An adventure to New York - del 79

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

.. 
og gjorde bryllupsnatten din til en fantastisk drøm. Lykkelig gift, det var det du var.

*Ett år senere* 

"Hei Nathalie," ropte du lekende, og løftet ungen opp. 
Du likte det navnet, og ønsket derfor å døpe henne Nathalie. Justin satt smilende ved siden av. "Det her er som en drøm," sa han og kysset deg. "Hva da?" spurte du søtt. "Dette. Du, meg og datteren vår i Beverly Hills, dette fantastiske huset," sa han og tok ungen fra deg. Han kysset henne lett på kinnet, var en fantastisk far og tok godt vare på både deg og henne. "Se på deg a," sa han og løftet henne høyt opp i været. Du satt stolt ved siden av, gliste og var lykkelig over den familien dere hadde blitt.

Livet i Beverly Hills var mye annerledes enn både Norge og New York, som til og med ligger i samme land. California var mye større, mye roligere og mye bedre. Det var ikke like mye stress å bo der, og været, klimaet og miljøet generelt var veldig bra. Du var veldig glad for å ha flyttet dit, og kunne ikke ønsket deg noe bedre. Nathalie som kun var tre måneder gammel, hadde mye å se fram til. Du tenkte at oppveksten hennes kom til å bli veldig bra. "Jeg håper hun blir sammen med en surfer jeg," sa du på tull. Justin så litt rart på deg. Han lo sarkastisk. "Jaha, så hvilke surfere er det du liker?" spurte han og lot som han var sjalu. Dere lo begge to. "Lille jenta mi skal være singel helt til hun er gammel nok, eller så får gutten med meg å gjøre," tullet han videre om Nathalie. Du ristet smilende på hodet. "Tulling," sa du og gikk på kjøkkenet. 

Tumblr_m3nyn7tsni1r6ipclo1_500_large
Det var rart å være så alene, uten familien din eller noen venner. Justin dro jo fra både Chaz og Ryan, så det måtte nok ha vært rart for han også. Og småsøsknene hans selvfølgelig, verdens nydeligste Jazmyn og Jaxon. Det positive var at dere allerede hadde fått mange bekjente, og du jobbet som en journalist i et stort firma. Du tjente godt, og det gjorde Justin også, han hadde jo blitt en kjendis nå. Platekontrakt, fans, singler. Han jobbet med et album, og flere av sangene var allerede ferdigskrevet. Tenk hvordan Nathalie kom til å få det, å ha en superstjernepappa var ikke noe alle hadde.

"Skal vi gå på butikken eller, vi må kjøpe inn melk, brød og småting for ungen," ropte du da du åpnet kjøleskapet. Dere kjørte ut til Beverly Hills Market, og kjøpte inn alt dere trengte, da det plutselig kom inn flere jenter. "Se, det er Justin Bieber," ropte de pekende og løp mot dere. Det var uvant, men samtidig forventet. De spurte om de kunne ta bilder med han, få autograf og de spurte også om å få se Nathalie. Det var greit, så lenge de ikke skrek. Nathalie virket redd, og det var fullt forståelig. "For en nydelig unge," sukket den ene jenta. Du smilte og takket.

Tumblr_lj6308m1t21qh8l18o1_500_large
Dere kjappet dere hjem igjen, lekte litt med Nathalie og slappet av sammen. Alt hadde gått så fort, men du nøt det veldig. Hvem skulle tro en ung, norsk jente, kom til å møte en fantastisk, rik gutt i New York, gifte seg med han, stifte familie med han og flytte til Beverly Hills? Alt på under to år. Det er da du innså at drømmer og ønsker virkelig kan komme i oppfyllelse, man måtte bare kjempe for det, stå for det og ha håp. Du var heldig. Veldig heldig, og du elsket han over alt på jord. Du elsket dem, både din ektemann og datter. The Bieber-family. 
__

Jeg vil bare takke til alle som har lest historien min, kommentert og skrytet av den. Jeg setter utrolig stor pris på det, og dere har vært motivasjonen min hele veien. Ett sted måtte det ta slutt, og jeg har valgt at denne delen er avslutningen, i og med at jeg verken har tid eller energi. Håper dere har kost dere, likt den og fortsetter å lese bloggen! Much love ♥

146979681336046793386

An adventure to New York - del 78

Jeg beklager veldig for dårlig historieblogging, har vært ganske syk.. Her får dere en litt lengre en!

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Jeremy og jeg har jobbet med noe, dere får vite det imorgen," sa hun og blunket. Du skjønte fort at det var stor overraskelse. 

*Bryllupsdagen*

Dagen var endelig kommet, og dere skulle gifte dere. Du dro tidlig ut fra huset for å fikse deg på klesrommet i kirken. Pattie var med deg, og var til stor hjelp. "Så, i dag får dere vite overraskelsen altså," sa hun lurt og smilte. Du smilte tilbake. Hva kunne det være? Hadde hun planlagt noe for dere, kjøpt dere noe stort, eller? Du var utrolig nysgjerrig, og maste på å få vite det tidligere. Pattie nektet. "Dere får vite det etterpå," sa hun og gikk ut døren. Du skulle ta på deg kjolen din, bli sminket, fikse håret og alt på to timer før gjestene begynte å komme.

Alt var kjempefint. Kjolene til brudepikene, selve seremonien, og lokalet til etterfesten. Alt var uvirkelig. Dere skulle ha en ganske vanlig seremoni, men festen etter skulle være unik. Du gledet deg til å danse med Justin. Det banket på døren. "Nei nei, du får ikke komme inn, dette er jo bad luck," sa Pattie da hun åpnet for Justin. Han maste. "Kom igjen a, jeg vil se dama mi," sa han smilende. Du lo av han, og ropte at han måtte gå bort. "Ser deg etterpå da vet du," sa du og ba Pattie låse døren.


Du hadde endelig tatt på deg kjolen, og håret ditt og sminken ble fikset av ei stylist. Det var nå kun fem minutter igjen til du skulle inn mot alteret. Justin sto spent og ventet, og nervene dine var i hundre. Du tok en siste titt i speilet, før du bestemte deg for å dra mot døren. Den åpnet seg. Pianisten spilte fint. Du pustet dypt før du tok steget, og gikk videre mot Justin, som sto der iført dress, utrolig deilig, med et stort smil på munnen. Han var klar for å ta i mot sin hustru.

Etter små taler fra både dere og presten, bekreftelser og komplementer, erklærte han dere som herr og fru Bieber, og Justin fikk endelig lov til å kysse deg. Folk i salen klappet høyt, og dere løp igjennom, ut til limousinen, og kjørte til et fantastisk, nytt sted for å ta bryllupsbilder. Gjestene deres dro direkte dit, og ventet spent på hva dem hadde i vente. "Wow, sjekk her a," sa du da dere kom fram til den fine, lille leiligheten i vest-New York. "Det er nydelig, ikkesant?" spurte Justin. Foreldrene dine hadde leiet leiligheten for at dere skulle dra dit etter vielsen for å bli fotografert, og for å tilbringe bryllupsnatten der. "Bra idè," tenkte du smilende.

Det ble tatt mange vakre bilder av dere, og du gledet deg veldig til å se dem i full størrelse, på veggen deres. Du skiftet til en ny kjole, du ville ha noe utradisjonelt, og valgte derfor å ta bryllupsdansen i en annen kjole enn brudekjolen din. Justin hadde matchende slips. "Wow, dere ser fabelaktige ut," ropte en i salen da dere kom frem. Dere smilte. De ga dere plass til å danse vals, og alt gikk så godt som planlagt. Det var på skøyter til og med, noe helt annerledes. Justin var mye flinkere til å danse enn du trodde han var. 


Det var endelig tid for å kaste buketten. Du kastet den høyt opp, og den landet i hendene til søstra di. Du sto der, litt overrasket, men samtidig positiv. Hun ristet på hodet. Kjære Nina hadde akkurat gått ut fra et forhold, og var ikke klar for noe nytt. Dette så hun på som noe negativt, og la derfor buketten fra seg på bordet. Du smilte litt skevt, og ga henne en støttende klem. "Det går bra," sukket hun. Du strøk henne fint på ryggen. 

Justin satte seg ned ved siden av deg, da foreldrene deres plutselig gikk på dansegulvet. De hadde også skøyter på seg, dansegulvet var jo av is. "Kjære *DN* og Justin Bieber," begynte Pattie rolig. Moren din tok mikrofonen fra henne, og fortsatte talen. Dere satt spent og så på hva dem hadde å si. Du smilte.

".. og vi fire har bestemt oss for å betale for hele bryllupsreisen deres" sa dem om Maldivene-reisen som kosta opp til 90 000 NOK. Du og Justin hoppet opp av glede, klemte hverandre hardt, og gikk opp til foreldrene deres for å takke dem for å være verdens beste foreldre. Dagen hadde vært så vellykket, og etter mange timer med fest og morro, bestemte dere for å endelig dra hjem til den koselige leiligheten. Du tok vesken din, satte deg i Rolls Roycen til Justin, og kom dere endelig frem. 

Han løftet deg opp ved inngangsdøren, og førte deg videre inn mot soverommet. Noen hadde vært der tidligere, og pyntet det romantisk. Levende lys, god duft, roser, det var nydelig. "Herregud, foreldrene våres er best" sukket du. Han nikket. "Jeg vet, men du er bedre," sa han og kysset deg ømt på leppene. Han la deg ned på sengen, og gjorde bryllupsnatten din til en fantastisk drøm. Lykkelig gift, det var det du var.
__

Hva skjer i finaledelen? Dette her var altså nest siste del. Watch out for tomorrow ♥

Bildene er hentet fra Google.

logo

An adventure to New York - del 77

Dette innlegget ble skrevet kl 12, og skulle postes 3, men Silav glemte å gjøre det for meg..

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Du svelgte hardt, dette var noe du ikke likte å gjøre, men nå var det verdt det. Du håpet på at Justin ville like det.

"Justin," begynte du rolig. Du pustet dypt. "Fra første gang jeg så deg, visste jeg at du og jeg kom til å ende opp sammen. Kjemien vi hadde mellom oss, smilene vi ga hverandre, ordene vi delte med hverandre; det lå en mening bak alt sammen. Du og jeg er som søsken, vi beskytter hverandre. Vi er der for hverandre, hjelper og støtter hverandre. Hvor hadde jeg vært uten deg i dag? I Norge? Du har hjulpet meg så mye, og jeg setter noe sykt pris på det. Du er ikke bare kjæresten min, du er verdens beste støttespiller og bestevenn, og snart min høyt elsket ektemann" sa du. Du så at ordene dine rørte Justin.

Han reiste seg opp, kysset deg og så satte du deg ned. Alle rundt bordet klappet høyt for dere. Nå var det Justin sin tur, og du var spent på hva han hadde å si. Du ga han et smil. "Jeg elsker deg, *DN*," begynte han rolig. "Dette sier jeg fordi jeg vil at du skal vite det, holde på det og aldri glemme. Jeg skulle aldri tro jeg kom til å finne jenta jeg vil holde sammen med for resten av livet i en så ung alder, men her er du og jeg kunne ikke vært mer glad. Du har gjort meg til verdens lykkeligste gutt, og det betyr så mye. Du betyr mye. Vær så snill å hold med meg for alltid," sa han. Tårene dine rant. "Jeg elsker deg," hvisket du og kysset han lett på kinnet. Han smilte. Folk rundt bordet klappet igjen. 

416900_10150566005067098_605457097_9297920_1048074695_n_large
Det var kaketid, men først ville foreldrene til Justin si noen gode ord. De forklarte for alle som var der hvor lykkelig du hadde gjort han, hvor mye du hadde endret livet hans, og at han hadde vært håpløs uten deg. Du var den som fikk han til å smile og le når familien hadde dårlige tider, du var den som lyste opp dagene hans. Justin nikket flere ganger, han var enig med dem. Du smilte av lykke. 

Den utrolig fine kaken kom, og dere begynte å dele ut. Den var toppet med sjokolade og det var lagt på to små figurer, formet som dere to. På kaken sto det "Forever and Always". Du smilte. "Nydelig," hvisket du for deg selv. Justin hørte det. Han kysset deg på kinnet, og dro deg med til gangen. "Jeg gleder meg til vi kommer hjem jeg," sa han flørtende. Du teaset litt. "Åh, hvorfor det?" spurte du og gnidde han på buksa. "Heh, hva tror du?" sa han og kysset deg intenst. Faren din kom til dere plutselig. 

Dear_john-8-channing_tatum-amanda_seyfried_large
"Forstyrrer jeg?" spurte han ubekvemt. Du følte at det var kleint. "Nei, nei," sa du og tørket deg rundt munnen med hånda. Han spurte om han kunne snakke litt med Justin, og det var greit for dere. Du gikk tilbake til festen, og satte deg ned ved Pattie. "Sliten?" spurte du. Hun nikket. "Har ikke fått sovet i natt jeg, så ja," sa hun og la hodet på skulderen din. Du lo litt. "Hvorfor ikke det da?" spurte du nysgjerrig. "Jeremy og jeg har jobbet med noe, dere får vite det imorgen," sa hun og blunket. Du skjønte fort at det var stor overraskelse.

HVA TROR DERE DET ER?? Beklager for kort del, jeg har dårlig tid, skal til kjæresten! 35 kommentarer for ny del :)

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 76

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Jeg har skrivesperre dessverre, så gjør dere klare for en dårlig del..
__


Alle hadde medieutstyr. Kameraer, mikrofoner, alt. Hva foregikk? Du skjønte ingenting. 

"Der er du endelig," sa den ene journalisten. Du smilte forvirret. "Hva skjer?" spurte du dem. De lo litt. "Kjæresten din har virkelig ikke fortalt deg det han," sa damen med det lange, krøllete håret. Justin fniste. "Justin, hva er det?" spurte du oppgitt. Du ville vite hvorfor folk hadde samlet seg hos han. "Da vi var i Barbados, ble jeg oppringt av en mann som ville signere meg. Jeg får platekontrakt, *DN*," ropte han og holdt deg tett inntil seg. Du ble så glad at du begynte å juble. "Og disse journalistene er her for å filme meg synge," la han til for å avklare alt. 

Tenk at kjæresten din kanskje kunne bli en kjent stjerne, en folk så opp til og likte godt. "Lykke til kjære," sa du og kysset han før innspillingen. Han sang en sang du ikke visste om, han hadde tydeligvis skrevet en ny sang, og den var kjempefin. Han hadde en fantastisk særpreg i stemmen, og fortjente dette mer enn noen andre. Dette var han kjempegod på.

Img_2354_201465510_large
Du smilte under hele sangen, spesielt da han var i refrenget og sa "U smile, I smile," det virket som sangen var dedikert til deg. Du hadde verdens beste kjæreste, ingen kunne toppe han. Da han avslutten den nydelige, nye sangen, dro han deg fram til kameraet, holdt stolt rundt deg og kom med herlige ord. "At jeg står her i dag og tør dette, er det *DN* som skal ha takken for. Dette er jenta mi, og jeg elsker henne mer enn alt på denne jord," sa han og kysset deg. Journalistene klappet. Dere var de søteste.

Etter at journalistene dro, tok dere et romantisk bad og la dere. Det hadde vært en vellykket dag, dere hadde bestemt dere for både hus, brudekjole og Justin hadde fått en gladnyhet. Alt var så bra. "Justin, jeg elsker deg," sa du smilende, mens du lå i armkroken hans. Han kysset deg lett på pannen. "Og jeg elsker deg," sa han rolig. Du sovnet med et smil på munnen.

*Dagen før bryllupet* 

Miley_cyrus_amas_large_large
Enda to uker hadde passert, og magen begynte å bli synlig. Målet var å gifte dere før du ble større, og det virket som det funket bra. Nå var det kun en dag igjen, og nervene var aldri så store som da. "I morgen kommer til å bli best," sa Justin mens du sto og sminket deg foran speilet. Dere skulle holde en fest før den store dagen, så dere måtte kjappe dere ut tidlig. Foreldrene deres tok hånd om maten, kakene og alt, dere skulle bare passe på hverandre, holde korte taler og kose dere. 

Den første som skulle holde talen sin var deg. Du svelgte hardt, dette var noe du ikke likte å gjøre, men nå var det verdt det. Du håpet på at Justin ville like det.

HVA SIER HUN I TALEN SIN?  Siste del for idag dessverre :)

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 75

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Du la deg ned og begynte å skrike. "Justin," sa du mens du lå der med hånda på magen.

Han skjønte ingenting. "Hva skjer?" ropte han høyt, og løftet deg. Du ble kjørt til sykehuset, og fikk beskjed om at det ikke var noe spesielt. Det var bare voksesmerter og et tegn på at babyen var frisk og hadde det bra. Du lå i sengen mens de drev med ultralyd, og du hørte hjertet til ungen banke. "Vil dere vite hvilket kjønn det er?" spurte sykepleieren. Du så lurende mot Justin. Han nikket. "Ja," sa du rolig. Du lukket øynene og var spent på kjønnet. Justin sto med ryggen lent mot veggen, sliten, men spent. 

"En liten skjønn jente, blir det vel," sa sykepleieren smilende. Du smilte tilbake. "Åå, Justin," hulket du. Du var lykkelig. Du lå og tenkte på navn allerede, og gledet deg til å komme deg hjem så du kunne shoppe. "Dere kan dra nå, jeg sender prøvene til New York, slik at fastlegen din vet at du har vært her," sa hun og åpnet døren for dere. "Lykke til," la hun til i det dere gikk ut. Du takket smilende.


Dere reiste tilbake til New York, og det første dere gjorde var å dra på shopping. Du ville kjøpe noe rosa og lilla til den søte ungen du kom til å få. "Husk å ikke kjøpe mye, hvert fall ikke store ting, for det fikser vi i LA," sa Justin i lekebutikken. Du nikket. "Jeg er klar over det kjære," sa du. Du hadde begynt å få litt mage, så før den skulle bli større, måtte du fikse en brudekjole. "Kom, vi drar inn hit," sa du og dro med Justin inn til en brudeboutique. Dere så på kjoler, var uenige, og til slutt endte du opp med å be han dra hjem. "Du kan jo ikke se kjolen jeg skal ha på, det er bad luck," sa du og kysset han på munnen.

Du lette videre alene, og etter to timer med leting, følte du at du endelig fant den perfekte drømmekjolen. Du sendte et MMS-bilde til Pattie, i håp om at hun kom til å like den hun 
også. "Wow, veldig vakker! Kjøp den, kjøp den," svarte henne. Du smilte av glede. Du prøvde kjolen, den satt perfekt. "Jeg skal ha denne," ropte du til damen bak kassa. Hun ga deg et blunk. Du betalte 9000 norske kroner for den, og dro lykkelig hjem igjen. 

Wedding Dress GownDet første du møtte på da du kom hjem igjen, var Justin med ryggen mot deg. Han sto og nynnet. "*DN*, jeg må fortelle deg noe," sa han smilende og kom mot deg. Du ble nysgjerrig. Han ba deg bli med opp til soverommet, da det plutselig sto en haug med mennesker der oppe. Alle hadde medieutstyr. Kameraer, mikrofoner, alt. Hva foregikk? Du skjønte ingenting. 


Hva skjer?? 30 kommentarer for ny del! Er på skolen nå, så jeg skriver når jeg kommer hjem igjen.

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 74

Jeg ser at mange vil ha lengre deler flere ganger i løpet av dagen, men det har seg dessverre sånn at jeg ikke har så mye tid til det. Det krever mye energi og kreativitet til å skrive historie. Setter pris på at dere skjønner meg og at dere liker historien min! 

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__
 
"Ja, vi må forresten på flere visninger. Vi må jo finne oss et fint hjem!" sa du og så mot Justin. Han tok armen rundt deg.

*En uke senere*

Det var helg, og foreldrene deres var på hyttetur i nord-New York. Dere hadde reist til LA, California for å se på hus, dere ville jo flytte dit. Dere hadde vært på nettet og søkt etter drømmehus på Beverly Hills, da dere plutselig fant det perfekte stedet. Sentralt, men samtidig privat, stort, pent og moderne. Dit skulle dere dra og besøke, dere skulle gjøre alt dere kunne for å få tak i huset. "La oss dra," ropte Justin på vei ut ytterdøra. Du tok tak i bagen din og løp ut. Dere tok drosje, og ble kjørt direkte til det fantastiske stedet.

Huset lå en halvtime unna hotellet dere bodde på. "Sjekk den hagen a," sa du da dere kom fram til innkjørselen. Justin var ikke like overrasket, men det hadde du blitt vant til. Han hadde jo vokst opp i sånne store hus. Dere tråkket inn døra, da dere ble møtt opp av ei hyggelig blond kvinne. "Her," sa hun og strakte armen mot dere. "Beverly Hills Real Estate" sto det skrevet på katalogen du fikk. Det føltes som du var i dørmmeland.
Dere ble vist rundt i huset, og ble godt kjent med mange av rommene. Det største soverommet hadde fantastisk utsikt over Los Angeles, det var nydelig. "Her skal vi to sove," sa du og dyttet litt borti han på tull. Han smilte. "Du og jeg," sa han og kysset deg på pannen. "Vi vil ha dette huset," ropte han til eiendomsmegleren. Hun nikket etter å ha sett litt rart på dere. "Hvor gamle er dere egentlig?" spurte hun. "18," svarte dere i kor. "Og dere har så mye penger?" spurte hun overlegent. Dere nikket. 

Dere hadde fikset huset, og kunne begynne å flytte inn etter en måneds tid. Innen da skulle dere være gift, og mye av bryllupet var nå allerede planlagt. Det eneste som manglet var å finne den perfekte brudekjole, ellers hadde Pattie og moren din fikset alt. Det føltes godt å ha to kvinner som kunne passe på og holde orden.  Dere dro tilbake til hotellet, og bestemte dere for å være ordentlige turister etter å ha spist. Dere satte dere på restauranten, bestilte hver deres store rett, og så dro dere mot Hollywood for å se Walk of Fame, skiltet, skulpturer osv. "Tenk at jeg fra lille Norge får oppleve alt dette," tenkte du for deg selv. Det var jo helt vidunderlig. 

"Tenk at dette her bare er begynnelsen," sa Justin og strøk deg over hodet. Dere var borte i flere timer, og hadde en herlig opplevelse. Dere skulle nyte det fullt ut, planene var å reise tilbake til New York dagen etter, dere måtte jo begynne å pakke og alt. "Jeg gleder meg, tenk at dette blir dagliglivet vårt," sa du smilende. Han smilte tilbake. "Tenk at vi faktisk dropper ut av SCNY," sa han og begynte å le. Du lo med. "Vi gjør det jo for vårt eget beste, syns det er bedre å lære med hjemmelærer," skrøt du. Pattie hadde kontakter som kjente flere lærere, de var villige til å hjelpe dere med å studere det siste året deres. 

Du var lykkelig. "Jeg trodde aldri dette kom til å skje meg, du har forandra livet mitt du," sa du til Justin, glad og forelsket. Han klemte deg hardt. "Jenta mi da, vi to skal ha det så bra sammen," sa han smilende. I det du skulle smile, kjente du plutselig en stor smerte i magen. Du la deg ned og begynte å skrike. "Justin," sa du mens du lå der med hånda på magen.

WHAT UPPPP??  Siste del for idag, med mindre jeg overrasker. Klarer vi 45 kommentarer?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 73

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Hva? Nei nei, jeg har jo allerede tatt med brudekjole til deg," sa moren din raskt.  

Du så forundret på henne, og følte du ikke likte det. "Hva mener du?" spurte du fortvilet. "Ja, jeg har kjøpt deg en brudekjole som jeg vil at du skal bruke," sa hun stolt. Du smilte kort. Hva om den ikke var fin, og du ikke ville bruke den? Hvordan skulle du takke nei? Du sukket. "Mamma, vi har jo tema da," sa du for å lure deg litt unna. Du hadde jo ikke sett brudekjolen enda, men visste allerede at den ikke var helt din type. Du og moren din var aldri enige om klær. "Vi får se når vi kommer hjem da," sa hun smilende. 

Dere kjørte hjem og Justin fikk endelig hilse ordentlig på familien din. Foreldrene dine stilte et par spørsmål, og det virket som de likte Justin veldig godt. "Har fått med meg at min kjære datter er stupforelska i deg," sa faren din smilende. Justin nikket stolt og kysset deg på kinnet. "Følelsene er gjensidige," sa han og smilte. Kjemien var god, og familiene deres kom godt overens. 

"Mamma, brudekjolen!" ropte du og tok henne med til soverommet til Justin. "Ja, se på denne," sa hun og dro opp en hvit og vakker brudekjole. "Wow, den var nydelig," sa du og smilte skeivt. Den var jo fin, men det var ikke akkurat drømmekjolen, du ville ikke bruke noe så typisk. "Hvor mye kostet den?" spurte du pent. "Det er da ikke så viktig," svarte hun som om den var kjempedyr. "Jo, si det da," sa du irritert. Hun smilte. "15 000 norske kroner ca," sa hun mot deg som sto der overrasket. "Tuller du?" spurte du. Du hulket. Hvordan skulle du nå komme deg unna?


Hun så rart på deg. "Du liker den ikke du, ikkesant?" spurte hun forvirret. Du svelgte hardt. "Joda," mumlet du. Hun skjønte raskt at du ikke mente det. "Det går greit altså, var feil av meg uansett i og med at jeg ikke spurte deg først," sa hun. Hun virket nedenfor. Du smilte søtt. "Mamma, det er bare det at det ikke passer helt inn til temaet," sa du trøstende. Hun strøk deg på ryggen. "Det går bra, jeg kan levere den tilbake, så kan du bruke pengene på ny kjole," sa hun og klemte deg. "Seriøst?" ropte du. "15 000 kr på en brudekjole, du er jo verdens beste," sa du og holdt henne tett inntil deg. "Jeg elsker deg mamma. Tusen, tusen takk," sa du og tok henne med ut til stua igjen. De andre hadde lyst til å se kjolen.

Tumblr_lqggz97nqd1qe73s8o1_500_large                                                                   (Søsknene dine, tvillinger)

"Hun sender den tilbake til Norge, og mottar pengene snart. Jeg bruker pengene på ny kjole, den passet ikke helt inn til teamet," sa du med samvittigheten bak. Pattie ga deg et lite smil. "Det ordner seg vet dere," sa hun og insiterte på at dere alle skulle kose dere. Dere satt i hagen og snakket om alt som falt dere inn, før Pattie plutselig hadde noe gledelig å fortelle. "Vi kan jo dra til hytta vår, mens Justin og *DN* blir her, de har jo skole," sa hun. Foreldrene dine var veldig enige, og gledet seg å ta med søsknene dine, Jacob og Nina, for å bli med Jeremy, Pattie, Jaxon og Jazmyn.

"Vi kan jo dra allerede imorgen, så disse turtelduene får litt alenetid sammen," sa Jeremy og smilte mot dere. Du nikket. "Ja, vi må forresten på flere visninger. Vi må jo finne oss et fint hjem!" sa du og så mot Justin. Han tok armen rundt deg.

HVOR FLYTTER DERE? Hvordan ser huset ut? Drar de ut fra New York? 40 kommentarer for neste del! Jeg er på skolen akkurat nå, så hvis dette var kjedelig så beklager jeg, haha.

146979681336046793386

An adventure to New York - del 72

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Olivia forlot New York, hun skal ikke komme tilbake," svarte Ryan og så ned på gulvet. Du svelgte hardt.

"Så hun er borte for alltid?" spurte Justin lettet, men samtidig trist på Ryans vegne. "Mm," nikket han. De fortalte dere at Olivia var lei av New York, og at hun ville til Atlanta for å oppdra barnet sitt der. Hun dro impulsivt, og fortalte at hun ikke skulle komme tilbake igjen. Det  virket seriøst. Du svelgte hardt. Skulle du være glad eller hva? Du dro Justin til siden. 

"La oss gå, vi bør ikke være her når de er i dette humøret," hvisket du. Justin var enig. Dere dro hjem igjen for å snakke ordentlig med Jeremy, han hadde jo garantert mange tanker i hodet etter igår. "Hva er det du egentlig sa til han?" spurte Justin deg i bilen. Du fniste. "Jeg sjekket om jeg kunne kjenne puls og hjerteslag på babyen, da han plutselig kom ut på terrassen og lurte på hva jeg drev med, så jeg bare sa det rett ut. Han så kjempeforvirret ut," forklarte du. Justin lo. "Du er så teit," sa han smilende. 

Dere kom dere fram, og satte dere ned på sofaen, og møtte på en ekstremt uforventet person. Pattie kom gående inn mot stua, og satte seg ved siden av dere sammen med Jeremy. Jazmyn og Jaxon var med barnepiken som hadde tatt dem med ut. "Mamma, når kom du hjem?" spurte Justin overrasket, men glad. Hun smilte. Jeremy så på henne, det virket som de hadde noe å fortelle. "Moren din skal flytte inn igjen," sa han plutselig, og tok tak i hånden hennes. Hun nikket. "Vi har funnet ut av alt, vi klarer ikke å bo fra hverandre, spesielt når vi har tre fantastiske barn sammen," sa hun og ga både deg og Justin en klem. "Så, var det noe dere skulle si?" spurte Jeremy seende mot deg som var opptatt med å se på et bilde på veggen.

480d17d2ad554637b271d934aea389a4_7_large
"Mm," sukket Justin. "*DN* er gravid, og vi skal beholde barnet," sa han raskt. Du smilte mot dem begge, og de virket ganske greie om det. "Tuller dere?" spurte Pattie smilende. Du skjønte raskt at hun kjente seg igjen. "Det er selvfølgelig litt hardt, men dere har så mange gode mennesker rundt dere, så det kommer til å gå kjempebra," sa hun og lente seg over deg for å gi deg en god klem. "Men virkelig? Jeg er kun 36 år og blir bestemor," snufset hun på tull. Dere begynte å le. 

Dere var alle enige om at abort var helt uakseptabelt i dette tilfellet, så nå skulle du prøve å få alt det gode unnagjort før magen begynte å bli rundt. "Og forresten, vi gifter oss innen tre uker," sa Justin og holdt armen sin rundt deg. Pattie virket veldig begeistret over det. Dere satt og planla i timesvis om hvordan bryllupet skulle være. Dere ville toppe kaka, dere ville ha noe nytt, noe ekslusivt og rått. "Hva med isbryllup, at folk får utlånt skøyter til seremonien og festen etterpå. At vi danser med dem på, og har skulpturer av oss i is rundt omkring," spurte du. Det virket som en drømmebryllup for deg.

