Nytt bilde av Jazmyn og JaxonHahaha, de er så nydelige!

Justin Bieber - Boyfriend (Chuck Deuces remix)Hva syns dere? Foretrekker dere denne eller originalversjonen?

Skal Justin dra på KCA eller ikke?Hva tror dere? At han skal dra eller ikke? Se KCA her, her eller her klokka 02:00!

Se Kids Choice Awards LIVE kl 02:00!

Dere kan få se Kids Choice Awards live på DENNE siden, eller ved å trykke på bildet nedenfor. Showet startet kl 02:00 på natta.


Jeg er litt usikker på om det er 02:00 eller noe annet, så følg med uansett! La oss krysse fingrene for Bieeebs ♥

Hvis det ikke funker, prøv denne siden også: http://livetvcafe.net/video/SX49YHX81Y75/Nickelodeon!

Thank you Justin Bieber, Beliebers love you!Laget av Samrin for en måned siden.

Justin må vinne på KCA! Tweet dette!

Loud and Clear|If you're wondering why our billboard is so big it requires both a crew and a truck to set it up, it's because the KCAs are insanely AWESOME. And the whole world should know it.

Da er det siste mulighet for oss å kunne stemme på Justin Bieber på Kids Choice Awards 2012. Trykk HER for å komme inn på siden - husk at du må gå gjennom alle kategoriene for at stemmen din skal registreres.TWEET også "#KCA #FavMaleSinger #JustinBieber" på twitter! Det telles nok det også.

Showet er i dag, fra kl 19:00/20:00 i USA. Jeg vet dessverre ikke om noen live stream, men poster det så fort jeg finner noe!

Justin Bieber hacket Khalils twitter!

Justin hacket han på twitter, og skrev:


 
For de som ikke vet hvem Khalil er, så kan jeg si han er en sanger :-)
//fan94justinbieber

Family love imagine

Du sitter på vinduskanten en regnfull dag. Det er stille, det er grått, og du hører foreldrene dine leker med dine småsøsken i stua. Du sitter for deg selv med dagboken i hånda, og skriver sakte om hva du føler. "Jeg vil ikke leve mer, jeg er så lei av å være det barnet ingen er glad i." Du feller en tåre, og enda en. Du reiser deg opp, skrur på musikk, legger deg i senga og lukker øynene. 

Plutselig hører du det banker på rommet. Det er foreldrene dine. "Hei vakre, vi har en overraskelse til deg." Du reiser deg brått opp og tørker tårene for å la det virke som du ikke har gråtet. "Å, hva da?" spør du sakte. De ser på hverandre og smiler stort, det virker som de har noe stort å komme med. Du står spent og ser på. "Hva skjer nå?" tenker du for deg selv. "Hvorfor skal noen som ikke er glade i meg gi meg en overraskelse?" 

Det banker på ytterdøren. "Gå og åpne du," sier dem til deg. Du merker at smilet på munnen din vises tydelig. "Herregud, hva kan det være?" hvisker du for deg selv. Du åpner døren da du ser selveste Justin Bieber stå med en bukett av roser i hendene, kun for deg. "Hva?!" skriker du. "Herregud, jeg kan ikke tro det!" Du hopper på han og gir han den største klemmen du noen gang har gitt. "Men, men.. hvorfor?" spør du skjelvende. "Hva har jeg gjort for å fortjene det her?" 

Han ser smilende på deg. "Foreldrene dine tok kontakt og ville ha meg her, de sa at akkurat nå er jeg den eneste som kan få deg glad, og da tok jeg muligheten. Du skal vite at foreldrene dine er veldig glad i deg. Grunnen til at de gir mer oppmerksomhet til dine søsken er fordi de er yngre enn deg, og trenger mer å bli tatt vare på enn deg. Se på deg, du er så søt, så voksen, så moden, aldri tro noen hater deg, for det har dem ingen grunn til." Du begynner å gråte. Foreldrene dine ser søtt på deg, du gir dem et blikk, og dere smiler mot hverandre. "Herregud, tusen takk," sier du gråtende. Du er helt satt ut, du kan ikke tro det. 

"Se her, søta. Jeg har fikset konsertbilletter til deg i samarbeid med foreldrene dine. De ønsker deg det beste, det håper jeg du er klar over. Du skal også få komme på meet and greet om du ønsker det," sier han og gir deg et flørtende blikk. "Herregud, ja, selvfølgelig!" skriker du av glede. Han kommer fram og gir deg en klem, en stor og lang klem. "Jeg må gå nå, jeg, men tar kontakt igjen snart. Gleder meg til å se deg!" sier han og går videre langs veien. Du ser på han helt til det ikke lenger er noe å se. Du snur deg mot foreldrene dine, moren din som sitter og gråter av stolthet og faren din som har medfølelse med henne. 

