårene presset seg på igjen.
"Nei!" hviskeropte jeg til meg selv. "Ikke gråt, *DN*, ikke vær så svak. Hold deg sterk." fortsatte jeg.

Jeg klarte ikke hindre den ene tåren som randt nedover kinnet mitt. Jeg ble sint på meg selv, jeg ble forbannet. Jeg kastet bort den ene tåren og tvang alle de andre tilbake.
"*DN*? Gråter du?" spurte plutselig Melissa som stod bak meg.
"Nei!" ropte jeg med rusten stemme. Den var nok ikke helt overbevisende, men jeg kunne ikke avsløre at jeg var svak.
"Det gjør ingenting, *DN*, bare slipp følelsene ut. Det skader deg ikke." sa hun og satte seg ned på stolen ved siden av meg. Hun la den ene armen på skulderen min og strøk meg varsomt.
"Jeg gråter ikke, Mel!" ropte jeg og ristet av meg hånden hennes før jeg gikk inn på hotellrommet igjen. Hva var det egentlig med meg? Jeg var så sur og gretten, hva var det for noe?

Den nydelige ringetonen min fylte rommet med sang da jeg var inne på rommet. Jeg sprang bort til den og så på displayet: "Justin<3" Jeg la den fort ned igjen etter jeg hadde trykket på den røde knappen. Jeg orket ikke snakke med han, da hadde jeg bare mistet kontrollen, det kunne jeg bare ikke tillate meg. Ikke lenge etter kom det inn en melding fra Justin. jeg tillot meg å se på den, men ble ikke helt overbevist om at det var sant det han skrev.


Mer? ♥

 

 

-W

Favoritt bilder!

Her er mine favoritt bilder av Justin <3:

Justin Bieber Shirtless Instagram Pictures

Bilde: Dere må tweete #PrayforAvalanna. Hun har dessverre mistet stemmen sin, og kan kanskje dø. Dette er så trist, hun fortjener det ikke! Justin og flere hundre tusner Beliebers kommer til å bli helt knust hvis vi mister henne.

 

Justin Bieber and Selena Gomez Hawai [1600x1200]

 

Det er selvfølgelig flere! men tar en liten pause nå ;)

 


-S

 

Spørsmålsrunde (svar) DEL 1

Ser du på one tree hill? : Noen ganger

Hvordan fant du på bloggnavnet? : Spør Silav om det når hun kommer tilbake:)

Leser du noen andre blogger fast? : Av og til

Liker du one direction, isåfall, hvem liker du best av de 5 guttene?: Jeg liker One Direction ja, jeg liker Liam best. (Silav har en One Direction blogg også)

vist du/dere måtte velge en,Pute eller dyne?: hmm.....pute kanskje

Harry Styles eller Liam payne? : Liam Payne

Føler du/dere som store beliebers? : Ja!

Kan dere være mer aktive, eventuelt lage eget innlegg med favoritt bilder av Justin osv? være litt kreative? :) : Vel, ja, hvis dere ønsker det:)

Syntest du/dere at Justin er sexy? : Selvfølgelig!!!

Hva syntest dere om Jerry? : Sexy, men Justin har jo sagt at han ikke vil at beliebers skal snakke mere om Jerry.

Er dere single? : Japp! vi er alle single

Tv eller data? Data

I hvilket fylke bor du/dere? : Husker ikke helt hvor de andre bodde, men jeg (Sara) bor i Sør-Trøndelag

Syntest du/dere disse spørsmålene var teite? : Nei, de er ganske normale egentlig:)

Favoritt sang fra believe? :Die in your arms

Har du/dere someday? :Ja

Syntest du/dere at Cody Simpson er lit deilig? : Nei, egentlig ikke...

Sjalu på Selena? : Ja, det er nok alle beliebers

Var dette mange spørsmål?? :D  : hehe, neida<3

Va tenker du/dere når dere ser at jeg er Bieber's girl?Sjalu eller hva?<3: Ja, vi blir nok sjalu

Heier du/dere på noen lag i tippeligaen? Hvilket? : Nei, vi heier ikke på noen lag i tippeligaen

Eple eller appelsin? : Eple

Brownies eller oreokake? : Begge er deilige!!

Jb vs. turtle? JB! <3

 


-S


Søt tweet

 -A

TT

Heeiii!! Husk spørsmåls runden ;)

 


-S

Justin's Crew

Heisann. Jeg så det var et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om crewet til Justin. Det er nesten ingenting å blogge om idag, så jeg kan like gjerne gjøre det :)

Så, først og fremst så er det jo selvfølgelig Justin. Han er jo hovedpersonen og vi vet alle hva han gjør.

Så, har vi Scooter Braun. Han er Justin's manager, altså det er han som planlegger touren, han er med i studio og det er på en måte han som har hovedansvaret for Justin og det han gjør.

Så er det Alfredo, han er Justin's director, men han er også en god venn. Han direkterer videoene til Justin, og han er også delvis fotograf, så han tar bilder på konserter osv.

Så har vi Scrappy (Hans egentlige navn er James Stassen), han er den som jobber med lyd,lys, design osv. Han jobber backstage med alt som blir gjort i stand før konserter og lignende. Han er også en av de som jobber mest vedsiden av Justin såklart.

Så har vi Kenny Hamilton, han pleide å være Justin's livvakt, men nå er han Tour Manager. Som betyr at han er den som har ansvar for touren til Justin (som nå blie Believe Tour). Han bestemmer litt hvor Justin skal dra, og han har hovedansvaret for touren.

Så har vi Ryan Good, han er det som folk kaller "Swag-coach". Han var ihvertfall det før, men er tilbake i crewet nå. Han hjelper Justin med klær osv. han er nesten som en designer. Han pleier å style Justin's outfit osv.

Så har vi Moshe. (Jeg kan ikke etternavnet,haha) Han er Justin's nye livvakt som tok over for Kenny. Han er den som alltid er med Justin og sørger for sikkerheten hans. (Han er mannen med det hvite håret foran Justin på bildet)

Så har vi Dan Kanter. Han er Justin's gitarist. Han er med på touren, promteringer for å spille med Justin.

Så har vi Vanessa Price. Hun er Justin's frisør, hun klipper han og styler han osv. (Det er hun som står vedisden av Alfredo på bildet)

Så har vi Tay James. Også kjent som Dj Tay James. Det sier jo alt, han er dj-en til Justin. Han står for dj-ing på konserter, i studio og lignende.

Også har vi Allison Kaye. Hun er den som arrangerer møter og lignende. Hun er alltid med på tour og har ansvaret for å avtale photoshoots,intervjuer og ting som kan relatere til det. Hun er også den som velger One Less Lonely Girl på konserter ;) (Jeg finner ikke bilde av Allison og Justin, men her er et bilde fra hun giftet seg)

Også har vi Usher. Han er ikke alltid med Justin, men han er jo den som signerte Justin. Han er jo Justin's mentor. Han og Justin er som brødre. Usher er jo selv en artist, så derfor er han ikke så ofte med Justin. Men han er fortsatt Justin's mentor.

Også har vi Kuk Harrell. Han er Justin's vocal producer. Han jobber i studio og hjelper Justin med å produsere platene osv. (Jeg fant ikke bilde av kuk med Justin. Haha, uff.. det hørtes feil ut..)

Justin har også mange back-up sangere og dansere. Jeg gidder ikke å skrive om alle, for mange av dem velger å være anonyme. Det er jo utrolig mange i crewet, så det blir ganske slitsomt å skrive om absolutt ale. Dere har ihvertfall fått litt info om hovedpersonene i crewet :) Foreldrene til Justin er også med, så de kan jo også sees på som en del av crewet.
PS: Jeg har skrevet dette helt selv, jeg har ikke kopiert fra nettet, jeg har skrevet av egen kunnskap, så jeg vil helst ikke at dere kopierer dette uten å spørre eller å skrive at det er jeg som har skrevet dette.-A

Spørsmålsrunde

God morgen! Det er blitt veldig lite å blogge om i det siste, så jeg tenkte å ta en spørsmåls runde!

Så sett i gang å spør om hva dere vil ! :)

Dere har to timer på å spamme kommentarfeltet med spørsmål, etter det setter jeg ut et innlegg med alle svarene!:)

PS! Dere på huske på at Silav er borte nå, så alle spørsmål om henne tar jeg som spørsmål som blir stilt til meg (Sara, gjesteblogger)


-S

Live!

Maxwell Sits Down With Justin Bieber - Saturday Night Live!:

 


-S

Nytt bilde - med edit-A

Justin on 106&Park-A

Twitta!

It's a new pic baby!

 


-S

Historie - Believe (Del 11)

"Den må jeg bare ha!"


Jeg lot en flott, lårlang blondekjole gli gjennom fingrene mine mens Melissa kom bort til meg.
"Det er deg! Den kjolen er deg ut og inn. Ikke for mye, ikke for lite. Prøv den!" befalte Melissa. Jeg lo før jeg tok med meg kjolen til prøverommet for å prøve den praktfulle kjolen. Jeg kledde den forsiktig på meg, passet på å ikke utvide den eller lage en rift i den. Aldri før hadde jeg vært så varsom med påkledningen, men jeg ville ikke tilgitt meg selv om jeg ødela denne skjønnheten. Folk forstod seg kanskje ikke på hvorfor akkurat dette var drømmekjolen min, men jeg forstod. Jeg elsket sånne kjoler som  gjorde at jeg ikke var for overpyntet. Enkle kjoler som fortsatt viste min festlige side var nok for meg, det var perfekt. Det lyserosa stoffet gled raskt på plass på den tynne kroppen min. La seg perfekt etter formene mine og satt som et skudd. Jeg smilte fornøyd til meg selv i speilet og betraktet den pene personen som stod rett framfor meg. Jeg dro det røde forhenget til side og trådde ut. Både ekspeditøren og Melissa måpte da jeg kom ut fra prøverommet og viste begge at den kjolen var over all forventning.

Tumblr_m526egweok1r0gfw5o1_500_large

Jeg smilte stolt til dem da Melissa tok ordet. "Hvis du ikke kjøper den, så kjøper jeg den til deg!" sa hun. Jeg lo en kort latter.
"Ja, da kan jeg si jeg ikke skal kjøpe den for å få den gratis da." sa jeg og blunket lurt til henne. Hun la armene i kors og lo med. Ekspeditøren kom raskt bort til oss og betraktet meg i kjolen.
"Den der er dyr... men du kan få 30% rabatt. Den blir satt ned til 30% rabatt neste uke uansett." sa hun og smilte vennlig til meg. Jeg smilte som takk før jeg tok en titt på prisen. 300 dollar! Så var det å begynne regningen. 300 dollar ganger 30 og deler på 100. Det blir  90 dollar. Da må jeg trekke 90 dollar fra 300 dollar som blir 210 dollar (Ca 1 250 kr). Det var ikke så ille til å være en designerkjole, så jeg gikk for den. Jeg og Melissa marsjerte fornøyd ut av butikken med kjolen og beltet i en pose. Vesken hadde jeg droppet fordi jeg hadde en nesten lik på hotellet. Jeg bestemte meg for at jeg trengte noen sko, med høye heler så klart, for å få et komplett anntrekk. Vi gikk innom flere skobutikker og til slutt fant jeg de perfekte skoene.

577491_3772385282412_560113356_n_large

Jeg stod på badet, ordnet håret til daten. Jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle ha håret og søkte hjelp hos Melissa.
"Kanskje du skal ha krøller?" funderte hun og sirklet rundt meg. "Eller bare ha det rett og la det henge over skuldrene. Du har jo så langt, fint og mykt hår, men hadde vært fint med krøller." Hun klarte ikke å bestemme seg. Jeg fniste litt før jeg kastet et titt på klokka.
"Tror nok vi går for rett hår, sjekk klokka!" utbrøt jeg og pekte på klokka. Jeg begynte å bli stresset, hoppet opp i skoene før jeg fant en taxi og kjørte rett til resteuranten jeg skulle møte Justin på. Han hadde enda ikke kommet så jeg satt der en stund. Jeg fiklet med mobilen i ti minutter før jeg begynte å bekymre meg. Hadde det skjedd noe med Justin? Etter enda ti minutter hadde han fortsatt ikke dukekt opp og jeg var på vei til å dra da det gikk i døren og jeg kastet et håpefult blikk mot døren. Inn døren kom en gammel, rynkete mann som ikke så helt edru ut. Jeg sukket før jeg slengte vesken over skuldren og gikk ut. Den første daten jeg noen gang hadde vært på, ble ikke noe date likevel. Justin dukket aldri opp.


Mer?

 

 

-W

With fans...

Justin taking pictures with fans outside the Z100 Radio Station:

 


-S

TWEET!!!

Andre som elsker Lil Wayne og Nicki Minaj?:)

Det er så digg at Justin lager sanger med dem! <3

 


-S

Justins bjørne historie (fra Oslo intervjuet)

Aww, det søte ansiktet hans! <3

 


-S

Danish interview with Justin!

God kveld!

 


-S

Tinychat

New picture of Justin surprising fans on Tinychat yesterday:

Justin surprising fans on Tinychat yesterday.

 


-S

Historie - Believe (Del 10)

"Jeg må avlyse daten."   