Etter litt frem og tilbake, ble dere enige om din ide, og alt av innkjøp, leie av lokale og slikt skulle skje snarest. Du hadde hektiske uker foran deg, og det første som sto på listen var å finne brudekjole og dress til den flotte brudgommen. Pattie tok deg med til byen for å hjelpe deg, da du plutselig ble ringt. "Hei mamma," sa du i telefonen. Hun ba deg kjappe deg til flyplassen. "Overraskelse, vi ville komme tidligere, vi blir i tre uker," sa hun og ba deg hente dem. "Kjør til flyplassen, familien min har ankommet," sa du overveldet. "Hva, skulle de komme?" spurte hun. Du nikket. 

Tumblr_lyqduya9wt1qlk3xbo1_500_large
Dere dro til flyplassen, og møtte på familien din. Du var utrolig glad, og ga dem alle en utrolig stor klem. "Jeg har savnet dere," ropte du med Pattie bak deg. Hun hilste på dem, og forklarte at hun var moren til Justin. "Dette her er kjære svigermor," sa du pent. Foreldrene dine og Pattie nikket smilende mot hverandre. "Hyggelig," sa moren din og ga henne en klem. "Vi var egentlig på vei for å se på brudekjoler vi egentlig," sa du og spurte om de ville være med. "Hva? Nei nei, jeg har jo allerede tatt med brudekjole til deg," sa moren din raskt.
__

Får familien deres god kontakt? God kjemi? Hvordan ser brudekjolen som moren din har tatt med seg ut? Hva skjer fremover?

Jeg skal på kino snart, og så skal jeg spise etter det, så det blir ikke så mye historie i dag. Jeg skriver med en gang jeg kommer hjem da. Tror dere jeg kan få 50 kommentarer innen da? Ville betydd mye, og vært svært motiverende.

146979681336046793386

An adventure to New York - del 71

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Justin, jeg må si noe," begynte du rolig. Han så på deg med et nysgjerig blikk. "Jeg er gravid," sa du. 

*En time senere*


Dere lå i sengen på soverommet, usikre på hva dere tenkte og hva som skulle skje. Han hadde nettopp fått vite at du var to uker på vei, og at du ville beholde ungen. "Men hvorfor har du ikke fortalt meg det tidligere?" spurte han fortvilet. Du svelgte hardt. "Jeg visste det ikke sikkert. Jeg har tatt tre prøver nå, og fikk bekrefta det hundre prosent rett før vi skulle reise, jeg ble ringt av legen," sa du først. "Jeg ville ikke ødelegge ferien din, men syns det passet ganske greit å si det istad," fortsatte du. Han klødde seg på hodet.

"Altså, hva gjør vi da? Føler du at du er klar liksom?" spurte han deg forsiktig. Du nikket. "Ja, og jeg har snakket med mamma, hun sa hun var villig til å hjelpe til," sa du. Han sukket. "Hva mer sa hun?" spurte han nysgjerrig. Moren din var overrasket. Hun visste ikke helt hvordan hun skulle reagere da du først ringte henne, men bestemte seg kjapt om at det riktigste var at du beholdt ungen, og hun skulle hjelpe deg. "Hun var ikke skuffet eller noe, men overrasket," fortalte du ham. 

Elena-and-damon-heart-of-darkness_large
Han fiklet med pynteputen som lå på senga, og kastet den opp og ned under hele samtalen. "Altså, jeg skjønner at du ikke vil kvitte deg med ungen. Det er et pluss at moren din vil hjelpe til, men du vet jo hvordan det er hos meg for tiden," sa han oppgitt. Du smilte til han. "Jeg vet det, Justin. Ikke tro at du skal oppdra denne ungen alene, jeg er jo her, og jeg skal ta vare på både den og deg. Foreldrene dine ordner opp mellom seg, jeg er ganske sikker på det," sa du for å oppmuntre han. Han kysset deg. "Mhm," sa han og fortsatte med å fortelle hvor mye han elsket deg.

"Men da må vi gifte oss kjapt, så jeg slipper å ha oppblåst mage," insisterte du lykkelig. Han reiste seg brått opp. "Er du seriøs? Du aner ikke hvor mye jeg har lengtet etter å høre det der," sa han og klemte deg hardt. "Ro ned du," sa du og fniste. Han ristet på hodet. "Du er virkelig full av overraskelser du søta," sa han og kysset deg godt. Du nikket smilende. 


*Hjemme i New York*

En uke hadde gått, og ferien i Barbados var over. Nå ventet du på å endelig få møte venner og familie, og fortelle dem alle den glade nyheten. Det var skolestart imorgen, så du skulle nyte siste dagen av ferien fullt ut. Du la deg ned på solsengen på terrassen til Justin, og solte deg godt. Du holdt hendene på magen for å prøve å kjenne fram, men skjønte raskt at det var for tidlig. "Hva driver du med?" spurte Jeremy da han så deg. Du reiste deg og smilte stort. "Hva?" sa han nysgjerrig. Han skjønte jo ingenting. "Jeg er gravid," sa du og klemte han. "Hva?" spurte han sjokkert. Du nikket. "Ja, og jeg og Justin har snakket om dette. Vi skal beholde ungen," sa du og gikk. Jeremy sto igjen fortvilet, og visste ikke helt hva han skulle si. 

Tumblr_m0f063nydm1qf4k86o1_500_large
Du løp inn på rommet for å snakke med Justin som satt og så på Two And A Half Men. "Kom, la oss dra til Ryan og Chaz for å fortelle dem," sa du og dro han opp av sengen. "Ro ned babe, jeg har allerede ringt dem, vi skal møte dem om en halvtime," sa han og kysset deg. Dere gikk ut døra og kjørte mot Ryans hjem. "Hva skjer her a, er vel ikke noe minnestund?" sa Justin på tull. De var så stille, Ryan virket trist. Chaz så opp på Justin og ba han slutte å tulle. "Hva skjer?" spurte du nysgjerrig. "Olivia forlot New York, hun skal ikke komme tilbake," svarte Ryan og så ned på gulvet. Du svelgte hardt.

HVORFOR har hun dratt? Blir hun borte for alltid? Betyr det at Justin og *DN* endelig er kvitt henne? Hvordan går det videre med bryllupet og graviditeten? Hvordan reagerer egentlig familiene deres? Finn ut dette i neste del, som mest sannsynlig kommer imorgen, med mindre jeg skriver i dag! 

An adventure to New York - del 70

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Jeg kom hjem rundt 12 igår og la meg omtrent med en gang. Var utrolig sliten, beklager for ikke å ha postet enda en del!
__

Du plantet deg godt i armene til Justin, og sovnet forsiktig inn til den beste drømmen noen sinne.

(DETTE ER ALTSÅ DRØMMEN) Du var på bryllupsreise i Maldivene, og dere hadde en fin bungalow med utsikt over det indiske hav. Rommet var kjempefint, og hele oppholdet i seg selv var perfekt. Det klare vannet lå lavt, og dere kunne tråkke dere uti og bade sammen. Atmosfæren var herlig, og alt var stille. Dere hadde hele stedet for dere selv. Det var helt uvirkelig fint.

"Wow, det er så vakkert her," sa du med Justin holdende bak deg. Han kysset deg ømt på nakken. En utrolig tilfredsstillende følelse. Du snudde deg og kysset han rolig på leppene. "Du er fantastisk," sa du smilende. Han smilte tilbake. "Du fortjener det," svarte han søtt og kysset deg på nesa. 

Kuramathi Island Resort - Bilde 9

Dere gikk langs strandkanten, hånd i hånd, og snakket om fremtidsplaner. "Hvor mange barn vil du ha?" spurte han deg plutselig. Du tok opp to fingre, og han var enig. "Jeg også, en gutt og ei jente," sa han og tok armen rundt skuldrene dine. "Hvor vil du bo da, vi må jo flytte for oss selv, vi kan ikke bo med pappa, Jax og Jaz," sa han og fniste litt. Du lo med. "Hmm, jeg vil egentlig flytte til Beverly Hills jeg," sa du og kom tett inntil han. Han nikket.

Dere dro tilbake til bungalowen og tok et bad i det private området dere hadde ute, hvor ingen kunne se dere. Det var kveld, og Justin hadde pynta leiligheten med roser og levende lys rundt boblebadet. Dere satte dere inni, og koste dere maksimalt med både champagne og fortellinger dere hadde å fortelle hverandre. 

(VIRKELIGHET) Justin dyttet plutselig på deg, og du skvatt såpass at du våknet. "Hva er det?" spurte du. Det virket som han hadde mareritt, han hadde aldri beveget seg så mye i søvne. Du prøvde å vekke han, og til slutt våknet han med et skremmende blikk. "Mareritt?" spurte du fortvilet. Han nikket. "Fy faen, verste jeg har drømt," sa han og reiste seg for å vaske ansiktet. Han kom straks tilbake, og fortalte at han drømte om at foreldrene og søsknene hans hadde blitt drept. Du så litt overrasket ut. "Oi, men ja, det er bare et mareritt, så legg deg igjen," sa du og plantet deg godt i armene hans. Han smilte av tanken på at du var der med han. 

Dagen etter ringte han først hjem, det virket som marerittet virkelig hadde en innvirkning på han. "Jeg må bare sjekke om alt er okei," sa han. Jeremy tok telefonen og bekreftet at alt var i orden, og at dere skulle fortsette å kose dere. Han la på. "Kom jenta mi, vi går og kjører kano," sa han og løftet deg ut av soverommet. "Justin, vi må spise først," sa du. Dere gikk til bakeriet og kjøpte smørbrød og tropisk juice, og så dro dere tilbake til soverommet for å skifte til svømmetøy. "Er du flink på dette da?" spurte Justin smilende. Det virket som han ville erte deg litt. Du nikket. "Vent og se," sa du og løp ut til skuret med kanoer. 

Hr-ses-live-veiw-studios30_large
Dere satte dere oppi, og fikk padlene til å kjøre ut så langt dere ville. Det var utrolig gøy. Dere snakket lenge, tullet mye med hverandre, og sendte hverandre luftkyss minst 20 ganger i løpet av en halvtime. Dere kunne jo ikke akkurat reise dere for å gi ordentlig kyss, så det fikk holde. Dere stoppet ved en bitteliten øy, og gikk av der. Dere sto på klippen, og så ut mot Barbados, det var vakkert. Plutselig kom du på en ting som du hadde ventet på å fortelle han. "Justin, jeg må si noe," begynte du rolig. Han så på deg med et nysgjerig blikk. "Jeg er gravid," sa du.

???? HVA SKJER?? Minst 40 kommentarer for neste del! ♥

146979681336046793386

An adventure to New York - del 69

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

En ny vakker dato var kommet, og en ny dag i Barbados skulle nytes!

Dere våknet tidlig, og dro ut til bassenget på hotellet. Du hadde ikke særlig lyst til å bade med en gang, så du la deg i solsenga, og leste en god novelle. Justin lå på madrass uti vannet, og ba deg komme ned, men du ville ikke. "Snart, jeg prøver å få litt farge skjønner du," sa du og begynte å le. Han flirte. "Idiot," ropte han ristende på hodet. Du smørte deg godt med solkrem, og byttet plass til der det var sterkest stol. Været var opp til 35 varmegrader, hotellet var ganske fullt, og alt var egentlig veldig herlig. 

Du hoppet ut i bassenget etter hvert. Du og Justin konkurrerte om å holde seg lengst mulig under vann, og den som vant, skulle få en massasje. Du vant, og skrøt over det resten av dagen. Du så fram til å få en deilig massasje av verdens herligste gutt. "Dette fortjener kjæresten min," sa han smilende og kysset deg på det varme kinnet ditt da dere endelig kom inn på soverommet. Før det hadde dere, og alle andre på hotellet, fått invitasjon om å komme i bryllupet til en av de ansatte. Tema var rød, og flaks for deg, hadde du med deg flere røde kjoler. 

Long Red Prom Dress Wedding In California
Du valgte straks favoritten din, og begynte å stryke den. De hadde blitt skrukkete etter å ha ligget i bagasjen, så du syntes det var nødvendig. Justin tok på en matchende slips, med den sorte dressen sin. "Massasje etterpå?" spurte du søtt imens du kledde på deg. Han nikket. "Jada masa," sa han og kysset deg på pannen. "Ser det her okei ut?" spurte han om antrekket hans. Du smilte. "Wow, se på den kjekke kjæresten min," sa du og klemte han. Han glødet av glede.

Etter en time med pynting, dro dere ned til loungen og møtte på flere av besøkende. Dere ble kjent med et annet par, de var utrolig snille og imøtekommende. "Så dere er forlovet altså?" spurte de fint. Dere nikket. Du var så glad at du måtte vise fram den fine ringen din. "Ååh, vakker," sa jenta. "Den var kjempefin," la hun til, og tullet med kjæresten sin da hun sa at hun også ønsket seg en. Dere lo alle sammen. "Hyggelig å bli kjent med dere da," sa Justin da de måtte gå for å gjøre noe. De nikket og takket for seg, og dro. 
Seremonien begynte straks, og dere satte dere på stolene som var satt opp. Brudgommen sto ved alteret, lykkelig og ventet på sin kommende hustru. Pianisten spilte fine instrumentaler, og bruden dukket endelig opp. Sakte gikk hun mot sin kjære, og giftet seg bort. Det var nydelig å se på, og du var veldig opptatt med å se for deg Justin og deg selv gifte dere. "Se på dem," sa du nesten gråtende. Justin holdt armen rundt deg, kysset deg på pannen og sa han elsket deg. Du smilte stort.

Dere kjappet dere opp til rommet deres igjen, og avsluttet dagen med et deilig boblebad fylt av roser og massasje. Både dagen ute og bryllupet var perfekt, og du kunne ikke vente til neste dag! Du plantet deg godt i armene til Justin, og sovnet forsiktig inn til den beste drømmen noen sinne.

HVA DRØMMER "DU" OM?? FÅR JEG OVER 40 KOMMENTARER, SKRIVER JEG MED EN GANG JEG KOMMER HJEM.
 
Som tidligere nevnt, jeg har bursdag, og kan dessverre ikke skrive flere deler. Kanskje i kveld, men vi får se! I dag skal jeg ut og kose meg med kjæresten :) ha en fin dag videre søte lesere! 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 68

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

JEG BEKLAGER FOR DÅRLIG OPPDATERING, VAR PÅ SHOPPING, ehhehe.
__

.. plutselig så han meldingen som du hadde bedt resepsjonsmannen skrive til han. "Marry me now," sto det skrevet stort i sanden.

Han gliste. "Du vil allikevel?" spurte han overlykkelig. Du nikket. "Tro meg, jeg har alltid villet. Men som sagt, vi er ganske unge," sa du og kysset han ømt på leppene. "Så deilig," sa han og løftet deg opp. Dere spiste ferdig, og så valgte du å ringe hjem til Norge for å fortelle det til familien din. Reaksjonen deres var ikke helt forventet, samtidig som den var det.

"Er du gal, *DN*, du er jo så ung?" sa moren din høyt. Du sukket. "Jeg vet det, men vi trenger ikke gifte oss med en gang, vi kan vente i ett år, vi kan se hvordan det går," insisterte du. Justin nikket for å forklare at han var enig. Du smilte. Moren din var ikke helt i det beste humøret, men hun ville at du skulle være lykkelig, og lot deg derfor gjøre det. "Men vi må møte han snart," sa hun. Det er da du bestemte deg for å invitere henne over til New York. "Kom til oss, Justin har veldig lyst til å møte dere," sa du og så mot Justin. Ha ga deg en tommel opp. 

Moren din sa seg raskt enig. "Jeg kan jo komme om to-tre uker, passer det da?" spurte hun fint. "Mm," svarte du kjapt, og ba henne ta med seg resten av familien. "Jada, skal ta med både pappa, Nina og Jakob," sa hun i telefonen. Nina og Jacob var altså søsknene dine. De var tvillinger, og tre år yngre enn deg. Du gledet deg til å se dem. "Men jeg må gå nå, skal snart legge meg," sa du og la på.

Img1486990205_large
Dere hadde ikke planlagt noe spesielt for resten av kvelden, resten gikk spontant. Dere ringte et helikopterfirma, og ba dem hente dere. "Jeg gleder meg," sa du og klemte han hardt. Helikopteret kom og kjørte over halve byen dere var i. Det var sinnsykt fint, utsikten, lysene, alt. "Så romantisk," hvisket Justin smilende. Du fniste av han.

Da helikopteret landet, bærte Justin deg helt til soverommet. "For you my princess," sa Justin og kysset deg på pannen. Du smilte. "Jeg er så forleska i deg jeg, Justin," sa du og rødmet litt. Han strøk deg på kinnet. "Og jeg er forelska i deg," sa han og kysset deg igjen. Plutselig begynte han å ta litt på deg, befølte deg fra hoftene og nedover, og kysset deg ømt over hele kroppen. "Ta meg," sa du pirrende og beit deg i leppa. Han fniste litt, pustet tungt, og kneppet av shortsen din. "Girl, you drive me crazy," sa han da han så det nye undertøyet ditt. "Damn," la han til og begynte å kysse litt.

Du kneppet shortsen opp igjen for å tease han, og lot som du ikke ville mer. Han lot som han var overrasket, og prøvde hardt for å overbevise deg. Du dro av han t-skjorta og kysset lett på magen. Deretter tok du hånda nedi shortsen hans og begynte å dra litt. Justin stønnet rolig. Dere kom kjapt til selve greia, og denne gangen skled han rett inn i deg. Det var plutselig ikke vondt lenger, kun nytelse. Du pustet høyt, kysset masse på han, og hadde det utrolig deilig.

Tumblr_m0jsplajx41qihqh3o1_500_large_large
"Du har begynt på p-piller nå, ikkesant?" spurte han plutselig. Du nikket. "For en uke siden, de har begynt å funke nå, så slapp helt av," sa du smilende, og fortsatte leken. Han la deg over seg, og gnidde deg godt mot han. Han slo deg lett på rumpa, og kysset på brystene dine. Du kjente plutselig en rar, men vill følelse i kroppen. Du hadde kommet av penetrering, og det føltes veldig godt. Du pustet tungt, og la deg ned ved siden av han. Han lente seg over deg, og kjørte på. Svette, hår slengende rundt og mye kroppskontakt, det kunne ikke blitt bedre. "Justin," stønnet du plutselig. Han smilte.

Han var ferdig etter 10 minutter, og dere endte opp med å ligge tett inntil hverandre, du i armene hans, og sovne godt inn til neste dag. En ny vakker dato var kommet, og en ny dag i Barbados skulle nytes!

Hva tror de dem skal neste dag? Jeg tror dessverre ikke at jeg kan skrive en del til idag, har altfor mye å gjøre! Men skal prøve så godt jeg kan ♥

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 67

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

... 
 og uansett hvor bra dere hadde det sammen, så var det for tidlig. "Justin, ikke nå," sa du trist. 

Han så overrasket og trist på deg. Du hulket. Han reiste seg brått opp, la fra seg ringen på bordet og satte seg på plassen sin. Flyvertinnene og alle andre buet. Du følte deg slem. "Men hvorfor ikke?" hvisket han en kort stund etter. Du måtte tenke litt. "Jeg elsker deg, jeg gjør virkelig det. Men vi er 18 år, Justin, og vi har kjent hverandre i ett halvt år bare, jeg vil ikke være med på noe som ikke er garantert," sa du og så ned. Han klødde seg i bakhodet. "Ja, okei," sa han oppgitt, og lente seg mot stolen og lukket øynene. Det var stille mellom dere resten av reisen.

Da dere var framme 2 timer senere, var han annerledes enn tidligere. Han tok verken intiativ til å hjelpe deg, eller noen ting. Du kjente du ble irritert over oppførselen hans. Dere kom dere fram til hotellet, og han slang seg på senga. "Bli med ut da, vi skal ikke sitte her vel," sa du med lommeboken i hånda. Han så ikke særlig begeistret ut. "Gå du, jeg kommer sikkert senere," sa han. Du ble sur. "Kan du skjerpe deg, du har oppført deg sånn helt siden istad, det er utrolig irriterende," sa du bestemt. Han så på deg. "Hvordan tror du det er for meg? Jeg er her med drømmejenta som nettopp har avvist meg," sa han med hodet nedi puta. 

Tumblr_ldker1srcb1qe8us8o1_500_large
Du satte deg ned ved siden av han. "Justin," sa du. Han svarte ikke, han var så stille. Klokka var rundt syv på kvelden, og du ville ut og spise. "Kom igjen, vi går ned og spiser," sa du overbevisende. "Jeg er ikke sulten," sa han kjapt. Du ble så oppgitt at du bare dro fra han. Du satte deg nede på restauranten, og bestilte biff med grønnsaker og saus. Det smakte godt, men det var noe som manglet. En partner. Du kjente straks at du ikke koste deg, du ville ha Justin der, og du skulle få han dit. Du satt og grublet i ett kvarter, før du løp opp til resepsjonen for å planlegge noe. 

"Kan du fikse en liten opptreden for meg, jeg trenger bare masse levende lys og en gitar!" sa du kjapt. "Jeg betaler for det selvfølgelig," sa du og betalte 800 dollar, som tilsvarte ca 5000 norske kroner. Deretter ringte dem Justin, lot som ingenting og ba han komme ned fordi han måtte få med seg noe. I det heisen åpnet seg, begynte han ene av de som jobbet der å spille Justins egne sang på gitar. Det er da du begynte å synge hans egne sang for han. "I've got my favorite boy, not feeling no pain, no fear. Don't have a care in the world, why would I when you are here?" begynte du. 

422050_258089754278077_114792525274468_580387_1610655951_n_large
Han smilte overrasket og stort, mest fordi han ikke engang visste at du kunne synge. Da du ble ferdig, så hoppet du i armene hans, og han kysset deg godt på kinnet. "Jeg elsker deg, og jeg vil være sammen med deg," sa du. Hele salen klappet høyt, og servitøren kom med champagne til dere. Dere tok den med til sandstranden, der dere ble plassert ved et fint, romantisk bord. Han så utover mot havet, og plutselig så han meldingen som du hadde bedt resepsjonsmannen skrive til han. "Marry me now," sto det skrevet stort i sanden.

Så, da er det bestemt! De skal gifte seg i en alder av 18, hvordan kommer dette til å gå?? Neste del kommer imorra!

1469796111333658410591
An adventure to New York - del 66

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

*3 dager senere, reise til Barbados*

"Stå opp, vi drar nå," hørte du at Justin ropte fra kjøkkenet. Han hadde stått opp tidligere for å lage deg frokost. Drømmegutten. "Er alle tingene dine klare, limousinen kjører om en time ca, vi kan jo be dem legge inn bagasjen imens?" spurte han søtt da han kom med pannekaker og appelsinjuice til deg. Du nikket. "Ja, alt av klær ogsånt er pakket, du kan be dem legge inn alt bortsett fra håndbagasjen," sa du smilende og kysset han. Han gikk ut for å hente sjåføren. I mens tok du frem gaven som du hadde gjemt under senga for flere dager siden. Du gjemte den i baggen din, og hadde planer om å gi den til han i Barbados. 

Du spiste ferdig, tok en dusj, og begynte å fikse deg. I dag ville du kle deg ganske enkelt, dere skulle jo sitte i fly i 5 timer ca. Det beste med hele flyturen var nok at dere hadde businessplasser, dette hadde aldri hendt deg før. Du gledet deg mye! Du tok på deg denim shorts og en enkel fin topp med cardigan over, og gikk ut på stua der Justin satt klar. Jazmyn, Jeremy og Jaxon satt også der, de så på TV. "Endelig," sa Justin høyt da han så deg komme ut døra. "Nå må vi dra, portene åpnes om 2 timer, og vi må jo sjekke inn og litt sånt," sa han. Jazmyn og Jaxon kom og ga dere en klem. Dere tok farvel, og dro ut døren.

Tumblr_m235rqgtyh1rt036ao1_500_large
"By the way, you look good," sa han og kysset deg på kinnet. Du rødmet litt og fniste. "Takk baby," sa du og satte deg inn i limousinen. Dere var framme etter en halvtime, og måtte først sjekke inn før dere fikk gå inn på tax free'n. "Åh, lukt på denne," sa du og tok opp en parfyme. Han insisterte på å kjøpe den til deg. "Nei nei, hallo, trenger ikke det," sa du og gikk videre. "Kom igjen a, la meg kjøpe den til deg," sa han følgende etter. Du så bare rart på han. "Justin, nei," sa du og gikk til godteriavdelingen. "Vi må jo ha litt snacks på flyet," sa du smilende. Han nikket. "Men husk at vi får mye servert også, siden vi flyr business. Frukt, godteri, drikke," sa han. Du hadde ikke tenkt over det, selvfølgelig.

Dere kom dere endelig inn på flyet, og ble møtt av hyggelige flyvertinner. "Vær så god, sett deg ned," sa hun ene og ga deg en kopp kaffe. Du nikket pent. "Tusen takk," sa du. Du var så overrasket over hvor fint et fly kunne være. Det var fint designet, og dere hadde til og med en bar dere kunne gå til."Justin, herregud, det her er så fint," sa du og strakte armene. "Jepp, dette skal nytes i rundt 5 timer," sa han og kysset deg. På TVen kunne du velge mellom alle filmer som finnes, og den virket sånn at hvis du ville ha noe, så kunne du taste det inn på TVen, og flyvertinnen ville bringe det til deg. "Dette er sykt," sa du. Justin var ikke like begeistret, han hadde jo gjort dette mange ganger tidligere.

"Jeg gleder meg til vi kommer fram jeg," sa han og smilte mot deg. "Da skal jeg kose ordentlig med jenta mi," fortsatte han. Du smilte. "Prins sjarmør," sa du og gjemte deg litt. Han fniste. "Jeg elsker deg, *DN*, blir aldri lei av å si det," sa han sittende på den andre siden av deg. "Jeg elsker deg også," hvisket du.

Tumblr_m3rgikw1dc1rvubreo1_500_large
Midt i reisen skjedde det noe veldig overraskende. Noe du, som 18-åring, aldri trodde kom til å hende med deg så tidlig. Alle lysene i flyet var dempet, og flyvertinnene kom med levende lys rundt deg. De andre på flyet holdt roser i hendne sine. Justin reiste seg plutselig, og plukket opp rosene fra en og en, og kom til deg på slutten. Han ga deg buketten med roser, bøyde seg på kne, og sa de vakreste ordene, etterfulgt av "gift deg med meg." Du ble stum. Han holdt den fineste ringen. "Hva?" tenkte du inne i deg. 

Du begynte å gråte av glede, men du tenkte fortsatt at det ikke var rett. Dere hadde kun kjent hverandre i ett halvt år, og uansett hvor bra dere hadde det sammen, så var det for tidlig. "Justin, ikke nå," sa du trist.
__

Oisann, hva skjer nå?? Hvorfor fridde han til henne, og hva skjer videre i ferien? Blir ferien ødelagt, eller? Ender de opp sammen? Hvis dere vil ha svar på alle disse spørsmålene, kreves det 30 kommentarer før jeg skriver neste del. PS: Ja, *DN* er 18 år, jeg har aldri skrevet alderen hennes før, for de som ikke var klare over det!
1469796111333658410591

An adventure to New York - del 65

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Dere hadde nettopp fått se noe helt uforventet. Begge sto i sjokk, og Ryan rasket seg opp fra senga og kledde på seg. 

Dere sto der gapende begge to, og Ryan ba dere gå ut av rommet. Du holdt deg for øynene, og løp ut døra. "Hva faen var det der?" ropte du høyt. "Sorry," hørte du den lyse stemmen til Olivia rope fra rommet. Du ristet på hodet, du var så oppgitt. "Jeg kan ikke engang se for meg hva Ryan tenkte, han vet jo hvordan den heksa er," sa du og klemte Justin. Han ba deg roe deg ned, og finne ut av det senere. "Lat som om du aldri så det der," sa han og kysset deg på pannen. Du sukket. "Jeg kommer aldri til å klare å se ordentlig på han igjen, det å se de to drive på i senga var forferdelig," sa du og fniste. 

Ryan og Olivia kom ut sammen, hånd i hånd og smilte. "Vi er sammen," skrøt Olivia. Du og Justin så overrasket på hverandre. "Ryan, kan jeg få snakke med deg?" spurte han og dro han med til siden. Du og Olivia sto ved bassenget. Kleint. Du visste verken hva du skulle gjøre eller hva du skulle si.

"Du og Justin er et søtt par da," sa hun plutselig. Det virket litt sarkastisk. Du presset frem en kort latter, og takket. "Syns du ikke jeg og Ryan er det da?" spurte hun etterpå. Du hadde jo ikke sagt det samme til henne, så hun ble nok sikkert litt irritert. "Unnskyld meg Olivia, men nei, det syns jeg ikke," sa du og snudde deg. Du sto med armene i kors, og håpet på at Justin skulle kjappe seg.

Photo_large
"Kom, vi drar!" ropte Justin og vinket mot bilen. Du løp til han, og satte deg fort i bilen. "Hva sa han?" spurte du nysgjerrig. "De har tydeligvis holdt på en stund nå, men holdt lav profil, så vi ikke skulle synes stygt om dem. Tror vi bare må lære oss å respektere det," fortalte Justin. Du ble kvalm. "Herregud, Ryan kunne faktisk fått mye bedre enn det der, men okei, hvis han er glad og lykkelig, så får vi bare akseptere det," sa du og skrudde på radioen. Det var Hannah Louisa, vinneren av talentkonkurransen, som ble intervjuet av Kiss 104,1.

"Hvordan har stjernelivet vært hittil?" spurte de henne. Hun måtte tenke litt. "Hmm, det har vært gøy, jeg har måttet skrive mange tusen autografer, jeg digger det, og setter så stor pris på det. Men jeg syns egentlig at en annen burde ha vunnet," sa hun. Du så litt sjokkert ut. "Hva?" hvisket du for deg selv. Justin så på deg. "Hysj, vi må høre hva hun har å si," sa han rolig.

"Ja, Justin Bieber, han var jo helt topp, syns han både har danseskills og kan synge, så jeg syns det var litt kjipt at han ikke vant," svarte hun da de spurte om hva henne mente. Justin svelgte hardt. "Hørte jeg nettopp mitt navn?" spurte han overrasket. Du smilte stort og kysset han på kinnet. "You see? Du er best," sa du og strøk han i håret. Da dere kom hjem tok dere et langt og romantisk bad, før dere sovnet.