"Mamma, pappa.. Unnskyld. Unnskyld for alt. Jeg beklager for alt jeg har sagt om og til dere, dere er virkelig verdens beste og jeg vil aldri tvile mer. Jeg elsker dere!" sier du og holder rundt dem begge. Søsknene dine kommer, og dere sitter der som den lykkelige familien dere alltid burde ha vært. "Vi er så stolte av deg. Vi er stolte av dere," sier foreldrene dine til dere.

"Og vi elsker deg også *DN*".


Justin Bieber på Access Hollywood

Disse videoene er fra 29. mars, men jeg tror ikke de har blitt publisert noen steder. Kanskje jeg tar feil, men uansett.

JoJo Wright intervjuer Justin på Kiis FMHahaha, jeg har fortsatt ikke kommet over at Norway Loves Justin trender på twitter! Helt fantastisk ♥

Norway Loves Justin - TT!!

HERREGUD, så utrolig flott! Hvor lenge har vi ikke ventet på å få dette til? Det første jeg så da jeg våknet var dette, så sykt herlig. Legg også merke til alle de andre trende om Justin!

Boyfriend - musikkvideo teaser!HERREGUD, JEG GLEDER MEG!!

Vil dere se en teaser fra Boyfriends musikkvideo?


Tweet #BOYFRIENDoniTunes and Justin will release a teaser video for Boyfriend!


Vil du skrive historie på vår blogg?

Vi ser at dere er veldig interesserte i historie, og ønsker at vi skal ha det på denne bloggen. Vi har dessverre ikke helt bestemt oss for konseptet og hva den skal handle om, og heller ikke fått inn en forfatter. Vi skal prøve å fikse det så fort vi kan, og har du interesse av å skrive historie for oss, er du mer enn gjerne velkommen. Ta kontakt med meg, Samrin (se kontaktinformasjon til venstre), om du har lyst, så stiller jeg deg et par spørsmål som du skal svare på, og kanskje nettopp du kan få en jobb hos oss. 

Spørsmålene du kan forberede deg til er -
1. Hvor mye tid kommer du til å sette til historien?
2. Har du skrevet mye før?
3. Har du gode egenskaper, som f.eks kreativitet?
4. Kommer du til å være effektiv?

Samtidig ønsker vi at du skal skrive en imagine og sende inn til oss for at vi skal godkjenne måten du skriver på. Vi har et par regler om at det ikke skal være for mye dialog (altså, at folk snakker hele tiden. F. eks: "Hei," sa hun. "Hei," svarte han.) Det skal være pent og ryddig, og språket må være fint. Du må også skrive godt norsk. Ellers enn det er det ikke satt så mange krav.

Så, noen som vil?

Justin Bieber's Personal Message To UK FansBieberparade i Oslo, Stavanger og Trondheim!

Da er det endelig tid for noen nye parader; denne gangen i tre byer samme dag og samme tid!

Jeg, Samrin, har sammen med 4 andre arrangert Bieberparader i Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi kommer til å veilede dere, være flinke til å svare på spørsmål og hjelpe dere om dere trenger noe. Paradene holdes den 9. juni; fra kl 13 - 16.

Oppmøte -
Oslo: Utenfor universitetet i Oslo (Nationaltheatret)
Trondheim: Ved statuen på Trondheim torg
Stavanger: Utenfor domkirka på torget

Bør ha med -
Plakater, Bieberklær, kameraer og godt humør!

Flash mob -
Det blir laget en dans som dere skal lære dere. Den kommer ut så fort den er ferdig.

Les mer om arrangementene her: https://www.facebook.com/events/188617744575199/

Du trenger verken facebook, twitter eller andre sosiale medier for å delta, vi kommer til å holde dere oppdatert, og det trengs heller ikke facebook for å lese om arrangementene. Har dere spørsmål? Kontakt administratorene.

Hovedansvarlig for Oslos parade: Samrin Batol & Nora Lohnås Nygaard
Hovedansvarlig for Trondheims parade: Stine Haugan & Nina Nielsen
Hovedansvarlig for Stavangers parade: Ine Losvik

Justin snakker om sin kommende musikkvideoI. Can't. Wait!!!!