Jeg stod stille en stund. Klokka var 03.00 på natten, jeg var trøtt og sliten og skulle likevel akseptere å bli dumpet. Han sa han måtte avlyse, ikke flytte daten. Jeg skjønte ingenting. Alle i crewet var enige om at han kunne dra på date med meg, så hvorfor sånne plutselige endringer?
"*DN*? Hallo?" sa Justin og jeg ristet svakt på hodet for å klarne tankene og kunne svare.
"Ok." var det eneste som kom ut av munnen min. Jeg hadde en trøtt, hes stemme og klarte nesten ikke holde øynene åpne. Det var stille i den andre enden så jeg benyttet sjansen for å si at jeg var skuffet. "Jeg synes dette er-" Men som vanlig avbrøt Justin meg raskt.
"You've just got pranked!" ropte han og lo før han la på. Jeg stod med telefonen inntil øret lenge etter at han hadde lagt på, men kunne ikke la være å le. Han hadde en så rar sans for humor at man ikke kunne la være å le av den. Da jeg la fra meg telefonen pep den stille og jeg kunne ikke legge meg igjen uten å se på meldingen.
"God natt, *DN*, håper du tåler en spøk<3" stod det og jeg lo litt igjen. før jeg gikk og la meg.

"Vi må på shopping, *DN*, du må ha kjole til daten i kveld!" ropte Melissa som prøvde å vekke meg ved å hoppe i sengen min. Hun reiste seg opp for å hoppe over meg da jeg tok tak i lårene hennes og dyttet henne kraftig ned fra sengen. Hun ga fra seg et lite skrik før hun braste i gulvet med et høyt smell. Det var nok for at jeg hoppet ut av sengen for å se til henne.
"Mel, går det bra?" ropte jeg og satte meg på huk ned ved siden av henne. Hun svarte ikke, men lå stille og urørlig på gulvet med øynene lukket og en svær kul i pannen.

"Melissa!" ropte jeg hysterisk. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre og begynte å bli stresset. Det var min feil, jeg hadde dyttet henne så hun hadde truffet bordkanten med pannen og brast i bakken så lang hun var. Jeg prøvde å holde hodet kaldt for å sjekke pulsen hennes. Jeg la to fingre på halsen hennes da hun plutselig slo opp øynene så jeg hoppet bakover. Hun hoppet opp på bena og viftet med armene.
"Vart du skremt no'?" skrek hun og hylte av latter. Jeg pustet lettet ut og la den ene hånda på brystet.
"Aldri gjør det der igjen!" ropte jeg og la til en liten latter i tillegg. "Men det var jammen meg en fin måte å få meg opp av senga på." fortsatte jeg og vi lo sammen før vi stelte oss og trasket ut av hotellet med retning byen.

"Den her!" ropte Melissa over hele butikken. Vi prøvde å finne en kjole til kvelden så vi lette gjennom alle butikker vi kom over og nå hadde tydeligvis Melissa funnet en passende kjole. Jeg lot stativet jeg så gjennom stå uberørt mens jeg skyndte meg over til Melissa. Hun stod og gliste med en svær kjole i hånden. Det var en lang rosa ballkjole med paljetter over brystet og en svær sten som lignet en diamant. Det var et utstikkende kjørt som hang fint ned fra livet og helt ned til gulvet.

 
"Den var nydelig, Mel, men den egner seg nok ikke til en liten date på en resteurant." svarte jeg og lo. Hun gliste fortsatt før hun hang den på plass.
"Er synd å henge på plass en så vakker kjole. Kunne brukt den til juleballet til vinteren." sa hun da vi gikk ut av den eksklusive kjolebutikken. Vi gikk gjennom flere butikker og lette etter den perfekte kjolen. Jeg begynte å bli lei da vi gikk inn i en slitt butikk med noen fine utstillingsdukker da et fantastisk syn møtte meg. Den perfekte kjolen som hang rett foran ansiktet mitt. Jeg løp bort til skjønnheten og følte det glatte stoffet mellom fingrene.
"Den må jeg bare ha!"


 Ja, kort del. Men valgte å slutte her så dere er litt nysgjerrige på hvordan kjolen ser ut! ;)

-W

Historie - Believe (Del 9)

Jeg så ned og begynte å fikle meg fingrene mine før Melissa åpnet munnen og sa noe jeg aldri hadde forutsett.


"Vet dere hva? Det her blir for dumt. Jeg kan ikke sitte her og se på at dere stirrer på hverandre. Jeg vet at dere liker hverandre og det tullet der, men jeg kan ikke sitte her å late som jeg ikke ser det. Så enten så går jeg, eller så vil jeg bli litt innkludert." Hun var irritert, og jeg kunne godt skjønne hvorfor, men jeg synes det var unødvendig og ta det opp der og da rett foran Justin. Justin så også litt sjokkert ut over det Melissa hadde sagt, men han tvang fram et smil og så på henne.
"Jeg beklager, Melissa." sa han vennlig. Melissa smilte svakt tilbake.
"Du kan kalle meg Mel, det er det alle gjør."  svarte hun tilbake og kastet på det lange, mørke håret hennes. Du smilte til henne og hun smilte glad tilbake.

Etter en stund tok Melissa hintet mitt og gikk på do. Jeg trengte å få snakket med Justin om det som skjedde sist gang, men skjønte med en gang da Melissa hadde gått at det kom til å bli vanskelig å ta opp.
"Jeg er glad du kom." sa Justin og så meg rett inn i øynene. Jeg rødmet og smilte før han tok den ene hånden min og klemte den svakt i sin. Det var akkurat det han hadde gjort rett før kysset sist gang. Hvis jeg skulle ta opp det temaet, var det nå eller aldri.
"Justin," startet jeg og så ned på hendene våres. Han støk meg varsomt og forsiktig over hånden mens han fortsatte å se meg inn i øynene. "det som skjedde -" fortsatte jeg, men Justin tok raskt ordet før jeg ble ferdig med å si noe som helst.
"Jeg vet.Beklager, det var veldig dumt gjort av meg. Men du har en slags utstråling jeg virkelig ikke kan motstå, jeg har ikke sett den slags utstråling før. Jeg vet det var tidlig og jeg og Selena har nettopp gått fra hverandre, men jeg klarte ikke å dy meg." Det så ut som han ville si noe mer, men han ikke klarte helt å finne ordene.
"Jeg ville bare forsikre meg om at du ikke var den personen som -" Nok engang fikk jeg ikke avslutte setningen før Justin kom til unsetning og svarte.
"Jeg lover deg. Jeg er ikke en person som presser deg til noe som helst. Jeg kommer til å vente på deg, og kommer ikke til å gjøre noe du ikke vil." Han smilte svakt til meg og jeg kunne ikke unngå å rødme mens jeg smilte tilbake. Justin var en så søt gutt som virkelig kunne si ordene sine riktig. En som virkelig respekterte hver og en jente.

"Dette har vært en fantastisk dag. Tenk at Justin faktisk sang to av de nye sangene til oss. Vi er de eneste fansen i hele verden som har hørt de sangene!" sa jeg da vi lå utslitt på hotellrommet. Det hadde vært en fantastisk dag hvor vi hadde hengt med Justin og crewet, tullet og lekt. Høydepunktet var vannkrigen som jeg startet når jeg helte et glass vann over Justin. Det endte med at alle i crewet ble med og det var en av de største vannkrigene jeg hadde vært med på i alle fall. Jeg hadde også fått vite hvorfor Kenny var så sur. Han hadde tapt samtalen om å la Justin gå på date med meg. Han hadde sagt at det var en fare for Justin og min sin sikkerhet, men de andre hadde gått med på det fordi dem hadde sett hvordan Justin hadde sett på meg. Jeg lo litt da jeg tenkte på hele den fantastiske dagen og hvor godt kjent jeg og Justin hadde blitt. Kanskje det kunne bli noe mer i fremtiden?

Telefonen min ringte. Den nydelige ringetonen min, som var Boyfriend, fylte rommet med en stemme og musikk som man bare ikke ville skru av. Jeg lyttet litt på ringetonen før jeg tok telefonen, det var Justin.
"Jeg må avlyse daten."   


Mer?


-W

Oslo konserten!

Justin?s Full Concert in Oslo + Interview (kanskje de fleste har sett den da, den ble vist på NRK1 tidligere i uken)

 


-S

Justin vs Justin

Who?s The Greatest Justin Of All Time?

Justin Bieber or Justin Timberlake?

Who?s The Greatest Justin Of All Time?
Justin Bieber or Justin Timberlake?
VOTE HERE

 

HEEER! kan dere stemme:) 

 


-S

 

David Letterman!

Justin Meeting fans outside of David Letterman Show:

 


-S

Det trender &lt;3

Her ser dere vel hva som trender <3

 

 


-S

 

Bieber Tickets!&lt;3

God morgen!

Her ser dere hva som trender, '#BieberTickets' , tror nok vi alle vil ha det!-S

Justin on a tinychat!

Haha!

 


-S

Justin on 106&park


-S

New videos!

Justin singing and dancing to Call Me Maybe at FUSE Q&A:

 

Video of Justin on a tinychat:

 

Justin?s Interview with E! Online Latino:

 

Justin?s Interview on 106 & Park :

 


-S

New videos!

Justin?s Interview with Bobby Bones (6/18/12):

 

Justin talks about Michael Jackson, Lil Wayne, and Nicki Minaj on Fuse:

 

Justin talking about Pattie on Fuse:

 -S

New pics &lt;3

Photo from the Late Show:

 

Justins Believe tatto<3:

Justin &#8220;Tattoo&#8221;!

 

?Swoon!  came in today. Lucky us! ? - @musicchoice:

&#8220;Swoon! @justinbieber came in today. Lucky us! #beliebers&#8221; - @musicchoice

 


-S

Justin performing Boyfriend on David Letterman

Til dere som spør om det går bra med Justin, siden han tweetet kun to tweets i dag, vel, det går bra!:)

Vi ville nok fått beskjed om det hadde skjedd noe, så ta det rolig:)


 


-S

Justin Bieber on Fuse last night!

God kveld!

Justin Bieber on Fuse last night.

 


-S

Litt nytt!

?Who would?ve thought my first time ever going to the

Apollo Theatre would be with @JustinBieber. #Blessed #Believe?:


?Who would&#8217;ve thought my first time ever going to the Apollo Theatre would be with @JustinBieber. #Blessed #Believe?

 

Justin Bieber on HOT 97 : Part 2 :

 


-S

Justin?s Interview with 103.5 KTU

Overskrifta sier alt! ;)

 


-S

Justin singing part of 'Love Me Like You Do'

Aww!

 


-S

We are all praying for Avalanna-A

Super nytt!!!

Tror nok mange har ventet på dette intervjue å komme ut!! Ink.meg:

Ask Justin: Youtube Presents Justin Bieber with Jimmy Fallon (full interview):

 

Justin Bieber?s interview on The Breakfast Club:

 

Justin on The Breakfast Club:

 


-S

Historie - Believe (Del 8)

Vi gjengjeldte smilet før vi ble fort bortover en lang gang, bortover mot Justin.


Det var kaldt i den lange korridoren, men tanken på Justin holdt meg varm. Jeg prøvde å tenke på alle de millioner av jentene som ville gjort alt for å være i mine sko. Jeg måtte klype meg selv i armen hver gang jeg våknet for å vite at det faktisk var sant. At jeg faktisk kunne møte Justin Bieber når jeg ville. Vel, omtrent hvertfall. Scooter ledet meg og Melissa til en stor blå dør. Jeg kastet et blikk på Melissa og vi fniste bgge to når vi visste hva den andre tenkte. Da vi var i Polen for ikke så lenge siden lærte vi en liten funfact om polske hus: "Hvis et hus har en svær, blå dør betyr det at personen som bor der er singel og på leting." Riktignok var ikke dette et polsk hus, men likevel var det morsomt.

Vi gikk inn og Scooter lukket døren etter oss. Justin stod i enden av rommet og så ut av et ltie vindu, høyt ovenfor bakken. Da han hørte at vi kom inn snudde han seg sakte med et smil om munnen. 
"Hei!" sa han og kom mot meg med utstrakte armer. Jeg tok i mot klemmen før han ga en klem til Melissa som var litt i hundre. Jeg hadde lært meg å kontrollere det og Justin var tross alt bare en vanlig 18 år gammel gutt.  Justin ba oss sette oss ned og akkurat da jeg satte meg ned kjente jeg noe som skar inntil låret mitt. Det var ubehagelig og ikke minst skremmende da jeg kom på at det var ringen til Justin som lå i lommen min. Jeg dro den forsiktig opp og ga den til Justin.
"Du mistet den sist gang vi møttes." sa jeg og prøvde å ikke virke så følsom. Jeg vet ikke om det virket, følelsene virret rundt i magen min og jeg visste ærlig talt ikke hvor jeg skulle gjøre av dem. Justin tok den i mot og stappet den i lommen før han ble litt rød i kinnene. Jeg studerte det nøye, han rødmet nesten aldri og derfor var dette interessant.
"Hvordan har du det?" spurte Justin. Han så rett på meg, akkurat som Melissa ikke var der. Hvorfor overså han Melissa?
"Jeg har det ganske bra." sa jeg og visste ikke helt hva jeg skulle si. Jeg følte at stemningen var litt nede etter det som skjedde sist gang vi møttes. Jeg så ned og begynte å fikle meg fingrene mine før Melissa åpnet munnen og sa noe jeg aldri hadde forutsett.


 Jeg vet. Dårlig oppdatering og kort del, men har akkurat kommet hjem fra jobb, så er litt sliten. Det var siste dagen på jobb hvertfall da... fått høre fra de andre bloggerne at jeg oppdaterer lite også. Men sommerferien min har akkurat startet og da har det vært stress med siste innspurt på skolen og tiendeklasse avslutningen. Nå i helgen er kusinen min fra Tromsø på besøk, så jeg skal tilbringe litt tid med dem! Ellers er jeg fri ganske mye fremover!!!