*3 dager senere, reise til Barbados*

Hva tror dere skjer på ferien?? Skriver ny del så fort jeg har fått 25 kommentarer!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 64

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Det går veldig tregt her, noe jeg beklager for, men jeg kan ikke noe for det! Først og fremst har jeg en del skolearbeid å gjøre, samtidig som de fleste av dere allerede vet at jeg egentlig ikke har tid til å skrive engang! Er viktig med prioritering vet dere :)
__

"Hei, er det noe jeg kan hjelpe deg med?" spurte han som en villt fremmed.

Du så litt rart på han. "Hva gjør du her?" spurte du overrasket. Han lo. "Ser du ikke at jeg jobber her eller?" svarte han frekt. Justin kom ut av prøverommet. "Hei, hold deg unna," ropte han sint. Han kastet fra seg shortsen og dro deg med ut av butikken. "Slapp av da," prøvde du å si. Han ristet på hodet. "Nei, jeg takler han ikke," svarte han oppgitt. Du snudde deg for å se om Matt så på dere, men han var ikke der lenger.

"Men hva syns du om shortsen da?" spurte du Justin. Han klødde seg i bakhodet. "Jeg digga den, den satt bra, men jeg vil ikke ha den lenger," sa han. Du så oppgitt på han. "Tuller du? På grunn av Matt?" spurte du. Han nikket. "Den gutten der fortjener verken tiden eller oppmerksomheten vår," sa han. "Han er akkurat som Olivia," la du til i setningen hans.  


"Vet du hva, vi bare dropper det. Jeg er ikke helt i humør for dette akkurat nå," sa Justin plutselig og snudde seg mot bilen igjen. Du kjente du ble litt irritert. "Hallo, Justin," sa du masende. "Greit, men da nekter jeg å bli med deg neste gang," sa du og sparka han bak på tull. Han lo litt, og slo deg på rumpa med venstrehånden sin. "Perv," hvisket du intenst i øret hans. Han ristet smilende på hodet. "Tulling," sa han og hoppet inn i bilen. Dere kjørte til Ryan. "Men hvorfor skal vi dit egentlig?" spurte du nysgjerrig. Justin fortalte at Ryan var alene hjemme, og at han garantert hadde behov for litt selskap.

På vei dit stoppet dere innom Mc Donald's for å kjøpe milkshake. "Sjokolade," sa du med et stor smil på munnen da dere skulle bestille. "Du høres ut som et barn," sa Justin og lo litt av deg. Du brydde deg ikke, milkshake var jo tross alt noe av det beste du visste om. "Mmm, det smaker så godt," sa du med full munn. Du ga Justin en god latter. "Oi se der a gitt, du smiler for første gang på en time," sa du overrasket. Du ga han et lite applaus for å erte han.

Tumblr_lz9ilu5wtq1qfoemxo1_500_large
Dere ankom det fine huset til Ryan, og gikk rett inn, uten å banke på. "Burde vi ikke banke på først?" spurte du beskjedent. "Vær så snill a, vi er som brødre, vi banker aldri på," sa han. Det virket ikke som noen var hjemme, før dere hørte små lyder fra soverommet. Men hva det var, var dere ikke helt klare over før dere åpnet soveromsdøra. "Ryan?! Hva?!" ropte både du og Justin i kor. Dere hadde nettopp fått se noe helt uforventet. Begge sto i sjokk, og Ryan rasket seg opp fra senga og kledde på seg.

HVA SKJEDDE? Hva har Ryan gjort?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 63

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Du hadde ikke sett det før, så du var spent på hvordan hotellet så ut. "Kan du vise meg bilder nå?" spurte du han.

Han skrudde på PCen sin for å vise deg bildene. "Se her," sa han og åpnet en lagret mappe. Du lo litt. "Har du lagra en egen mappe til og med?" sa du tullete. Han nikket søtt. "Det er utrolig fint," sa du og sukket. Havet, leilighetene, været. Alt var så fint! Dere skulle være borte i 8 dager, og du kunne ikke vente. "Det er meldt opp til 30 grader hver dag," sa Justin og kysset deg på pannen. Du smilte av glede. "Herregud, det kommer til å bli så bra," sa du og klemte han. Han holdt godt rundt deg.

Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 3Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 1

"Tenk at vi to skal sove i den sengen der," sa han søtt. Du så på han med et smil. "Hva skal det bety da, grisen?" sa du og lo. Han lo med deg. "Det jeg mener er at det kommer til å bli helt fantastisk. Og ja, også grunnen til at du kalte meg gris," svarte han og bladde videre. Det var som en drøm. Alt virket så romantisk. "Skal jeg fortelle deg noe?" spurte du blid. Han nikket. "Jeg gleder meg villt," sa du og kysset han på kinnet. Han gledet seg også, det kunne man se tydelig.

Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 14Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 12

"Hvordan mat har de der egentlig?" spurte du nysgjerrig. Han bladde gjennom bildene. "Jeg tror de har alt jeg, du skal ikke bekymre deg," sa han. Du håpet på mye god mat, du ville ikke ende opp med å spise bare fisk i 8 dager. Du tvilte egentlig på at du kom til å gjøre det. "Barbados har mange friske farger som du ser," sa han viste deg de aller siste bildene. Du måpet. "Så sykt fint!" ropte du. Han nikket. "Jeg vet, på kveldene er det sagt at det alltid ser sånn ut," sa han og skrudde av PCen. "Skal du pakke nå, eller blir du med ut?" spurte han.

Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 16Leiligheter Oceans Two Barbados - Bilde 19

Du tenkte litt før du svarte. "Hmm, jeg tror jeg blir med ut jeg," sa du og hoppet opp på ryggen hans. "Ro ned du søta," sa han og snudde hodet for å kysse deg. "Jeg er bare lykkelig jeg," sa du og klemte han hardt. "Vi drar til Times Square a, må ha nye badeshorts," sa han. Du nikket. "Okei, kan jeg få kjøre?" spurte du pent. Han så stygt på deg for å tulle. "Haha, okei," sa han og fniste. Dere rasket dere til bilen, og kjørte inn mot byen. "Stopp der," ropte han ut og pekte mot Billabong, en butikk med surfeklær. "Hva syns du om denne?" spurte han da dere kom inn.


Du smilte. "Prøv den," sa du oppfordrende. Han gikk inn på prøverommet, i det du så Matt komme til dere. "Hei, er det noe jeg kan hjelpe deg med?" spurte han som en villt fremmed.

What, jobber han der eller plager han dere bare? Hva syns du om stedet dere skal bo? 

146979681336046793386

An adventure to New York - del 62

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Men sammen med blodet, rant det også noe annet. Sperm. Det var da du innså at dere nettopp hadde hatt ubeskyttet sex..

Du reiste deg øyeblikkelig opp og så overrasket på Justin. "Hallo?" ropte du høyt. Han skjønte ikke hva du mente. "Justin, vi brukte ikke kondom," fortsatte du. Han så forvirret på deg. "Men går ikke du på piller?" spurte han fortvilet. Du så rart på han. "Hvor har du det fra?" spurte du sint. Han klødde seg på hodet. "Nei, jeg vet ikke, jeg bare tenkte det er vanlig," sa han. Du så dumt på han. "Å nei, å nei, å nei," hvisket du flere ganger. Du var redd for at noen plutselig skulle komme inn.

"Legg deg nå, så tar vi hånd om det senere," sa han og dro deg ned i senga igjen. Klokka var jo tross alt over midnatt, og dere skulle på skolen imorgen. Du fikk ikke sove, det eneste du tenkte på var sjansen for at du kunne bli gravid. Hva skulle du gjøre? Dagen etter snakket du med helsesøster som ba deg kjøpe angrepille. "Hvis du tar den innen 72 timer, vil du ikke bli gravid, den funker bra," sa hun og ba deg kjappe deg til apoteket. Du fikk låne penger av Justin, og rasket deg for å ta pillen. Det hadde kun gått 11 timer siden samleie, og du var nå ganske sikker på at du ikke kom til å bli gravid. Men du var fortsatt litt redd, tanken skremte deg litt. "Nå håper jeg bare at jeg får mensen i tide," tenkte du for deg selv og gikk tilbake til skolen.

Dream-on_201475519_large
"Hvordan gikk det?" spurte Justin da han så deg. Du smilte. "Sjansen for at jeg blir gravid er minimal, jeg tok angrepille," sa du og kysset han. Han så letta ut. "Herlig," sa han og fulgte deg inn til timen. På vei inn snakket dere om kvelden før. "Spennende," sa han og fniste. Du slo han lett på armen. "Tulling," sa du og satte deg på plassen din. Dere hadde ikke lærer, så dere slapp skolen, og fikk lov til å dra hjem. "Skal vi kjøpe noe fra Subway eller?" spurte han på vei hjem. Du nikket, du hadde lyst på kyllingkarri. 

"Men hallo, p-piller, er det noe jeg bør begynne på nå eller?" spurte du han da dere kom hjem. Han nikket. "Ja, bedre enn kondom tenker jeg. Mer sikkert også," sa han smilende. Du satte deg ned på sofaen. Jeremy kom plutselig inn til stuen. "Vill natt?" spurte han og begynte å le. Både du og Justin skjønte fort hva han mente. Pinlig. Hadde han virkelig hørt dere? "Jaja, ungdommer," la han til og tok en bit av Justins baguette. Du rødmet av flauhet. Han så mot deg. "Ikke noe å være flau for vet du, helt normalt," sa han og lo. Du visste ikke hva du skulle si. Du presset fram en kort latter. Flaut.

E30325e08f2311e1af7612313813f8e8_7_large
Da han gikk ut, ga du Justin et drepende blikk. Han var så flau at han måtte le av det han også. "Herregud, jeg kommer ikke til å tørre å vise meg frem igjen," sa du lavt. Justin ristet smilende på hodet. "Drit i det, han kommer nok ikke til å tenke mer på det," sa han og strøk deg på ryggen. Du nikket kort. "Hva skulle han nå egentlig?" spurte du, i og med at han gikk ut døra. Justin smilte. "Han skal besøke mamma, tror de skal finne ut av ting. Jeg er ikke helt sikker, men det kan hende de har fikset opp i det, pappa virker glad i hvert fall," sa han. Du var veldig glad på deres vegne. "Det hadde vært så bra," svarte du.

Du gikk inn på soverommet og begynte å pakke. Det var kun fire dager igjen til dere skulle til Barbados, og dere gledet dere veldig. "Vi har det fineste hotellet," sa Justin. Du hadde ikke sett det før, så du var spent på hvordan hotellet så ut. "Kan du vise meg bilder nå?" spurte du han.

Funker angrepillen? Blir foreldrene til Justin sammen igjen? Hvordan ser hotellet deres ut?? Jo flere kommentarer, jo raskere får dere ny del! 

146979681336046793386

An adventure to New York - del 61

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Samrin er hos kjæresten så hun fikk bare skrevet halve, derfor er den også halvveis skrevet av SilavHusk, hvis dere ikke liker perverse deler så ikke les det.
__

..... og løftet deg opp på kjøkkenbenken, samtidig som han strøk deg på låret. Han hintet mot soverommet.

Du kysset han smilende, tok av t-skjorten hans og strøk han forsiktig på ryggen. Han løftet deg opp igjen, og tok deg med til soverommet. Han kneppet av knappene på toppen din, og la deg forsiktig ned i senga, kommende langsomt over deg. Han kysset deg på halsen, magen og kom opp igjen. Du lente deg over han, strøk han på magen og gnidde deg på skrittet hans. Frem og tilbake, frem og tilbake. Han nøt det. Hånda hans var plassert på rumpa di. Han hadde et godt grep.

Du gikk nedover, kysset han ømt under navelen og begynte å kneppe av buksa hans. Han så smilende på deg. "Er du sikker?" spurte han. Du nikket. Du hadde aldri vært mer sikker. Du tok av boxeren hans, og forsiktig åpnet du munnen. Salt. Du hadde hånda nedenfor og begynte å gni litt. Justin stønnet rolig. Det var da du skjønte at du gjorde det riktig.
Du smilte og bet deg selv i leppa. Du masserte han lett. Lydene Justin lagde var et tegn på nytelse. 

Han dro deg opp til seg og lente seg over deg. Han tok av deg BHen, og masserte brystene dine. "Damn," hvisket han rolig. Han tok av deg buksa og undertøyet ditt. Der lå dere, helt nakne, og klare for å gjøre noe dere aldri hadde gjort før. Spennende. Han pustet tungt. Du ga han et blikk, et klarsignal. 

Han førte først hånden sin nedover, og rolig begynte han å massere deg med fingrene sine. Du pustet tungt du også, men smilte av nytelse og stønnet lett og lavt. Etter en stund, valgte han å kjøre på på den vanlige måten. Justin bøyde seg over deg og kysset deg lett på leppene før han prøvde å ta den rolig inn. "Au," sa du høyt. Det var vondt. Han prøvde igjen, og brukte spytt så det skulle bli glattere. Den gikk forsiktig inn, det var godt, men samtidig vondt. Dette skulle du klare, tenkte du.


Tumblr_lzomw1sys11r1zs3ko1_400_large
Uansett hvor vondt det kanskje gjorde, så var det godt. Du holdt deg litt tilbake ettersom det var den første gangen, du ville ikke rope ut navnet hans akkurat, i ferd om at han kanskje syns det var pinlig. Du stønnet rolig. "Liker du det?" hvisket han og bevegde seg fortere. "Mmm," sa du og bet deg i leppa. Du rullet med øynene. 

Han gjorde seg ferdig, og la seg ved siden av deg. Han var andpusten. Du så at det rant litt blod da han trakk seg - du var offisiellt ikke jomfru lenger. Men sammen med blodet, rant det også noe annet. Sperm. Det var da du innså at dere nettopp hadde hatt ubeskyttet sex..

HVA skjer nå som de har hatt ubeskyttet sex?? Gravid eller ikke?

1469796111333658410591

Blogg.no ødela historiedelen

HERREGUD. Jeg skrev nettopp en lang og pervers del, men så klarte blogg.no og slette hele greia før jeg fikk lagret/publisert. Alt er borte, og jeg sitter igjen med ingenting. Skal prøve å få skrevet en ny del i løpet av kvelden; akkurat nå sitter jeg og gjør matte! Prioritering you know!

Ha en fin kveld videre♥

146979681336046793386

An adventure to New York - del 60

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Jeg ringer deg opp igjen jeg, må bare tenke litt, okei?" sa Pattie og la på.

Han nikket og tok telefonen sin i lomma. Pattie ringte opp igjen med en gang. "Jeg bare tuller, selvfølgelig har du lov," sa hun høyt i telefonen. "Du vet hvor stolt jeg er av deg ikkesant? Og nå som du er over 18, så må jeg lære meg å la deg være så fri som du vil. Men ta vare på hverandre da," sa den rolige stemmen hennes. Du ble utrolig glad, og kysset han med en gang han la på. Han var overveldet han også. "Det skal bli så herlig," sa han og holdt deg tett inntil seg. "Du er så herlig," svarte du overbevisende. Han smilte.

Dere spiste ferdig på restauranten til Bowlingen og dro hjem. Der ble dere møtt av Chaz og Ryan. "Hei turtelduer, hva skal dere resten av dagen?" spurte Chaz. Dere gliste. "Hva er det?" spurte Ryan forvirret. De visste jo ikke at dere skulle på ferie. "Vi skal til Barbados om ikke så lenge," skrøt Justin. Dere lo. "Så sykt kult," svarte Ryan misunnelig. "Use protection," la Chaz til og begynte å le. Du ristet litt på hodet.

Tumblr_m2a01qwck31r6l0iro1_500_large
Dere ble fortalt at det skulle holdes en fest hos Matt, og dere bestemte dere kjapt for å dra. "Bare hold deg unna han," sa Justin før dere tråkket inn hoveddøra til Matts hus. Det var utrolig mange folk der. Kjolen du hadde tatt på deg var rød og glamourøs. "Du ser utrolig bra ut," hørte du en stemme rope. Du skjønte fort at det var Matt. "Tusen takk," sa du smilende, og prøvde å få han vekk fra deg. Du hadde jo lovt Justin å ikke snakke med han. "Ikke vær så overlegen a, jeg har ikke gjort noe galt," spurte Matt fortvilet. Du svarte ikke, og lot som du skulle på do. Han så rart på deg da du gikk.

Du fant Justin. Han sto med vennegjengen sin og snakket om ferien dere skulle på. "Hey, dette er forresten dama mi," sa han og pekte mot deg. Han tok tak i hånda di og dro deg til dem. Han holdt stolt rundt deg. "Hils på vennene mine, Nolan og Christian," sa Justin smilende. "De er fra Atlanta i Georgia, så det er ikke ofte at de er her," fortsatte han. Du strakte armen og hilste blid. "Justin, kan jeg få snakke med deg?" hvisket du og dro han med til et hjørne. "Matt ga meg et komplement, og jeg bokstavelig talt satt fast. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få meg vekk, så til slutt lot jeg som at jeg skulle gå på do," sa du. Justin virket oppgitt. "Bare drit i det, han fortjener ikke engang oppmerksomheten din," sa han og gikk tilbake til festen.

321212_10150276911846607_17660441606_8147427_1417642_n_large
Matt kom tilbake til deg. "Virker ikke som kjæresten din bryr seg så mye om deg," sa han flørtende. "La meg gjøre en bedre jobb," sa han og løftet deg opp. Du dyttet på han og ba han gi seg, men det funket ikke. Han var på vei mot trappa da Ryan så dere. "Hei, du!" ropte han og ba Matt slippe deg. Justin kom øyeblikkelig og kastet seg over han. "Hva er det du driver med?" ropte Justin sittende over han. Alle på festen samlet seg rundt dem. "Justin, stopp," sa du og prøvde å dra han til deg. "Han må lære seg å holde seg unna andres kjærester," sa Chaz stående ved siden av deg. Justin bokset ansiktet til Matt, som lå hjelpesløs på gulvet. "Hold deg unna," sa han og reiste seg.

Du tok tak i hånden til Justin og dro han opp. "Kom, vi går hjem," sa du og dro han med ut til bilen. "Jeg er klar over at det Matt gjør er helt feil, men du må roe ned, du kommer til å drepe han," sa du oppgitt. Justin nikket. "Ja, ja, okei, jeg blir bare irritert," sa han mens han strøk deg over håret. Du smilte. Han startet bilen, og dere kjørte hjemover. Klokka var kun 22:00, og det var jo ikke skole, så dere satte dere ned foran TVen. Jeremy, Jaxon og Jazmyn sov på rommene sine. "Vil du ha noe å spise?" spurte Justin søtt. Du ristet smilende på hodet. "Ikke snacks eller brus?" sa han og reiste seg for å hente. "Ok, joda, litt kanskje," sa du og fulgte han.
Tumblr_m1ywuzrzfs1r7d0gjo1_400_large
"Du trengte ikke å bli med til kjøkkenet da, søta," sa han. Du smilte. "Jo, jeg ville," sa du og kysset han. Dere sto tett inntil hverandre, stemningen var intens. "Jeg elsker deg *DN*," sa han og kysset deg ømt på leppene igjen. "La denne dagen være vår dag," sa han og løftet deg opp på kjøkkenbenken, samtidig som han strøk deg på låret. Han hintet mot soverommet.

Hva skjer?? Skal jeg droppe perverse deler? Føler det blir dumt å skrive sånt pga yngre lesere. Men jaja, flertallet bestemmer!! 

146979681336046793386

An adventure to New York - del 59

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Denne delen er skrevet av Kristin, i samarbeid med meg, Samrin!
__

Hvis du vant, skulle han ta deg med på ferie til Barbados. Hvis han vant, skulle du synge en duett med han. 

Etter èn time med spill, ledet Justin med 2 poeng. Dere hadde kun en runde igjen, og det var Justins tur nå. Han skulle akuratt til å kaste bowlingballen, da du begynte å hviske litt høyt. "Ikke klar det, ikke klar det." Justin snudde seg mot deg med et sarkastisk smil, han blunket lett til deg mens han snudde seg igjen. Han kastet bowlingballen. Du følgte nøye med på den. Den traff den kjeglen i midten, og alle bortsett fra kun en, falt.

?Faen? sa Justin sint, men på tull. Du smilte søtt og gikk bort til han. Du kysset han lett og mykt på kinnet. "*DN* du er fantastisk" sa han.. Du slo han lett på kinnet mens du hørte lyden av at bowlingballen kom opp tilbake. Justin gikk for å plukke opp bowlingballen sin. Han pustet lett, du kunne se at han var nervøs. Du fniste litt inni deg mens du satt deg ned på en skinnstol, den var utrolig god å sitte på!

Tumblr_m3afp0gljm1r6cqt4o1_500_large
"Justin.. bare så du vet det, jeg kan ikke synge altså, så du kan bare tape så slipper du høre min forferdelige stemme," sa du mens du lo litt. Han rakk ikke å svare før han hadde kastet bowlingballen. Du lukket øynene, og håpet på at han ikke hadde truffet. "Faen" hørte du Justin si irritert igjen. Du fniste litt. "Justin da, det går bra," sa du søtt mens du fulgte med på skjermen. Det var din tur. Du kysset Justin før du plukket ballen, og gikk mot banen. Justin smilte til deg. "Jeg er glad i deg jeg, jenta mi," sa han sjarmerende. Du smilte stolt tilbake.

Før du visste ordet av det, hadde du fått en strike. Du begynte å danse av glede, du hadde skjønt at det ble uavgjort, og dere skulle nå fordele premiene. "Heh, *DN*?" spurte Justin fortvilet. Du så litt rart på han. "Hva er det?" sa du litt overrasket. "Jeg har jo faktisk ikke spurt foreldrene mine om feriegreiene, og i og med at de er midt i en skillsmisse så blir det vel kanskje litt forhastet, eller?" sa han trist. Du var litt forvirret, han hadde jo sagt at det var greit tidligere. "Så du mener vi ikke kan dra?" spurte du oppgitt, selv om du skjønte han. "Jeg må nesten spørre da," svarte han stirrende med sine nattbrune øyne. Du så litt forfjamset ut.

576748_3835385967591_1366216927_4745603_1479041787_n_large
Han tok telefonen sin og ringte til moren sin. "Hei," sa han kjapt. Du kunne høre Pattie snakke. "Vel, det er noe jeg må spørre deg om," begynte Justin forsiktig. Du hørte at Pattie virket glad. "Spør i vei, kjære," svarte hun blid. Han tok sjansen og hoppet uti det med en gang. "Jeg har flere millioner i banken, og jeg har veldig lyst til å ta med *DN* på ferie til Barbados," sa han i håp om at det skulle gå greit. Pattie måtte tenke litt. "Hva med skole da?" spurte hun fortvilet. "Det er jo snart høstferie," sa Justin smilende. "Stemmer det," hørte du at hun svarte.

"Jeg ringer deg opp igjen jeg, må bare tenke litt, okei?" sa Pattie og la på.

FÅR DE LOV ELLER IKKE? Får jeg mange kommentarer, så skriver jeg en del til idag!
146979681336046793386

Historiefri dag!

Jeg vil bare beklage dere for at det ikke har kommet noen deler i dag. Akkurat nå sitter jeg og jobber med skrivebordsbakgrunn, og etterpå har jeg mye lekser å gjøre. Som de aller fleste vet, så har jeg egentlig slutta med å skrive historie, men jeg ville allikevel fylle kravene deres og fortsette den, uansett hvor slitsomt det er. Derfor lurer jeg på en ting; har du gode skriveferdigheter, godt ordforråd og kreativ? Send meg en mail (Samrin95@hotmail.com) og si ifra om du har lyst til å fortsette på historien min.

Hadde satt stor pris på det! Hvis jeg ikke skaffer noen innen søndag, så må jeg dessverre avslutte hele historien!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 58

NETTET HAR VÆRT TREGT IDAG DESSVERRE..... Jeg skrev denne delen kl. 18 liksom!

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

I dag skal han synge sin selvskrevne sang, Never Let You Go," sa verten. Du jublet høyt.

To minutter av sangen hadde gått, og det var helt sykt med stemning i salen. Det var noen som til og med gråt. Never Let You Go var kjempesøt. "Take my hand. Let's just dance.. Watch my feet, follow me," sang han med den praktfulle stemmen sin. "Don't be scared, girl I'm here. If you didn't know.. this is love," sang han videre. Du hadde tårer i øynene. "Tenk at han har skrevet den sangen til meg," tenkte du glad for deg selv. Det var perfekt.

Tumblr_m3da1g0a1a1rnm89eo1_500_large
Opptredenen hans var ferdig, og to til skulle synge før vinneren skulle kåres. I mens gikk du og kjøpte noe snacks, i håp om at tiden skulle gå fortere. Du ville ha resultatene raskt. Kun ett kvarter etter, kom programlederen opp igjen og snakket om hvor flinke alle hadde vært. Hun skrøt også av publikummet. Etter mye snakk og ros, telte hun opp stemmene og leste kommentarene som juryen hadde gitt. Justin hadde bare positive tilbakemeldinger, noe som gjorde deg veldig glad. Håpet var fortsatt der.

"Og vinneren er," sa programlederen da folk begynte å skrike navnene til dem de heiet på. Det gikk flere sekunder før det ble avslørt. Du satt og skalv, nervøsiteten hadde tatt overhånd. "Justin, Justin," heiet du sammen med flere andre. Han hadde mange fans virket det som. "Hannah Louisa," ropte hun, og hele salen jublet. Du satt rolig og var skuffa over at Justin ikke vant. Men selvfølgelig, du var veldig stolt. Han hadde gjort det kjempe bra. Justin kom på andreplass, mens en annen gutt fikk tredjeplassen. "Tusen takk til alle fantastiske mennesker som har sett på idag, og takk til juryen som valgte meg. Husk også at denne premien ikke bare er min, men også de andre deltakerne som gjorde en kjempejobb sin også. Tusen takk," ropte hun i takketalen sin. Du klappet.

Tumblr_m38hyzxzrx1qztmyio1_500_large
Etter showet fikk du dra til Justin som kastet en tennisball på veggen. Det virket som han var litt skuffet. "Hey wonderful, hvordan går det?" sa du smilende og ga han en klem. Han kysset deg. "Det går bra," sa han og kasta ballen til deg. Du smilte til han. "Du var utrolig flink vet du?" sa du oppmuntrende. Han nikket fortvilet. "Takk for støtten kjære," sa han og holdt deg tett inntil seg.

Dere dro hjem og la dere med en gang etter å ha tatt en rask dusj. "Sov godt da jenta mi," sa han mens du lå i armene hans. "Sov godt," sa du og kysset han på leppene. Dere sovnet godt. Det var endelig helg, og dere hadde fri. "Vil du på bowling idag eller?" spurte han morgenen etter. Du ville så klart være med. Dere spiste, og kjørte videre mot bowlinghallen på Time Square. Dere nøt samtidig det utrolig fine været. "Ah, det her er så sykt annerledes enn Norges vær," sa du og tok armene i lufta. Han lo av deg.

267813_1737444290715_1676860517_1221738_3928305_n_large
På bowlingen fikk dere utdelt hver deres sko, og hadde en privat bane. Justin hadde snakket med de som jobbet der, og planlagt alt. "Wow, det her var fancy," sa du i det du kom inn døra. Nå var all fokusen på at du skulle vinne over Justin. Dere hadde en deal. Hvis du vant, skulle han ta deg med på ferie til Barbados. Hvis han vant, skulle du synge en duett med han.

HVEM VINNER? Jeg skriver utifra det flertallet velger, så vær aktive! Jo flere kommentarer, jo fortere får jeg bestemt meg, som vil si at dere får den nye delen fortere!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 57

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Jeg satt på terrassen og gikk gjennom sangen, vil du høre?" spurte han fint. Du smilte. "Ja, så klart." 

Han hostet litt. "Ok," mumlet han rolig før han begynte. "There's a dream that I've been chasing want so badly for it to be reality. And when you hold my hand then I understand that it's meant to be," begynte han. Du smilte. Han tok forsiktig tak i hånden din og dro deg tett inntil seg. "'Cause baby when you're with me," sang han og kysset deg ømt på leppene. Du ga han et stolt blikk. "It's like an angel came by and took me to heaven," fortsatte den nydelige stemmen. Du hadde gåsehud over hele kroppen. "'Cause when I stare in your eyes, it couldn't be better." Han slapp hånden din og gikk en meter bort. Han strakte armen sin mot deg igjen. "Let the music blast, we're gonna do our dance, bring the doubters on, they don't matter at all," sang han smilende. 

Han begynte å danse rolig med deg. "'Cause this life's too long, and this love's too strong. So baby know for sure, that I'll never let you go," avsluttet han. "Du får høre mer senere," sa han smilende og klemte deg hardt. Du hadde tårer i øynene. "Beautiful," hvisket du. "Det var sinnsykt bra, Justin," mumlet du. Han kisset deg på kinnet. "Og du er inspirasjonen min," sa han. Du sukket. 

"Vil du spise ute?" insisterte han plutselig. Du nikket. "Hard Rock?" spurte du søtt. Hard Rock Cafè var favoritten din, du elsket nachosen de hadde der. "Okei tulling," sa han og gikk for å hente lommeboken sin. "Kan du vente litt, må fikse meg ordentlig," sa du og gikk inn på rommet deres. I dag ville du pynte deg.

"Damn girl," sa Justin da han endelig fikk se deg. Du lo av ordbruket hans. "Hva?" sa du sjarmert. "Du er nydelig," la han til.

12455336439573467_dghuxsni_c_large
Da dere kom fram, virket det som alt var fullbooket. "Hva skjer her?" spurte dere mannen som sto utenfor inngangen. "Det er fest, kun folk med invitasjon kan komme inn," sa han. Du og Justin så forundret på hverandre. "Hva slags fest?" spurte dere i kor. "Olivia Abraham varmer opp til talentshowet, så hun holder en fest med opptredener," svarte han. Dere dro derfra øyeblikkelig. "Herregud, den jenta der, håper hun bare flytter vekk snart," sa Justin. Du var sur. "Vi må bare fortsette å ignorere henne," sa han smilende. Dere spiste et annet sted.

*Fredag*
 
Da var dagen endelig kommet, og du gledet deg utrolig mye. Justin tok på seg klærne du hadde funnet fram til han, og sammen kjørte dere til Madison Square Garden. "Nervøs?" spurte du han rolig. Han ristet på hodet. "Ikke så veldig," sa han smilende.

581448_370426063001019_100001008861219_982894_1089477016_n_large
Salen var full. Utallige mennesker hadde kommet for å se ti deltakere konkurrere mot hverandre. Du hadde god tro på Justin. Det var ti minutter til showet startet, og du satt alene blant mange folk. Jeremy, Jazmyn og Jaxon var også der, men de hadde satt seg ned lengre bak. Ryan og Chaz var på basketkamp så de kunne ikke komme. "Heia Justin," ropte du selv om han ikke var kommet enda. Flere navn ble skreket ut. Dette showet var større enn du hadde tenkt deg.