Justin Bieber ringer The Breakfast ClubJustin blir intervjuet angående hans 18 års dag, albumet osv. Hva syns dere?

#BoyfriendOnBILLBOARD

 
Målet var å få Swift til å gråte

Når Justin spilte inn PunkD ville han få Taylor Swift til å gråte. Justin brukte fyrverkeri fra Japan til å skyte opp. Fyrverkeriene traff en båt, hvor det ble holdt et bryllup. Swift ble selvfølgelig både redd og gal av dette.

// jdbnorway

Har dere sett episoden? Ville dere reagert på samme måte?


Tre uker til Boyfriends musikkvideo!

Dette skrev Alyssa på twitter;Alyssa er en av jentene som er med på musikk videoen, så da er det bare å vente til disse 3 ukene er over.


//fan94justinbieber


Justin vil ikke gifte seg enda

Justin forteller i et inervju med en DJ at han ikke er klar for å gifte seg enda. Dette intervjuet skjedde 27.mars, og der ble det altså klart at han ikke ville sette en ring på Selena's finger enda. Han ble også spurt om hemmeligheten for å få forholdet til Jelena til fungere, og da svarte han: "Jeg tror ikke det er noen hemmelighet, det handler om å være ærlig med alle. Jeg er fortsatt ung, og man vet aldri - men, jeg er lykkelig nå." 

 Hva synes dere om dette? Er dere enige med han? 

 Justin Bieber slår Louie G!


Det er sånn at hver gang han synger feil så får jentene slå han, og til slutt så slår Justin han selv - haha:
Justin Bieber Behind the Scenes on His New Single "Boyfriend"


Nytt bilde av Justin og JoJo Wright!

//fan94justinbieber

"So I took this pic w @justinbieber. I thought we were both gonna make a crazy face. Turns out, it was just ME!"


Låner Selena t-skjorta til Justin?Dette bildet ble lagt ut fra settet til Spring Breakers. Legg merke til at t-skjorta Selena har på seg er den samme som Justin hadde på for noen måneder siden.


// fan94justinbieber

 

Angående den nye musikkvideoen//jdbnorwayCan you imagine this?

Se for deg at sola skinner, himmelen er blå og vinden er stille. Du har bestemt deg for å dra og sole deg på nærmeste strand. Du legger deg ned ved havet, tar fram selvbiografien til Justin og begynner å lese for deg selv. Plutselig kjenner du en skygge komme over deg; du tar opp hodet og det første blikket du fanger er Justin Bieber. 

"Hey beautiful, I see you've got my book over there" han smiler og stirrer rett i øynene dine. "Wow, I'm amazed, you look stunning," sier han og gir deg en klem. Du rødmer. Du tenker at dette er usant, hvordan kom han seg dit? Hvordan visste han hvem du var? Hvordan visste han at du var der? Alle disse spørsmålene dukker opp i tankene dine.

Tumblr_liaffluehl1qdv6zoo1_500_large

"What are you thinking about?" spør han pent. Du er i sjokk og vet ikke helt hva du skal svare. "I.. I am just.. shocked! I mean, what are you doing here? And how can this be happening to me?" Han begynner å le smått. "I've just heard a lot about you, and now that I got the chance to see you, I took it. You are wonderful." 

Du reiser deg opp, ser på han og gir han en klem. "Come here, I've got something for you," sier han og tar tak i hånden din. Dere går et stykke langs strandkanten i det du plutselig ser et romantisk bord med roser, champagne og masse god mat. "Wow.. that's kind of.. wow" sier du sjenert. "Yeah, I've done it all by myself, just to see you smile," svarer han og kysser deg på pannen.

Tumblr_lo86kmnaxc1qdsshmo1_500_large

Hva synes dere?

Justin Bieber punk'd gifs

 
                        

He's so damn fine!

Justin Bieber punk'd Miley Cyrus (full episode)Har ikke sett denne enda, men hahaha, gleder meg!

Justin Bieber punk'd Taylor Swift (full episode)

Hva synes dere? Hahaha, stakkar Taylor!

Justin møter fans utenfor Jimmy Kimmels studioDisse bildene er fra 27. mars da Justin var på besøk hos Jimmy Kimmels talkshow sammen med Ashton Kutcher. For de som enda ikke har sett det, sjekk ut denne videoen:Justin Bieber hos Radio Big BoyHahaha, han er så søt.

Justin utenfor Jimmy Kimmels studioHer har dere Justin som hilser på fansen sin utenfor Jimmy Kimmels talkshow studio den 27. mars!