 

 

-W

Bieber on NBC Special ?All Around the World? 2 (Part 4)

 


-S

Justin Bieber : How to Get Your Swag On ;)

Heia!

 

 


-S

#BeliebersPrayForAvalanna

Avalanna har utviklet en tilstand som gjør at hun mister muligheten til å snakke, og det kan være knapp tid igjen av livet hennes :'( PRAY FOR AVALANNA!-A

Nye bilder

? and the  on !!!!!!?:

&#8220;@justinbieber and the @breakfastclubam on @power1051!!!!!!&#8221;

?Me and biebs, he handles  like a pro:

&#8220;Me and biebs, he handles @cthagod like a pro&#8221;

 


-S

New pics &lt;3


-S

Aww!

Halloo!! Nytt bilde *Nytt søtt bilde!!!:

Dakar Justin <3


-S

Masse nytt!

Masse nye videoer da ;):

 

Justin Bieber Raps Biggie & 2Pac on the Angie Martinez Show

You can listen to Justin?s full interview HERE where he talks about graduating, running around naked, and much more!:

 

Jimmy Fallon vs Justin Bieber - Late Night With Jimmy Fallon:

 

Interview for MSN:

 

Justin was knocked out cold last month after running into a wall of glass in Paris ? and now, there?s video of the incident!:

 

Justin leaving the Late Show:

 

Justin on the Late Show:

 

Justin performing Boyfriend on David Letterman:

 

Bieber on NBC Special ?All Around the World? 2 Part 1:

Part 2:

Part 3:


-S

Nye bilder!!

@fusetv: We hope you sent us questions for  because we?re asking him right now :

@fusetv: We hope you sent us questions for @JustinBieber because we&#8217;re asking him right now @AMNH! #JustinOnFuse

 

Justin tonight at the fuse event! (Taken with Instagram):

dropdeadblogging:
Justin tonight at the fuse event! (Taken with Instagram)

 

@itsxtinaMy Bieber Fever just went up about 10 degrees #JustinOnFuse:

@itsxtina: My Bieber Fever just went up about 10 degrees #JustinOnFuse

 


-S

Haha, nye bilder!

 

omg can i live in justin?s house?????

i mean i don?t care that it?s comfortable

i want to be there just because justin walks around there naked 


-S

Justin on 106&Park!

 

¨

 

 


-S

Kule bilder, eller hva? ;)

Justin in his own words:

 


-S

Litt nytt igjen ;)

@rosenbergradio: ?Always great seeing my friends @alliisonkaye @kennyhamilton and young @justinbieber?:

@rosenbergradio: ?Always great seeing my friends @alliisonkaye @kennyhamilton and young @justinbieber?

 

 

Ny viddy video, #GIRLFRIEND runner ups:

 

Justin and Avalanna (Mrs.Bieber) (sååå søte):

Justin and Avalanna (Mrs.Bieber)

 

Justin med fans i dag:

 


-S

 

Instagram

 

Justin møtte Austin Mahone :)-A

Justin med en fan i dag!

HALLA! ;)

 

Justin With a fan

 


-S


Litt nytt ;)

 Ikke glem å se Justins intervju med Jimmy Hallon i kveld 7pm! Kanskje DITT spørsmål blir lest opp!

Du kan se intervjuet HEEER! 

Lykke til beliebers! :)

 

Justin performs ?Die In Your Arms? on Bieber Live!:

 

?Which One Do You Believe?? on Bieber Live:


-S

Nyeste tweets!

Tenkte å legge ut Justins nyeste tweets, har ikke vært så oppdatert på akkurat det i det siste:

 

+ Nye bilder fra Elvis Duran:

 


-S

It's Me, Justin Bieber

? hanging out with  at  @ WXRK 92.3 Now FM?

&#8220;@justinbieber hanging out with @sarahleegetit at @923nowfm @ WXRK 92.3 Now FM&#8221;

 


-S

 

New pics &lt;3

Justin leaving the ?Late Show with David Letterman? (Jun 20):

 


-S

Nye bilder!!&lt;3

?Thanks for coming in to visit, ! @iHeartRadio?:

 &#8221;Thanks for coming in to visit, @JustinBieber! @iHeartRadio&#8221;

 

Justin med fans:

Justin With a fan

Justin with a fan

 


-S

Flere bilder på Elvis Duran! + NBC!

 


-S

Nye bilder!

Justin at Elvis Duran :

@David_Brody: Our boy @JustinBieber in studio with us @elvisduran @ElvisDuranShow #Believe # Bieber http://t.co/j9FNCItq

 


-S

haha, nytt bilde!

Good Morning! Just interviewed @justinbieber ! Here?s a pic! We?ll air the interview tomorrow at 7:35 on @1035KTU:


Good Morning! Just interviewed @justinbieber&#160;! Here&#8217;s a pic! We&#8217;ll air the interview tomorrow at 7:35 on @1035KTU

 


-S

Instagram!

 

Nye instagram bilder:

 


-S

 

 

Nye bilder!

Justin on Elvis Duran this morning :

Justin on Elvis Duran this morning 

 Justin out in NYC this morning!

Justin with Fans in NYC:

 


-S

Nytt bilde av Justin

-A

Har du kjøpt Justin Bieber´s nye album "Believe"?

Hei Hei! Long time no see...

Hvor mange av dere har kjøpt Believe? Jeg kan fortelle dere at den er mye bedre enn det jeg forventet! Jeg forventet selvfølgelig at den var bra, men nå har han virkelig greid å overbevise meg, som har VELDIG sær musikk smak! Har han greid å overbevise dere?

 

-I

Flere fans bilder!

Flere bilder av Justin med fans:

 


-S

Ny tatto!

Hei beliebers! Justin har vel fått seg en ny tatto, etter at Scooter hadde bekreftet det på twitter og sa at tattoveringen var 'Believe' 

og at tattoveringen er til oss beliebers! <3

Noen mener at Selena skulle også få seg den samme tattoveringen, men det er bare falske rykter!

Er ikke Justin en flott person?<3 Han ønsker virkelig at INGEN skal gi opp drømmene sine, vel, som sagt som gjort, #NeverSayNever ! <3

 


-S

Masse nytt (2) !!

Så var det å poste ut alle videoer!  (gledes til å se dem?) ;)

 

Justin Bieber All Around The World NBC Special, Part 1 of 6:

 

Part 2 of 6:

 

Part 3 of 6:

 

Part 4 of 6:

 

Part 5 of 6:

 

Endelig part 6!:

 

Også den siste videoen, Justin?s interview with Just Chilly 101.5 Jamz:

 


-S

Masse nytt!

Først så ville jeg si beklager for at Wilde bruker lang tid med å poste ut neste del av 'Believe',

men det er fordi hun er ganske travel nå for tiden. + At hun skal reise snart og blir borte i 1 uke,

og da skal jeg poste ut delene, og jeg gjør det veldig fort, så det kan dere være glade over akkurat nå :).

+ At jeg igjen blir spammet i kommentarfeltene med spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre, og jeg har sagt det tidligere,

har ikke spørsmålene deres noe med innlegget å gjøre, så sender dere spørsmålene deres til e-posten min:

zahrae-99@hotmail.com , takk på forhånd, jeg elsker dere lesere virkelig, dere betyr sykt mye for meg, og jeg vil aldri skuffe dere <3

Så var det nyhetene ja! Dere har sikkert merket at jeg poster ut masse nytt på dagens første innlegg, men det er jo fordi det er så mye som skjer om kvelden!:)


Justin med fans:

 

 

Justin at the Late Show:

 

Justin i dag:

 

Flere bilder av Justin med fans:

 

Da er vi ferdig med alle bildene som skulle postes ut ;) (videoer is next, og de burde dere glede dere til!)


-S

 

Historie - Believe (Del 7)

Jeg bare håpet at det ble like bra som jeg trudde.


Dagen var endelig kommet. Dagen jeg, Melissa og familien hennes skulle dra til New York, og jeg skulle treffe Justin. Sommerfuglene svirret rundt i magen min uten stopp.
"Tenk, du skal kanskje på date med selveste Justin Bieber!" ropte Melissa, tydelig stolt over å være bestevenninnen til daten til Justin.
"Ta det rolig, Mel. Han er bare en vanlig gutt." svarte jeg med en skuldertrekning for å prøve å være likegyldig. Men inni meg boblet tusenvis av små bobler og flere og flere sommerfugler samlet seg i magen min jo nærmere byen vi kom. Jeg prøvde å holde roen og tenke klart, men hodet var stappfult av tanker på hva som kom til å skje på daten, hva han kom til å si, gjøre og ikke minst hvor vi skulle. Hvis vi i det hele tatt skulle på date.

Vi kom fram til samme hotell som sist gang. Et svært hotell med et fantastisk ingangsparti og noen fantastiske hotellrom:

Pierre Image 3 Pierre Image 1
(Trykk >>HER<< for å se større bilde!)

"Vi har ankommet NYC!" ropte Melissa og hoppet i senga. "Har du tenkt å ringe Justin nå eller?" fortsatte hun og satte seg ned igjen. Jeg trakk på skuldrene, visste ikke helt hva jeg skulle gjøre.
"Kanskje jeg kan sende han en melding?" sa jeg og rynket på pannen. Melissa ristet på hodet og sukket.
"Nei. Ring han, gutter liker å høre stemmen til jentene." sa hun strengt og tastet inn nummeret til Justin for meg. Jeg svarte ikke og plutselig lå iPhonen inntil øret mitt og det ringte.
"Hello?" hørte jeg en britisk liten jente si. Jeg skjønte ikke dette med en gang og skulle til å si at jeg hadde ringt feil, da jeg husket på en bieberfact jeg har lest tidligere: "Når Justin tar telefonen som ringer med ukjent nummer, pleier han å svare med en britisk jentestemme for å lure fansen" jeg lo litt, jeg hadde jo Melissa sin telefon før jeg skjønte at jeg måtte svare.
"Hei, Justin. Det er *DN*" svarte jeg og så at Melissa viste tommelen opp. "Jeg ville bare ringe å si at vi har ankommet New York City." fortsatte jeg og smilte så stort at jeg fikk vondt.
"Dere har det ja. Kan dere ikke komme over i studioet så kan vi snakke litt?" svarte Justin med den fløyelsmyke stemmen som klang i ørene. Jeg nikket og svarte at vi kom med en gang. Før vi tok veska over skulderen og gikk ut døren, ga Justin oss en nøyaktig beskrivelse på hvor vi skulle kjøre og ikke lenge etter stod vi utenfor studioet til Justin Drew Bieber.

Jeg tok tak i dørhåndtaket og skulle akkurat til å trekke døren mot meg da den brått ble slått opp. En rasende Kenny stoppet opp foran oss og betraktet oss med blikket før han strente videre da han skjønte hvem vi var. Jeg og Melissa vekslet et spørrende blikk før vi gikk inn og ble møtt av Scooter Braun.
"Hei, jenter! Så koselig at dere kunne komme. Jeg må unnskylde Kenny, det var en liten diskusjon og Kenny mente at den beslutningen vi kom fram til kunne være farlig for Justin sin sikkerhet." sa Scooter og smilte vennlig til oss. Vi gjengjeldte smilet før vi ble fort bortover en lang gang, bortover mot Justin.


10 kommentarer før neste del som kommer når jeg har tid! <3

 

 

-W

Litt nytt ;)

God kveld! Beklager at  del 7-Believe ikke har blitt postet ut ennå, men har sett litt på NRK1, hvis dere skjønner hva jeg mener ;)

Uansett, etter dette innlegget kommer Believe del 7 :)


Justin Exclusive Interview with NRJ:

 

Sjekk ut dette kule Believe Justin Bieber Ipohone designet! Du kan kjøpe det HEEER!

Cellairis by Justin Bieber - Believe case for Apple iPhone 4/4s
Limited Edition
One-piece design
Hard plastic shell for protection
Complete access to all ports and functions
Easy installation
Buy yours now! (ships internationally)

 

-S

Mange nye bilder!

Justin outside the Letterman studio today:

 

 

 

Justin accepting an MMVA and accidentally giving the trophy away to a fan:

 

Justin meeting fans outside 106&Park:

Justin meeting fans outside 106&amp;Park!

Justin meeting fans outside 106&amp;Park

 

Candids from Justin in Toronto:

 

Don?t forget to watch the NBC  tonight!:

Don&#8217;t forget to watch the NBC  tonight!

 


-S

Trender!

 

'Justin Bieber's', 'Believe is Slaying' og 'Be Alright' trender! PS! vet ikke akkurat hva "slaying" betyr, men tror det betyr 'drap' .....

 

 


-S

Nytt intervju!

 

Justin?s interview with Celebuzz:

 

 


-S

awjeigokgslkfgn

 

teaser #5 of Justin?s NBC special!:


 


-S

Ny video + nyhet!

 

All Around the World Preview - Mexico

 

 

?As Long As You Love Me? debuts at #5 on Billboard?s Digital Songs chart this week. It sold 168,000 copies!

 

 

 


-S

TT


-A

Twitta!