"Neste deltaker heter Justin Bieber. Han er 18 år og bor i New York City sammen med familien sin. Denne gutten kan spille fotball, basketball, han er flink på skolen, han kan danse og han kan synge. I dag skal han synge sin selvskrevne sang, Never Let You Go," sa verten. Du jublet høyt.

HVORDAN TROR DERE DET GÅR MED JUSTIN? Vinner han eller ikke? Jo flere kommentarer, jo fortere får dere ny del!
1469796111333658410591

An adventure to New York - del 56

Denne delen ble skrevet 17:45, men blogg.no var utrolig treg, så fikk aldri postet den.

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Og siden audition er over imorra, så må jeg øve i hele dag," la hun til og snudde seg. Dere kjente irritasjonen komme. 

"Justin er også med," sa du smilende, men sarkastisk. Hun virka sjokkert. "Kan du synge?" sa hun frekt til Justin. Han rista bare på hodet, hun var så fæl. "Ja, og jeg tipper han er mye flinkere enn deg. Prøv å ikke ødelegg ørene til babyen din da," sa du og sikta til den runde magen hennes. Olivia var nå 2 måneder på vei, og magen hadde vokst. "Hold kjeft," sa hun og jobbet videre.

To lange skoletimer gikk, og dere hadde nå friminutt. Du og Justin gikk inn på musikkrommet for å øve. "Hvilken sang tenker du?" spurte du han. "Jeg vurderer faktisk å skrive en i løpet av dagen istedet for å covre noen," svarte han. Du var utrolig stolt av han. "Tror du at du får det til da?" spurte du, selv om du var ganske sikker allerede. Han nikket. "Ja ja, jeg bruker bare deg som inspirasjon," sa han og kysset deg. Du smilte av han. "Haha, prins sjarmør," sa du og holdt rundt han. "Men da får vi ikke øvd nå da?" sa du. Han ristet på hodet. "Vi gjør nok ikke det nei," sa han. "Men vi kan jo bli her for det, vi kan spise ferdig denne kyllingsalaten," sa han og pekte på salaten som han hadde kjøpt. Du tok en bit av den. "Mmm," sa du og svelgte.

7081644125_61c6e3cd78_b_large
"Vi må bare slutte å la oss provoseres av heksen," sa du til han. Han lo litt av deg. "Olivia?" sa han fort. Du nikket. "Hvem ellers?" sa du litt irritert. "Hun er så tragisk," la du til. Han nikket nok en gang. "Jeg visste ikke engang at hun kunne synge jeg," sa han. Du hevet skuldrene. "Nei, ikke sant. Verden er tydeligvis full av overraskelser," sa du. Dere spiste ferdig, og gikk inn til timen igjen. Denne gangen hadde dere favorittfaget ditt; geografi. "Jeg kan alle stedene i verden jeg," sa du stolt. Klassen lo av deg. "Nerden," ropte dem på deg. Du visste ikke helt om du skulle bli oppgitt eller le.

Dere hadde halvdag, som betydde at dere fikk dra fra skolen klokka 12. Du skulle på shopping, mens Justin skulle være hjemme og skrive ny sang. "Når kommer du hjem?" spurte han da dere skulle gå fra hverandre. "Jeg blir ikke borte lenger enn 3-4 timer," sa du og kysset han, etterfulgt av at du dro. Du fikk låne bilen hans. Du gikk fra butikk til butikk, og kjøpte flere typer undertøy, gensere, bukser. Du kjøpte også en utrolig flott pikè til Justin, som en takk for alt han hadde gjort for deg. Det var så herlig å ha fått penger på kontoen, og du var klar til å bruke pengene. Du hadde selvfølgelig en grense.

Tumblr_m0myakbvw41qc7c27o1_500_large
Da du kom hjem var det ingen der. Jeremy var på jobb, mens Jazmyn og Jaxon var på førskole. "Hvor er Justin?" tenkte du og tok opp telefonen din. Du kom til telefonsvareren. Du pakket ut tingene du hadde kjøpt, og la fram klærne som du ville vise Justin. Gaven gjemte du under senga. "Hva driver du med?" hørte du Justin si leende da du satt med hodet under senga. Du reiste deg. "Hvor har du vært?" sa du. "Jeg satt på terrassen og gikk gjennom sangen, vil du høre?" spurte han fint. Du smilte. "Ja, så klart."

HVILKEN BIEBERSANG TROR DERE HAN HAR "SKREVET"? Hvordan går det fremover? 

1469796111333658410591
An adventure to New York - del 55

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

__

Du kjente nervøsiteten komme. Hvorfor ville han vite det, hadde han lyst på noe? 

Du var litt redd for å svare. Ville han ha dømt deg om du hadde sagt ja? Hadde han syntes du var teit om du aldri hadde gjort noe sånt tidligere? Du lå stille før du svarte. "Ehm, nei, selvfølgelig er jeg ikke det," sa du og så litt forvirret på han. Han skjønte fort at du løy, det var tydelig på ansiktet ditt. "Jada *DN*, du trenger ikke tøffe deg," sa han tullete og slo deg med en pute. Du begynte å le. "Ja, det er jeg," sa du. "Jeg har aldri vært i et ordentlig forhold, og jeg er ikke den type jente som roter rundt med andre gutter," la du til. Han smilte stolt av deg.

"Det er utrolig godt å vite egentlig," sa han. Dere var på vei til å sovne, da han plutselig lente seg over deg. "Jeg også," sa han. Du var litt overrasket. "Hvordan kunne en såpass fin gutt være jomfru?" tenkte du. Du satte så klart pris på det. "Du også?" spurte du søtt, kun for å få enda en bekreftelse. Han nikket, og kysset deg ømt med de myke leppene sine. "Og ikke føl deg presset, jeg ville bare finne ut av det. Vi kan vente til du har lyst," sa han og la seg tilbake igjen. Du smilte til han. 

Bed-couple-cuddle-cute-favim.com-402062_large
Du sovnet godt i armene hans, og åtte timer senere våknet dere og kjørte avgårde til skolen i all hast. Dere hadde forsovet dere, og det var kun 5 minutter til skolestart. Selvfølgelig kom dere ikke til å rekke det, det tok jo 15 minutter å komme seg dit. Dere hørte på radioen, da den ene kanalen plutselig sa noe som lyste dere opp. "Nå har du sjansen til å melde deg på talentshowet vårt. Du kan vinne tur til Bahamas for to, 50 000 dollar og en platekontrakt med Island Def Jam i Atlanta," sa mannen i radioen. "Meld deg på," ropte du. "Kom igjen, du kommer garantert til å vinne," prøvde du overbevisende. Han lo av deg.

"Jeg er seriøs, meld deg på," sa du flere ganger før han sa seg enig. Du tok telefonen din og registrerte navnet hans. Du fikk kjapt en ny melding. "Audition fredag 7. september, klokka 13:00 på Madison Square Gardens halvdel, vi gleder oss." Du smilte stort, og kjente at du ble nervøs på hans vegne. Han derimot, virket ikke så særlig nervøs, noe du likte godt. "Gleder du deg også eller?" spurte du. Han nikket. "Det gjør jeg, og du må hjelpe meg med sangen jeg skal synge når vi kommer hjem." sa han.
 

Arwdu0sciaeh4ii_large
Du klarte ikke stoppe å smile, du var så stolt av han. "Dette kommer til å bli så herlig," svarte du. "Selvfølgelig skal jeg hjelpe deg," la du til. Han kysset deg på kinnet.

Dere kom dere til skolen, og løp inn til klasserommet. Denne timen hadde dere matte, og dere var i fellesklasse sammen med Matt og Olivia. "Hei, dere er forsinka," ropte hun da dere kom inn døra. Dere ignorerte det, og satte dere på plassene deres. Mrs. Evans smilte til dere, hun var alltid så blid. Dere tok opp bøkene og begynte å lese sidene som var skrevet på tavlen. "Jeg gleder meg skikkelig," hvisket du inn i øret hans og lo. Olivia hørte dere. "Gleder dere til hva? Jeg har mer å glede meg til, jeg har meldt meg på talentshowet til Kiss 104,1 jeg," sa hun skrytende. "Og siden audition er over imorra, så må jeg øve i hele dag," la hun til og snudde seg. Dere kjente irritasjonen komme.

Oh nei, hvorfor skal Olivia plutselig være overalt? Hvordan kommer dette til å gå? Jo flere kommentarer, jo fortere kommer det nye deler!

1469796111333658410591 

An adventure to New York - del 54

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

__

"Nei, det kan du ikke," hørte dere noen rope. "Hvorfor ikke?" ropte Justin sint.

Det var Jazmyn som tulla med dere, og Justin lot som han var sur kun for å plage henne igjen. Dere lo alle tre. "Når kom dere hjem?" spurte du henne. "Nå," sa hun og hoppet uti bassenget med dere, med alle klærne på. "Jazmyn," skrek Justin og svømte bort for å løfte henne opp. "Er du dum eller, lille deg," sa han og satte henne på kanten. "Gå og skift du," sa han og kysset henne på kinnet. 

Dere gikk opp av bassenget, og møtte på Jeremy. "Hei," sa han til dere. "Er dere sultne?" spurte han videre. Begge ristet på hodet. "*DN* blir her i natt, så kjører vi sammen til skolen imorgen," sa Justin mens han holdt hånden din. Det var greit. "Ikke vær for oppe lenge da," sa Jeremy for å tulle med dere. Dere løp opp på rommet til Justin. 

Tumblr_lwi9f8urgz1r7kxsro1_500_large
"Vil du ta en dusj først eller?" spurte han. "Ja, må nesten det. Bassenget var jo klorvann, kan ikke gå sånn på skolen," sa du og hoppet inn i dusjen. Han ville komme inn med deg. Du sto der, og viste deg naken for Justin for første gang. "Wow," sa han. Du hadde alltid brukt bikini, men i dag tenkte du ikke over det. "Damn girl," la han til. Du lo. "Slutt nå," sa du og snudde deg. Han stilte seg ved siden av. 

Dere kysset mye. Han skrubbet ryggen din, og du gjorde hans. "Forsiktig," sa han da du traff et arr. "Oi, hvordan fikk du det?" spurte du overrasket. "Matt vett," sa han irritert. Du nikket varsomt. Det så ut som noen hadde klort han skikkelig. "Uff da," sa du lavt.

Tumblr_lpl2y9emgz1r0fck0o1_500_large
Dere kjappet dere og gikk inn til soverommet igjen. "Ah, skal bli godt å ligge i denne deilige sengen din," sa du og slang deg ned. Han hentet noen ekstra puter. "Får håpe du sover godt da," sa han i det han la seg ved siden av. Dere lå og snakket ganske lenge, kysset på hverandre og koste. Plutselig fikk du et spørsmål du hadde venta litt på. "Du?" spurte han forsiktig. Du så mot han. "Er du jomfru?" la han til. Du kjente nervøsiteten komme. Hvorfor ville han vite det, hadde han lyst på noe? 

Ok, jeg vet at delen er kort, men bedre enn ingenting, aight? Hva tror dere skjer videre? Hehehehe 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 53

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Han syns du var så jordnær ogsånt," fortsatte han. "Og jeg er helt enig," la han til og kyssa deg.

Du smilte. Du likte selvfølgelig tanken på at noen syntes såpass godt om deg. "Slapp av kjære, I'm all yours," sa du og lente deg tett inntil han. "I'm glad you are," sa han smilende. Dere sto der, nyforelska og lykkelige. Alle ordene han hadde sagt som hadde såret deg var ute av tankene. Det gikk bra, han fortjente ikke negativiten din. "Bli med ut," sa han fulgte deg ut på terrassen. Han hadde et godt tak rundt hånda di. 

9cac8a9b4ef195d0f1f4f56215a8334e_large
Han dyttet deg uti bassenget, og hoppet selv. "Kom hit," sa han svømmende. "Jeg vil fortelle deg noe," fortsatte han. Du svømte spent etter. Han stoppet opp der det var finest utsikt mot byen. "Se her," sa han og smilte. Han sto bak og holdt godt rundt deg. "Snu deg," sa han videre. Du gjorde som han sa. 

Dere sto der og så ut mot fantastiske New York. Drømmegutten holdt rundt deg, og du kunne ikke annet enn å smile. "Jeg elsker deg," sa Justin. "Hva?" sa du overrasket. Det var utrolig uforventet. "Ja, jeg elsker deg, *DN*," sa han igjen. Du rødmet. Du hadde aldri fått høre det av en gutt tidligere, og du visste ikke helt hva du skulle si. "Justin, jeg.." begynte du rolig. Du var nervøs. "Shh," sa han. "Du trenger ikke si det samme, jeg ville bare at du skulle vite det," la han til. Du smilte kort.

409126_3217536236848_1219642222_33432908_777008286_n_large
"Nei, jeg mener det jeg også.. Jeg elsker deg også. Og dette var seriøst den beste måten jeg kunne fortalt deg det på," sa du og kysset han ømt. "Bo med meg," sa han. "Bo med meg så lenge du vil," la han til. Du visste fortsatt ikke. Du sto og tenkte for deg selv. "Mhm, ja okei," bestemte du deg til slutt. "Jeg kan flytte inn hos deg." Han smilte stort. "Nei, det kan du ikke," hørte dere noen rope. "Hvorfor ikke?" ropte Justin sint.

HVEM? HVORFOR? Siste del for idag, med mindre dere er utrolig flinke til å kommentere, og jeg er for snill, hahaha!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 52

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Sloss ja, hva syns du om dette?" sa han og bokset ansiktet til Justin. 

De begynte å slå og sparke hverandre. Du gapet høyt, og brøt i mellom. "Stopp," skrek du høyt. De slapp hverandre ganske kjapt. "Matt, gå," sa du bestemt. Han snudde seg for å gå mot døra, men Justin stoppet han. "Vent, innrøm det," sa han. "Greit," svarte Matt. "Ja, jeg liker dama di, men slapp av, jeg skal ikke ta henne fra deg," sa han og gikk ut døra. Du var veldig overrasket. Siden når hadde han likt deg, var ikke han forelsket i Olivia? Visste hun om dette. Du så mot gulvet. 

"Så, skal vi se filmen?" sa Justin og lot som ingenting hadde hent. "Justin, har du sett deg selv eller?" sa du. Det så ut som han hadde vært i en boksekamp.


"Det går bra," sa han og gikk på do for å rense ansiktet. Du fikset filmen imens. "Er du klar nå?" spurte du han da han kom tilbake. Han nikket. "Det er jeg vettu," sa han og satte seg ved siden av, med armen rundt deg. "Dere hadde masse snacks ved siden av dere, og han hadde også kjøpt inn favorittbrusen din. "Håper du nyter denne kvelden," sa han og kysset deg på pannen.

Tre timer av den lange Titanic gikk veldig fort. Du satt igjen med tårer i øynene. "Denne filmen er like trist hver gang jeg ser den," sa du. Du sukket. Han lo litt av deg. "Haha, du er litt sånn overfølsom du kjære," sa han for å erte litt. Du dytta på han. Istedet for å reise dere og gå opp, valgte dere å sitte nede i kinosalen. Han hadde fortsatt armen rundt deg, og du satt der og lekte med fingrene hans.

"Har du bestemt deg?" sa han plutselig. Du skjønte fort hva han mente. "Jeg vet ikke jeg Justin, trenger litt mer tid," sa du kort. Han nikket. "Det ville betydd sykt mye for meg," sa han. Du smilte. "Men du?" spurte du forsiktig. Han så på deg. "Hva var greia med Matt, hvor lenge har du visst at han har likt meg?" spurte du videre.

Tumblr_m2xvpzne8y1r9j4kmo1_500_large
"Han har likt deg helt siden han og Olivia kom til deg," sa han. Du skjønte ikke hvorfor. "Han syns du var så jordnær ogsånt," fortsatte han. "Og jeg er helt enig," la han til og kyssa deg.

Kommer det til å skje noe mer mellom Matt, Justin og *DN*? Hva skal dem gjøre framover? Maraton stopper etter neste del tror jeg!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 51

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

....., og så et helt uforventet bakgrunnsbilde. "Hvem er denne jenta?" spurte du overrasket.

Justin virket sjokkert. "Hva?!" spurte han og kom mot deg. "Hvem er denne jenta?" gjentok du og viste han bildet. Han ristet sint på hodet. "Matt, fy faen," sa han høyt. "Han lånte macen for å ordne med restaurant istad, og da gjorde han det der garantert for å ødelegge mellom oss," sa han irritert. Du var litt overrasket. Skulle du tro på han eller ikke?

Tumblr_lmqyubo0zi1qlp3mvo1_500_large
Justin tok opp telefonen sin og ringte Matt. "Få deg hit med en gang," sa han høyt. Du hørte at Matt lo. "Herregud," tenkte du for deg selv. "Hva er greia mellom dere to, jeg visste ikke engang at dere var venner," sa du. Justin så seg litt rundt, han virket svært forvirret. "Justin?" sa du igjen. "Vi er ikke venner," svarte han. "Jeg trengte bare hjelp, og siden faren hans eier restauranten vi var på, så kontaktet jeg han," fortsatte han. Du nikket. "Åja," sa du lavt.

Han byttet bakgrunnsbilde igjen; et bilde av seg selv stående med Chuck Norris, som selvfølgelig var redigert. "Haha, idiot," sa du. Han begynte å le. "Hva sier du, han er jo konge da," sa han og smilte. Du ristet søtt på hodet. 

Matt kom etter en time. Det så ut som han hadde pynta seg. Justin så rart på han. "Haha, tuller du eller?" sa han med en frekk tone. "Justin," sa du rolig og hintet til at han skulle gi seg. "Hva var greia med å bytte bakgrunnsbildet mitt?" spurte Justin sint. Matt lo hysterisk. "Hva faen er problemet ditt a, det var en spøk," svarte han. Du ba dem roe seg ned. 

Tumblr_lyxkab1gl91qdspdto1_500_large
"Problemet er at du legger an på kjæresten min," sa Justin. "Hallo, gi dere a," ropte du overrasket. "Å ja, hvorfor er du så sikker på det?" svarte han sarkastisk, kun for å plage Justin. Du merket at du ble litt sur. "Seriøst, Matt, bare dra, dere kommer til å ende opp med å sloss," sa du og pekte mot døra. Matt nikket. "Sloss ja, hva syns du om dette?" sa han og bokset ansiktet til Justin. 

HVA SKJER NÅ???? Liker Matt *DN*? Hvor er Olivia i denne saken? Er hun innblandet? Går det bra med Justin? JO FLERE KOMMENTARER, jo større sjanse for nye deler hver time helt til midnatt!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 50

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Flytt inn hos meg," la han til og så mot deg. Du ga han et overraskende blikk. Var han seriøs? 

"Du tuller?" sa du sjokkert. Han ristet på hodet. "Jeg er helt seriøs," svarte han. Du satt og tenkte litt. "Men jeg får jo penger snart, så det er ikke nødvendig," sa du. Du satte såklart pris på det. "Jo, det er nødvendig, jeg vil ha deg boende hos meg," insistere han. Du rødmet. "Bli med meg hjem etterpå, sov over i natt og se hvordan det går," sa han kysset deg på kinnet. "Ok," nikket du rolig. 

Dere spiste ferdig og gikk ut døra. Den private limousinen til Justin ventet utenfor. "My lady first," sa Justin og holdt døra oppe for deg. Du kysset han før du satte deg inn. "Du prøver virkelig å overbevise meg du," sa du søtt og lente hodet ditt på skulderen hans. "Jeg mente jo det jeg sa. Du er den rette for meg, og jeg angrer noe grenseløst på det jeg sa," sa han. Dere smilte til hverandre.

Cadillac-escalade-ext-stretched-limousine-09_large
"I'll always be your number one number one fan, and I should be your one and only man," sang han rolig inn i øret ditt. Du lo av han og slo han svakt på brystet. "Tulling," sa du smilende. Han fulgte deg ut av bilen da dere kom fram, og fulgte deg inn døra. "Familien er borte, de er på hytta," sa han og førte deg inn i den utrolig flotte stua deres. "Hva med moren din?" spurte du nervøst. Du var litt redd for at han skulle bli sur. "Hun er hos morfar og mormor på New Jersey, tror de er på visning," mumlet han. Du så at han ble trist av å snakke om det.

Du endret samtalemne. "Åja, daså, hva har du planlagt for oss?" spurte du forsiktig. Han strøk deg varsomt på kinnet og tok håret ditt bak skuldrene. Han kysset deg rolig på nakken. "Vil du se en film?" Du nikket. "Titanic?" spurte du søtt, i håp om at han skulle godta det. "Hva enn jenta mi vil," sa han og ga deg en klem. De hadde en utrolig kul hjemmekino i nederste etasje.

Cf5bc3e4e3quzehzf_90057_d6fb29727c_large
"Bli med ned, vi må finne filmen på PCen også, vil du hjelpe meg med det?" spurte han. Du nikket. Du skrudde på den fine, røde Macbook Pro'en hans, og så et helt uforventet bakgrunnsbilde. "Hvem er denne jenta?" spurte du overrasket.

Har Justin et bilde av en annen jente som bakgrunnsbilde? Hva skjer??? Hvordan går det videre? Det er utrolig få som kommentarer, så jeg gidder ikke fortsette maraton om dere ikke blir flinkere, haha. Vil jo ikke skrive uten respons!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 49

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Herregud, jeg ba deg bringe henne hit, ikke henge på henne og flørte," hørte dere en stemme si bakfra. Du snudde deg rundt. 

"Justin," sa du rolig. "Er det du som har gjort dette?" spurte du. Han nikket smilende. "Og kun for deg," svarte han. "Liker du det?" Du nikket. Uansett hvor teit, slem og tulling han var, og uansett hvor sur du var på han på det tidspunket, ble du utrolig sjarmert. "Det er nydelig," sukket du. Han ga deg en klem.

Matt gadd ikke respondere på spørsmålet hans, og valgte å dra. "Håper du setter pris på hjelpen da, Justin," sa han i det han gikk ut døra. Du presset fram en kort latter.  "Sett deg ned," sa Justin og dro fram en stol. Dere satt ved vinduet, og hadde den fineste utsikten noensinne.

Tumblr_luevo1eq5s1qdqo44o1_500_large
"Det er vakkert," mumlet du. Du hadde ikke lyst på dårlig stemning, og lot derfor være å snakke om den tidligere oppførselen hans. Du var fortsatt sint, men tenkte det ikke var verdt det. I kveld skulle dere bare kose dere, og finne ut av ting senere. Men det virket ikke som Justin hadde bestemt seg for det samme.

"Du," begynte han rolig. "Jeg beklager virkelig," sa han videre. Han så ned på bordet. "Jeg angrer, jeg vet seriøst ikke hvorfor det skjedde, og jeg hater meg selv for å ha latt det gå utover deg." Du smilte søtt. "Det går så bra," sa du pent. "Bare glem det, vi trenger ikke snakke om det," fortsatte du. Han virket ikke overbegeistret. "Men jeg vil ikke at du skal flytte ut," sa han. Du ristet litt på hodet. "Det er det ikke du som kan bestemme," sa du og tok en bit av den deilige maten du hadde foran deg; kyllingfilet med potetmos og grønnsaker. "Nam," sa du glad. Han smilte av deg.

3304160925_ba1cbe2fe4_z_large
"Det her må være noe av det mest lukseriøse jeg har vært med på," sa du leende. Han holdt hånden din og begynte å le. "Eller, kanskje etter å bo i den super fancy leiligheten deres da," la du til. Han smilte igjen. "Apropo leilighet," reagerte han. "Flytt inn hos meg," la han til og så mot deg. Du ga han et overraskende blikk. Var han seriøs?

HVA TROR DERE SKJER?  Flytter de sammen eller er de for unge til det? Tillater foreldrene deres det? Kommer *DN* til å ta opp tingene han sa her om dagen? Hvordan det går videre, får dere vite om ca. en time! Stay tuned ♥

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 48

Denne delen skulle postes igår kveld, men blogg.no hadde klikket, så jeg fikk meg ikke inn.

HUSK 
at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Kom inn," ropte du, da du plutselig så hodet til Matt stikke frem. "Wow, hva gjør du her?" spurte du overrasket. 

"Jeg må snakke med deg," sa han rolig. Du var litt nervøs. "Matt, du skremmer meg," sa du rolig, og satte deg ved siden av han. Han satt stille, uten å si noe. "Hallo?" gjentok du flere ganger. Hvorfor ville han ikke si noe? "Det gjelder Justin," begynte han kort tid etter. Du så brått mot han. 

"Hva da?" sa du høyere enn vanlig. Han sukket. "Jeg vet ikke om du vil vite det," sa han og reiste seg opp og så ut vinduene. Hva hadde skjedd? Hadde Justin gjort noe han ikke burde ha gjort? "Er du gal, fortell meg," sa du bestemt. Han presset frem en kort latter. "Bli med ned," sa han. Du skjønte ingenting. "Hvor ned? Fortell meg nå," sa du. Du sto med hendene i kors, og nektet å gjøre som han sa før han hadde fortalt deg det. "Bli med ned," sa han strengt og tok tak i armen din. Var det Olivia som hadde sendt han dit for å skremme deg? Hva var greia?

Tumblr_m362sdkwao1qjsmmoo1_500_large
Du svelgte hardt. "Herregud, hva skjer?" tenkte du inne i deg. Du var litt redd. "Matt," gjentok du flere ganger. Han nektet å si noe. Dere kom til utgangsetasjen, og han åpnet døra for deg. "Ja, sånn, nå er vi ute, fortell meg," sa du bestemt. Han lo. "Nei, ikke ennå, vent litt til," svarte han. Du var utrolig irritert. Han fulgte deg videre, forbi lyskryss og et par leiligheter, og kom fram til en stor restaurant.

"Tell til tre før du går inn," sa han smilende. Du skjønte ikke. "Tell høyt," la han til. Du gjorde som han sa og tok et skritt inn til restauranten. "Åå, herre," sa du overrasket. Du kjente at tårene kom. "Hvem er det som har gjort dette?" spurte du med et svært stor smil på munnen. Han hevet skuldrene. "Det finner du nok ut av senere. Og slapp helt av, dette her er bare begynnelsen," sa han og ga deg en klem. 
Hva var det som egentlig skjedde? Var det Matt som hadde ordna dette for deg? Eller hadde han blitt sendt av noen? Alle spørsmålene poppet opp nok en gang. 


Tumblr_ly2m96verq1qdl0pso1_500_large
"Herregud, jeg ba deg bringe henne hit, ikke henge på henne og flørte," hørte dere en stemme si bakfra. Du snudde deg rundt.

HVEM ER DET? Kort del? Guess why! Maraton er i gang, og dere får nye deler for hver time, med mindre noe viktig kommer opp!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 47

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

".... mamma skal til New Jersey, og pappa vil selge denne leiligheten," fortsatte han. Du så fortvilet mot han.

"Hva?" ropte du nervøst. Han nikket sakte. "Mhm," og dette har plaget meg hele dag. "Jeg fikk nok da jeg hørte mamma snakket til deg. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg," fortsatte han. Du ville ikke svare. Tårene rant. Du så ned på gulvet. "*DN*" sa han rolig. "Vær så snill, tilgi meg." Du så brått mot han. "Jeg tror ikke du og jeg passer sammen, bare la være å snakke til meg er du snill. Jeg fikser leilighet selv, foreldrene mine kan ta vare på meg skjønner du," svarte du frekt. Han svelgte hardt. "Jeg får penger til måneden er over, og da kan jeg kjøpe egen leilighet," sa du strengt.

Du var lei av New York. Du savnet lille Oslo. "Vær så snill," gjentok han flere ganger. Du ristet på hodet. "Kan du bare gå?" spurte du. "Jeg skal bevise for deg at du tar feil," sa han og dro. Du nikket. "Jaja," sa du og låste døren etter han. Det var da tårene kom igjen. Du gikk for å ta et bad før du skulle legge deg, og der lå du i over 45 minutter. Alt av tanker dukket opp, og du lå der i din egen verden og prøvde å løse problemene dine, en etter en.

Tumblr_m0iu0m2rsb1r815q8o1_400_large
"Nå som økonomiproblemene til familien min er over, kan jeg endelig kjøpe min egen leilighet og bo der, uten å måtte være forpliktet til Justin," tenkte du aller først. Du visste ikke om du var glad for det eller ikke. Du likte Justin godt, men ordene han sa, uansett forklaring, såret deg veldig. "Faen ta ham!" hvisket du til deg selv. Du reiste deg fra badekaret og gikk in på rommet med et håndkle rundt kroppen. Noe av det verste du visste var vått hår, så du prøvde selvfølgelig å finne frem hårføneren. Du tørket håret, og la deg ned i sengen. En ny dag sto i vente, og nye muligheter skulle bli.

Etter 9 timer med søvn, sto du opp og så ut som et monster. "Herregud, hva har skjedd?" ropte du høyt til speilet. Hovne øyne, bustete hår, du så veldig dårlig ut. På grunn av alle tårene som hadde kommet dagen før, hadde du nå fått hovne øyne som nektet å forsvinne, uansett hvor mye sminke du tok over. Du nektet å dra på skolen. "Det her går ikke, jeg kan ikke gå sånn," tenkte du for deg selv. Det stemte. Hadde du gått sånn, ville alle spurt hva det gjaldt, som hadde ført til enda mere gråting.

3aeccb62001db1204d3c3d44_large
Du la deg ned i sengen igjen, og slumret helt fram til klokka tolv. Øynene var fortsatt like ille. Du vasket ansiktet og fikset håret. Du spiste frokost, ryddet rundt i leiligheten, og bestemte deg for å jogge en tur. Det hadde vært lenge siden sist, så du tok sjansen og jogget langs strandkanten på Coney Island. 40 minutter hadde gått, og du var helt andpusten. I dårlig form? Oh yes. Du gikk inn til leiligheten igjen, og en kort dusj, du ville jo ikke se ut som en svett gris. Alt ble plutselig mer avkjølt. 

Da du endelig var ferdig, og var på vei inn mot soverommet for å finne frem klærne dine, banket det uforventet på døren. Du løp inn for å ta på deg noen klær, og rasket deg til stuen igjen. "Kom inn," ropte du, da du plutselig så hodet til Matt stikke frem. "Wow, hva gjør du her?" spurte du overrasket. 