Justin tar flykick på Louie GJustin sparker Louie G. fra Big Boy's Neighborhood på Power 106.

Velkommen til vår Bieberblogg!Vi er to jenter på 17 og 15 år som nå har opprettet en Bieberblogg, fordi vi er store fans av Justin Bieber, og har lyst til å vise dere det. Samrin er fra Fetsund på Østlandet, mens Silav er fra Bodø i Nordland, og til tross for den lange avstanden, har vi blitt gode venner via Bibses og facebook. Mange av dere kjenner sikkert Silav som Bibsesbloggeren, kanskje dere vet hvem Samrin er også, hun gjesteblogget der i flere måneder. Vi har mye kunnskap om Justin, og ønsker å holde dere oppdatert. Vi vil dele ting med dere, skrive historier og prøve å tilfredsstille deres behov. 

Litt kort om jentene - 

Samrin Batol: 
Jeg er 17 år, har brunt hår og brune øyne. Jeg går medier og kommunikasjon på Sørumsand videregående skole, som ligger 20 minutter unna Fetsund, der jeg bor. Jeg er fra Oslo, men flyttet hit for to år siden. Jeg gjør ikke noe spesielt på fritiden, men elsker å synge og redigere bilder og videoer. Jeg har også en kjæreste som heter Sondre; han har jeg vært sammen med siden 07.08.09! Jeg har likt Justin Bieber siden våren 2009, da jeg så han synge With You av Chris Brown på YouTube. Siden den gang har jeg fulgt han, lært av han, blitt inspirert og digget han! Jeg er utadvendt, lett å bli kjent med og elsker å ha det gøy! 

Silav Bieber:
Jeg heter Silav, 15 år og bor i Bodø. Jeg er ei aktiv jente som alltid har elsket å danse. Det meste av tiden min går på blogging, familie og venner. Jeg har verdens beste foreldre og tre søsken. Blant venner og familie er jeg kjent som den store Belieberen, den som alltid smiler og den som alltid ler. Jeg oppdaget Justin i 2007, og har siden den gang alltid likt han. Jeg er en person som er lett å bli kjent med, men gir ikke alt for mye av meg selv før jeg kan stole på personen. Når det gjelder denne bloggen, er jeg glad for å starte "blogglivet" på nytt; jeg var en av eierne bak Norges største fanblogg som de aller fleste av dere vet, men ga meg igår og er klar for denne utfordringen og bloggen uten all toppblogger greiene.

Vi gleder oss masse til å blogge for dere! Dette skal bli bra.

Har dere spørsmål? Bruk kommentarfeltet, eller evt. søk oss opp på formspring! SamrinB og SilavBieber.

Vi har også laget en egen logo til bloggen vår,Kommer du til å følge bloggen vår fremover?

Justin Bieber - "On Air With Ryan Seacrest"

Justin delte denne videoen på facebook:

Han har delt mange videoer den siste timen, så gå inn HEEER for å se dem. 

Nytt bilde av settet til BoyFriend
♥ POSTED BY:  Silav Bieber  -  Justin.Selena@live.no

Justin Bieber photoshoot - del 2♥ POSTED BY:  Silav og Samrin

Justin Bieber photoshoot - del 1

POSTED BY:  Silav og Samrin

Justin Bieber on set of Boyfriend Music Video

Hei dere!
//fan94justinbieber♥ POSTED BY:  Silav Bieber  -  Justin.Selena@live.no

Nye bilder av Justin Bieber på Jimmy Kimmel Live!

more photos in HQ here
♥ POSTED BY:  Silav Bieber  -  Justin.Selena@live.no

Nytt bilde av Justin Bieber i studio!

 

In the studio


♥ POSTED BY:  Silav Bieber  -  Justin.Selena@live.no

Justin i Guinness rekord bok 2012!


Tror de fleste av dere har fått med seg at Justin er i Guinness rekord bok 2012, men de som ikke har sett det.. så kan dere se det her på bildene:


bilder: jdbnorway


♥ POSTED BY:  Silav Bieber  -  Justin.Selena@live.no

Justin Bieber lager musikkvideo for Boyfriend

Hei dere!

“JB and I @ wrap of day 1 on “Boyfriend” video giving our bad ass look 2 camera. 2day was a great day. Good work team”

"JB and I @ wrap of day 1 on "Boyfriend" video giving our bad ass look 2 camera. 2day was a great day. Good work team"

Samrin Batol

Justin utenfor studio

Hei dere!

Samrin Batol