 

Se hva som trender folkens! Happy 'Justin Bieber Day' til alle sammen <3

 

 


-S

 

Husk: Justin Bieber Spesial 21:30 på NRK1 ikveld

Husk å få med dere Justin Bieber spesialen fra når Justin var i Norge, ikveld på NRK1 klokken 21:30!

http://nrksuper.no/super/tv/vis/?vid=853776

Tumblr_m4ujlueq5l1qfr4exo1_500_large


-A

Intervju med Justin

Trykk på linken, det funker ikke å legge ut.

http://llcdn8.twitvid.com/twitvidvideosv2/H/M/H/HMHWU.mp4?e=1340201160&h=c0ef44b0849698730dac3d7dcf796f16


-A

Justin and Selena at "This is London"

Justin and Selena at This Is London (6/16)


-A

Justin on "Bieber Live"

-


-A

Justin med en fan

Justin with a fan


-A

Magazine


-A

Behind the scenes - BELIEVE


-A

Instagram

 


-A

Teaser #4 - NBS SPECIAL

-

-A
Teaser #3 - NBS SPECIAL

-


-A

Teaser #2 - NBS SPECIAL

-


-A

Teaser #1 - NBS SPECIAL

-


-A

Justin med en fan


-A

Justin med fans

@justinbieber taking pics with all the fans after the show!

Justin with fans

 
-A

MTV

#bieberlive right now on MTV!


-A

Flere (HQ) bilder fra signeringen


-A

HQ bilder fra signeringen

 

 


-A

 

 

Justin J&R Album signing event

 


-A

Justin at R&J Music

 


-A

Flere nye bilder av Justin

 

 


-A

Flere bilder fra Signeringen

 

-A

Justin & Avalanna

Aww,herrigud så skjønt!-A

Nye bilder!!

 

Justin receives a proclamation declaring June 19/2012 ?Justin Bieber Day? at J&R Music :

 

 

Aww, sjekk ut hva som fortsatt står på armen hans <3

 

 

 

 

 

 

 

-S

Ny video + bilde

 

Justin at the cd signing today:


 

Justin at the Album signing!

 

-S

 

NYTT BELIEVE BILDE!!

 

Er hjemme nå, så da blir det en del blogging før jeg skal legge meg, haha, danset veldig mye idag, så trenger å vile meg litt tidlig i dag, har vært en stor kveld for meg, håper dere forstår<3Los Angeles BELIEVES Buyout and Venice Beach Charity Drop Off/Listening Party!:


swaggie:
Los Angeles BELIEVES Buyout and Venice Beach Charity Drop Off/Listening Party
Read More

 

-S

Historie - Believe (Del 6)

Jeg plukket opp den pene gullringen og studerte den nøye da jeg så de seks bokstavene som var inngravert i den: "SELENA"


Jeg kjente en klump som vokste seg stadig større i halsen min, men hvorfor? Jeg drev jo ikke på med Justin, jeg var ikke sammen med han. Derfor skjønte jeg ikke hvorfor jeg følte meg sviktet og brukt. Jeg la den pent fra meg på bordet, et sted jeg ikke skulle få øye på den. Justin hadde kysset meg, men han var fortsatt forelsket i Selena? Jeg skjønte ingenting, prøvde å stokke og rydde opp i tankene mine, men det var bare et eneste rot. Jeg la meg tilbake i sofaen og tenkte på alt og ingenting. Det resulterte med at jeg til slutt sovnet.

"Morgenstund er gull i munn!" ropte en kjent stemme. Jeg sukket lavt og hev meg rundt i det jeg trodde var den store sengen min da jeg plutselig havnet på gulvet. Jeg hadde glemt at jeg hadde lagt meg i sofaen. Jeg tok meg til hodet jeg hadde slått i gulvet og stønnet svakt før jeg satte meg opp.
"Du bare må, du." sa jeg surt til Melissa som holdt på å le seg ihjel av meg. Hun bare viste tommel opp og holdt seg til magen mens hun lo. Da hun hadde samlet seg, fikk hun øye på ringe som lå på bordet. Hun plukket opp den lille gullringen og studerte den nøye.
"Den var utrolig fin! Hvor har du fått den fra?" spurte hun med store øyne. Jeg kjente panikken i kroppen min. Jeg hadde ikke fortalt Melissa det Justin hadde gjort forrige dagen, og jeg orket ikke fortelle det nå. Hun hoppet unna og fortsatte å studere den helt til hun så bokstavene som var inngravert. "Hvem er den sin?" spurte hun sjokkert og det var tydelig at hun ikke forstod. Jeg sa ingen ting, bare røsket den ut av hendene hennes og stakk den i lomma mi. Hun så på meg med et rart blikk, men jeg unngikk å se på henne. "*DN*, hvem er den sin?" spurte Melissa litt høyere.
"Justin." mumlet jeg lavt og ungikk fortsatt å møte blikket hennes.
"Stjal du den!?" utbrøt hun og måpte. Jeg ristet raskt og kraftig på hodet.
"Absolutt ikke! Han mistet den her i går." svarte du og så var du i gang med å fortelle. Melissa var tydelig sjokkert, men samtidig glad.
"Herregud! Du har kysset Justin Bieber!" utbrøt hun og klappet i hendene mens hun hoppet opp og ned.
"Nei, jeg har ikke kysset han. Og det kommer ikke til å skje igjen. Og hva enn du hjør, vær så snill å ikke si det til noen!" sa jeg og lagde valpeblikket mitt som Melissa ikke kunne motstå.

Hun sukket, tydelig skuffet, men lovte å ikke si det til noen. Vi satt en stund og snakket om alt og ingenting da det plutselig pep i telefonen min. Jeg plukket den kjapt opp og så at det lå en ulest melding fra Justin der: "Jeg beklager, *DN*, for kysset. Jeg ble litt revet med. Jeg vet jeg ikke burde gjort det, men kan vi møtes igjen tror du?" stod det. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Han var så søt, samtidig litt pågående. Jeg viste meldingen til Melissa som lyste opp i et stort smil.
"Møt han! Vi kan dra til byen, vi får med mamma og pappa! Kom igjen, du kommer ikke til å angre." sa hun. Hun snakket så raskt at jeg nesten ikke klarte å få med meg det hun sa, men jeg nikket svakt før hun forsvant ut ytterdøren, antagelig for å spørre om vi kunne dra. Jeg ventet med å svare Justin til Melissa kom tilbake.
"En uke i New York City!" ropte hun og strakte den ene armen i været. Jeg lo og gjorde det samme.

Vi lo sammen da jeg husket at jeg måtte svare Justin. Jeg skrev tilbake at vi dro rett etter sommerferien startet, som startet neste uke, og ble i New York en uke. Jeg fikk raskt svar tilbake at han gledet seg, og jeg kunne ikke fatte hvor mye jeg gledet meg selv! Jeg bare håpet at det ble like bra som jeg trudde.


Sinnsykt, kjedelig del. I know! Når denne delen er postet, så er jeg på Sandvika Storsenter og når jeg kommer hjem skal jeg spille kamp. Men 15 kommentarer, så kommer neste del når jeg har tid <3

 

-W

Justin's performance on The View

 -A

Justin & Ludacris

 

Nye bilder av Justin og Ludacris!

-A

Nytt bilde

 

-A

JUSTIN NEVNTE NORGE IGJEN

Dette kan jo bare ikke bli bedre! loooooove-A

Justin on Ryan Seacrest

-

BELIEVE - #1 ALL OVER THE WORLD

Believe - #1 on iTunes all over the world-A

Justin performing Die In Your Arms on The View

 


-A

Believe ute på Spotify

Hvis du ikke har fått kjøpt Believe enda, så kan du nå høre på alle sangene på Spotify. De finnes også på Itunes.

 
 

 

 

-A

 

Justin performs "Boyfriend" on The View (Low quality)

 


-A

Nytt (SØTT) bilde!&lt;3

 

Justin, Selena, Jazzy, and Jaxon backstage at the MMVA?s:-S

Alfredo har nytt ikon på Twitter

 -A

Masse nytt igjen!

 

The fans singing Boyfriend for Justin at Apollo last night:

 

Justin performing pray, dedicated to Avalanna, last night at Apollo:

Justin and Ludacris throwing cake in Scooter?s face!:


-S

Masse nytt

Hei dere! Jeg har avslutning i dag klokken 17.30 på skolen, så det blir lite blogging på meg. 

Derfor tar jeg en masse nyheter nå, så snakkes kanskje i kveld (har overnattingsbesøk)


Golden Ticket in Germany:

@MaxwellsHouse and @justinbieber just having a little lunch and choppin it up:

@MaxwellsHouse and @justinbieber just having a little lunch and choppin it up &#8230;

Nytt believe bilde:

Justin med en fan:

Justin with a fan

Justin in Toronto -  MMVA?s:

Justin will be performing at Apollo Theater today:

Justin will be performing at Apollo Theater today 

 

Costume worn by Justin Bieber in his 2011 Super Bowl XLV Best Buy commercial with Ozzy

Osbourne signed by both on display during the Music Icons And Sports Legends Memorabilia Auction Press:

Flere bilder av Justin med fans i dag:

 

Justin performing at the Apollo Theater tonight:

  

 

scooter braun got a birthday cake thrown in his face by Justin and Ludacris!!:

scooter braun got a birthday cake thrown in his face by Justin and Ludacris!

Justin med fans:

Justin taking a picture with fans 

 

 

Justin performing Baby at the Apollo Theater tonight:

mikelernerphotography:
Even with the power going out the show went on.
(by Mike Lerner)

 

Justin Performing One Less Lonely GIrl and Avalanna OLLG:

Justin Talking about Mrs. Bieber (Avalanna) :

 

Justin performing As Long As You Love Me at Apollo theater:

Justin performing Be Alright at apollo theater:

 

Justin med fans:


-S


Ny video!!!

 

Video of Justin at the Toronto airport!:¨


-S

Believe er #1 i Norge!

pic.twitter.com/SMJYrKlF

-A

JUSTIN NEVNTE NORGE

ÆØØØØØØØØØØÆÅÅÅÅÅ SYKT

 

 

 

 

-A

 

Er det virkelig så teit å elske en artist ?

Hei dere. Det er bare noe som jeg har veldig lyst å skrive. Noen av dere mener sikkert at det er teit, at jeg overreager osv. Greit, det får være deres mening, men jeg føler at det er viktig å få sagt dette, kanskje det er andre som mener det samme ? Jeg vil ihvertfall si det jeg mener, om folk liker det eller ikke :-)

Jeg vet ikke om dere har sett det, men VG, Dagbladet o.l gjør jo nesten ikke annet enn å rakke ned på Justin og sette han i dårlig lys. Jeg mener at det blir for dumt at nasjonale medier skal skrive slikt og faktisk rakke ned på en artist de verken kjenner eller har noe kjentskap til. De hører låtene og bestemmer seg for å hate på han og kritisere han for måten han synger på. Ikke minst rakker dere ned på oss, fansen. Belieberne. Dere mener jo at vi ALLE er fjortiser som kommer til å glemme han innen et par måneder. Noen av oss liker han bare fordi han er kjekk, noen liker han pgr av musikken, mens andre liker han fordi han har inspirert dem. Greia er at, det er litt flaut når voksne, ansvarlige mennesker skriver så mye dritt om en person de ikke kjenner i det hele tatt. Det er vel ikke så veldig mange av de som skriver som faktisk har møtt Justin i virkeligheten eller kjenner han personlig. Det er faktisk kun de som har møtt han i virkeligheten som har positive ting å si om Justin. Hjelper ikke å skrive så mye dritt da,gjør det vel ? Han gjør det han elsker, uten å skade noen eller noe. Som et spørsmål om faktum, han hjelper folk. Han gir millioner av dollar til veldedighet, han reiser til andre land for å gi, hjelpe og spre håp. Han har sin egen veldedighetsorganisasjon (Believe Charity Drive) og alikavel så skal folk skrive som om han er en helt forblåst idiot som tror han kan synge. Greit, du trenger ikke å like han, det skal vi ha full respekt for. Men dere bør ha full respekt for at vi liker han, og dere bør ha full respekt for Justin og det han gjør. Han har tross alt verdens mest sette youtube-video, han er den yngste som har slått verdens rekorder på å ha solgt ut Madison Square Garden. Folks, han solgte ut MSG på 30 sekunder mens han spiste spaghetti i Italia, det er ganske vanskelig å toppe. Ring meg når du får til det,du.

Jeg er bare rimelig lei av all dritten som skal bli slengt rundt om han når de faktisk ikke kjenner Justin i det hele tatt. Nei, vi kjenner han ikke personlig selv, men når du har fulgt en artist i over fire år, så føler du vel kanskje at du vet hvordan den personen er ? Folk som har intervjuet han har gitt seg over for at de må reise heeleeee veien til USA fordi de skal intervjue enda en diotisk hjerteknuser som tror han kan synge. Men når de er ferdig, så er det faktisk det stikk motsatt. Justin er en utrolig flott fyr. Han er hyggelig, og bryr seg virkelig om det han gjør. Han er ikke et produkt som noen har satt sammen, han er en hardtarbeidene artist som er utrolig takknemlig for å være i den posisjonen han er i akkurat nå. Han gjør ikke annet en å takke fansen, familien og folkene rundt ham som gjør ham til den personen han er. Han er så takknemlig, og det bør folk vite. Han er faktisk den personen som mange folk mener er den eneste som klarer å behandle jenter akkurat som man skal. Seriøst. 

Også er det dette med at han er så "jævlig homo". Altså, har dere fått med dere fakta ? Han er faktisk sammen med Hollywoods hotteste dame, Selena Gomez.. Han er dødsforelsket i Beyonce. Og vi alle har vel et håp om at vi blir den framtidige Mrs.Bieber en dag. Men tror dere vi er seriøse om sånt ? Du skal være rimelig heldig for å plutselig møte på Justin Bieber som gir deg muligheten til å gifte deg med han senere i livet fordi han likte deg så godt. Vi er ikke helt tette. Dere mannfolk som tror dere våkner opp med Megan Fox i senga deres hver morgen er ikke så særlig mye bedre. Vi må ha drømmer alle sammen, akkurat som Justin. Never say Never, ikke sant ?