WHAT? Hvorfor er Matt der, og hva tror dere han skal si? Ny del når jeg kommer hjem fra kjæresten! Blir muligens en maraton imorgen hvis dere er interesserte? Jo flere kommentarer, jo større sjanse for fortere del OG maraton!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 46

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Du visste ikke hva du skulle si. Du begynte å gråte, og løp ut av leiligheten.

Du løp ned trappene istedet for å ta heisen, og sprang ut mot stranden. "Hallo, hva skjer?" hørte du noen rope langt vekk. Du ville ikke svare, og fortsatte å løpe ut bryggen. "Hallo," ropte gutten videre. Du kjente kjapt igjen stemmen. Ryan. "Hva er det?" skrek du tilbake. "You tell me," sa han og ba deg komme tilbake. Du nektet. Han kjappet seg til deg, i håp om at du ikke kom til å hoppe ut i vannet. "*DN*, kom!" sa han strakte armen mot deg. "Kom," gjentok han rolig. Han så at du hadde gråtet mye. 

Du gikk tilbake med han, og dere satte dere på biltaket hans. "Fortell," insisterte han rolig. Du satt stille et par sekunder før du åpnet munnen. "Justin," mumlet du for deg selv. Ryan skjønte ikke. "Hva da?" spurte han forvirret. Du begynte å fortelle hvordan han hadde oppført seg. Ryan sukket, og strøk deg på kinnet. "Ikke tenk over det," sa han rolig. Du reiste deg brått opp. "Ikke tenke over det? Han fornærmer familien min på den måten," skrek du høyt. Det er da du plutselig så Justin komme sakte mot dere. Du snudde ryggen mot han. 

Tumblr_m35q0zpwh91qmbt9lo1_500_large
"*DN*" ropte han sakte, i håp om at du ville snakke med han. Tårene kom. "Hva vil du?" sa du uten å se på han. "Ryan, kan jeg få snakke med henne?" spurte han pent. Ryan hoppet av bilen og gikk inn. Han kjørte vekk, mens du ble igjen med Justin. "Snakk til meg," sa han rolig. Han virket lei seg. Du nektet, og ville fortsatt ikke se på han. Han kom foran ansiktet ditt. "Kan du bare la meg være?" spurte du strengt. Du hadde ikke lyst til å snakke med han. "Jeg har jo tatt helt feil av deg," sa du og gikk mot leiligheten din. Han fulgte etter. "Jeg gir meg ikke før jeg har fått snakka med deg," sa han og tok tak i armen din. Du ristet på armen så han skulle slippe. Det gikk ikke, han holdt godt fast. "Jenta mi," sa han. Han sukket.

Du hadde lyst til å slå han, bokse han, sparke han. Det gjorde så utrolig vondt. Hvordan kunne man noen gang ha forventet sånne ord fra han? Du var ordentlig såret. "Justin, jeg gidder ikke nå," sa du rolig og gikk videre. Han ga deg en uforventet klem. "Vær så snill," hvisket han i øret ditt. Du bestemte deg endelig. "Ja ok, hva er det?" sa du bestemt. Han så dypt inn i øynene dine. "Kan vi først gå inn?" sa han rolig. Du nikket. 

Tumblr_m2nixtzhon1r4njepo1_500_large
Dere tok heisen opp. Du følte det var litt klein stemning. "Håper du tilgir meg," sa han og smilte. Du skjønte ikke hvorfor han smilte sånn. *Pling* sa heisen, og dørene åpnes. Han tok tak i hånden din, og fulgte deg inn til leiligheten. Dere satte dere ned på sofaen. "Mamma dro," sa han rolig. Du så rart på han. Du hadde jo ikke bedt han komme til deg for å snakke om at moren hans hadde dratt. Håpløst. "Ok?" sa du frekt. Han så litt forvirret på deg. Dere satt stille. "Ok, hør her," begynt han rolig. Du så mot han. "Foreldrene mine skal skilles, mamma skal til New Jersey, og pappa vil selge denne leiligheten," fortsatte han. Du så fortvilet mot han.

OUCH, hva skjer nå? Hvor må *DN* gjøre av seg? Hvordan skal Justin forklare videre?

Siste del for idag. Jo flere kommentarer, jo kjappere får dere ny del imorgen! 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 45

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Du hjelper ikke meg, jeg hjelper ikke deg," sa hun og gikk raskt ut døren. Du ristet på hodet. Hva var galt med den jenta?

Du løp etter henne og dro henne hardt i håret. Hun skrek over hvor vondt det gjorde, men du brydde deg lite. Du holdt henne hardt på gulvet. "Hva er galt med deg?" ropte du høyt. "Jeg skal drepe deg," sa hun skrikende og tok tak i håret ditt også. 
Ansatte på sykehuset kom løpende for å stoppe dere. Du slapp tak og reiste deg opp. Både ryggen og hodet ditt gjorde veldig vondt. Damen som satt i resepsjonen ringte politiet, som kom kort tid etter.

"Hva er greia?" spurte konstabelen sint. Olivia nektet å svare. "Hun har plaget meg helt siden jeg begynte her, det har pågått utrolig lenge, og idag fikk jeg nok," sa du oppgitt. Politimannen så rart på deg. "Men du vet ingenting løses med vold?" spurte han. Du løftet på skuldrene. "Så lenge hun holder seg unna meg," sa du og så vekk. Sykepleieren tok deg med på rommet ditt, mens Olivia måtte legges inn et annet sted. Hun måtte ta ultralyd for å sjekke om barnet var blitt skadet. "Dette skal ikke gjenta seg, okei?" sa sykepleieren til deg. Du nikket. "Og du må passe på ryggen din," fortsatte hun. "Jaja," mumlet du oppgitt.

Tumblr_lola4rfbx61qmkcnwo1_500_large
Du tok noen sjekk, og fikk endelig lov til å dra hjem igjen. Det virket som Olivia hadde fått dra hun også, du fant henne hvert fall ikke. Du tok taxi hjem, og gledet deg til å kunne slappe av på terrassen. Det var jo så utrolig fint vær, og du lengtet etter å få litt brunfarge på kroppen. Men planene endret seg. Du kom inn døra, og det første du møtte på var Pattie og Olivia. "Hei," sa du overrasket. "Hva gjør de her sammen?" tenkte du. "Hei kjære," sa Pattie og ga deg en varm klem. "Hvordan går det?" spurte hun søtt. Du smilte. "Det går bra, tusen takk," sa du. Olivia var overlegen. "Jeg kom hit for å fortelle at barnet mitt har det bra, og at du bør være glad for det, fordi om noe hadde skjedd, så hadde du blitt straffet for det," sa hun og løp ut døra. Pattie ristet på hodet. "Hun har alltid vært sånn," sa hun og grep armen rundt skulderen din. Du presset fram en kort latter.

Du hentet fram litt kjeks og te, og satte deg rundt bordet sammen med Pattie. "Så, hvordan går det?" spurte du henne rolig. Hun sukket. "Det skal vel gå bra, mye som skjer framover," sa hun. Hun virket ikke særlig glad. "Og hva med Jeremy og resten av familien?" spurte du videre. Hun pustet dypt før hun svarte. "Enten han eller jeg flytter ut," svarte hun og holdt hendene foran øynene. Du ga henne en klem. "Det ordner seg," sa du og strøk henne på ryggen. Du hadde lyst til å finne ut av hva som egentlig hadde skjedd, men turte ikke. Det var stille et par minutter, du ville ikke si noe.

401557_313536802020628_240003872707255_984049_368033121_n_large
"Men jeg tror jeg drar hjem nå, jeg må begynne å pakke," sa hun og reiste seg med veska si i høyrehånden. "Pakke til hva?" spurte hun. "Jeg skal flytte til New Jersey, har fått ny jobb der," sa hun videre. Det er da Justin kom inn hoveddøra. "Hva?" ropte han høyt. "Du skal ingen steder før du og pappa har fikset opp," sa han og holdt henne igjen. Du ba han roe seg ned. "Roe meg ned? Kun fordi du ikke har foreldre som vil betale leilighet for deg engang, betyr det ikke at foreldrene mine også skal være like dritt," sa han. Både du og Pattie sto der overrasket. "Justin!" sa hun strengt. Du visste ikke hva du skulle si. Du begynte å gråte, og løp ut av leiligheten.

HVAAAA skjedde? Hvorfor ble han så slem plutselig? Jo flere kommentarer, jo større sjanse for ny del fortere!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 44

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Er du gal, det er jo så kaldt for dem," sa du overrasket. Det virket ikke som Justin brydde seg.
 

Du skrek navnet hans. "Hallo, er du helt dum eller?" ropte du i det han løftet dem begge. Han var på vei til å gå ut i vannet, da faren plutselig ropte bak. "Justin," sa han høyt. Han virket sint. "Kom, vi drar hjem," sa han og vinket mot bilen. Du skjønte ingenting, og det gjorde ikke Justin heller. "Hva er greia?" spurte han forvirret. Han snudde seg mens han ristet hodet. "Bare kom," sa han og satte seg i bilen sin. Justin ga deg hadekyss, og tok med barna inn. De dro.

Du sto der fortvilet og fikk ikke med deg noen ting. "Hva i helvete skjedde akkurat nå?" tenkte du mens du klødde deg på bakhodet. Du gikk sakte mot leiligheten igjen, og slang deg foran tven da du kom inn. Det var sent på kvelden, og du skulle ta et bad før du skulle legge deg. Du tok et skritt inn på badet og klarte å miste balansen, og falt hardt ned på ryggen. Du lå der en stund, du følte ingenting. Dagen etter våknet du opp på sykehuset og forstod ingenting. "Hva gjør jeg her?" spurte du Dr. Wilson. "Du hadde en ulykke igår kveld," svarte han.

Tumblr_m2ovnr5a6l1rs8bn0o1_500_large

Du kjente du var svett. "Hvordan kom jeg hit?" spurte du overrasket. Det var jo et godt spørsmål. Hvordan fant de deg? Hvordan hadde de fått deg til sykehuset? Hvor lenge hadde du vært der? Spørsmålene poppet stadig opp i tankene dine. "Kan jeg få ringe noen?" spurte du. Han pekte på veggtelefonen. "Hva er det for noe?" spurte du forvirret. Han ristet oppgitt på hodet. "Dagens ungdom.. Dere bør jo vite hva veggetelefon er," sa han og ga telefonrøret til deg. "Hvem skal du ringe?" spurte han. Du tenkte. "Jeg vil ringe kjæresten min," sa du og smilte. "Åh, han sitter jo utenfor på venterommet," sa Dr. Wilson og gikk ut for å hente ham. Justin kom inn.

"Hei, jeg har vært så bekymra," sa han og ga deg en lang klem. "Jeg skjønner ingenting jeg nå," sa du. Du sukket. Justin smilte mot deg. "Det var mamma," sa han rolig. "Hæ?" spurte du forvirret, uten å skjønne noe. "Mamma og pappa krangla, hun dro til deg fordi hun ville snakke med deg. Hun fant deg på badet, helt borte," fortsatte han. Du ble overrasket. Virkelig? Hadde Pattie reddet henne? Hvordan skulle du få takket henne? Justin klemte hånda di. "Det er noe mer," sa han trist. Du så sjokkert mot han. "Hva?" spurte du.

Tumblr_lx6lg1dfem1r2sb6go1_500_large
Han pustet dypt før han begynte å snakke. Det så ut som han var på vei til å gråte. Du hadde aldri sett han sånn før. "Mamma og pappa skal skilles, *DN*," sa han rolig og lente hodet sitt på magen din. Du holdt rundt han, uten å vite hva du skulle si. "Men hvorfor?" sukket du rolig. Han visste ikke. De hadde kranglet og blitt enige, mer enn det visste han ikke. "Kanskje jeg bør finne det ut," sa han. "Jeg er så glad for å ha deg," sa han videre og kysset pannen din. Du ble utrolig lei deg på hans vegne. "Kom hit," sa du og holdt han tett inntil det. "Det skal ordne seg," hvisket du inn i øret hans.

Han dro fra deg etter en time. Han skulle hjem til foreldrene sine, mens du skulle sove, noe du ikke fikk da det banket på igjen. "Kom inn," sa du rolig. Det var Olivia. Hvorfor kom hun, dere var jo ikke venner? Hun så rart på deg. "Så fin du ser ut," sa hun sarkastisk. Hun presset frem en latter. "Ok? Hva vil du?" sa du og så spørrende på henne. Hun sto med armene i kors. "Jeg ville bare si at jeg ikke kommer til å stille opp," sa hun sint. Du var så trøtt at du ikke helt fikk det med deg. "Hva mener du?" spurte du. "Du hjelper ikke meg, jeg hjelper ikke deg," sa hun og gikk raskt ut døren. Du ristet på hodet. Hva var galt med den jenta?

Tumblr_ld8i2eyuyf1qe0p2mo1_500_large
Tror dere det noen gang ordner seg mellom disse jentene?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 43

Jeg la ut denne delen i natt, men tror ikke mange fikk det med seg, og det frister lite å skrive ny del når det er ingen som kommenterer, så jeg poster det på nytt og håper på respons denne gangen! Del meningene deres :)

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Den endelige konklusjonen endte opp med at "Jason McCann" skulle skrives videre på sin opprinnelige blogg (itsbeliebersforever), og så kunne vi fortsette med gode, gamle An adventure to New York her. Jeg skriver på den til jeg finner noen som vil ta over!
__

Du rakk ikke svare før Jaxon ville ytre seg. "Kan ikke vi alle dra hjem til *DN*?" spurte han søtt og rolig.
 

Du så mot Justin. "Ville han ha med familien sin hjem til meg?" tenkte du i et sekund. "Jo, vi kan jo ta Jaxons ide," sa Justin glad! Det var jo tross alt deres leilighet, du bodde bare der. "Har Jaxon noen gang vært der egentlig?" spurte du. Han ristet på hodet. "Vi har egentlig aldri brukt noe tid der, den har alltid vært på utleie," svarte han. Du nikket. "Åja," sa du og smilte. Dere satt og ventet i bilen i enda ett kvarter før Jeremy og Jazmyn kom. "Endelig," sa Justin lettet. "Vi har planlagt å dra til *DN*, så kan vi enten være inne eller gå ut på Coney Island," sa Justin spent. Han virket veldig glad. Jeremy nikket, han var med på det. 

6122217988_80bf9a79f4_large
Dere kom fram kort tid etter. På grunn av alle de spontane valgene dere hadde tatt, måtte dere bestille pizza da dere kom hjem. "Kylling, kylling!" ropte Jazmyn om hva slags pizza hun ville ha. Dere lo av henne. Jaxon ville tulle, og gjentok alt hun sa kun for å plage henne. Dere lo av dem alle sammen.

Etter maten lå dere alle slitne på sofaen. "Skal vi gå ut til stranden?" spurte du dem alle. Jeremy orket ikke, men de andre hadde veldig lyst. "Er det greit jeg blir her?" spurte Jeremy, som om leiligheten var 100% din. Du nikket forvirret. "Så klart, hvorfor skulle det ikke være greit?" svarte du smilende. Han smilte tilbake. "Pass på ungene da, Justin," skrek han i det dere gikk ut døra. Du hadde pakket sammen badetøy og håndklær, dere var klare for å bade!

Tumblr_lzm1ohycob1qemsdbo1_500_large
Vannet var kaldere enn dere trodde. Jazmyn og Jaxon satte seg ned på et håndkle og spiste snacks. Plutselig ville Justin overraske deg med et løft i vannet. "Justin," ropte du forskrekket. Vannet var utrolig kaldt til New Yorks standard. Søsknene hans sto på strandkanten og lo pekende mot dere. "Kast henne ordentlig uti," ropte Jazmyn, mens hun holdt lillebroren i hånda. "Ja, gjør det," ropte Jaxon. Og så skjedde det. Han slapp deg uti vannet, og du fikk frysninger over hele kroppen. "Jeg hater deg," ropte du på en tullete måte. Justin smilte og kom tett inntil deg. "Jeg vet du ikke gjør," sa han.

Tumblr_lp7oe6xplu1qhywoqo1_500_large
Han holdt godt rundt deg. "Jeg vet du ikke gjør," gjentok han. Du ristet på hodet. "Dust," sa du og plasket vann på han. Han løftet deg opp igjen. "Jeg vet du er glad i meg," hvisket han inn i øret ditt. "Jeg er glad i deg," svarte du og endte det med kyss. Jazmyn og Jaxon gjorde narr av dere. "Kom tilbake," ropte dem i kor. Dere gikk sakte utover. "Vi skal ikke hente dem uti vannet også eller?" spurte Justin spent. "Er du gal, det er jo så kaldt for dem," sa du overrasket. Det virket ikke som Justin brydde seg.

Åååå lala, kommer de ut i vannet? Blir de syke? Hvordan kommer det til å gå videre mellom *DN* og Justin? 

An adventure to New York avsluttet

Hahahaa, ikke hat meg nå, men seriøst, å ta ansvar for denne historien var det dummeste valget jeg noen gang tok. Jeg har jo ikke tid, og er heller ikke kreativ nok til å bygge videre på en historie, den blir jo bare kjedeligere og kjedeligere for hver dag! Unnskyld, hehe. Anyways, tusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer og til dere som har lest den, I appreciate! Dessuten så må jeg heller fokusere på nyhetsdelen, det er jo den viktigste jobben min her; å oppdatere og informere om Justins hverdag!

Vi kommer til å starte en ny historie om ikke lenge, vi venter på svar fra et par historieblogger! Stay tuned ♥ 


Anbefaler du noen historieblogger? Skriv i kommentarfeltet, og hjelp hverandre med å ha noe å lese på!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 42

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her! Du kan vinne JB-hettegenser og deksel!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Han holdt rundt deg, mens dere snakket. Plutselig hørte dere et skrik. "Justin," ropte Jazmyn gråtende.

Dere løp opp trappene i all hast og møtte på Jazmyn som satt på gulvet og gråt. "Hva har skjedd?" ropte Justin forvirret. Hun svarte ikke. Hun skrek og skrek. Han løftet henne opp og så på hånden hennes. Hun hadde klart å brenne seg godt på en jernestryker som sto på. Dere satte hånda hennes under kaldt vann og ringte legevakten øyeblikkelig. Jaxon kom løpende ned til dere fra skjulestedet sitt. Du løftet han opp, og kledde på han ytterklærne. "Vi må til legen vi," sa du rolig til Jaxon, mens du ga han en bamse å holde på.

Dere reiste kjapt med bilen, og kom fram etter kort tid. Du ringte Jeremy og ba han møte opp hos legen. Jazmyn gråt fortsatt. Du følte deg veldig skyldig, det gjorde nok Justin også. "Vi skulle aldri latt dem være alene," sa du til Justin mens du hørte Jazmyn gråte stille i bakgrunnen. Han så litt trist på deg.

Dere ble fulgt opp av legen, og ble satt inn i et rom. Jazmyn hadde store blemmer på hånden. "Dette her går nok over," sa legen. "Hvem er foresatte?" spurte han videre. Du og Justin så mot hverandre. "Faren min kommer snart," sa han og smilte. Legen nikket. "Jo, men altså, det går bra, bare pass på at hun ikke river av huden eller biter på den," sa han og fortalte at hun skulle ha tannkrem i håndflaten i ett kvarters tid. "Det går nok over," gjentok han og klappet på hodet hennes. Jaxon satt ved siden av og strøk henne på ryggen.

536645_319912018074479_100001670517688_852669_2049161820_n_large
Faren kom inn en halvtime senere. "Hva har skjedd med favorittjenta mi?" sa han sårbart. Jazmyn fikk tårer igjen. Hun tok fram hånden og viste såret hun hadde fått. Jeremy løftet henne opp for å trøste henne. "Trenger vi noen medisiner eller?" spurte han forsiktig. Legen ristet på hodet. "Nei, bare pass på så hun ikke får noe salt på hånda, det handler om å være forsiktig fremover," sa han og forklarte at om det ikke hadde bedret seg etter to uker, så måtte dem dra tilbake. Justin virket veldig lei seg. Du hadde armen rundt han.

*Ett kvarter senere*

"Jeg er så glad jeg har deg i sånne tilfeller, vet du det?" spurte Justin deg da dere sto utenfor butikken og ventet med Jaxon. Jeremy og Jazmyn var inne på butikken, de ville kjøpe noe godt for lille jenta som hadde skadet seg. Du smilte godt. "Jeg er glad i deg også søten," sa du til han og lente hodet på han. Jaxon prøvde å få oppmerksomheten deres. Dere begynte å le av han. "Vil du fortsatt være hos meg, eller skal vi dra til deg nå?" spurte Justin. Du rakk ikke svare før Jaxon ville ytre seg. "Kan ikke vi alle dra hjem til *DN*?" spurte han søtt og rolig.

SKAL DE DRA TIL *DN* ELLER? Hva tror dere isåfall skjer hos "deg"? Neste del kommer imorra!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 41

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her! Du kan vinne JB-hettegenser og deksel!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Du hadde veldig glatte hender, og i det du tok opp bollen, klarte du å miste den på fanget til Jaxon. Han begynte å gråte. 

"Herregud, så pinlig," tenkte du for deg selv, og hoppet opp for å plukke det fra fanget hans. "Unnskyld, unnskyld, unnskyld," sa du nervøst. Faren begynte å le. "Det går så bra så, Jaxon er en tøff gutt han," sa han og strøk Jaxon på kinnet. Han sluttet å gråte ganske kjapt. Faren løftet han opp og tok han med til rommet for å skifte. Du, Justin og Jazmyn ble igjen rundt bordet. Hun likte deg godt.

"Hvor lenge skal du være her?" sa hun smilende mot deg. "Skal du sove her?" fortsatte hun før du rakk å svare. Du så mot Justin først. "Nei, jeg skal hjem om ikke så lenge jeg," svarte du henne. Hun sukket. "Åå," mumlet hun rolig. Jeremy og Jaxon kom ned til spisestuen og satte seg ved siden av dere igjen. "Så, gleder dere dere til ballet eller?" spurte han nysgjerrig. Justin tok en bit av tacoen sin og nikket. "Det skal bli gøy," la du til. 

Tumblr_m1xmazw14n1qgz1p6o1_500_large
Dere spiste ferdig, og Jeremy valgte å gå ut. Plutselig skulle du og Justin sitte barnevakt fram til moren hans kom hjem igjen. "Interessant," sa Justin og lo. "Det skal nok gå bra," sa du til han. Du løftet Jazmyn opp og ble med henne på soverommet. "Se, favorittbarbien min," sa hun og viste deg en barbiedukke. "Så pen," sa du og fniste. "Men du er penere da," la du til. Hun ga deg en klem. Det virket som du var den storesøsteren som hun aldri fikk. "Skal vi gå ned til Jaxon og Justin?" spurte du og tok tak i hånda hennes. Hun ble med ned.

Guttene hadde gjemt seg, og ville at vi skulle finne dem. Det var utrolig stort hus, så det kom selvfølgelig til å bli en utfordring. "Dette skal vi klare," sa du til Jazmyn. Hun begynte å løpe fra rom til rom, mens du gikk ned til kjelleren. "Oi," ropte du overrasket, da Justin tok tak i deg bakfra. "Hva driver du med?" spurte du han. "Jeg ville bare ha litt kvalitetstid med jenta mi," sa han smilende og kysset deg på pannen. Du spurte etter Jaxon. "Han er godt gjemt oppe han, Jazmyn finner han nok ganske snart. Inntil da kan du og jeg sitte her," sa han og holdt godt rundt deg. Du lo.  

72897_289562444458221_259268570820942_634923_1445579866_n_large
Dere satte dere ned på sofaen dem hadde nede. Han holdt rundt deg, mens dere snakket. Plutselig hørte dere et skrik. "Justin," ropte Jazmyn gråtende.

HVA TROR DERE HAR SKJEDD? Jo flere kommentarer, jo større sjanse for fortere deler!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 40

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her! Du kan vinne JB-hettegenser og deksel!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"For kjolen, idiot," sa du og slo han på armen. Dere lo begge to. 

"Så, hva slags forventninger har du til familien min da?" spurte Justin. "Vel, tror nok du har en superfamilie, ser jo hvordan du har blitt oppdratt," sa du og smilte. Han tok armen rundt deg. "Søta," sa han. Dere gikk langs veien. Justin valgte å parkere et stykke unna, fordi han ville gå litt med deg. "Skal jeg løfte deg igjen eller?" sa han og lo godt. Du løp fra han. "Førstemann til huset ditt," sa du. Han tok deg såklart igjen. "Hvem er taperen nå?" sa han tett inntil ansiktet ditt. Du kysset han. "Fortsatt deg," svarte du. Dere hadde det gøy. 

"Bieber," hørte dere en lys stemme rope. Hun begynte å løpe mot dere. "Jazzy," ropte Justin tilbake, og løftet henne høyt opp. "Hils på søstra mi," sa han pent til deg. Hun ga deg en klem. Jazmyn var nydelig.


"Du er pen," sa hun og strøk over håret ditt. Du smilte over hvor søt hun var. "Hun er så herlig," sa du høyt til Justin. Han virket som den mest stolte storebroren noensinne. "Kom inn," sa Jazmyn mens hun holdt deg i hånda. Du ble møtt av en liten guttunge. "Aw," sa du og bøyde deg ned. "Hei," sa han sjenert. "Dette er Jaxon," sa Justin. "Min kjære lillebror," fortsatte han og løftet han opp. Jazmyn hoppet opp for å bli løfta hun også. Du sto der og gliste. For en herlig familie!


Justin løp opp trappene for å kjappe seg på do. Det er da faren hans plutselig kom. "Hei, Jeremy Bieber," sa han og strakte armen sin. Du smilte pent. "*DN*" sa du. "Hyggelig at du ville komme," sa han og inviterte deg inn til stua. Jazmyn og Jaxon fulgte etter. "Du er vel glad i taco?" spurte han hyggelig. Du nikket. "Selvfølgelig, noe av det beste jeg vet," svarte du. Han ga deg en tommel opp.

Dere satte dere ned rundt spisebordet, og Justin kom og satte seg ovenfor deg, ved siden av Jazmyn. Jaxon satt ved siden av deg. "Hvor er mamma?" spurte Justin. Hun var på møte med jobben sin. "Kan du sende over salaten?" spurte Jeremy. Du hadde veldig glatte hender, og i det du tok opp bollen, klarte du å miste den på fanget til Jaxon. Han begynte å gråte.

Kommenter hva dere synes! Neste del kommer imorgen ♥ hva tror dere skjer?

1469796111333658410591 

An adventure to New York - del 39

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her! Du kan vinne JB-hettegenser og deksel!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Okei, jeg kommer og henter deg straks," svarte han og la på.

Han kom ganske fort. Du kjappet deg ned ut døra, og satte deg i bilen. Dere dro gjennom flere klesbutikker på Times Square, før du fant den perfekte kjolen. Den var lilla, hadde paljetter og en fin sløyfe på midten. "Prøv den," sa Justin oppmuntrende. Du hadde et stort smil om munnen. "Tror du jeg kler den?" spurte du. Han nikket. "Selvfølgelig!" svarte han.

Du kom ut fra garderoben. "Wow," sa Justin overrasket. "Liker du den?" spurte du fint. "Jeg digger den, spesielt deg i den," svarte han sjarmerende. Du rødmet. "Skal jeg ta den da?" spurte du han. Han nikket. 

Du kom ut garderoben igjen, med kleshengeren i venstrehånden din. "Hit, jeg betaler," insisterte Justin. Du så sjokkerende på han. "Er du gal, du kan ikke betale for denne?" sa du. Han smilte. "Jo, det kan jeg," svarte han og tok den fra deg. Du tok tak i armen hans. "Hallo, du kan jo ikke betale for meg, den koster jo så mye," ropte du. Han lo av deg. "2400 NOK blir det," sa kassedama på engelsk. Du dro Justin til siden. "Justin," sa du rolig. "Du kan ikke gjøre dette," fortsatte du. Han betalte. "Vær så god, gleden er på min side," sa han og dro deg med ut butikken.

"Bli med meg hjem idag," sa han. Du så brått mot han. Du visste ikke om du var glad eller sint for hva han gjorde, selv om du såklart satte pris på det. Du nikket. "Okey, greit, kan bli med jeg," sa du og gikk leiende bortover med han. "Nå, eller vil du spise ute først?" spurte han. Du tenkte litt. "La oss spise med familien din," sa du smilende. På vei hjem i bilen så du mot han uten å si noe. "Tusen takk," sa du rolig. "For hva?" sa han og lot som ingenting. "For kjolen, idiot," sa du og slo han på armen. Dere lo begge to.

Tumblr_m2dzjoophv1r03appo1_500_large
VIL DERE HA NY DEL IDAG? Hva syns dere om kjolen? Jo flere kommentarer, jo større sjanser for ny del idag!

1469796111333658410591 

An adventure to New York - del 38

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Spis opp og kle på deg, så går vi til skolen," sa han og satte seg ved siden av.
 

Dere fikset dere, og kjørte til skolen. Dere ble møtt opp av en plakat. "Meld deg på som homecoming queen," sto det med store bokstaver. Justin gliste. "Meld deg på," sa han. Du ristet på hodet. "Ikke en sjanse, det gidder jeg ikke," sa du og gikk videre. Han løp etter. "Kom igjen a, jeg er sikker på at du vinner," ropte han. Du ville ikke. Dere gikk inn til klasserommet. Olivia kom inn. "Hei sviker," sa hun rolig. Du skjønte ingenting. Før læreren kom til klasserommet, tok du henne med ut til gangen. "Sviker?" spurte du forvirret. Hun gadd ikke svare deg. Hun var overlegen.

Img_9542_large
"Jeg går rundt her med en baby i magen, og du er ikke villig til å hjelpe," sa hun sta. Du kjente du ble irritert. "Jeg har jo prøvd, men du er fraværende. Det gidder jeg ikke," svarte du frekt. "Takk for det da," svarte hun og gikk inn igjen. Du ga et vink til Justin, og siktet til at han skulle komme. "Hva er det?" spurte han nysgjerrig. "Olivia, jeg takler hun ikke," sa du irritert. Han spurte om hva som hadde skjedd. Du tok et langt pust. "Hun sier at jeg svikter henne fordi jeg ikke hjelper til med babyen," sa du sint. Han tok armene rundt deg. "Drit i det, vi går inn," sa han og fulgte deg inn til klasserommet.

Mr. Matthews kom inn døra. "Så, hvem av dere har meldt dere på som homecoming king and queen?" spurte han høyt. Alle så rundt på hverandre. "Jeg har meldt meg på," ropte Olivia. Ingen svarte henne. Det virket som alle var lei av oppførselen hennes. Forståelig. "Jeg har også meldt," sa Justin før du stoppet han. "Hva?!" ropte du. "Ja, jeg meldte på meg og *DN*," fortsatte han. Du ga han et surt blikk, samtidig som du på en måte likte det. Olivia virket oppgitt.

Tumblr_lsz57cxixb1qb8a3ro1_500_large
"Dere kan begynne å stemme allerede imorgen," sa læreren. Folk jublet, og var klare for festen som skulle holdes om tre dager.

*Etter skolen*

Du lå i senga og leste en bok. Plutselig ringte det på døra. Olivia. "Hei," sa du stående som et spørsmålstegn. "Kan jeg komme inn?" spurte hun rolig. "Nei, Justin er her, kan ringe deg senere," sa du kjapt. Du løy. Du hadde ikke lyst på besøk av henne, hun var bare en drama queen. Hun nikket og dro. Du følte deg litt slem, men tenkte at det var verdt det. Du ringte Justin. "Blir du med ut?" spurte du ham. "Ut?" gjentok han. "Hvor har du tenkt deg?" fortsatte han. "Jeg vil ut og se på kjoler til ballet," sa du smilende. Du hørte at han fniste litt over telefonen. "Okei, jeg kommer og henter deg straks," svarte han og la på.

HVORDAN kjole vil dere at hun skal ha? Hva tror dere skjer i neste del?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 37

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Then never let me go, you are my boyfriend," sa du og tok tak rundt han. Han løftet deg og kysset deg igjen.

Dere satte dere ned for å spise. "Mmm, kjempegodt," sa han og helte cola i glassene deres. "Ladies first," sa han og strakte drikken mot deg. Du smilte. "Du er så sjarmerende," sa du og lo. Han lo med deg. Dere var stille for en stund. "Kan ikke du sove her inatt?" spurte du kort tid etter. Han virket overrasket. "Vil du det?" spurte han fint. Du nikket.

1110491-8-1301513924167_large
Han ringte hjem til Pattie og sa ifra, og hun syntes det var greit. "Ikke vær for lenge oppe da, dere skal jo på skolen imorgen," hørte du at hun sa over telefonen. Han så på det som en selvfølgelig. "Jada, slapp av," sa han og la på. Du satt på den andre enden av bordet og smilte for deg selv. "Hva er det du smiler sånn av?" spurte han nysgjerrig. "Forelskelse," hvisket du. Han skjønte ikke helt hva du mente. "Forelskelse?" gjentok han. 

Du nikket. "Oss to, forelskelse," sa du igjen. Han så smilende mot deg. "Prøver du å si at du er forelska i meg?" spurte han søtt. Du lente deg mot han og kysset ham. "Ja, det er jeg," svarte du.

*Et par timer senere*

Klokka nærmet seg 23:00, og dere lå på sofaen og så på TV. Du merket at du var søvnig. "Skal vi gå og sove?" spurte du han. Han så brått på deg og tenkte. "Gå og sov du, jeg ligger her på sofaen," svarte han smilende. Du lo av han. "Ikke vær så teit a, bli med på soverommet," sa du og tok tak i hånden hans. Han fulgte etter.

Du kledde på deg nattkjolen, mens han lå i bokseren, og sakte, men sikkert, sovnet dere begge to.

Tumblr_llolfbeefg1qax5l2o1_500_large
Morgenen etter ble du vekket av at Justin kysset deg på pannen. Klokken var 06:30, og dere hadde god tid til skolen startet. "God morgen, vakre," hvisket han i øret ditt. Det føltes som en drøm. Han overrasket deg med frokost på sengen. Du var så glad at du fikk tårer av det. "Spis opp og kle på deg, så går vi til skolen," sa han og satte seg ved siden av.

Liker du denne verden, der Justin er kjæresten din og behandler deg så pent? Hva tror dere skjer denne skoledagen? Ny del imorgen!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 36

Bli med på den kule konkurransen vår, i samarbeid med LUTCH, her!

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Hva får deg til å tro at jeg skal si det?" sa han og gikk. Du ble igjen og skrudde på TVen. 

Etter en halvtime ba han deg komme til badet. "Herregud, Justin," sa du overrasket. Du fikk tårer. Han hadde dempet lyset, pynta med blomster, tent på levende lys og det lå roser klart i boblebadet. "Liker du det?" sa han smilende. Du ga han en stor klem. "Elsker det," rettet du på han. Du ville gråte.

Tumblr_l9oy42ucxc1qdj9rao1_1280_large
"Du fortjener det," sa han fint. Du ristet søtt på hodet. Planen deres var egentlig å lage mat, men du takket ikke nei til å ta et bad først. Du satte deg oppi og ba han komme. Alt føltes som en drøm. "Det her uvirkelig," sa du og pustet dypt. Han kysset deg. 

554635_200385700071546_174923379284445_325678_2096084623_n_large
Dere satt og snakket mellom alt fra himmel og jord, koste og hadde det veldig koselig. Plutselig ringte tlf til Justin. Han tok den ikke. "Du kan ta den altså, det er ikke noe problem," sa du smilende. Han ristet på hodet. "Nei, jeg vil tilbringe denne dagen med deg jeg," svarte han søtt. Du kysset han på kinnet.

*En time senere*

Dere sto på kjøkkenet og var klare for å lage wok. Dere hadde tatt ut alle ingrediensene som trengtes. "Skal jeg skru på litt musikk eller?" spurte han. Du ville ikke. "Kan ikke du synge litt for meg istedet da?" spurte du. "Du er jo så flink til å synge," sa du videre. Han rødmet og lo. 

X_6af1f75a_large
"Ok, for deg," sa han og smilte. Han tullet. Plutselig begynte han å synge skrikende. "I'd like to be anything you want," sang han. Du kastet et eple på han. "Jeg er seriøs, din tulling," sa du og snudde deg. Han begynte å le av deg. "Hey girl, let me talk to you," hvisket han i øret ditt. Du snudde deg og kysset han. "If I was your boyfriend I'd never let you go," sang han videre. Du smilte stort. "Then never let me go, you are my boyfriend," sa du og tok tak rundt han. Han løftet deg og kysset deg igjen.

Ville du likt å ha Justin som kjæreste? Jeg er hos kjæresten min akkurat nå, ny del kommer når jeg er hjemme igjen!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 35

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Da dere kom til dem, var det første dere så, Olivia kline med Louis. Matt kjente et stikk i magen.


"La oss gå herfra," sa Justin og tok armen rundt deg. Matt fulgte med dere. Det var ikke verdt å bruke tiden sin på det tullet, Olivia måtte fikse opp i tingene selv. "Skal vi dra hjem, eller?" spurte du. Justin nikket. "Jeg blir med deg jeg," sa han fint. Dere dro deres vei, mens Matt dro hjem til seg selv. "For en lang dag," sa du og strakte armene i bilen. "Jeg er glad vi ikke er innblandet i det der," sa Justin smilende, og begynte å kjøre. Du smilte.

Tumblr_m272dwaaju1qbxpeso1_500_large
"Jeg har vært her i noen uker bare, og har gått igjennom mer enn det jeg har gjort i løpet av hele livet mitt hjemme," sa du og lo. Han lo med. "Stemmer det," sa han smilende. Du var veldig klar for å dra hjem og slappe av med Justin. "Skal vi lage middag sammen?" spurte han fint. Du smilte. "Ja, jeg er med på den! Hva vil du ha?" spurte du. Han satt og tenkte en stund før han svarte. "I dag frister det med wok." Du nikket pent. "Da blir det wok," sa du. Han tok tak i hånden din. "Jeg er glad i deg, vet du det?" sa han med den fine stemmen sin. Du rødmet. "Jeg er glad i deg også, Justin," sa du. Dere så mot hverandre og kysset. 

"Følg med på veien du," sa du og stoppet kysset. "Full kontroll," svarte han skrytende. Dere lo. Du skrudde på musikken og begynte å synge med. Han gjorde det samme. "You are my sunshine, my only sunshine," skrek han med vilje. Du så bare rart på han og smilte søtt. 

Tumblr_lm7uv7rdhz1qgmunqo1_500_large
Kort tid etter var dere framme på Coney Island. Dere var nødt til å parkere bilen et stykke unna, så dere hadde en ganske lang vei å gå. "Skal jeg løfte deg eller søta?" spurte han fint. Du ristet på hodet. Han løftet deg uansett, og du skrek og ba han sette deg ned. Han nektet. Dere lo og flørtet mye, alt føltes så utrolig herlig. "Justiiiin," gjentok du. Han satte deg ned til slutt, da dere var utenfor inngangsdøren. "Fornøyd nå?" sa han for å plage deg. Du dytta på han. 

Dere tok heisen opp til leiligheten, og du valgte å kaste deg i sofaen med en gang du kom inn. "Kan du ligge her og se på TV, jeg skal bare gjøre noe," sa han fint. Du smilte. "Hva da?" spurte du nysgjerrig. Han så smilende mot deg. "Hva får deg til å tro at jeg skal si det?" sa han og gikk. Du ble igjen og skrudde på TVen. 

Tumblr_m1qcj88o9k1r2nazno1_500_large
HVA TROR DERE HAN SKAL GJØRE?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 34

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

I det dere gikk ut døren, fikk dere et syn dere aldri trodde dere skulle se. "Matt!" skrek du og løp mot han. 

Han sto der, med armen rundt Louis sitt hode, og hadde blod rundt munnen og nesa. "Matt!" gjentok du. Dere prøvde å stoppe han. Mr. Matthews kom ganske kjapt og ba alle trekke seg unna. Guttene måtte møte på rektors kontor. Det var sykt, plutselig hadde alt forandret seg. Hvem kunne se for seg at Matt kom til å reagere sånn? 

Tumblr_m1qrk41xnj1qec8ido1_500_large

I mens møtet foregikk, satt du og Olivia utenfor og ventet. Hun prøvde å ikke gråte, men tårene var vanskelig å holde igjen. "Det går nok bra," sa du rolig. Hun svarte ikke. "Jeg kommer straks, jeg må ringe Justin," sa du og gikk ut døren. "Justin, kom til rektors kontor. Matt og Louis har vært innblandet i slosskamp," sa du forvirret. Han forlot klasserommet, og kjappet seg til dere. "Jeg begynte å lure på hvor dere ble av, men Mr. Matthews forklarte meg det," sa han andpusten. Du nikket. 

"Så, hva er det som egentlig skjedde?" spurte Justin rolig. Olivia ville ikke svare. "Matt fikk vite at hun er gravid med Louis," begynte du sakte. "Og han likte det ikke, fordi han mener negativt om ham," fortsatte du. Justin sukket. "Jeg forstår han så godt," sa han agressiv. "Den gutten er bare problemer," fortsatte han siktende mot Louis. Du ble stille.

"Men skal vi sitte her og vente ut dagen?" spurte han utålmodig. Du ba han gå hvis han ville. "Nei, jeg blir her, jeg vil ikke at du skal være alene med dem, Louis er seriøst ikke bra," sa han fint. Olivia reiste seg. "Kan alle slutte?!" skrek hun høyt. "Kan dere bare slutte å snakke tull om Louis, han gjorde meg aldri noe galt," fortsatte hun og løp ut døra. Justin og du så overrasket mot hverandre.

Tumblr_m1cxqnhr1x1r6z8jqo1_1280_large
Da guttene kom ut døra, visste verken du eller Justin hvordan dere skulle reagere. "Hvor er Olivia?" spurte Louis. Matt så stygt på ham. Begge gikk ut døra. Dere fulgte etter. Hva kom til å skje nå, skulle dem begge til Olivia? Hva hadde de tenkt å si? Olivia sto for seg selv utenfor kantinen. "Matt, la meg være," sa hun høyt. Han skjønte ingenting. "La meg være!" gjentok hun og løp. Louis fulgte etter. Hvorfor ble hun plutselig så sur på Matt? Hvorfor lot hun Louis ta vare på henne? Da dere kom til dem, var det første dere så, Olivia kline med Louis. Matt kjente et stikk i magen.

Herregud, hva foregår? Hvorfor har alt snudd seg helt på hodet? Hvordan tror dere fortsettelsen følger? Ender hun opp med Louis eller Matt? Hva skjer videre med Justin og *DN*?  Jo flere kommentarer, jo større sjanse for flere deler idag!

An adventure to New York - del 33

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!

Takk for at du ville skrive for meg, Silav. Kjempebra! Nå er det Samrin igjen.
__

"Hva faen, er du gravid Olivia?" spurte en gutt bak dere, så dere begge snudde dere rundt med engang og der sto Matt. 

Dere ble begge stille, og var i full sjokk. Hva skulle du si? Skulle du bryte opp stillheten? Lyden av klokken som tikket hørtes godt. "Olivia!" ropte han høyt. Hun begynte å gråte. Du sukket. "Matt, kan jeg få snakke med deg?" sa du rolig og dro han med deg til et ledig grupperom. "Jeg vet ikke helt hvordan alt har skjedd, men ja, hun er gravid," begynte du sakte. Han så brått mot deg. Du svelget. Hvordan skulle du forklare at Louis var faren til ungen. Kjente dem hverandre? Du så ned på gulvet.

"Hvem er faren da?" spurte han forvirret. Du så mot han. "Jeg vet verken om du kjenner han, eller om du har noen forhold til han, men," sa du før du ble stoppet. Olivia braste inn døren og ba deg gå ut. Hun ville snakke med han selv, og ba deg forlate rommet. Han ba henne gi seg. "Nei, jeg vil at *DN* skal være her mens du forteller sannheten," sa han høyt. Du smilte skeivt.

Tumblr_m2fn4dhcyb1qzzburo1_500_large
"Louis," sa hun rolig. Hun begynte å gråte. Matt skjønte ingenting. "Louis? Louis Ferguson?" spurte han overrasket. Både du og Olivia så rart på ham. "Kjenner du han?" spurte hun. Man kunne se han ble sint. "Den j*velen har alltid vært et problem for alle, han er en diva. Hvordan klarte du å legge deg opp i dette?" spurte han oppgitt. Du sto mellom dem og var helt stille. 

"Jeg ble kjent med han på fjorårets campingtur. Han var der med et par kompiser, og vi bestemte oss for å feste med dem. Jeg var full," sa hun trist. Du kjente at du ble lei deg på hennes vegne. Matt ristet på hodet og gikk ut døren. Han klarte ikke å høre på det hun hadde å si. "Olivia," sa du rolig til henne. Hun gråt. Hun ville heller ikke ta imot en klem. Du sukket. Etter å ha sittet inne på grupperommet en stund, valgte dere å gå ut. Olivia tørket tårene, men man kunne fortsatt se at hun hadde gråtet. I det dere gikk ut døren, fikk dere et syn dere aldri trodde dere skulle se. "Matt!" skrek du og løp mot han.

HVA HAR SKJEDD MED MATT?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 32

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, som er en av eierene av denne bloggen!

Denne delen er skrevet av Silav fordi Samrin ikke har mulighet til å skrive noe nå.
__ 

"Men han er jo gal?!" ropte han.

Du så sjokkert på han. "Hva mener du med at han er gal? Kjenner du han?" spurte du med en skjelvend stemme. "Det er ikke bra å være med den gutten! Han krangler med alle sammen, og slår til alle som er uenige med han. Jeg kjenner han ikke, men vi har møttes før etter han og Ryan hadde en stor krangel, så slo han til Ryan foran alle. Han røyker også hasj hver dag og har blitt tatt av politiet flere ganger." Du satt der og visste ikke helt hva du skulle si. "Hva feiler det denne gutten?" tenkte du. "Og hvorfor har Olivia ligget med han når hun vet at han er sånn? Hun er smartere enn dette, så burde virkelig ha en god forklaring," tenkte du videre.

Tumblr_lhydlltbl61qghs4io1_400_large

"Hallo! Hva tenker du på" sa Justin plutselig og vinket med hendene foran øynene dine. "Oi, jeg bare tenkte på Olivia og Louis," sa du rolig. Du smilte søtt til han. "Jaha.." sa han og ga deg et tegn om at du skulle fortelle videre. "Jeg mener, hvis Olivia vet at han er sånn.. så hvorfor har hun valgt å ligge med han? Eller ble hun voldtatt, men tør ikke å fortelle det? Og hva med Matt, har hun to kjærester, eller er Louis i det hele tatt kjæresten hennes?" sa du fort og tok en liten pause for å puste. "Ahh.. *DN* det er mange spørsmål som vi ikke har svar på. Jeg syns vi skal hjelpe Olivia med dette, men vi trenger å vite sannheten fra henne og hva som egentlig skjer her. Derfor bør du snakke med henne imorgen," sa han til deg. Du sa deg enig, og bestemte deg for å ikke tenke på det før du skulle møte Olivia på skolen. 

Tumblr_m2nfof4bjy1r8bd6fo1_500_large

*Neste dag på skolen*

Du og Justin satte dere ned å snakket om hva dere skulle gjøre i kveld. Dere gikk inn til klassen fordi timen startet, og du satte deg på plass ved siden av Olivia.. men hun var ikke på skolen. Hvor kan hun være? tenkte du. Du så på Justin som satt å snakket med Ryan og Chaz. Du fikk ikke til å følge med i timen og tenkte kun på hvor Olivia kunne være nåå, og hvorfor hun ikke var på skolen. Timene gikk og du fikk ikke med deg noe av det som ble sagt idag, men det var endelig siste time nå. Du gledet deg til å bli ferdig og ringe Olivia med engang! Du satt å så på klokken, og telte ned de 2 siste minuttene. Timen var endelig over, du tok veksa di med deg og gikk ut av klassen med uten å vente på Justin og dem. Du fant frem mobilen, tastet inn nummret til Olivia og skulle til å trykke 'ring', men du stoppet med engang du så Olivia satt på skolebenken ute.

Du la mobilen i lommen, og sprang rett til Olivia som satt der aleina. Justin, Ryan og Chaz sprang like bak deg de også, og stoppet litt bak deg der du sto rett foran Olivia. "Hvor har du vært idag?" hun så opp på deg og smilte. "Jeg ville ikke dra på skolen, var sliten."
Du så rart på henne, og skulle akkurat til å si noe men stoppet deg selv. "Men jeg må spør deg om noe, og håper du kan svare meg ærlig!" sa du og så alvorlig på henne. Hun nikket og smilte. Hvordan skal jeg spør henne om dette? Skal jeg bare spør rett ut? tenkte du. "Du vet godt at Louis ikke er en bra gutt, og hva han holder på med. Vet også du ikke er dum nok til å ligge med sånn gutt. Så da er spørsmålet, har du blitt voldtatt?" spurte du rett ut, og smilet til Olivia forsvant med engang.

Olivia røyste seg opp og sto rett foran deg. "Hva er det du står her å tenker *dn*?"
hun så deg rett inn i øynene, og virket ikke så glad for det du sa. "Hva jeg tenker? Jeg sier jo bare at du er faen meg dum hvis du har ligget med en sånn gutt og blitt gravid med han. Jeg spør igjen, har du blitt voldtatt?" ropte du i ansikte på henne. Du var lei av at hun aldri sa sannheten! "Hva faen, er du gravid Olivia?" spurte en gutt bak dere, så dere begge snudde dere rundt med engang og der sto Matt!!

Hva tror dere skjer nå som Matt hørte det? Og hva er det Olivia skjuler? Kommenter i feltet, og kanskje det kommer en ny del.
1469796111333658410591

An adventure to New York - del 31

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

Han smilte. "Hei, jeg heter Louis," sa han og strakte armen.  

Du var overrasket. "Kom inn," sa du forvirret. Olivia smilte. De satte seg ned på sofaen. "Wow, syk utsikt," ropte Louis. Du nikket og satte deg ovenfor. "Jeg trenger hjelp," sa Olivia rolig. Du visste fortsatt ikke hva du skulle si. "Å?" spurte du sakte. "Jeg har holdt dette hemmelig i to uker," sa hun og felte en tåre. Du så trist mot henne. Hva var det som hadde skjedd? Du satt rolig.

523787_207965792648726_108808885897751_304609_1995354999_n_large
Louis holdt rundt henne. "Skal jeg si det?" spurte han henne. Hun ristet på hodet. "Nei, jeg.." Hun fikk ikke frem ordene. Du mistet tålmodigheten. "Hallo, kan du fortelle meg, jeg blir faktisk skremt," ropte du. "Jeg er gravid," sa hun og så mot deg. "Hva?" sa du overrasket. "Og jeg er faren til ungen," la Louis til. Du visste ikke helt hvordan du skulle reagere. Olivia var bare 18 år, skulle hun beholde ungen, eller hva? "Ja, og jeg trenger hjelp," fortsatte hun. Du stirret på henne. Dere var stille for en stund.

"Så, hva har du planlagt å gjøre nå?" spurte du forsiktig. Hun begynte å gråte ordentlig. Du satte deg ved siden av henne og holdt rundt henne. Dere føltes plutselig veldig nær. "Mamma vet ikke," sa hun og snufset. "Ikke pappa heller," sa hun videre. Du var stille. "Jeg må ta abort," sa hun forsiktig. Du nikket rolig. 

Tumblr_locqtelitr1qmt5mvo1_500_large
Louis tok henne med seg hjem. Du la deg ned i sofaen, og alle tankene kom frem. Visste Matt om dette, eller hadde hun holdt det skjult for han? Kjente Matt og Louis hverandre? Du lå og tenkte i flere minutter, før du bestemte deg for å ringe Justin. "Hei, kan du komme over? Må snakke med deg," sa du rolig. Han kom så fort han kunne.

"Hva er det?" spurte han nysgjerrig. Du sukket. Skulle du holde det skjult på Olivias vegne, eller si det til han? Han så rart på deg. "Olivia er gravid," sa du forsiktig. Han ble ordentlig overrasket, og trodde først du tullet. "Det er helt sykt, hva har hun tenkt å gjøre?" spurte han deg. Du løftet skuldrene. "Hun trengte hjelp tydeligvis, må snakke med henne imorgen," sa du. Han holdt rundt deg. "Vel, vi må hvert fall stille opp for henne, du og jeg," sa han rolig og smilte. Du smilte tilbake. "Og Louis," la du til. Justin skjønte ingenting. "Hva mener du?" spurte han fint. "Ja, Louis er jo faren til ungen hennes," svarte du. Han ristet på hodet. "Men han er jo gal?!" ropte han.

HVA MENER HAN? Har Justin og Louis møttes tidligere?? Kommenter i feltet, og jeg skriver en ny del snart! 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 30

HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien. Historien er skrevet av Samrin Batol, eieren av denne bloggen!
__

"Snakket med Olivia?" sa en kjent stemme bakfra. Det var henne. 

"Hva vil du?" spurte du irritert. "Vite hvorfor dere snakker om meg," sa hun overlegent og satte seg ved siden av. Du grøsset. "Kan jeg få snakke med deg alene?" spurte du og dro henne med deg. Dere satte dere ned på gresset. "Ja, hva er det?" spurte hun nysgjerrig. Du så rart på henne før du åpnet munnen.

"Jeg skjønte aldri hva greia mellom deg og Matt var. Hvem er Louis?" spurte du. Hun sukket. Du stirret på henne i flere sekunder. Hun gadd ikke svare. "Hallo, kan du svare meg eller?" sa du irritert. Hun så mot deg. "Hvorfor er det så viktig for deg?" spurte hun irritert. Du klødde deg på bakhodet. "Fordi det virker som hele livet ditt går på spill, skjønner ikke greia?" sa du. Hun så ned igjen. "Kan du love meg å holde kjeft om det?" spurte hun rolig. Du kjente samvittigheten. "Altså, det kommer jo helt an på?" sa du lurende mot henne. Hun sukket igjen. Hun hadde veldig lite lyst til å fortelle det. Du prøvde å presse det ut av henne. 

Tumblr_lv6j9jkcuf1qdgo7ro1_500_large
Plutselig kom det noen og prikket deg på ryggen. Det var Justin. "Hei, blir du med inn?" spurte han søtt og holdt over deg. Du smilte. "Ja, jeg kommer," sa du og hoppet opp. Du gikk fra Olivia, og sa du kom til å ta kontakt med henne senere. Hun nikket. Etter den korte praten deres, var hodet ditt full av nye tanker. Hva var det som var så hemmelig? Hvorfor kunne ikke Olivia åpne seg om det? Det eneste du tenkte på var samtalen dere hadde. Du syntes plutselig synd på henne, og visste ikke helt grunnen.

Etter skolen kjappet du deg hjem og ringte Olivia. "Kan du komme over, jeg trenger å snakke med deg," sa du til henne. Hun tenkte litt. "Ja, okei," svarte hun og la på. Hun kom fram kort tid etter. Det ringte på. "Hei," sa hun. Hun sto ved siden av en ukjent gutt. Han var mørk og høy, og virket hyggelig. Han smilte. "Hei, jeg heter Louis," sa han og strakte armen. 

HVA?? Hva skjer? Hvor kom Louis fra? Hvem er denne gutten, og hva skal Olivia og *DN* snakke om? 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 29

Beklager for fraværet mitt i det siste, har vært mye opptatt og borte. Har heldigvis fått Stine til å gjesteblogge historien for meg, og håper dere har vært fornøyde! Nå er jeg, altså Samrin, tilbake! HUSK at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men rik, tenåringsgutt. Han er altså ingen superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med resten av delene i historien.
__

Dere gikk videre mot klasserommet og fikk øye på en sint Olivia.

Hun kom rasende mot deg. "Hva var det du gjorde igår?" skrek hun høyt. Du slo an en latter. "Jeg kastet deg ut, det var det jeg gjorde," sa du med et sarkastisk smil om munnen. Du hadde hendene i kors. "Hva er det jeg har gjort deg?" ropte hun sint og gikk til klasserommet. Dere fulgte etter. Dere hadde geografi den første timen, og du måtte sette deg ved Olivia. Verken hun eller du likte det. Justin fikk plass ved Chaz.

"Ta opp bøkene deres jenter," sa læreren høyt og så mot dere. Du nølte ikke. Midt i timen begynte Olivia å snakke høyt til deg. "Jeg er så lei av deg," sa hun. Læreren så rart på henne. "Kan dere to gå ut i gangen og bli ferdige der?" sa han strengt mot dere. Hun dro deg med ut. "Hør her," sa hun før du stoppet henne. "Nei, du hør her," sa du brått. "Jeg er så langt ferdig med deg og denne oppførselen din, bare stikk og la meg være," fortsatte du og ville gå inn igjen. Hun lo hysterisk. "Du er ferdig med meg? Er det derfor du kastet meg ut av leiligheten igår?" spurte hun. Du ga henne et idiotisk blikk.

267882_237107409641724_231899236829208_907878_3154932_n_large
"Om det er derfor jeg kastet deg ut av leiligheten? Grunnen til at jeg gjorde det er at du klenger på kjæresten min hele tiden, og det gidder jeg ikke," skrek du sint til henne. Hun så rundt seg. "Aha, du er sjalu du?" spurte hun overlegent. Du ristet på hodet. "Det er ikke det at jeg er sjalu, men hva i.. Først kjæresten min, så Matt, og hva med han Louis? Din løgner," sa du og løp inn til klasserommet igjen. Hun gadd ikke følge etter.

"Hvor er Olivia?" spurte Mr. Matthews. Du visste ikke. "Hun dro vel sikkert der hun hører til," svarte du rolig, og siktet til helvete. Han så strengt mot deg. Du hadde veldig lite lyst til å sitte inne i klasserommet, og gledet deg til timen var ferdig. Du var ikke den type jente som skrek på folk og var sint hele tiden. Denne skolen hadde helt klart forandret deg. 

En halvtime senere var det friminutt, og du tok med deg Justin til mediarommet for å snakke. "Jeg skrek ut om Louis og Matt-greiene, men jeg var så sur, så jeg løp inn til klasserommet istedet for å høre hva hun hadde å si," sa du rolig. Han så på deg. "Vi får snakke med henne senere, hun kan umulig være seriøs," svarte han og lo. Du smilte.

Tumblr_m1lstuhyny1rn63bko1_500_large
Dere gikk ut i skolegården og møtte Chaz og Ryan. De satt rundt et bord og spiste kantinemat. Dere satte dere ved siden av. "Hey dudes," sa Justin. "Ryan, hvor er Frida?" spurte han og ga Ryan et blikk. Han rødmet. "Hun får ikke fri før om en halvtime, cheerleadere you know," sa han og smilte stolt. Du begynte å le. Justin også. 

"Har dere snakket noe med Olivia?" spurte du dem rolig. "Snakket med Olivia?" sa en kjent stemme bakfra. Det var henne.

Hva tror dere hun vil? Kommenter for flere deler idag!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 28

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.

Denne delen er skrevet av Stine (gjestebloggeren)


 " Kommer til å savne deg også Justin " Sa du og kysset han på munnen, det ble raskt over til klining og plutselig var det noen som prikket Justin på ryggen "hmm" oj så flaut!


Det var moren til Justin! "Ehh, mamma hva gjør du her?" Spurte han mens han var helt rød i trynet, sikkert fordi han var så flau. "Vel, nå som du Og *DN* er kjærester må jeg jo bli bedre kjent med henne" sa hun og smilte varmt til deg. Hun var jo en helt annen person enn det hun var forrige gang du møtte henne. Du og Pattie sa farvell til Justin som måtte hjem til sin egen leilighet mens du og Pattie satt dere ned for å snakke sammen. Dere kjente jo så vidt hverandre, og det er jo alltid koselig med litt alene tid med foreldrene til kjærsten. Det høres kanskje rart ut, men hun er ganske ung, så det føles ganske normalt.


Tiden gikk og klokken hadde blitt tolv, det var utrolig sent og du skulle jo på skolen. Så du og Pattie bestemte dere for å sove, på rommet ditt hadde du bare en seng, så du og Pattie dro ned på gjesterommet og bærte den sengen opp til ditt, slik at dere kunne sove sammen. Hun var så utrolig søt og sjarmerende, du skjønte nå hvor Justin hadde fått det fra, haha. Dere slukket lyset og sovnet kjapt.

Alone-bed-bedroom-girl-lounge-favim.com-363726_large

Neste dag ble du vekt av en herlig lukt, søte Pattie hadde laget pannekaker til dere. Du gikk på badet, vasket deg i ansiktet for å våkne mer også begynte du å sminke deg, og ordne håret. Du skiftet til andre klær rett før du dro til skolen, det var så utrolig chill å gå i nattpysj. Når du gikk ned traff den gode pannekake lunkten deg midt i fjeset, ahh du elsket pannekaker. Du hentet ett glass melk og satte deg ned, og ikke kort tid etter kom pannekakene du hadde ventet på. "Nam, de var utrolig gode" Sa du til Pattie med et stort smil, hun smilte tilbake og satte seg ned. " Tusen takk *DN*" sa hun i mens hun heiv i seg noen pannekaker selv.