Så nå håper jeg dere skjønner at det faktisk ikke er så forbanna lett å få den sukksessen som Justin har fått. Han har stemmen og han kan faktisk skrive sanger. Han trekker poenger på utseendet, for man kan ikke akkurat nekte på at han er dødskjekk. Han var heldig å bli oppdaget på YouTube, og veien til hit han er nå har faktisk bestått av masse hardt arbeid. Dere sier alle at vi liker han fordi han er så kjekk, men tror du albumene hans selger platina fordi vi liker å høre på trynet hans ? Ikke akkurat. Han har talent og det bør folk skjønne. Dere får mene hva dere vil, det har jeg respekt for. Men det blir søren meg for dumt når dere sitter å truer med å drepe han. Hva har han gjort mot dere som skal gjøre at han fortjener det ? Han har ikke gjort så mye som en dritt for å fortjene det, har han vel ? Hadde han vært en massemorder, så skulle jeg ikke sagt noe, men det er han jo ikke. Han kan være grunnen til at millioner av familier får rent vann hver dag. Eller, han kan være grunnen for at tenåringsjenter som sliter ikke tar livet av seg. Noen gang tenkt på det ? Jeg syns søren i meg dere bør tenkte dere litt om. Han er en 18år gammel artist som lever livet fullt ut. TAKE A CHILL PILL AND LEARN ABOUT RESPECT.

Å nei, jeg overreagerer ikke. Jeg sier min mening, Syns du det er feil, så syns det da vel. Men vi har ytringsfrihet her i landet, vi må da vel få si hva vi mener akkurat som dere andre gjør. Jeg skal være ærlig å si at jeg egentlig gir blanke om noen mener at Justin er homo, for jeg vet godt selv at det er han ikke. Men noen av dere går over streken, da må jeg få si hva jeg mener tilbake. Dette er et innlegg tilbake mot alle dere som mener at vi blir så sure hver gang dere sier no stygt om han. Les NØYE så kanskje du skjønner poenget.

Med det samme jeg har oppmerksomheten din,så kan du stikke å se på never say never, så kanskje du får litt mer respekt for han. Han er et menneske med følelser, tenk før du sier noe!

Noe av det jeg har skrevet er relatert til artikler som det her: http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10058167&fb_comment_id=fbc_10150963750350902_22332425_10150964222260902#f20ee008d4. les det, maybe you`ll see where I`m going here. 

Dette er ikke for å lage drama, for jeg hater drama, men jeg har ruget på det her så sinnsykt lenge, så jeg sier det fullt ut. THIS IS JUST HOW I RAUHL, BITCHES :-)

Dere kan kommentere så mye hets tilbake som dere vil, men stygge kommentarer blir slettet. We all give a fuck anyway. Litt ihvertfall. TOODLES :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

-A

 

Viddy!

 

Ny viddy video lagt ut av Justin med teksten 'Me & Mrs. Bieber-My little angel :) ' (søteste<3) :


(ps! tok den fra youtube fordi Viddy ikke funket hos meg, men den ble sjenerelt lagt ut på viddy av Justin)


-S

 

Historie - Believe (Del 5)

Jeg festet øynene på personen som bare stod der og gliste som en tulling.


"Hva gjør du her?" spurte jeg Justin. Jeg var så overrasket over å se han utenfor døren min at jeg glemte å frike ut. Han smilte fortsatt og festet de vakre øynene sine på meg.
"Jeg ville besøke deg." sa han og stakk hendene i lommene.
"Kom inn." startet jeg usikkert. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle reagere, men jeg slapp han inn uansett. "Hvordan fant du meg?" fortsatte jeg og satte meg ned i den myke, svarte sofaen.
"Telefoner er ganske lett å spore." svarte han med en lett skuldertrekning. Jeg fniste, ikke visste jeg hvorfor, men han fikk meg alltid til å trekke på smilebåndet.

Vi satt og pratet en stund og jeg begynte virkelig å se på han som en vanlig gutt. Han fortalte litt om den tunge veien fram til den han er i dag. Den veien som ikke kommer fram i filmen hans eller bøkene om han.
"Jeg visste ærlig talt ikke at du slet så hardt." sa jeg og var egentlig ganske overrasket.
"Alltid hardt arbeid å nå sin drøm. Fortell meg om din drøm nå da." sa han og satte seg ordentlig til rette, klar for å lytte. Jeg rødmet litt da jeg tenkte på drømmen min og hvor teit den føltes nå.
"Vel," startet jeg og fiklet med fingrene mine. "Jeg har ikke noe drøm akkurat nå." fortsatte jeg, fortsatt uten å se på han. "Drømmen min var å møte deg og ha en normal samtale med deg. Vel, den drømmen har jeg oppnådd og vet ikke hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt." avsluttet jeg og la til en kort nervøs latter. Han lo med før han tok den ene hånden min.
"Jeg håper drømmen din var så bra som du håpet." sa han og klemte hånden min i sin. Jeg fortsatte å unngå å se på han, men jeg kjente rødmen blusse opp i ansiktet mitt.

Vi satt stille en stund. Han holdt fortsatt hånden min og jeg turte ikke å møte blikket hans da han plutselig plasserte hånden under haken min, løftet den opp og presset leppene sine forsiktig oppå mine. Jeg eksploderte innvendig og føltes som jeg bare kunne synke sammen og besvime. Det var jo akkurat dette jeg ønsket. Eller var det? Det kom så uventet at jeg trakk meg unna raskt og stirret sjokkert på han. Han så ned og mumlet et lite unnskyld.
"Jeg bør kanskje komme meg tilbake." fortsatte han og reiste seg opp. Jeg satt igjen i sofaen og hørte ytterdøra som raskt  lukket seg bak han da jeg oppdaget noe liggende i sofaen. Jeg plukket opp den pene gullringen og studerte den nøye da jeg så de seks bokstavene som var inngravert i den: "SELENA"


Siste del for i dag. 20 kommentarer før neste del kommer neste gang jeg har tid <3

 

 

-W

Ny video + KJEMPE NYHET!

 

Justin's concert for LIVE@HOME in Paris - The complete show:


 

BELIEVE ER #1 I ITUNES I UK, WOHOO, GRATULERER JUSTIN, DU FORTJENER DET! <3


-S

Bilde + video + nyhet!

 

JustinBieberVEVO has uploaded the Believe album on YouTube for all the fans to listen to early before they buy it tomorrow:


 

I may or may not have done the chicken dance with @justinbieber last night! Our #MMVA backstage show airs today - 6ET today on @MuchMusic:

?I may or may not have done the chicken dance with @justinbieber last night! Our #MMVA backstage show airs today - 6ET today on @MuchMusic?

 

PS! Denne nyheten kommer litt sen idag, men vi glemte å nevne det!

SCOOTER BRAUN HAR BURSDAG I DAG! 

ALLE SOM HAR TWITTER MÅ GRATULERE HAN<333

-S

To nye bilder....&lt;3

Me and Bieber on the set of the Jimmy Fallon show

*photo by Lloyd Bishop* :


-S

 

 

Nyheter + eksklusive bilder!!!

Justin for ZEIT magazine!:

 

 

Justin med fans i dag:

Justin with another fan!

Justin and a fan today

 

Justin Bieber Joins MTV (And Fans!) Live On Tuesday:

Justin Bieber will drop his highly anticipated brand-new album Believe on Tuesday, and he?s hooking up with MTV to celebrate the big release. The pop sensation will catch up with MTV News the day the album drops for the 30-minute special ?Bieber Live.?

Bieber will sit down with MTV News? Sway Calloway ? not to mention 100 fans who will be in the studio and get treated to a live performance. t?ll all go down at 7:30 p.m. ET/PT on MTV June 19!

(Vel, er ikke så god i engelsk, men det står noe om at Justin skal feire at Believe har kommet ut, med MTV, og at Justin skal ha en performance for 100 fans på studio, eller no sånt)

Dere får gruble det ut selv! ;) <3

 

PS!  ?Believe? is up to #2 on the UK iTunes chart. #BIEBERBLAST it up to #1!


-S


Nye videoer!!!

 

Justin Bieber- Message to UK Fans

 

Justin Bieber Full Live Performance at The 2012 MMVA:

 -S

 

 

Veldig mange nye bilder!!!!

Justin på red carpet MMVA med Jaxon<333:

(hahah, det ser ut som Jaxon prøver seg på Carly)

 

Det Justin sa da han tok imot prisen sin:

 

Også da han tok imot sin award:

 

Flere bilder av Justin som tar imot sin award:

 

Justin med Jessica Tyler:

Justin with Jessica Tyler

 

@etalkCTV:  picks up his   SWAG style award from 

 

 

Historie - Believe (Del 4)

Jeg trudde jeg kunne få møtt Justin denne dagen, men vi skal hjem?


"Det er krise på jobben, *DN*, de trenger meg." sa hun mens hun hev klær i kofferten. Mamma jobbet på sykehuset som opperasjonsleder og tydeligvis kunne ikke vikaren gjøre denne jobben. Jeg ble sint og sprang inn på rommet hvor Melissa akkurat var på vei ut. Jeg kjente tårene presse på, men jeg lot meg ikke gråte. Jeg hev meg på senga og stønnet høylytt.
"Hva er det?" spurte Melissa og satte seg ved siden av meg. Jeg snudde meg og festet øynene på henne så hun kunne se skuffelsen som gnagde i meg.
"Vi drar. Nå." sa jeg og himlet svakt med øynene. Hun sperret opp øynene og virket overrasket.
"Hva med Justin?" spurte hun. Det var absolutt ikke noe jeg ville høre så jeg så på henne med et drepende blikk. "Ring han. Du har fortsatt tid til det." fortsatte hun for å rette opp før hun sprang og hentet kofferten sin. Jeg tok opp iPhonen og fiklet litt med den før jeg tastet nummeret. Jeg skalv på hendene og kjente en klump med nervøsitet i magen min.
"Jeg vet ikke om jeg tør." sa jeg og så opp på ansiktet til Melissa som hadde stoppet foran meg.
"Du vet ikke om du tør? Du som skjelte ut den mest populære gutten på skolen og fikk han til å se ut som en liten drittunge under ditt kongedømme, også tør du ikke ringe en gutt?" Hun hørtes forferdet ut, men jeg ristet lett på hodet.
"Det her er ikke en vanlig gutt som de på skolen." sa jeg sakte. Jeg skulle til å si noe mer, men ble raskt avbrutt av en ivrig Melissa.
"Så bare lat som han er vanlig da!" ropte hun og slo ut med armene før hun trykket på den grønne knappen og det begynte å ringe.
"MEL!" ropte jeg hysterisk og skulle til å slenge fra meg telefonen da jeg hørte en fløyelsmyk stemme i den andre enden: "Hello?" Jeg klarte ikke svare. Jeg satt bare og lot den fantastiske stemmen ringe i ørene mine før Melissa slo meg svakt i skulderen.
"Hei, det er *DN*." startet jeg usikkert før jeg husket at han ikke visste hva jeg het. "Din forrige One Less Lonley Girl." fortsatte jeg og lo en kort latter. Jeg hørte Justin le også og latteren hans fylte ørene mine og hørtes ut som sang. Jeg satt og nøt den fløyelsesmyke latteren helt til Justin tok ordet igjen.
"Vil du," startet han og hørtes nesten litt nervøs ut. "Vil du møtes et sted i dag?" fortsatte han og jeg kunne kjenne av munnvikene mine ble trukket oppover i et stort smil før jeg husket at vi skulle hjem i dag.
"Skulle gjerne det, men mamma sier vi må hjem. Helst med en gang." sa jeg og smilet mitt forsvant. Justin begynte å spørre om hvor jeg bodde og jeg svarte, uten helt å vite hva han skulle med det.
"Bli igjen. Jeg betaler." sa han og øynene mine utvidet seg. Det skulle bli lett å late som han var en vanlig gutt når han ville betale hotellplass.
"Beklager, men det kan jeg ikke." svarte jeg før mamma kom brasende inn døren med kofferten trillende etter seg.
"Har dere pakket?" ropte hun stresset. Jeg skulle akkurat til å si at jeg ikke hadde rukket det da Melissa dro fram to kofferter. Hennes og min egen og jeg ble lettet. Mamma forsvant og forventet at vi skulle løpe etter henne, men jeg klarte ikke legge fra meg telefonen. Det eneste jeg ville var å høre den myke, vidunderlige stemmen til Justin resten av dagen.
"*DN*?" sa Justin og rev meg vekk fra tankene. "Jeg ringer deg senere. Vi finner ut noe." fortsatte han før jeg hørte et klikk og han hadde lagt på.