 

Du fikk øye på at klokken ble utrolig mye, så du sprang opp på rommet ditt og skiftet klær. Du hadde lagt inn alle klærene dine på ditt walk in closet, og det var så fint der. Du virkelig elsket det! Etter et drøyt kvarter, var du klar og du begynte å kjøre til skolen.

Tumblr_m1v6iki0oq1rt036ao1_500_large

"Hei Justin!" Ropte du når du fikk øye på Justin, han sprang bort mot deg og fanget deg med en klem og snurret deg rundt. Han var så herlig! Dere gikk videre mot klasserommet og fikk øye på en sint Olivia.

 

Hva vil dere skal skje videre i historien?

An adventure to New York - del 27

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.

Denne delen er skrevet av Stine (gjestebloggeren)


"Hva skjer da *DN*?" sa Olivia mens hun så rart på deg. "UT" sa du og nermest heiv de ut.


"Ok, slapp av. Har du mensen eller?" Sa Olivia mens hun braste ut i latter. "Unnskyld meg, men har ikke du en kjæreste å ta vare på? Tror vi alle her merket at du er veldig klengete på Justin!" Ropte du, du var så utrolig sint nå at du sverger på at du kunne ha slått henne. Olivia ble utrolig rød i ansiktet og så veldig nervøs ut "Ehh... Hva mener du?" Du himlet meg øynene og gikk nermere henne, slik at du var sikker på at hun hørte deg. "Du har kjæreste, så drit i å kleng på andre gutter. Skjerp deg!" Sa du mens du dyttet båte Matt og Oliva ut så smelte du igjen døren å låste. Olivia hadde heldigvis ikke nøkkel til huset lengre, så du hadde ikke noe frykt om at hun kunne komme inn.


Tumblr_m22acgyzm91r3e62yo1_500_198313386_large

Du satte deg ned i sofaen og la armene dine i kors. "Okei, det var pinlig" Sa Justin og satte seg vesiden av deg. "Og hva mener du med det?" Spurte du surt og så på han. "Nei, jeg mener. Olivia leker så dum hele tiden, og hvordan du reagerte isted var jo en helt annen deg." Du kjente en stor klump halsen, du håpet virkelig ikke at Justin trodde du var en skikkelig sur jente som ble sur for ingenting. "Åhh, men jeg liker deg så godt og jeg vil ikke at hun skal ta deg fra meg" Svarte du mens en liten tåre falt ned på kinnet ditt. Justin tok armen din i sin, og dere holdt hånd i hånd. "Aww, *DN* Jeg liker deg også veldig godt. " Sa han og kysset deg på leppene. Du elsket den følelsen, den var så herlig! Du hadde aldri kjent den følelsen før.
 

578314_361749537193827_100000763511382_956582_915600545_n_large

Klokken hadde blitt utrolig mye, og Justin måtte dessverre dra hjem. Justin hadde heldigvis klart å roe deg ned, men du skulle ønske han kunne ha vært her litt lengre. Justin begynte å ta på seg skoene og jakka å åpnet døren. "Kommer til å savne deg *DN* " Sa han og så deg dypt inni øynene, du smilte " Kommer til å savne deg også Justin " Sa du og kysset han på munnen, det ble raskt over til klining og plutselig var det noen som prikket Justin på ryggen "hmm" oj så flaut!

 

Hvem tror dere det er? ( orker ikke å lese gjennom så beklager hvis det er noen skrivefeil )

An adventure to New York - del 26

 

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.

Denne delen er skrevet av Stine (gjestebloggeren)

 


 

"Hei *DN* og Justin," sa personene. Skulle dere være glade, eller kom det til å ødelegge hele kvelden?

 

Du viste ikke, men dere hadde jo fått et bedre forhold til Olivia nå. "Hei, Olivia" svarte du og smilte sånn halvveis fake til henne. Hun bare smilte, og du og Justin presenterte dere for Matt. Dere gikk litt rundt og fant en karusell der fire stk kunne sitte på sammen, den het kaffekoppen. Du sverger på at du hadde tatt en helt maken hjemme i Norge og du spydde, men du turte egentlig ikke å si nei nå som det var enda flere her. Justin så at du var litt på nippet til å ta den, så han klemte hånden din "Er du sikker på at du vil?" du nikket og satte deg i "kaffekoppen" De mennene som styrte koppene begynte å komme mot dere og maskinen startet, du kjente med engang at de gamle minnene kom opp og du ble utrolig kvalm. 
 

Tumblr_lpmnif3qvb1qlqeo0o1_500_large

Endelig var den ferdig og du sprang ut og satte deg ned på bakken, og Justin sprang etter deg. "Går det bra *DN*?" spurte han beskymret. "Jada, det går helt fint.." Sa du og reise deg forsiktig opp igjen. " *DN* du er jo hvit i ansiktet vi drar hjem!" sa han strengt. Du smilte og han holdt rundt deg. Dere sa fra til Matt og Olivia om at dere måtte bare dra hjem fordi du var så kvalm, og de hadde full forståelse. Dere gikk sakte mot bilen og Justin hjalp deg inn, dere kjørte fort hjem og endelig var dere fram.
 

Dere gikk opp mot leiligheten og du slengte deg ned i sofaen i mens søte Justin gikk for å hente en bøtte med vann i tilefelle du skulle til å spy. Justin kom med bøtta og satte seg på andre siden av sofaen og begynte å masere deg på føttene. Han var så utrolig grei og omsorgsfull, du kunne ikke tenkt deg en annen kjæreste noen gang. Etter det hadde gått en time, hadde du blitt mye bedre og dere satte dere ned for å se litt på tv. Plutselig banket det på døren, du så rart på Justin å gikk videre mot døren. Det var Olivia og Matt, du snudde deg brått å så på Justin med et litt skuffet blikk. "Hei, tenkte vi kunne komme innom en tur vi" Sa Olivia med et stort smil på munnen, det samme hadde Matt. De gikk inn mens du lukket døren og gikk etter. Olivia satte seg faktisk vesiden av Justin og ikke med Matt, du ga Justin et rart blikk mens Justin så forvirret ut.

Tumblr_m2hlhkvpzd1rqlvfmo1_500_large

Du hadde ikke noe annet valg enn å sette deg vesiden av Matt. Du ble skikkelig irrtert over Olivia fordi hun satt å klengte på Justin, og du merket godt at Matt syntes det var ubehagelig. Du trodde jo faktisk at Olivia hadde forandret seg til et bedre menneske, og var forelsket... Men neida. Det koket inni deg, du klarte ikke å holde deg lengre "OKEI, jeg tror dere skal gå nå jeg!" sa du med en veldig lytt stemme. "Hva skjer da *DN*?" sa Olivia mens hun så rart på deg. "UT" sa du og nermest heiv de ut.Hva tror dere skjer nå? kommer kanskje ny del sener i kveld hvis dere er flinke til å kommentere

 

An adventure to New York - del 25

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.

Denne delen er skrevet av Stine (gjestebloggeren)

__

Det du ikke var klar over på det tidspunktet var at Justin kom til å ringe på døra. "Hei vakre, blir du med?" spurte han sjarmerende.

"Om jeg blir med hvor?" spurte du mens du forelsket deg i øynene hans. "På tivoli vel? Det har nettopp åpnet!" Du hadde nettopp tatt deg en god dusj og var superklar for å bare slappe av, men du kunne jo ikke si nei til Justin. "Ja, jeg blir med. Gi meg ti minutter da," sa du og smilte til han. Justin satte seg ned i sofaen og så på tv imens du ordnet deg. "Er du ferdig snart? " ropte han etter at du hadde brukt mer enn ett kvarter. Du kjappet deg, og endelig var du ferdig. "Sånn, da er jeg klar," sa du da du sto ved ytterdøren. "Wow" var det eneste han klarte å si før dere gikk ned til bilen.
 

Tumblr_m11fv4wkiw1qktv2jo1_500_large

Justin åpnet bildøren for deg før han gikk rundt og satte seg inn på den andre siden. Han skrudde på radioen og dere begge begynte å synge med. Du stoppet å synge og så på han. "Justin, du er faktisk utrolig flink til å synge," sa du. "Tusen takk *DN*, jeg har alltid elsket å synge," svarte han og rødmet. Dere begynte å snakke om hva dere skulle gjøre på tivoliet og kjøreturen gikk utrolig fort, og plutselig var dere fremme.

"Hvor mange billetter?" spurte damen som satt i boksen. "Ti billetter" Sa Justin og smilte til deg. Dere skulle virkelig ta mange karuseller fant du ut, han viste jo ikke at du var livredd for dem egentlig. Dere gikk inn, og Justin sprang rett til den største. "Fillern," tenkte du. Aldri i verden om du skulle på den karusellen der. Du stoppet opp og så opp mot han. "Justin, jeg må fortelle deg noe.." sa du med en skjelven stemme. "Hva er det?" svarte han nysgjerrig. Du så opp mot han og tilbake på karusellen. "Jeg er sykt redd for karuseller," svarte du. Du så ned på bakken. Han tok deg i hånden og dro deg inntil seg selv. "*DN*.. Det går bra, jeg skal passe på deg. Dette blir morsomt!" svarte han smilende.

Du ville ikke skuffe han så du ble med. En gang så måtte du jo bli kvitt frykten din. Dere satte dere inn, og karusellen startet. Du klarte ikke å gjøre noe annet enn å smile og rope. Du var så redd at du ikke hadde ord. Justin merket at du ble utrolig redd og han tok deg i hånden. Du følte deg mye tryggere plutselig. Kort stund etter var kjøreturen endelig ferdig, og du var utrolig lettet.
 

Tumblr_lzk7b7rmbh1qdjghvo1_500_large

Dere gikk bort mot en bod der dere kunne vinne en stor bamse. "Åååh, Justin, se den store rosa pandaen!" ropte du og sprang som en gal bortover. Han begynte å le. "Skal jeg vinne den for deg?" sa han mens han prøvde å leke selvgod. "Ja, du må klare det," sa du hoppende. Du hadde alltid ønsket deg en slik bamse. Rart men sant. Han fikk tre baller, og med de skulle han klare å få ned alle boksene. Han bommet på det første kastet, men alt endret seg i det han kastet ball nummer to. Han fikk nemlig ned alle bortsett fra to. Du kjente nervene komme, dette måtte han klare. Du så på Justin og han var utrolig konsentrert. Han kunne jo ikke svikte jenta si. Du lo rolig. Da han endelig kastet den tredje ballen, føltes alt som en saktefilm. Overraskende nok, traff han begge boksene. Mannen bak i boden spurte om hvilken bamse dere skulle ha. Du pekte kjapt på den rosa pandaen, og fikk den i hånda. Endelig var den din.

Tumblr_m05iysxlvt1r7y9xfo1_500_large
I det dere snudde dere, var det noen som prikket dere på ryggen. "Hei *DN* og Justin," sa personene. Skulle dere være glade, eller kom det til å ødelegge hele kvelden?

Hvem tror dere at det er? Hva tror dere skjer i neste del? 

An adventure to New York - del 24

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Er ikke du Louis? Kjæresten til Olivia?" sa Justin før Olivia rakk å reagere. 

Olivia reiste seg brått opp. "Hva snakker dere om?" spurte hun dere. Dere ble forvirret. "Nei, jeg.. vi vet ikke," sa du og presset frem en kort latter. Gutten så rart på dere. "Jeg heter Matt," sa han og strakte frem armen. "Og jeg er fra New York," sa han videre. Olivia hadde tydeligvis blitt kjent med han, og de hadde blitt sammen. Du så rundt deg. Det var kjølig.

"Men, jeg tror vi må gå nå jeg," sa du mot Olivia og tok tak i hånden til Justin. Hun nikket. "Ja, okei, hadebra," svarte hun og ga dere en klem; en klem som om dere var bestevenner. "Takk for at dere har stilt opp!" avsluttet hun. Dere gikk rolig ut i gangen, og ut ytterdøren. "Hva skjedde nettopp?" spurte Justin forvirret. Hvem var den gutten, og hvem var Louis? Hva er det Olivia pønsket på? 

Du ba Justin glemme det, og sa du skulle snakke med henne. Du tenkte hun heller ville fortelle det til deg, siden dere begge var jenter. Justin kjørte deg hjem til leiligheten på Coney Island igjen. "Vil du bli her?" spurte du søtt og håpet på at han ville. Han nikket. "Selvfølgelig," svarte han fint. Dere satte dere ned og snakket, flørtet og koste dere. Klokken nærmet seg elleve, og han måtte straks hjemover.

Tumblr_lj8uk8qp6v1qfbboko1_400_large
Du var sliten og klar for å legge deg. Det hadde vært en utrolig lang, men fin dag, og nå var det tid til å drømme i drømmesengen. 10 timer senere sto du opp og fikset deg til byen. Det var endelig lørdag, og du hadde fått penger til å shoppe! I og med at du likte best å handle alene, dro du uten noen. Du besøkte omtrent alle klesbutikkene, alt fra Forever21 og Top Shop til H&M. Det var så mye fint!

Tumblr_m11rn3gjbb1qjcn4do1_1280_large
Du brukte 3 timer på å handle alt du trengte, og tok en taxi hjem. I dag var planene dine å slappe av og ta ting med ro. Du hadde gjort så mye i det siste, og følte at kroppen trengte ro. Det første du gjorde da du kom hjem var å ta et bad. Du pyntet til så det skulle bli fint, og ble der i rundt en time. Du fikk tenkt mye, og var utrolig takknemlig og glad for at du ikke dro tilbake til Norge igjen. Du hadde garantert angret.

Tumblr_ljwy8dvdpa1qc4js1o1_500_large_198408536_large
Etter det lange badet, var du klar for å ligge i sofaen med badekåpen og en bok. Det du ikke var klar over på det tidspunktet var at Justin kom til å ringe på døra. "Hei vakre, blir du med?" spurte han sjarmerende. 

HVOR TROR DU DEM SKAL? Denne delen er skrevet i søvne, haha.. Så trøtt er jeg! 

Neste del kommer imorgen, eller kanskje idag! Kommer an på kommentarer :)

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 23

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

Men kun i noen få sekunder snudde hele festen seg til å bli noe ingen av dere forventet...

Olivia hadde deltatt i stafetten, og hun fikk store problemer under surfingen. Hun hadde klart å miste balansen, og bølgen hadde dratt henne med seg. Justin svømte kjapt mot henne. Hun holdt på å drukne og hadde pustevansker. Han løftet henne ut av vannet og inn til land og la henne på strandkanten. Han var den eneste der som hadde lært seg ordentlig førstehjelpskurs, og måtte derfor ta munn-til-munn metoden for å redde henne. Straks begynte hun å hoste ut masse vann, og folk jublet for at hun var i live. Ambulansen kom kort tid etter, og tok henne med til sykehuset for grundige sjekk. Folk sto rundt bilen og så på henne.

Tumblr_m293s5na511rt7y4bo1_1280_large
"Trekk dere tilbake," ropte mennene. "Trekk dere tilbake," gjentok dem. Folk begynte å flytte på seg. "Skal vi dra etter henne?" spurte du Justin. Han så rart på deg. "Hvorfor skal vi det?" spurte han forundret. Du hadde lyst. Du ville se hvordan det hadde gått med henne. Du ville svelge stoltheten din og være snill mot henne. Han lot seg overbevises til slutt. Dere tok farvel med de andre på stranda, og kjørte straks til sykehuset. Venterommet var fullt, og man kunne se de triste ansiktene på alle foreldre, søsken og venner som hadde noen kjære i vente. Du sukket.

"Kom, vi går og spør etter henne," sa Justin og tok deg i armen. Du nikket. Dere ble fulgt videre av en sykepleier. Hun spurte om dere var gode venner med henne, og om dere kunne gi noen opplysninger om henne. Begge så mot hverandre. "Vi er ikke akkurat gode venner, vi går bare på skole sammen," sa du rolig. Sykepleieren så litt rart på dere, akkurat som om hun ikke skjønte hvorfor dere var der.

421830_282798015127340_262406553833153_704255_19993286_n_large
Da dere kom inn på rommet, satt Olivia med ryggen til. "Det er helt sykt, hva?" sa hun gråtende. Dere så forvirret mot henne. "Hva mener du?" spurte du rolig. "At noe sånt kan skje på så kort tid. Noe sånt som dette," svarte hun. Hun snudde seg mot dere. "Og jeg skjønner ikke, hvorfor er dere her?" lurte hun på veldig. "Fordi selv om vi ikke er verdens beste venner, så bryr vi oss om deg," svarte du fint. Du gikk mot henne og ga henne en klem, samtidig som du spurte om hvordan det gikk. 

"Det går fint," svarte hun forsiktig. Ikke overbevisende i det hele tatt. "Louis er på vei, så jeg kommer nok til å få det bedre," fortsatte hun. Du så forundret på Justin. "Hvem er Louis?" spurte han henne. Hun presset fram en latter. "Det er kjæresten min," sa hun videre. Du ble overrasket. "Åh! Siden når?" spurte du nysgjerrig. Hun smilte. "Siden igår," svarte hun.

"Hey love," sa en stemme bak. "Hvem er dere?" spurte han og så mot dere. Du reiste deg opp og sto sammen med Justin. "Vi er Justin og *DN*, hyggelig å hilse på deg Louis," sa du. Han så rart på deg. "Louis? Hvem er Louis?" spurte han forvirret. "Er ikke du Louis? Kjæresten til Olivia?" sa Justin før Olivia rakk å reagere. 

HVA TROR DERE NETTOPP SKJEDDE? Har Olivia løyet? Har hun to kjærester? Er hun utro? 

Neste del kommer i kveld! Jeg skal hos kjæresten. Unnskyld, lover å skrive flere deler når jeg kommer hjem igjen! Stay tuned

An adventure to New York - del 22

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Ok, da sees vi," svarte hun og løp mot den rosa boblebilen sin. Du ga et falskt vink.  

"Vi drar!" sa du spent mot Justin. Han så lurende på deg. "Seriøst, du vil?" spurte han. "Ja, jeg vil...boyfriend," sa du og dyttet han sakte. Dere begynte å le. "Er jeg kjæresten din?" spurte han fint. "Du er kjæresten min du," svarte du smilende og kysset han på leppene. "Vi drar."

Dere pakket sammen tingene. Du hadde ikke med deg klærne dine, så du lånte en av strandkjolene til moren hans. Den var utrolig fin. Dere kjappet dere ut til bilen, og kjørte til Coney Island med en gang! Det var utrolig mange mennesker der, og været var strålende. Vennene deres hadde allerede begynt å svømme. "Hopp uti, det er dritdeilig her," ropte Ryan fra vannet. Han var sammen med ei jente. "Hvem er den jenta?" spurte du Justin. "Hun heter Frida, Ryan holder på med henne tror jeg," svarte han. Du smilte. "Aw," sa du glad.

6923038334_db15d274e6_z_large
Dere dro bortover for å finne det perfekte stedet å ligge på. "Det er så koselig, det er aldri sånne ting i Norge," sa du til han. Han lo. "Ja, men så er det jo ganske store forskjeller mellom Norge og USA da, søta," svarte ham. Du satte deg ned og tok på bikinien. Han slo seg ned ved siden. "Herlig, vil du bade?" spurte han fint. Før du rakk å svare, løftet han deg uti vannet. "Justiiin," skrek du. Dere lo og hadde det utrolig gøy sammen. Du hoppet på ryggen hans og holdt fast så han ikke skulle miste deg.

Tumblr_m2c0vwwqvb1rs3fpco1_500_large
Etter å ha vært uti vannet en stund, gikk dere på land igjen. "Det her er fantastisk, hva?" spurte du fint. Han så brått på deg. "Hva er fantastisk?" spurte han nysgjerrig. "Dette. Du og meg," svarte du smilende. "Jeg har ikke kjent deg lenge en gang, men jeg har blitt så utrolig glad i deg," fortsatte du. Han så smigret ut. "Følelsene er gjensidige," sa han og kysset deg.

129126714285796489_fcvgo4ey_f_large
Dere lå og solte dere i flere timer, og etter hvert som det ble mørkere valgte dere å dra bort mot alle de andre. De skulle tydeligvis ha en stor fest, og forventningene til folk var høye! Dere gikk hånd i hånd og sjokkerte flere folk da de så dere sammen. Dere fikk også mange gratulasjoner. Mange timer gikk, og du hadde ikke hatt det så gøy som det der på utrolig lenge! Alt var perfekt. Da klokken nærmet seg 21:30, ble det holdt små konkurranser og stafetter. Alle hadde samlet seg, og alle var konkurranseinnstilte. 

Du meldte Justin på. "Kom igjen, dette greier du!" ropte du. Han skulle på surfestafett med mange andre, og du hadde god tro på at han kom til å vinne. Men kun i noen få sekunder snudde hele festen seg til å bli noe ingen av dere forventet...

HVA TROR DERE SKJEDDE?
1469796111333658410591

An adventure to New York - del 21

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Jeg tror jeg har funnet drømmedama mi, og jeg lengter etter å få kysset henne," fortsatte han. Han lente hodet sitt mot deg..

Du stoppet han ikke. I det sekundet føltes alt riktig, og du hadde veldig lyst til å få det gjort, nå som alt var bra igjen. Du kjente hans deilige lepper treffe dine, og du hadde aldri følt den følelsen man fikk ved å ha såpass nær kontakt med en gutt før. Du fikk sommerfugler i magen. Kysset endte med et smil, og dere satte dere ned på solsengen og snakket. I og med at det var såpass seint (les: tidlig), siden klokka var syv på morgenen, sovnet du hos han, i hans seng, sammen med han, og alt føltes uvirkelig.

Tumblr_lyinc0gy1j1r4n7lro1_1280_large
Tumblr_m1fwvdykmm1qh80ato1_500_large
Det var endelig helg, og du kunne slappe av uten å tenke på skolen. Dere våknet sent, og lå i sengen og bare snakket. Det føltes som dere var kjærester som overnattet hos hverandre. Det var som en drøm som kom i oppfyllelse. Han var så flink til å ta vare på deg, du følte deg rett og slett som en prinsesse der du lå. Han var så god. 

Kort tid etter ringte det på døren. Foreldrene til Justin var på ferie, så det kunne ikke ha vært dem. Dere kledde kjapt på dere, og gikk ned for å sjekke. "Åh, jasså, er det ikke kjæresteparet?" sa personen sarkastisk. "Hei, Olivia," svarte du forvirret. Hva gjorde hun der? Du skjønte ingenting. Justin smilte. "Ja, det her er kjæresten min," sa han kort og så mot deg. "Og hva gjør du her?" fortsatte han. Hun lo hysterisk. "Jeg er her for å melde om at vi skal på stranden, og om dere har lyst til å være med så kom igjen!" svarte hun. Hun så overlegent på deg. "Så, blir dere med eller?"

Justin og du så på hverandre. "Vi får se, kommer vi så kommer vi," svarte han og kysset deg på kinnet. Hun ga dere et ekkelt blikk. "Ok, da sees vi," svarte hun og løp mot den rosa boblebilen sin. Du ga et falskt vink. 

DRAR DEM ELLER DRAR DEM IKKE? 10+ kommentarer for ny del idag :)

An adventure to New York - del 20

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Ikke her," sa du rolig. "Jeg er utrolig glad i deg, men ikke her.." fortsatte du. Han sukket.

Han skjønte ingenting. Du rødmet. "Unnskyld," sa du rolig. Han smilte. "Men hva er det da?" spurte han. "Jeg har aldri kyssa noen ordentlig før," svarte du beskjedent. "Og jeg vil at første gangen skal være litt mer spesielt enn en flyplass," fortsatte du. Dere begynte å le. Han så på deg og kysset deg på kinnet. Kontakten dere hadde fått på så kort tid var ubeskrivelig. Hvordan hadde du fortjent deg til dette? 

Ryan og Chaz kom til dere kort stund etter. "Er dere klare for å gå?" spurte Chaz. Dere nikket og reiste dere opp. "Vi skal hente bagasjen din, vi kontaktet dem istad og ba dem sette dem ved valutagreiene," sa Justin fint. Du smilte stort. Dere gikk tett inntil hverandre. "Får jeg lov?" spurte han og stirret på hånda di. "Du får lov," svarte du smilende og tok tak i hånden hans. Det var uvirkelig. 

Tumblr_m201tp7mfp1r285suo1_500_large
Dere kjappet dere ut av flyplassen. Bagasjen var hentet og Justin Biebers Rolls Royce ventet på dere utenfor. De to andre gikk sin egen vei. "Baby I can pick you up in a Rolls Royce, anywhere you wanna go - it's your choice," hvisket han inn i ørene dine. Du begynte å le og dyttet på han. Han smilte til deg. "Vil du hjem til meg, eller til leiligheten igjen?" spurte han søtt. Du kjente at du ble nervøs. Skulle du få møte foreldrene hans? Hvorfor skulle han plutselig spørre om du ville bli med han hjem? Du takket allikevel ja til å bli med ham.

Etter en halvtimes kjøretur, var dere endelig framme. "Wow," ropte du høyt da du kom inn. "Det her var sykt," fortsatte du. "Det er bare begynnelsen," sa han og lo. "Bli med til takterrassen vår, da kommer du nok til å bli overrasket" fortsatte han. Du var spent.
Du gapet høyt. "Tuller du med meg, det her er så fantastisk," sa du høyt. Han virket stolt. "Ikkesant, det er med utsikt over New York!" svarte han. Du følte sjalusien komme, men det gjorde vel ingenting. Det var jo en grunn til at han ville ta deg med hjem og vise deg alt det der; du måtte jo ha betydd noe for han. Du visste ikke helt hva du skulle si. Du ble bare stående der.


Dere sto på ytterkanten av takterrassen, og hadde den fineste oversikten noensinne. Justin holdt rundt deg bakfra. "Hva syns du?" spurte han søtt. Du lente hodet på han. "Det er fantastisk, du er utrolig heldig," svarte du. Han sa seg enig. På det tidspunktet dere sto der, med levende lys rundt dere, og utsikt over en av verdens fineste byer, føltes alt så perfekt. Drømmegutten holdt rundt deg, og du hadde en stor sjans til å kysse han og kose med han. Han var virkelig utrolig herlig. "*DN*," sa han sakte. "Jeg tror jeg har funnet drømmedama mi, og jeg lengter etter å få kysset henne," fortsatte han. Han lente hodet sitt mot deg..


Hva tror dere skjer? Kyss eller ikke? 


An adventure to New York - del 19

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER! - STILL OSS OGSÅ SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

Plutselig hørte du noen rope navnet ditt. Du reiste deg brått opp. "*DN*, ikke dra!" sa personen.

Du ble ordentlig sjokkert. "Hva gjør du her?" ropte du nysgjerrig. "Kom hit." Han trakk deg til siden. "Ryan, hvorfor er du her?" sa du overrasket. "For å stoppe deg i å ta en utrolig feil avgjørelse. Bli med," svarte han og dro deg med videre. "Ryan, stopp, du kan ikke, flyet mitt kjører jo snart!" ropte du. Han begynte å le. "Se her," sa han og strakte ut armen mot mange folk. Blant alle disse menneskene, sto Justin og Chaz. "Surprise," sa dem i kor. Justin kom gående mot deg og da en stor klem. "Du kan ikke bare dra sånn," sa han rolig. Du kysset han på kinnet.

Dsc_0812_large
"Jeg har fått avbestilt billettene," sa han videre. "Jeg vet du sa du ikke passer inn, men jo, det gjør du. Du passer perfekt inn her." Du smilte av ordene hans. "Dessuten, jeg kan ikke la en så bra jente dra fra meg," avsluttet han. Du begynte å le, og gledestårene kom. "Kan vi sette oss?" spurte du han pent. Dere gikk fra Chaz og Ryan som valgte å sette seg utenfor Burger King. "Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dette," sa du. "Du er søt, håper du virkelig er klar over det," fortsatte du. Dere smilte mot hverandre.

"Det er ganske sykt hvor kjapt jeg har blitt såpass betatt av deg, *DN*," sa han smilende. Han stirret på munnen din. Du stirret på hans. Han kom nærmere. Du trakk deg tilbake. "Hva er det?" spurte han forvirret. "Ikke her," sa du rolig. "Jeg er utrolig glad i deg, men ikke her.." fortsatte du. Han sukket.

HVA TROR DERE HUN MENER MED AT HUN IKKE VIL KYSSE HAN DER? Beklager for få deler, kommer flere imorgen! 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 18

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"God natt sweetie," sa han og tok med et luftkyss. "God natt," svarte du og låste døren. 

Du smilte for deg selv. Plutselig kom du på noe. Du åpnet døren og ropte etter han, han var allerede borte. Du ringte han. "Kom opp igjen, fort!" ropte du høyt i telefonen. Han nølte ikke. Han hadde ikke nådd så langt, så det var ikke noe problem å komme seg tilbake. "Jeg må jo fortsatt dra, flybilletten kan ikke avbestilles," sa du sakte. Han så oppgitt på deg. "Stemmer," sa han trist. "Jeg kan jo prøve å ringe selskapet og be dem få avlyst det? Du vil vel ikke dra?" fortsatte han. Du så ned på gulvet uten å svare. "Hæ, vil du dra?" spurte han sjokkerende. "Jeg vet ikke," svarte du rolig. "Jeg tror det er det beste, jeg passer nok ikke inn her uansett," fortsatte du. Han stirret trist på deg.

"Slutt Justin, du kommer jo til å glemme meg om ikke lenge uansett, så det er vel ikke et problem," sa du oppgitt. Han sukket. "Vær så snill.. Bli," sa han overbevisende. Du smilte. "Jeg skal tenke på det," sa du. Han nikket og ga deg en klem igjen. "Ser deg imorgen, god natt," sa han pent og gikk ut døren. Du la deg kjapt i sengen. En lang dag hadde gått, og du var utrolig trøtt.

Pobrane_(2)_large
Det var siste dag før avreise, og du hadde pakket godt sammen. Du hadde tatt en beslutning om at du skulle tilbake til Norge igjen, enten Justin likte det eller ikke. Bare flybilletten kosta deg 6000 kroner, du hadde ikke veldig lyst til å kaste de pengene i søppelen. Billetten kunne ikke avbestilles uansett, så det beste var at du dro. Du kjappet deg på skolen for å snakke med læreren. "Jeg reiser tilbake inatt, jeg har allerede kjøpt billett," sa du til henne. Hun så rart på deg. "Du skal det ja? Du vet at nivået på denne skolen er høy, og at du bør være takknemlig for at du går her? Du tar et veldig dumt valg," svarte hun.