Jeg satt og så ut av vinduet i bilen og kjempet mot tårene som sved i øyenkroken. Jeg visste at jeg elsket Justin, men på den måten? Var det ekte? Jeg visste ikke selv, det eneste jeg visste var at jeg ville være hos han. Måten han behandlet meg utenfor hallen og på scenen, det fikk meg til å føle meg spesiell. De grå skyene hadde tatt over de blå flekkene på himmelen og jeg fulgte et par dråper som randt ned bilvinduet med øynene. Trærne, husene og naturen suste forbi på andre siden av vinduet. Det var helt stille i bilen, til og med Nate lagde ikke bråk nå. Melissa hadde fortalt både mamma og Nate hvorfor jeg var så nedfor og det lot til at de forstod. Før jeg visste ordet av det var vi hjemme og jeg gikk rett opp på rommet og lot tårene renne for første gang etter at pappa døde. Han ble drept i en flyulykke i militæret, han var general og skulle teste ut det nyeste flyet de hadde fått inn. Han og tre andre skulle fly gjennom Sverige og over til Polen for så å fly tilbake igjen. De var på vei tilbake da de kom utfor en snøstorm over fjellene i Sverige. Flyet, som egentlig skulle tålt uværet, ble stygt skadet. Motoren eksploderte og de dreiste i bakken med en voldsom fart. Det tok en uke før de fant stedet de hadde styrtet og vi hadde et lite håp om at pappa var i live. Det var han ikke. Det var ingen ting igjen av han, så det var ikke rare begravelsen heller. Da flyet styrtet lærte jeg meg å styre meg selv og ikke la tårene strømme ukontrollert nedover de myke kinnene mine. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg sprakk nå, Justin hadde ikke gjort meg noe engang. Jeg reiste meg opp og tørket tårene bort med raske bevegelser. Jeg skulle ikke gråte.

To uker senere hadde jeg ikke snakket så mye med Justin. Riktig nok hadde han ringt et par ganger for å høre hvordan det var med meg, men han var travel og jeg klarte ikke ta det inn på meg. Jeg friket ut hver gang han ringte og jeg var ganske sikker på at han syntes det var slitsomt. Det var en regnfull lørdag og jeg satt inne på facebook uten at det skjedde noen ting. Jeg var alene hjemme og ante ikke hva jeg skulle ta meg til da det plutselig ringte på døren. Jeg sukket, satte fra meg pc-en og trasket mot døren i de rosa kanintøflene jeg hadde på meg. Jeg åpnet døren og lente meg inntil dørkanten før jeg så hvem som stod utenfor og rettet meg raskt opp. Jeg festet øynene på personen som bare stod der og gliste som en tulling.


Hvem tror dere det er?

10 kommentarer, så poster jeg den neste del når jeg har tid. Som sagt skal jeg på jobb i dag og mamma har fått med meg ut på en tur på en mil. Men det kommer MINST en del til i dag <3

 

 

-W

MMVA

Vel, tidligere har jeg sagt at dere skulle sende alle spørsmål til e-posten min, slik at det ikke spammer i kommentarfeltet:)

Vel, her er e-posten min, igjen, send alle spørmål til den og jeg LOVER å svare! : zahrae-99@hotmail.com

Men nå i dette innlegget kan jeg like gjerne svare på et spørsmål som ble spurt masse om!

At jeg skulle legge ut link til hvor dere kunne se MMVA live, dere kan se den live klokken 00.03, <HEEER>


-S

Nye bilder + videoer!!

Justin med fans i dag:

Justin with fans today

Justin yesterday

 

Jelena ankommer MMVA prøvene:

Justin and Selena arriving at MMVA rehearsals

 

Justin Sound Check MMVA?S in Canada:

 

  

 

Justin Bieber rehearsing All Around The World & Boyfriend for the MMVA?s yesterday:


 

Justin rehearsing All Around the World for the MMVAs yesterday:-S

Nytt, "sexy" bilde...?

Justin with Red Foo at rehearsals:

Justin with Red Foo at rehearsals

-S

 

Nytt bilde + nyhet!

@ETCanada: You better ?believe? our  just sat down with ! Super nice guy!! Watch part one tomorrow! :

@ETCanada: You better &#8216;believe&#8217; our @RozWeston just sat down with @justinbieber! Super nice guy!! Watch part one tomorrow!

 

Har fått noen spørsmål om hvor man kan se MMVA live, vel, dere kan se den live på MTV.com klokken 03.00, om ca.6 timer altså! :)

-S

Beauty and the Beat!

Making of BELIEVE - Beauty and the Beat!:

 

-S

Historie - Believe (Del 3)

Sorry for sen del, men har vært ute en tur <3

_______

"Vil du bli..."


"Vil du bli One Less Lonley Girl?" spurte personen som stod bak meg. Jeg kjente igjen det søte, uskyldige ansiktet til Pattie og nikket ivrig. Melissa tok hånden min og hvisket noe i øret mitt før jeg ble med Pattie bak scenen.
"Gi han noe å synge for, jente!" hadde Melissa hvisket. Jeg smilte og fulgte instruksjonen jeg fikk av Pattie til punkt og prikke.
"Justin har spesielt bedt om deg." sa Pattie rett før jeg skulle ut på scenen. Jeg snudde meg mot henne med et spørrende blikk før jeg ble dratt ut på scenen. Jeg ble blendet av masse lys og klarte ikke se noe som helst. Jeg ble ført bort til en stol som stod midt på scenen og satte meg der og prøvde å venne meg til lyset. Jeg hørte fansen skrike navnet til Justin. Jeg fikk en liten klump i magen og følte meg ille til mote der jeg satt på stolen så alle kunne se meg. Noen prikket meg på skulderen og jeg snudde meg mot den ene danseren som pekte mot Justin. Jeg så i retningen og så en glad, smilende Justin komme mot meg med blomster i hendene. Jeg rødmet og så ned før han kom helt bort til meg, plasserte blomstene i fanget på meg og snudde seg mot fansen. Han veivet med den ene armen og sang som aldri før. Ikke tvil om at han var lykkelig og jeg var lykkelig som kunne være den personen han ble lykkelig av. Han snudde seg mot meg, la den ene hånden på kinnet mitt og så meg dypt inn i øynene. Jeg så inn i de nøttebrune øynene som lyste som tusen stjerner mot meg. Det lille glimtet var på plass mens han sang. Han la pannen sin inntil min og jeg plasserte hånden min oppå hans. Han smilte større og da sangen nærmet seg slutten fisket han opp en liten hvit lapp og stakk den i hånden min før han lukket den. Sangen var slutt og han løp av scenen. Deretter ble alle lys slukket og jeg ble ført ut av scenen og tilbake til Melissa.Jeg turte ikke åpne hånden før vi var langt unna scenen og alle fansene. Jeg åpnet den svette hånden min og brettet ut det krøllete papiret. Melissa så uforstående på meg og visste tydeligvis ikke at jeg hadde fått det.

På den lille papirlappen stod et nummer og under stod det: "Call me, maybe?" Jeg stirret på den krøllete lappen før jeg førte blikket opp på Melissa sitt forskrekkede uttrykk.
"*DN*, ikke frik ut nå," startet Melissa og prøvde å holde roen. "Men jeg tror Justin Bieber ga deg nummeret sitt!" utbrøt hun og begynte å skrike. Jeg smilte, fortsatt i sjokk og prøvde å ta dette innover meg. Jeg valgte å vente til dagen etter for å ringe. Jeg måtte finne ut hva jeg skulle si og jeg måtte forberede meg godt for ikke å frike ut. Resten av kvelden gikk fort og det ble mye snakk om konserten og faktum at Justin faktisk hadde gitt telefonnummeret sitt til meg.

Neste dag våknet jeg av en liten solstråle som presset seg inn mellom gardinene og la seg som et teppe over tærne mine. jeg stod opp og tok på meg et av anntrekkene jeg hadde tatt med meg, før jeg fikset håret og la på et tynt lag med sminke.

Tumblr_m5fnq0bich1rx88zpo1_500_large

Da jeg var ferdig hadde også Melissa våknet. Hun smilte trøtt til meg og gjespet stort.
"God morgen, mrs. Bieber." sa hun og fniste. Jeg lo ironisk før jeg gikk over til rommet til mamma og Nate.
"Åh. så fint at du kom. Vi må dra nå." sa hun stresset.
"Hva? Vi skulle jo dra i morgen!" utbrøt jeg og ble med ett litt redd. Jeg trudde jeg kunne få møtt Justin denne dagen, men vu skal hjem?


Det ble siste del for idag, dessverre. I morgen så kan jeg blogge mens dere er på skolen, men etter skolen blir det ikke så mye tid :(

30 KOMMENTARER SÅ KOMMER NESTE DEL UT ;)

 

 

-Wilde

Intervju!

Justins intervju med Fabulous Magazine:

The course of securing an audience with a superstar never did run smooth. Our meeting with Justin Bieber has been a year in the making, an often painful process littered with false starts, schedule changes and dashed hopes.

But hey we never stopped Beliebing. And we?re finally here for what is Justin?s only UK print interview. Woop! High fives! Yay, us!

The man himself, however, doesn?t exactly share out level of excitement. 

Justin Bieber, arguably the world?s biggest pop star, is slouched in a swivel chair, swinging back and forth, making little attempt to hide his exhaustion from promoting his third studio album. 

?Yeah I?m tired,? he says ?It?s OK though.?

So, this is the boy with the ability to irritate and captivate in equal measure. The boy with global album sales of 15 million and worth a reported £70million.

Outside the west London studio a throng of teenage ?Beliebers? dolled up to the nines, wait in the rain, desperate to catch a glimpse of the 18-year-old heart-throb. Somehow they always seem to track him down - Bieber fever well and truly gripped Britain and the girls here, says Canadian-born Justin, are much more - ahem - forward then their counterparts across the Atlantic.

?The girls definitely have dirtier mouths over here. In the UK, things are less? What?s the word? You don?t take things as seriously. Things are accepted in the UK that aren?t accepted in the US. Like the commercials are sexier and wouldn?t be allowed in the States. It?s more free in the UK. You guys are more open-minded. So the way that the UK fans approach me is different. But I?ve been doing this so long it doesn?t shock me anymore. It?s so funny though. It still makes me laugh.?

On his recent trip to the UK, fans besieged Justin?s Kensington hotel, bombarding the reception switchboard with futile attempts to be put through to their idol and clambering over his chauffeur-driven car every time he came and went. It was chaos.

And Justin didn?t help matters by appearing at his suite window and treating the already delirious teens on the street below his torso? 

?There?s a bunch of girls outside - why wouldn?t I wave and say hello?? He smiles, although it doesn?t quite reach his eyes. His oval-shaped face is undeniably cute, albeit unremarkable. The side-swept floppy hair for which he was once famous for has long since been replaced with a more socially acceptable ruffled crop, and his slight build and baby-soft, blemish-free skin make him appear far younger than his 18 years.

He?s got exactly the right blend of boyish innocence and laddish edge to send teenage girls doolally - he?s the perfect pop star. Its not hard to see what his ever-growing 23 million twitter followers see in him.

Conversationally, he veers between mild enthusiasm and utter boredom. There are flashes of charm, eloquence and engagement, but equally there are moments of mumbling and distraction. Just like a typical teenage boy, then.

Except not many teenage boys, get hit with paternity lawsuits, and certainly not as publicly as Justin. Last autumn, Bieber fan Mariah Yeater claimed he has fathered her child following a wham-bam-thank-you-ma?am tryst which, according to her lasted all of 30 seconds. The 20-year-old single mother then demanded Justin ?provided adequate support?. Justins always denied having ever met Yeater and agreed to a DNA test to prove he wasn?t the daddy, and she eventually dropped the claim. It all prompted a lot of showbiz sniggers, but the scandal hit Justin - then just 17 - hard. So hard that he admits for the first time that he felt like quitting the industry altogether.

?Yeah,? he says simply when questioned whether the trappings of fame were really worth this distress.

?At the beginning of it all happening I was in Florida, away from my friends and family, and I was pretty sad. I got to the point where I thought: ?I don?t want to do this. I just want to be normal.? Then I started thinking about all the things I wanted to accomplish in life and where I wanted to go and what I wanted to do. And it all led back to performing and the music. So that?s why I?m here. Since that day I?ve been pushing to be the best entertainer I can be. I was thinking, is it really worth being away from everyone all the time? Is it worth it if I?m not the best? Which is why I strive to be the best.?

How does he feel towards Yeater now it?s all over?

?Um, I really, um? She doesn?t take any of my energy. It doesn?t bother me. I feel sorry for her more than anything. Everything that hurts you makes you stronger in the end. You?ve just got to learn from the bad things that happen. It was difficult because I?d never gone through anything like that. Usher (his long time mentor) was like : ?Prepare to have this for the rest of your career because it?s not going to stop.? He?s gone through some stuff and most artists go through their fir share of bull. That was just my first time.?

Girlfriend Selena Gomez, 19, the gorgeous all-American Disney star, stood by him throughout the ordeal. The couple have been together since 2010 and, despite having been warned prior to the interview that he didn?t want to talk about his personal life, Justin willingly opens up when the relationship is raised. Sorry girls, but he?s clearly loved-up.

?My first kiss with Selena was the best of my life,? he says ?It was in the car. It was crazy and spontaneous and it was just awesome. What does love feel like? It feels good. If you?re really in love then you should get butterflies. Butterflies and happiness, that?s how I feel anyway.

?I never like to throw it in my fans? faces,? he says. ?I love my fans and I?d never want to do that to them. It?s my private life and I like to keep that separate. I don?t have many things that I get to myself but that?s one thing. I?m very happy. And I know my fans just want to be happy for me.?

This is diplomacy at its finest. Despite the periods apart and the temptations which are surely handed to him daily, Justin says Selena, who has suffered death threats from Beliebers, has nothing to worry about when it comes to groupies.

?Erm it?s y?know, I?m not into that type of stuff. I?m into finding a girl who I like and who likes me back for me. Some of the girls just want me because of what I am. I need a girl who likes me for my heart, and not because I?m Justin Bieber. My fans love Justin Bieber the artist. They don?t know me.?

It?s been four years since a 13-year-old Justin was plucked from obscurity by manager Scooter Braun who had spotted videos of him performing RnB covers on Youtube.

Braun recruited Usher - talk about clout - to help launch Justin?s career, and by his third single release (the annoyingly catchy earworm of a tune Baby) they knew they were on to something special, as the countless accolades, including eight Teen Choice awards, seven Billboard Music awards and four MTV Europe awards, bear out.

But being Justin Bieber means long spells away from home, living in a bubble and rarely being around people his own age. It sounds lonely. Does he ever mourn a childhood lost?

?You can be surrounded by people and still be lonely, of course,? he says ?Being away, especially from the ones you love, can be lonely. I do a lot of emailing and iChat which helps. I?ve definitely had to grow up pretty quickly. But, you know, I get to travel and see so many great places and I wouldn?t change that for the world. And my best friends will fly out to wherever I am if they?re not at school. I want to be as normal as possible. I got to go to a regular school from grade 1 to 8 so that was cool. Michael Jackson started when he was five, and really didn?t get a childhood. I feel really lucky.?

Paternity hoo-ha aside, Justin?s squeaky-clean image is pretty much untarnished. There?s hardly been a whiff of bad behaviour and, while some of the straddle-tastic beach side PDAs with Selena might be a tad TMI, his halo remains largely intact.

There?s certainly no suggestion that he?d ever be at risk of careering down the well-trodden drugs and drink road so many child stars are familiar with. He says ?I never put myself in those situations. I think that?s where people get caught up. The put themselves with people who aren?t good. With me, I?m around great people and I?d never even be caught in that situation. I think it?s silly to compromise yourself like that. I?m 18 and I?m going to make mistakes. I?m still figuring stuff out. I think I have a responsibility as a role model to be just that and so that?s what I try to do. Being in the public eyes, mistakes are magnified and that?s difficult. I just have to trust that and I?ll learn from it.?

The new album, Believe, is a clear sign Justin is growing up. The first release Boyfriend has already charted at number two. ?[The album] is a transition,? he says, ?but I?m growing up, my fans are growing up and I wanted the music to grow too. I?m more mature in some ways, but I?m at a place where I wanna make music that everyone can relate to - I want younger and older people to like my music and to be a respected artist. I?ve been working really hard on the album, and I?ve had tremendous help from people like Kanye West, and Taylor Swift. Sometimes I have to pinch myself. It?s an honour to be in my position after only three years in the business.?

Title track, the self-penned Believe is dedicated to (gush) the Beliebers. ?I wanted to write a song for the fans that I knew they would love. It?s a song from my heart, because the fans really have helped me through so much.?

The American/Canadian Believe tour kicks off in the autumn, which will no doubt help further swell Justin?s coffers. In the past, it?s been mum, Pattie, 36, who controlled the Bieber purse strings, giving her son an allowance and making sure his millions were tied up somewhere where the irresponsibly of youth couldn?t fritter them away. Has that changed since he turned 18 in March?

?Yeah, everything?s changed!? he laughs ?Like, I don?t have an allowance any more which is good. I don?t have access to all my money but I have a bank account so I can get money out.?

He spends his cash on ?dirtbikes and motorcycles?, but is always mindful of his humble beginnings. Although Justin has a good relationship with his dad, Jeremy, 38, he was raised by his single-mum Pattie, who fell pregnant with him when she was just 18. They are incredibly close, and Justin says the stress of juggling music and high school was worth it because graduating this year ?made my mom proud?.

Pattie is something of a celebrity, too, with over 1 million twitter followers.

?I grew up without much money, so now I don?t have to look at the bull when I buy dinner, it?s cool.? he says. ?I still look at the price tags on clothes though! I?m still cheap like that!? 

He did get a £65,000 chrome Fisker for his 18th, though. As you do. ?It?s an electric car, just recently made,? he says. ?Usher and Scooter got me that. I?m always travelling so it sucks that I can?t drive it at the moment. For my 18th I hung out with my friends and family and they threw me a party in LA.?

The boys from One Direction has become friends, as have the Beckhams. Cruz and Romeo are known to be huge Bieber fans and as a result Justin has struck up a relationship with David. ?His boys are so cute,? he says. ?David is really cool and hits me up all the time to ask how I?m doing. He?s supportive, and he?ll tell me how much he and the kids love the single. That gives me encouragement. And One Direction are really cool guys. They came round to my house in LA, and they?re nice boys. Whenever we?re in the same place we?ll hang out.?

He stretches and yawns. One of Team Bieber, who have been working throughout the interview (he?s not as mollycoddled as you?d think), indicates that our time is up. 

He says his thank yous, dishes out cursory hugs and poses for a picture. And then Justin Bieber is very quickly ushered away.

 


-S

Historie - Believe (Del 2)

Personen jeg hadde kræsjet med, var selveste Justin Bieber.


Jeg følte hånden til Melissa på skuldrene mine, men ingen av oss fikk fram et ord. Justin smilte søtt til meg og jeg eksploderte innvendig. Han rakte forsiktig ut hånden, men jeg klarte ikke røre meg. Det var flaut å bare sitte på gulvet i døren og bare stirre så jeg tok meg litt sammen og tok imot hjelpen.
"Unnskyld, jeg burde sett meg bedre for." sa Justin og klødde seg i bakhodet. Jeg klarte fortsatt ikke si noenting, jeg bare ristet på hodet. Det ble en liten pinlig stillhet før en stor mørk kar uten hår på hodet trådde frem og skjøv meg og Melissa til side før han presset Justin inn. Jeg kjente han igjen, det var Kenny Hamilton.
"Håper jeg ser dere senere!" ropte Justin og vinket før han forsvant inn i smykkebutikken. Jeg og Melissa stod utenfor og fortsatte å gape før vi gikk med veldig raske skritt bort derifra. Når vi var langt nok borte begynte jeg å skrike.
"Mel! Hva søren var det som skjedde?" skrek jeg og hoppet opp og ned mens jeg rev meg i håret.
"Du gikk rett på Justin Bieber!" ropte hun og hoppet sammen med meg. Jeg skrek litt mer før jeg følte alle blikkene på oss. Jeg dro Melissa med meg og vi kom til slutt fram til hotellet. Der begynte vi å fortelle mamma hva som hadde skjedd i en voldsom fart.
"Ro ned, jenter. Jeg skjønner ikke hva dere sier." sa hun og lo mens hun tørket hendene på en kopphåndkle.
"Vi - møtte - Justin - Bieber!" ropte jeg og la trykket på hvert eneste ord. Hun ga meg en kjapp klem før jeg og Melissa gikk tilbake på vårt eget rom og begynte å skrike igjen. Jeg fisket opp iPhonen min og gikk rett inn på facebook: "Jeg og @Melissa *ett etternavn* gikk bokstavelig talt rett inn i Justin BIEBER!" skrev jeg med raske fingre. Jeg var så opprømt og glad at jeg ikke rakk å lese gjennom om alt var riktig før jeg postet det og ble totalt spammet ned. Jeg gadd ikke se på varslene så jeg slang fra meg telefonen.
"Tenk, *DN*, han har lagt merke til oss og han sa han ville se oss igjen." sa Melissa og så ut av vinduet. Jeg kunne høre gleden i stemmen hennes, en glede jeg aldri hadde hørt før.

Den kvelden la vi oss veldig sent. Vi klarte ikke slutte å tenke på hva som faktisk hadde skjedd den dagen, men til slutt måtte vi gi etter for søvnen sine enorme krefter.

Dagen etter våknet vi tidlig, spent på hva den dagen ville bringe. Mens vi sminket oss tenkte vi på gårsdagen og snakket om den.
"Jeg har ikke tenkt på det før nå, men så du hvordan han så på deg?" sa Melissa mens hun tok på et tynt lag mascara. Jeg skar en grimase og kunne ikke forstå hva hun mente. "Ja, jeg mener. Han så på deg med et spesielt glimt i blikket. Jeg har ikke sett det så ofte før hos han, bare da han var sammen med Selena. Bildene etter bruddet hadde han ikke det spesielle glimtet i øynene, da så han bare trist ut." hun stoppet med sminkingen og snudde seg mot meg. "Men når han så deg, så kom det lille glimtet tilbake. Og jeg er ganske sikker på at han ikke kommer til å dra fra New York før han finner deg igjen." avsluttet hun og la hodet på skakke mens hun betraktet meg. Jeg stod der og tenkte over det hun nettopp hadde sagt, men bare fnøs det vekk.
"Du har garantert sett feil." sa jeg og ordnet litt på håret før jeg gikk ut på rommet igjen.
"Nei, jeg mener det." sa Melissa før hun kom ut etter meg. "Det er kanskje akkurat deg han trenger for å bli like lykkelig igjen." fortsatte hun. Jeg himlet med øynene.
"Han har over 20 millioner å velge mellom, hvorfor akkurat meg?" sa jeg kaldt og la meg ned på sengen. Det var en varm lørdagsmorgen, vinduene stod på gløtt på rommet vårt og vi hørte bilene suse forbi utenfor. Vi gjorde oss ferdig før vi gikk ut på byen igjen. Vi ville unngå den smykkebutikken jeg handlet hos forrige dagen, redd for at vi skulle bli ansett som stalker så vi gikk rundt i byen, kjøpte sko, kjoler, alt. Midt på dagen gikk vi tilbake til hotellet. Det var på tide å gjøre seg klar til konserten. Jeg kledde på meg antrekket jeg kjøpte forrige dagen og hang "BELIEVE" kjedet rundt halsen. Jeg betraktet meg i speilet før jeg var klar for å dra til lokalet.


(Lat som BELIEVE er i rosa.)

Da vi stod utenfor var det allerede fult, vi stod heldigvis ganske nære inngangen og vi kunne se Justin når han ankom på andre siden av det høye, bevoktede gjerdet. Vi var i hundre begge to, akkurat som alle de andre som stod rundt oss. Vi så fargen lilla så langt øyet kunne se, og jeg kjente at jeg angret på at jeg ikke kjøpte en lilla t-skjorte. Det var jo tross alt fargen hans. Plutselig begynte alle å skrike og hive seg mot gjerdet. Jeg og Melissa ble presset til gjerdet og prøvde å gjøre motstand så vi ikke skulle bli trykt helt inntil gjerdet. En svart bil med sotete vinduer stoppet litt lenger opp før Justin Bieber steg ut av den med Kenny og et par andre vakter. Pattie, Scooter og Usher var også med, men de fleste brydde seg bare om Justin. Fansen hadde stukket hendene gjennom gjerdet i håp om at Justin skulle ta på dem. Han vinket til fansen og gikk for ta noen i hendene. Han gikk bortover og jeg studerte øynene hans nøye. Han smilte, men han så fortsatt ikke lykkelig ut. Jeg holdt fast i gjerdet og studerte de perfekt øynene hans nøye da de plutselig traff mine. Han smilte større og kom mot meg med raske skritt. Øynene hans lyste opp og jeg måtte innrømme at Melissa hadde rett. Øynene hadde det lille glimtet når han så meg og jeg kjente at det boblet inne i magen min. Han rakte hånden mot meg og kysset den lett. Jeg fniste mens jeg hørte fansen ta helt av. Han smilte til meg før han forsvant inn inngangen og ut av syne.
"Hva var det jeg sa, *DN*! Så du øynene hans når han så deg?" ropte Melissa for å overdøve de andre jentene som fortsatt skrek som gale, men jeg kunne høre på stemmen hennes at hun hadde ropt selv om det hadde vært helt stille. Jeg smilte stort og sniffet på hånden der han hadde kysset. Det luktet mint. Jeg trakk lukten godt inn i nesen før vi ble sluppet inn på plassene våre. Vi stod der en lang stund før konserten begynte og fansen var ikke til å roe ned. Justin så lykkelig ut på scenen, han hoppet og danset og tilfredsstilte fansen virkelig. Jeg hørte et par Beliebers ved siden av meg snakke om dette, så jeg spisset ørene for å få med meg noen ord.
"Jeg har aldri sett han så lykkelig før!" hørte jeg hun som stod nærmest meg si. Hun andre svarte noe jeg ikke kunne tolke da hun første samtykket og la til: "Jeg skulle gjort alt for å være den jenta han kysset på hånden. Det er derfor han er så lykkelig, jeg så det i øynene hans." Jeg smilte for meg selv da en person prikket meg lett på ryggen.
"Vil du bli..."


20 kommentarer før neste del <3

Det kan hende jeg plutselig begynner å skrive i 2. person. Det beklager jeg virkelig, men jeg skrev i 2. person sist gang jeg skrev historie, og prøver så godt jeg kan å venne meg av det for jeg liker mye bedre å skrive i 1. person.

 

-W

Vg - artikkel

http://touch.vg.no/article.php?artid=10058100-A

Bieberfacts

Er ikke så altformye nyheter å blogge om idag, så jeg legger ut noen bieberfacts.

ENJOY :)

 

Tumblr_m2j10ihc2r1r7y3l6o1_500_large

 


-A

Historie - Believe (Del 1)

Da har jeg, Wilde, begynt på historien! Er open for forslag til hva som kan bedre historien, og jeg kommer til å lese ALLE kommentarene! Er det noe dere lurer på? Ta kontakt på face: Wilde Hafnor
BTW: Jeg velger amerikanske navn så det ikke skal bli så likt navnene til dere som leser. Håper det ikke blir likt!


"Hva er det du driver med?" ropte jeg til lillebroren min, Nate. Han var 11 år med lyst krøllete hår og blå øyne med fantastiske lange og svarte øyevipper. Han satt på krakken på badet med sminkebagen min i fanget og studerte innholdet nøye. Jeg gikk raskt bort til han og røsket den ut av hendene hans før jeg satte den høyt oppe på skapet så han ikke skulle rekke den.
"Jeg ville bare se!" ropte han grinete. Jeg gjeipet til han og marsjerte ut døren. "Du er så teit, *DN*!" ropte han etter meg. Jeg brydde meg ikke stort, men gikk raskt inn på rommet mitt og begynte å ordne håret. Håret mitt var ganske likt Nate sitt. Blondt, langt hår som hang i bølger ned til brystet mitt. Jeg gredde raskt gjennom det og lot det henge før jeg gikk til skapet mitt og prøvde å finne klær å ha på. Jeg sukket mens jeg rotet  rundt i skapet for å finne et passende anntrekk. Det var varmt ute og hele familien skulle reise til byen i en helg. Vi bodde i utkanten av New York, noe jeg trivdes med, men jeg elsket byen stort. Jeg hadde mange venner her, og mange beundrere. Jeg sukket da jeg tenkte på hvordan guttene siklet når jeg og bestevennen min, Melissa, gikk forbi på skolen. Jeg brydde meg ikke noe om dem, jeg ville heller ikke være den jenta dem siklet etter, men kunne ikke dy meg med å kose meg i glansen. Jeg var en person som likte oppmerksomhet, bare det ikke ble for mye. Guttene på skolen min var ingenting for meg. Det var bare en gutt jeg tenkte på, en som hadde plass i hjertet mitt og som jeg hadde drømt om siden tidenes begynnelse. Justin Bieber. Jeg var en stor Belieber og jeg og Melissa skulle snart på konserten hans i New York City. Glemte jeg å fortelle at det var denne helgen? Vel, denne helgen skal Melissa bli med oss ut til byen og vi skal på Bieber konsert. Jeg ble revet vekk fra tanken på Justin da jeg fant det perfekte antrekket. Jeg røsket det ut av skapet og kledde på meg i en fei før jeg betraktet meg selv i speilet.

Fashion-girl-sexy-favim.com-447393_large

Jeg likte utseendet mitt. Jeg lignet ikke på en Barbie, men var heller ikke stygg. Jeg følte meg heldig med utseendet og hadde ikke lyst til å endre på det. Jeg smilte til meg selv i speilet før jeg gikk ut på badet og pusset tennene og sminket meg.
"Er du klar for New York City?" spurte moren min, Nicole, da jeg kom ned på kjøkkenet. Jeg smilte stort til henne.
"Alltid vært klar for byen, men det rette spørsmålet er om jeg er klar for konserten. Jeg tror det kommer til å bli mye folk, trangt og jeg må ta meg virkelig sammen hvis jeg skal overvinne klaustrofobien." sa jeg og lo en kort, nervøs latter. Mamma smilte til meg og satte en tallerken med egg og bacon foran meg. Jeg spiste opp raskt før jeg fløy bort til nabohuset. Huset til Melissa.
"Mel!" ropte jeg da jeg braste inn døren. Jeg brydde meg ikke om å ringe på, familien hennes var vandt til at jeg buste rett inn i huset. Moren til Melissa, Cindy, kikket ut av kjøkkenet før hun kom bort til meg.
"Så, du er klar?" spurte hun med et smil og klappet meg på skulderen. Jeg smilte svakt til henne.
"Litt nervøs for konserten, men ellers ganske klar." svarte jeg før Melissa kom løpende ned trappen.
"*DN*! Vi skal på Justin Bieber konsert, har du fått med deg det?" ropte hun hysterisk. Jeg nikket kjapt før jeg dro henne med ut. Hun tok tak i kofferten sin før vi sprang over til huset mitt igjen.

"Dette er helt utrolig!" sa jeg og så ut bilvinduet. Det hadde endelig gått opp for meg at vi var på vei til konserten til en person jeg virkelig elsket. Jeg var fortsatt nervøs, men hadde en veldig god følelse i magen. Konserten var ikke før neste dag så vi hadde hele fredagen til å shoppe på. Jeg skulle shoppe et antrekk jeg kunne ha på meg på konserten og det kom nok til å bli en del andre ting også.
"Jeg kan ikke tro det jeg heller." sa Melissa stille. Vi reagerte forskjellig på denne turen, men innerst inne var vi like opprømte. Da bilen stoppet utenfor det svære hotellet vi skulle sove på, sprang jeg og Melissa ut. Vi la koffertene våre på det store rommet vi skulle dele sammen før vi sprang ut i byen. Vi gikk gjennom mange forskjellige butikker og jeg fant det perfekte antrekket til konserten.

484354_388060747919331_1227876036_n_large

"Jeg må skaffe meg et kjede hvor det står noe som kan relatere til Justin!" utbrøt jeg og fløy inn i en smykkebutikk for å spørre etter et smykke. Butikkhandeleren smilte til meg og ga meg en beskrivelse til et sted jeg kunne finne et sånt smykke. Jeg og Melissa fulgte beskrivelsen nøyaktig og kom til slutt frem til et sted hvor det ikke var noen folk.
"Tror du det er stengt?" spurte Melissa da vi stod utenfor butikken. Den så ganske luksuriøs ut, så jeg undret meg på hvorfor det ikke var folk der. Jeg trakk på skuldrene og dro døren forsiktig mot meg. Den var lett å få opp og en bjelle over døren ringte svakt da jeg åpnet den. En mørk mann dukket raskt opp bak disken med et smil som forsvant raskt da han så oss. Jeg kikket bort på Melissa, men hun trakk nesten ubemerkelig på skuldrene. Jeg gikk bort til mannen bak disken som så ganske nervøs ut. Jeg prøvde å se forbi det og spurte etter et smykke. Han presset fram et lite smil og gikk raskt bort til en glassdør med en del smykker i. Han ba meg se på de, mens han kikket ut vinduet hvert andre sekund. Jeg fant et fint smykke i sølv hvor det stod med rosa bokstaver: "BELIEVE". Det var perfekt. Jeg sa jeg ville ha det smykket og han låste opp skapet med skjelvende fingre og forhandlet gaske raskt. Jeg og Melissa skyndte oss ut derfra. Vi trivdes rett og slett ikke der inne i butikken. Jeg gikk først ut døren mens jeg fiklet med den lille, hvite posen jeg hadde i hendene da jeg plutselig støtte på en person. Jeg falt bakover og bannet svakt før jeg så opp på personen. Jeg fikk sjokk og satt der og måpte da jeg så hvem jeg nettopp hadde kræsjet med. Personen jeg hadde kræsjet med, var selveste Justin Bieber.


Som alle sier: Første del er som regel alltid kjedelig, men det kommer til å skje mye framover. Jeg kommer til å skrive masse drama i og med at jeg ikke er så flink på romantikk. Men er fortsatt åpen for forslag! <3

10 kommentarer så kommer neste del ut:)

 

-W

FAKE

"Denne jenta hadde tideligere vært på en Justin`s konserter. Etter konserten ble hun voldtatt og i tre dager måtte hun bo på gata med kun 10 dollar i hendene, siden hun ikke kunne finne veien hjem. Moren og faren trodde at hun bodde på hotel, men sannheten var at hun hadde blitt bortført. De dro ut for å lete etter henne, men hun fant til slutt veien hjem. Når hun kom hjem igjen fortalte faren at moren hadde omkommet i en bilulykke. Denne historien kom ut på Twitter og Justin møtte denne jenta. Hun fortalte historien til han og de gråt sammen. Senere tok Justin denne jenta med ut på middag, og nå betaler han psykologi for henne."

Dette skal det stå mye respekt for! At han er såpass snill å faktisk møter henne, tar seg tid til å høre på historien hennes, og betaler for at hun skal få komme seg tilbake på beina. Han er en helt fantastisk person og det går ikke an å si noe annet en at Justin har et stort hjerte som det er verdt å respektere! Det er ikke rart at Justin er helten vår!"

 

Hvis du har fått med deg dette, så er det FAKE. Les her: http://bieberswagbaby.tumblr.com/post/25273740988/all-the-rumours-that-i-was-raped-and-my-mom-died-are

 -A

Trends

 

-A

Nye videoer!

Justin som forlater MMVA øvingen:

 

 

Justin svarer på spørsmål om beliebers!:

 

 

Justin answering "quick fire" questions on Viva:

 


-S

Mange nye bilder!

Justin med fans:

Another fan photo from Jun. 14

 

Ny tweet fra Scooter:

 

Flere bilder av Justin foran Avon Theatre:

 

Another picture of Justin at the Avon Theatre

 

 

Tilslutt! JELENA!:

Jelena på en natt klubb i London:


Justin Bieber and Selena Gomez at This Is London club.

 

Så var det enda et bilde av Jelena på flyplassen:

Another picture of Justin and Selena at the airport


-S

 

Nye bilder

Nytt bilde av Jelena på en pizza shop! (andre som fikk veldig lyst på pizza akkurat nå?):

Justin and Selena at a pizza shop

 

Justin med fans i dag:


-S

Trend

'Thanks Justin', 'Forever Kidrauhl' og 'Avon Theatre' trender, som dere ser <3:

-S

Spørsmål

Heisann! Jeg har fått veldig mange spørsmål i innleggene, og det spammer nok en del!

Så ble jeg spurt om bloggen har en e-post som leserne kunne sende spørsmål til, slik at de ikke spammer.

Vel som dere kanskje har fått med dere så har Silav reist, hun har en e-post som leserne kan sende spørsmål til, men Silav er jo bortreist, så hun kan dessverre ikke svare.

Men jeg (Sara) er en av de tre gjestebloggerne som er mest ledig nå for tiden, så jeg kan hjerne svare på spørsmålene deres!

Bare send e-post til zahrae-99@hotmail.com


-S

Justin singing Baby outside the Avon Theatre!


-S

Forever Kidrauhl

Det er så utrolig rørende å se slike bilder. Å se hvor langt han har kommet. Fem år har gått - But he's still Kidrauhl! Han har vokst som menneske, som artist og han har vokst til å bli en av verdens mest suksessrike personer. Han er en stor inspirasjon for millioner av både tenårings jenter og tenårings gutter. Alt han har opplevd, gjort og fått til er helt utrolig. Det er alt fantastisk. Han synger, gir budskap, og inspirerer. Han lever av å være takknemlig for alt og alle rundt seg, og han kunne ikke vært et bedre eksempel. Uansett hva som kommer ut av munn på haters eller kritikere endrer ingen ting.
Jeg kjenner jeg blir en stolt Belieber når jeg ser dette. Forever Kidrauhl!-A

Jelena + Avon Theater!

Justin busking in front of the Avon Theater:


 

Nye bilder av Jelena!:

De så litt sinte/lei seg ut :/ Andre som blir lei seg når de ser Justin sånn? :( <3


-S

Mange nye bilder!

Nytt bilde av Jelena i Canada (det er egentlig flere bilder, men de vil ikke laste seg ned på pc-en min:P):

 

Justin med en fan i dag:

 

Justin with a fan today.

 

Believe papp:

NEW: Believe cardboard cutout! 

 

Photos of Justin busking on the steps of the Avon Theatre:

Photo of Justin busking on the steps of the Avon Theatre!

And another photo of Justin busking on the steps of the Avon Theatre!'

Another photo of Justin busking on the steps of the Avon Theatre!

Justin busking on the steps of the Avon Theatre!


-S

 

 

Nye hotte bilder!

Nye hotte bilder av Justin som øver i mmvas!!:

Beklager at bildene ble litt i forskjellig størrelse, måtte bare poste ut dette innlegget veldig fort!


-S

Nytt bilde!

Enda et Believe bilde!

Believe


-S

Nye Believe bilder!

 


-S

Nye bilder

Justin øver på mmvas:

justin bieber reherasing at the mmvas :)

another picture of justin reherasing at the mmvas

 

Enda et bilde av Justins Believe promo shots:

 Another picture of Justin Bieber?s Believe promo shots. (HQ)


-S

 

Nytt bilde + video

Thursday, June 21. I will be interviewing @justinbieber on YouTube. #askjustin :


?Thursday, June 21. I will be interviewing @justinbieber on YouTube. #askjustin?

 

Believe Bonus Feature: South American Tour:-S

Viddy

 Ny video lagt ut på Viddy av Alfredo!


-A

As long as you love me - Cover

 


-A
Trends 

 

 

 

-A

 

Message + nye bilder

Justin Bieber`s message to his Polish fans:


 

Nye bilder av Justin og Selena i flyplassen i Canada:


-S

 

Bieber facts

Vel, vi har ikke hatt Bieber facts på lenge, så tenkte å poste ut noen nå ;):


-S

Nye bilder

Flere nye bilder av Jelena i Toronto:


-S

Intervju

Justins intervju med Mexican Show (11.juni) :

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


-S

Nye bilder

Nye bilder av Jelena i Toronto:

Jelena in Toronto today¨

Another photo of Justin and Selena at the airport.

 

Justin med fans:

bieberswagbaby:
ME AND JUSTIN BIEBER TODAY

Another fan photo

 

#Swaggy - Interview comin? SATURDAY JUNE 23 @ Del Frisco?s Steakhouse?:

&#8220;#Swaggy - Interview comin&#8217; SATURDAY JUNE 23 - http://www.SaturdayNightOnline.com @ Del Frisco&#8217;s Steakhouse&#8221;

 


-S

Happy Birthday Alfredo!

Idag har Alfredo bursdag! 

Tumblr_ly4b84bimw1qcb3f6o9_r2_500_large


Har du twitter, så kan du stikke innom og skrive en liten bursdagshilsen til han! @AlfredoFlores-A