Du ble ordentlig sur og lei deg. "Hør her, det er ikke du som har penge- og kjærlighetsproblemer. Jeg er takknemlig, men jeg klarer bare ikke mer," ropte du til henne. Du kjente at SCNY hadde gjort deg gal. Du savnet de gamle vennene dine, de som tok vare på deg og hadde det gøy med deg. Alt hadde blitt kaos. Siste natten valgte du å ikke dra tilbake til leiligheten, men direkte til flyplassen. Du ville heller ikke se Justin igjen, han gjorde det så vanskelig for deg. Klokka var 03:00 og det var en og en halv time til portene åpnet. I løpet av den tiden leste du en bok. Du så på klokken hele tiden, i håp om at det skulle gå fortere.

301460-9-1334075831446_large
Etter 45 minutter lå du utslitt på benken. Du var trøtt, og så ikke så veldig fram til en 8 timers flytur. Du hatet egentlig fly. Folk hadde allerede begynt å stille seg i kø. Det var utrolig mange der, og alle så utslitte ut. Plutselig hørte du noen rope navnet ditt. Du reiste deg brått opp. "*DN*, ikke dra!" sa personen.

HVEM ER DENNE PERSONEN TROR DERE?
1469796111333658410591

An adventure to New York - del 17

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

Kort tid etter hørte du at døren låste seg igjen. De hadde gått, begge to. 

Klokka nærmet seg allerede 21:00, og du følte du var trøtt selv om det var ganske tidlig i forhold til når du egentlig pleide å legge deg. Du ringte Justin en time etter at dem hadde dratt, og håpet på at han kunne overbevise deg. Du ville jo selvfølgelig tro han, men samtidig kunne du aldri være sikker. Det var nå på tide å få svar på spørsmål som plaget deg.

"Kan du bare fortelle litt om deg selv?" spurte du pent. Han tok det som en selvfølge. Etter den samtalen var du plutselig så mye mer viten enn du var tidligere. Justin... Justin Bieber, det er det han het. Justin Drew Bieber. Han bodde i Manhattan med sine foreldre, Jeremy og Pattie, og to søsken; Jazmyn og Jaxon. Du visste at han var fra Canada tidligere, men du fikk mer kunnskap nå. Han kom fra en liten by kalt Stratford i Ontario. Han likte pizza, spaghetti og hadde kjent bestevennene sine, Ryan og Chaz, så lenge han kunne huske. Du syntes alt var mye klarere, og var villig til å gi han en ny sjanse.

Tumblr_m2c0ocm8hb1qde52vo1_500_large
"Kan du komme over? Jeg vil snakke til deg face to face," sa du smilende. Han kom ganske kjapt, og hadde også med seg en rød rose. "Hei, det er Justin. Vil jo gjøre et fint førsteinntrykk." Du begynte å le, samtidig som du ikke skjønte noen ting. "Kan vi begynne på nytt?" sa han sjarmerende. Du nikket. "Vi begynner på nytt."

Tumblr_m1z3xpnfmh1qdoa2ro1_500_large
Dere satt og snakket sammen til klokken 23:30. Heldigvis for han, bodde han ikke i leiligheter som var i samarbeid med skolen; derfor trengte han ikke være hjemme til klokken elleve. Dere satt oppe sammen lenge, og til slutt bestemte han seg for å dra. "Kan jeg få et kyss?" spurte han pent. Du smilte. "Wow, pass på du nå kjekken, en klem holder for idag. Vi får se hva fremtiden bringer," sa du flørtende. Han ga deg en klem, og gikk ut døren. "God natt sweetie," sa han og tok med et luftkyss. "God natt," svarte du og låste døren.

7066467951_68e679ca20_z_large
Hva tror dere morgendagen bringer på?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 16

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Oi, hei. Har ikke Justin fortalt deg at jeg har nøkler til denne leiligheten jeg også? Ikke føl deg spesiell liksom." Det var Olivia. Grusomme, slemme, teite, Olivia.

Du så overrasket mot Justin. "Ikke noe mer å skjule?" skrek du mot ham. Han ba deg roe deg ned. "Stikk, Olivia," sa han. Olivia ble stående. "Nei. Jeg blir her, og jeg skal se hva som skjer," sa hun sta. "Hun lyver, hvor fant du de nøklene?" sa han forvirret og så mot Olivia. "Justin, ikke tro *DN* er dum. Hun skjønner at du spiller et spill," svarte hun overlegent. Du ristet på hodet. "Kan en av dere bare snakke ut og fortelle meg sannheten?" ropte du ut. De så begge mot deg.

"Vi har tre nøkler til denne leiligheten. Den ene tilhører oss, den andre tilhører deg, og den tredje.." sa Justin før Olivia stoppet han. "Den tredje, den tilhører meg," sa hun sta. Han ble sur, og ville ha henne ut med en gang. "Nei. Den tredje lå gjemt mellom plantene utenfor. Hun har funnet den der. Kan du dra nå, Olivia?" sa han. Hun lo hysterisk. "Fin unnskyldning," var det eneste som kom ut av munnen hennes.

20090827164605_large
"Innrøm det, Justin, du savner meg," sa hun kort stund etter. Du satte deg ned og hørte på hva de hadde å si. Justin ristet på hodet. "Nei, Olivia. Nei," sa han sta. Du reiste deg opp. "Nå er det nok!" skrek du. "Kan dere bare dra herfra? Jeg ringer deg senere, Justin. Akkurat nå er jeg dritt lei. Olivia, du har fått det som du vil, jeg drar herfra om to dager. Ferdig." Du avsluttet det hele med å løpe inn til soverommet. Kort tid etter hørte du at døren låste seg igjen. De hadde gått, begge to.

UNNSKYLD for kort og kjedelig del, jeg kan skrive en til før jeg legger meg! Anyways, hva håper dere skjer? 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 15

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

De eneste spørsmålene som trengte svar på nå var om du skulle tilgi han og fortsette "forholdet," eller om du skulle pakke sammen og dra tilbake til Norge. 

Du trengte noen å snakke med. Du tok telefonen din og ringte Ryan. "Hei, jeg har tenkt litt på det du fortalte meg," sa du rolig. Han la på kjapt. "Hva skjedde?" tenkte du for deg selv. Ville han ikke snakke med deg? Du mottok raskt en SMS. "Hei, beklager for det der. Jeg er med Justin, og det passer veldig dårlig. Ringer deg senere? - Ryan." Du sukket. Istedet for å svare, gikk du inn i dusjen; det perfekte stedet du kunne samle tankene dine, og ta valg etter å ha tenkt grundig.

Tumblr_lvrh8mphlg1qerlgqo1_500_large
Du var i dusjen lenge, og da du endelig kom ut igjen, satt Justin på sofaen. Du ble sjokkert. "Hei," sa han trist. "Jeg så at Ryan tekstet deg, foregår det noe mellom dere eller?" spurte han videre. Du nektet for det og så stygt på han. "Og dessuten, hvorfor bryr du deg? Er ikke du opptatt med Olivia uansett?" la du til. Han så ned på gulvet. "Hør her *DN*," sa han før du stoppet han. "Jeg tror jeg bare drar tilbake til Norge jeg, Justin," sa du. Han reiste seg brått opp. "Er du gal, du kan jo ikke det?" sa han overbevisende. Han var veldig lei seg. "Jeg kjenner deg ikke," svarte du. "Jeg vet ingenting om deg."

Han så forundret rundt seg. "Jeg liker deg veldig godt, det har jeg gjort siden jeg så deg forvirret på flyplassen. Jeg la merke til hvor bra jente du er med en gang. Hvis det er noe du lurer på, så er det bare å spørre, jeg skjuler ingenting for deg," sa han. Han svelget hardt. "Unnskyld for det med Olivia, jeg trodde bare det ikke var verdt det," fortsatte han. 

426369_364389496925895_207187355979444_1177005_441073606_n_large
Du smilte. "Så du er helt over henne?" spurte du. Han nikket. Du satte deg ned. "Men jeg.. jeg føler ikke jeg passer inn her," sa du. Han så rart på deg. "Denne skolen er jo full av norske, svenske og danske folk, selvfølgelig passer du inn," sa han. Du ristet på hodet. "Nei, ikke i dette miljøet," sa du. Du fortalte han at du skulle reise tilbake til Norge, og etter mye forklaring og diskusjoner, ble dere enige. Du skulle fullføre uka på SCNY, og så skulle du dra tilbake i helgen. Det var kun to dager til avreise, og du måtte bruke tiden din godt.

"Jeg kommer til å savne deg, vit det," sa han. Du smilte sarkastisk. "Tusen takk for at jeg har fått bo her, det setter jeg pris på," sa du pent. "Og jeg beklager for oppførselen min. Jeg vet jeg er sta, men det verste jeg vet er når folk lyver og holder ting skjult for meg," la du til. Han så ned på gulvet igjen. "Unnskyld *DN*, jeg har lært at jeg burde fortalt deg med en.." Før han rakk å fullføre setningen sin, åpnet døra seg. "Oi, hei. Har ikke Justin fortalt deg at jeg har nøkler til denne leiligheten jeg også? Ikke føl deg spesiell liksom." Det var Olivia. Grusomme, slemme, teite, Olivia.

Auuuch, hva tror dere skjer videre? 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 14

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Han er en bra gutt," fortsatte han. Du smilte forvirret. 

Du visste ikke helt hva du skulle svare. Du så ned på skoene hans. "Kule vans," sa du og smilte. Han begynte å le. "Du er utrolig dårlig på å bytte tema," svarte han. Ryan var søt, han hadde et glimt i øyet og smilte veldig pent. "Er det Justin som har sendt deg for å snakke til meg?" spurte du nysgjerrig. Han ristet på hodet. "Nei, men han snakker mye om deg, og jeg så at det var noe galt, så jeg ville ta det opp med deg," svarte han. Du smilte. Dere tok følge ut sammen og møtte på Chaz. "Hei dere!" ropte han mot dere. "Hvor er Justin?" spurte Ryan. Chaz visste ikke.

Zana_large
Du sa du måtte dra, og gikk tilbake mot skolen. De to andre skulket og dro hjem. De neste to timene gikk veldig sakte, du stresset deg gjennom dagen og gledet deg til å komme hjem. Olivia hadde ikke vært på skolen, og på slutten av dagen var ikke Justin der heller. "Er de sammen nå?" tenkte du for deg selv. Du ristet på hodet. "Jeg må komme meg over dette," tenkte du stille. "Det er ikke verdt det."

Tumblr_lyoosycogo1r4jawho1_500_large
Du kom deg hjem til slutt og la deg på sofaen. Hvorfor hadde ingen fortalt deg det tidligere? Hvorfor hadde både Justin og Olivia latt som om de ikke kjente hverandre før nå? Du ble ordentlig sur. "Hva om Ryan har rett, hva om jeg bør gi Justin en sjanse?" Du stilte deg selv mange spørsmål, og kom fram til en beslutning til slutt. "La gå, Olivia og Justin har kanskje en fortid sammen, men det er nåtid og fremtiden jeg bør tenkte på," skrev du ned i dagboken din. "Justin gjorde det jo slutt med Olivia for en grunn. De har gått på SCNY sammen i to år, mens dette er mitt første semester, og han er mest sannsynlig lei av henne," fortsatte du, selv om det fortsatt var mange ting som irriterte deg.

"Da Justin kom på døra for første gang så spurte Olivia om hun kunne hilse på han, hvorfor lot hun som ingenting? De var sammen i åtte måneder, før han gjorde det slutt. De fortalte meg ingenting," skrev du videre. Du kastet boka fra deg. Alt ga plutselig mening; oppførselen til Olivia, måten Justin ignorerte henne.. Alt. De eneste spørsmålene som trengte svar på nå var om du skulle tilgi han og fortsette "forholdet," eller om du skulle pakke sammen og dra tilbake til Norge.

Tumblr_lydm98pesx1qlwaf2o1_400_large
TROR DERE HUN REISER TILBAKE? Hva vil dere helst?

Dette er nok den siste delen for i dag, med mindre jeg velger å overraske dere!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 13

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

Spørsmålene dukket opp i hodet. "Hva annet skjuler han for meg?" spurte du deg selv. 

Du sovnet. Dagen etter så du Justin utenfor skolen. Han sto med ved siden av bilen sin med Chaz og Ryan, som var bestevennene hans. Begge gikk i klassen deres. Du hadde lyst til å gå bort og snakke med Justin, men lot være. Du ignorerte han, og gikk inn til skolen. Han kom løpende etter da han så deg.

Tumblr_m0ddojsxz21r1a3uuo1_500_large
"Justin, bare glem det, jeg gidder ikke nå," sa du forbauset. Han holdt rundt deg. "Hva er galt?" spurte han fint. Du ville ikke snakke med han. "Jeg bare vet ikke hva jeg driver med," svarte du. Han skjønte ikke hva du mente. "Jeg kjenner deg jo såvidt. Det her har gått altfor fort," sa du videre. Han sa seg uenig. Han tok tak i hånden din. Du trakk deg unna. "Slutt," sa du sta og gikk. "Så hva er det du vil? Skal du fortsette å være sånn her?" ropte han etter deg. "Skal du fortsette å bo i leiligheten min når du ikke engang er takknemlig?" fortsatte han. Du svarte ikke.

Du låste deg inn på do og begynte å gråte. Alle tankene samlet seg og du var låst i en boble. Hvordan skulle du fortsette å være som før når alle disse tingene ikke var ryddet opp i? Du så ned på gulvet. "Kanskje jeg bare skal dra tilbake til Norge?" tenkte du. "Er det her virkelig verdt det?" sa du stille for deg selv. Det var ditt første år på SCNY. Passet du inn der? Folk var så annerledes. "Herregud.." hvisket du rolig.

Tumblr_m0aqfwxtzb1qk7yodo1_400_large_large
Da du gikk ut av doen, sto den ene kompisen til Justin utenfor. "Hei, mitt navn er Ryan," hilste han pent. "Jeg tror ikke vi har hilst tidligere," sa han og smilte. Han tok med deg til kantina for å snakke. "Jeg vet du ble sjokkert, jeg hadde blitt det selv, men du må gi han en sjanse," sa han om Justin. "Han er en bra gutt," fortsatte han. Du smilte forvirret.

VIL DERE VITE HVA DET GJELDER? Kommenter i feltet!

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 12

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin Bieber en helt vanlig, men veldig rik, tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å få med dere resten av delene i historien.
__

"Ikke prøv å gjemme deg. Jeg er ikke langt unna," sa stemmen.

Du reiste deg brått opp. "Hvem er dette?" skrek du. Stemmen begynte å le. "Du tror du kan bli kvitt meg?" fortsatte hun. Du la på og prøvde å sove igjen. Det er da du hørte lyder komme fra utgangsdøren. "*DN*" ropte personen høyt. Du kjente igjen den skarpe stemmen. "Olivia.." hvisket du for deg selv. Du gikk sakte ut av rommet og inn til stua. "Hva gjør du her?" sa du. "Du har ødelagt meg, kjerring," skrek hun og kastet en pute på deg. "Du har ødelagt meg," fortsatte hun. Du så forundret rundt deg og skjønte ingenting. "Hva snakker du om?" spurte du forvirret.

"Ikke lat som du ikke vet hva det gjelder. Jeg har alltid likt Justin, og jeg har alltid prøvd å få han. Hvorfor skal han plutselig begynne å henge med deg? Hvorfor tok du han fra meg?" ropte hun. Sminken hennes var over hele ansiktet. Hun var svart rundt øynene. Du ble ordentlig skremt over hva hun kunne finne på. "Hvordan skulle jeg vite at du liker han?" svarte du. Du ba henne roe seg ned. Hun så stygt på deg. "Alt har bare vært skuespill. Tror du ikke jeg visste om han før du ble kjent med han? Han har bare aldri lagt merke til meg," sa hun rolig. Hun gråt ordentlig. Du kjente samvittigheten komme.

Tumblr_m0insram0l1r8q3xeo1_500_large
Du ba henne sette seg ned. Du hentet et glass vann til henne og satte deg ved siden av. "Hør her, Olivia. Jeg har aldri visst at du er interessert i han," sa du rolig. "Jeg syns han er sjarmerende, det gjør jeg, men vi er jo ikke sammen," fortsatte du. Hun så brått på deg. "Dere er ikke sammen?" skrek hun høyt. "Du bor i denne luksusleiligheten hans og tror at alt er perfekt, du tar jo ikke hensyn!" sa hun videre. Du ristet på hodet. Hvorfor skulle du få skylden for at hun aldri hadde klart å få han? Hvordan skulle du i det hele tatt vite at hun likte han? Ingenting ga mening.

"Nei vet du hva, det her gidder jeg ikke," sa du og reiste deg opp. Hun begynte å skrike på deg. "Skulle ønske du aldri kom hit," sa hun. Du gikk mot rommet ditt og ba hun gå hjem. "Jeg er fortsatt ikke ferdig med deg, husk det," ropte hun og lukket ytterdøra hardt igjen. Du begynte å le. Du satte deg på sengen og tok frem telefonen så du kunne ringe Justin. "Kan jeg spørre deg om noe?" spurte du pent. Klokka var 2 på natten, og det var skole dagen etter. "Hva er det?" svarte han trøtt. Du begynte å fortelle om hva som hadde skjedd. 

6894264580_39ae08424b_z_large_large
Etter samtalen lå du og så mot taket. Hvordan hadde du klart å gå glipp av det, hvorfor hadde ikke Justin fortalt deg dette tidligere? Spørsmålene dukket opp i hodet. "Hva annet skjuler han for meg?" spurte du deg selv.

HVA TROR DERE HAN FORTALTE HENNE?

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 11

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

....da moren hans plutselig sto der med hendene i kors. "Hva er det her?!" ropte hun. 

Justin smilte nervøst. "Det her er *DN*, og hun skal bo her for en stund," sa han overbevisende. Moren så strengt på deg. "Hei, Pattie," smilte hun overlegent. "Kan jeg få snakke med deg utenfor?" spurte hun Justin. De gikk, og ble der i et par minutter før dem kom inn igjen. "La meg hilse på deg igjen," sa Pattie og ga deg en klem. "Hva? Hva skjedde nettopp," tenkte du for deg selv. Justin hadde tydeligvis overtalt henne, men hun virket ikke så veldig glad. Justin stirret på henne. "Så hvorfor er du her egentlig?" spurte han. Hun smilte. "Jeg ville ha litt alenetid bare, men nå som denne jenta bor her så får jeg.." Justin avbrøt henne. "Denne jenta," sa han sta. "Hun heter *DN*". Han smilte og så på deg. Du ga et lite blunk.

Klokka nærmet seg 23, og Pattie bestemte seg for å dra hjem igjen. Justin ga deg en klem og tok følge med henne. Du satte deg ned på sofaen og tenkte litt. "Hva om moren egentlig ikke visste at jeg bor her og at han kun hadde snakket med faren sin? Bor egentlig foreldrene hans sammen? Har han søsken?" Tanken på at du egentlig ikke kjente han skremte deg. Alt hadde gått så fort. Han var jo hyggelig, men at du hadde flyttet inn i leiligheten til en du kun hadde kjent i en dag var noe du aldri kunne tenkt deg å gjøre før. Du ringte moren din. "Hei mamma, beklager for å ikke ha ringt tidligere," sa du.

Tumblr_lkg479cfky1qbysgjo1_500_large
"Det går greit kjære, hva gjelder det?" spurte hun hyggelig. Du satt og smilte nervøst. "Jeg vet ikke om jeg har gjort noe riktig eller galt. Det virker positivt, men jeg kan aldri være sikker," sa du. Moren din ble sjokkert. "Hva mener du?" svarte hun bekymret. Du fortalte henne hva du hadde rotet deg borti. Skulle du takke nei, eller skulle du fortsette å bo der? Du snakket med moren din i en time, og dere ble enige om at du skulle være der inntil foreldrene dine hadde fikset lånet ditt og du kunne betale ting selv. Det eneste du måtte gjøre var å prøve å bli bedre kjent med Justin, stille han spørsmål og få han til å fortelle om seg selv. 

Klokka passerte midnatt, og du var utrolig sliten. Du hadde en lang skoledag i vente, og la deg i drømmesengen. Før du sovnet, ba du en bønn og håpet på at alt skulle ordne seg. Det måtte gjøre det. Etter å ha lagt deg ringte telefonen din plutselig. "Hei," sa en lys og ukjent stemme. "Hvem er det?" spurte du redd. "Ikke prøv å gjemme deg. Jeg er ikke langt unna," sa stemmen.

Hvem tror dere det er? 

1469796111333658410591

An adventure to New York - del 10

BLI MED PÅ KONKURRANSEN VÅR HER!

Husk
 at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

Dere så på hverandre og smilte. "Dette kommer til å bli så bra," sa du glad.

Han hjalp deg ut av limousinen med et smil, og tok bagasjen din som en gentleman. Han smilte. "Det her er litt stort. Jeg må ringe mamma med en gang," sa du. Du hadde jo helt glemt å si ifra til familien din, som trodde du skulle bo rett ved skolen sammen med Olivia. Fæle Olivia, du var glad for å bli kvitt henne. Dere dro inn til leiligheten, og kastet dere på sofaen. "Jeg er så klar til å bo her, det er så fint," sa du med et stort smil på munnen. "Sjekk den utsikten a," fortsatte du. 

Du reiste deg opp og hadde lyst til å gå og se på soverommet. "Det må jo være helt nydelig," tenkte du for deg selv. Han fulgte deg opp og åpnet døren til soverommet. "Voila," sa han høyt. Du sto der med åpen munn, og ikke ett eneste ord kom ut av munnen din. "Det er helt sykt," fikk du endelig sagt. "Hvis dette er pyntehuset deres, lurer jeg på hvordan du egentlig bor," sa du og så mot han. Han begynte å le.
 Ci-taj_rajput-suite-bedroom-chandelier-pattern-white_s4x3_lg_large
Han viste deg rundt, fra badet, til spisestua, til verandaen. Alt var perfekt. Han tilbød å lage deg noe å spise før han måtte dra tilbake, klokken var ti. Du hadde heldigvis ingen som kunne kjefte på deg om du kom hjem senere enn 23, men du måtte allikevel passe på å komme på skolen til riktig tidspunkt. Du var lykkelig.

Justin satte seg ned ved siden av deg etter å ha servert pizza og drikke. Han virka veldig glad. "Så, hva syns du?" spurte han. "Det er ubeskrivelig det her," svarte du smilende. "Et så vakkert hjem, en så hyggelig gutt. Du er super. Dette er supert," fortsatte du. Han stirret deg i øynene. Du følte det ble ukomfertabelt og så ned på bordet. "Unnskyld, det her er så nytt for meg," sa du stille. Han smilte fortsatt. "Du er søt, du vet det? Og du vet at i løpet av en uke kan jeg få deg til å bli kjæresten min?" sa han. Du så på han og ga et lite smil. 

Tumblr_lds8ocvcvf1qep6eto1_500_large
Han var så hyggelig, men var du klar for en kjæreste? Du tenkte selvfølgelig, hvilke gutter ville latt deg bo i leiligheten til familien sin, helt alene? Du smilte av tanken. "Han er så fantastisk," tenkte du for deg selv. Dere satt og spiste til han måtte dra. "Det har vært utrolig koselig, bare så du vet det," sa han og åpnet døren, i sekundet da moren hans plutselig sto der med hendene i kors. "Hva er det her?!" ropte hun.

Hva tror dere skjer? Hva er det moren reagerer på?

2

An adventure to New York - del 9

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

"Justin, kan du komme hit? Jeg må snakke med deg," svarte du trist. 

Han kom til deg kort tid etter. Du satt på sengen med tårevåte øyne. "Hva er galt?" spurte han overrasket. "Olivia har vel ikke gjort noe nå?" fortsatte han. Du fniste. "Nei, ikke denne gangen," sa du og prøvde å trekke fram et smil. Han satte seg ved siden av deg, holdt rundt deg og ba deg fortelle hva som hadde skjedd. Du så ned på gulvet før du fortsatte. "Jeg har et problem, og hvis det ikke kan fikses må jeg dra hjem til Norge," sa du og snufset. Han så brått på deg.

Tumblr_m20fhuqyt51r8h0rlo1_500_large
Du satte deg opp. "Jeg kan jo ikke dra nå, jeg har bare vært her i 2 dager. Det er ikke min feil at tallene har steget så høyt?" sa du gråtende. Han satte seg ovenfor deg. "Hør her, det vil ordne seg," hvisket han pent. "Det vil ordne seg." Dere satt stille i et par minutter før han reiste seg brått opp av glede. "Jeg har en ide!" skrek han. Du så nysgjerrig på han. Han tok telefonen sin og ringte hjem til faren sin. De ble enige. "*DN* jeg tror jeg nettopp har fått fikset problemet ditt." Han smilte. Du smilte med. "Du kan jo bo i den leiligheten vi besøkte, i Brooklyn!" sa han. Du ble overrasket. Det var helt uvirkelig, og du ble stum av glede. 

"I og med at ingen bor der, så kan du allerede flytte inn nå snart," sa han glad. "Du kommer garantert til å stortrives der, og jeg kommer nok på besøk ofte," fortsatte han. Du fikk gledestårer. Du hoppet på han og ga han en stor klem. "Tusen takk," hvisket du inn i øret hans. Han kysset deg på kinnet. "Så, vil du dra nå? Eller skal vi vente til Olivia kommer, slik at du kan gni det inn i henne?" sa han og begynte å le. Du ristet på hodet. "La oss glemme henne, vi kan jo dra nå," sa du og smilte. Plutselig banket det på døren. Det var rektor. 

Tumblr_laul92tjoz1qb6jeto1_500_large_large
"Rektor, jeg har løst problemet. Jeg skal flytte inn i leiligheten til Justins familie som ligger i Brooklyn!" sa du høyt og smilte. Rektor så strengt på deg. "Og dette er greit for foreldrene hans?" spurte hun og så mot Justin. "Det er helt greit, jeg har snakket med pappa," svarte han og gliste. Rektor smilte sarkastisk. "Dere er vel klare over at Brooklyn er et stykke unna skolen? Da må du stå opp tidlig for å komme deg hit hver dag." Du så ikke på det som et problem. Det var verdt det.

Rektor lot deg dra, men du måtte passe på tiden, ellers ville du kanskje blitt utvist fra skolen. Så strengt var det. Limousinen kom for å hente dere. Justin ville veldig gjerne være med og hjelpe deg. Dere så på hverandre og smilte. "Dette kommer til å bli så bra," sa du glad.
__

Det er noen som sier at jeg går for fort frem, men det er fordi det er mye som kommer til å skje, og jeg vil ikke la starten vare i flere dager. Vi må komme oss videre! Det kommer til å skje en god del fremover, så stay tuned. Historien kan både overraske dere eller gå som planlagt. Anyways, hva tror dere skjer? Og hva syns dere så langt? 

2

An adventure to New York - del 8

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

"Så, hva syns du?" spurte han. "Jeg har skrevet sangen selv." 

Du hadde et stort smil på munnen. Før du rakk å svare banket det på døren. Det var Olivia. "Kan jeg få snakke med deg *DN*?" spurte hun sint. Hun hadde fått kjeft av læreren, og ville nå ta det opp med deg. "Hør her frøken perfekt. Du tror kanskje at du er lei av meg, men det her er ikke noen ting i forhold til hva du skal få gjennomgå, skjønner du?" skrek hun. Du ble sjokkert. Du hadde lyst til å skrike noe forferdelig tilbake, men Justin kom og dro deg med bort. "Det er ikke verdt det, ignorer henne," sa han og ga deg en klem. "Den jenta er noe for seg selv," fortsatte han.

Etter en lang dag på skolen kom Justin til deg og spurte om han kunne få nummeret ditt slik at han kunne kontakte deg lettere. "Selvfølgelig! Hva skal du resten av kvelden?" spurte du. "Tenkte jeg skal ut med gutta, skal jeg ringe deg senere?" spurte han smilende. Du nikket. I det han var på vei ut døra, tok du tak i hånden hans. "Justin, jeg må bare si noe. Det du gjorde istad, å ta vare på meg og synge for meg, noe du aldri har gjort for noen.. Det var utrolig bra," sa du. Du svelgte hardt. Han smilte. "Du fortjener det søta," svarte han flørtende. Du slapp tak, og lot han gå ut.

384304_272287859485941_218153708232690_744926_1119243344_n_large
Olivia var ute med vennene sine, så du hadde rommet for deg selv. I dag ville du bare slappe av, lese en bok og ikke stresse rundt. Du tok opp avisen som hadde ligget ved sengekanten i hele dag. Du ble overrasket. "25 000 kr i måneden?! Det har jeg ikke råd til," skrek du høyt. Du la merke til at prisen for den lille leiligheten du bodde i med Olivia hadde gått enda lenger opp. Du tok telefonen din, og ringte hjem. "Mamma, vi trodde jo at det kom til å koste kun 10 000 i måneden her, men det har gått opp til 25," sa du frustrert. Du var redd for hva hun kom til å si.

Dere hadde ikke verdens beste rå, og hvis det ikke kunne fikses måtte du dra tilbake til Norge igjen. Du begynte å gråte. Moren din prøvde å trøste deg, men sa at hun ikke kunne gjøre så mye. Det var ikke bare bare å bo i New York. Du satt lenge og tenkte over hva du skulle gjøre. Hvilke muligheter hadde du? Du kunne jo ikke bruke alle pengene dine på dette, du måtte jo ha mat, drikke, klær også. Du var i krise.

3e28d1bf00246ca44c74df11_large
Det hadde gått et par timer, og du var fortsatt nedenfor. Du var nesten klar for å reise tilbake. Du kunne jo ikke fortsette å bo her. Justin ringte plutselig. "Hei, blir du med ut? Jeg spanderer," sa han og lo. Du sukket. "Justin, kan du komme hit? Jeg må snakke med deg," svarte du trist. 

Hva tror dere hun skal si?

2

An adventure to New York - del 7

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

"Kult, det er bestevennen min," sa han og ropte på Justin. 

Justin kom og hilste på dere. Han ga deg en klem. "Takk for igår," sa han smilende. Du rødmet og så ned i pulten din igjen. Han fortalte dere hvor lite han likte å sitte ved Olivia. "Seriøst, jeg har så lyst til å bytte plass," sa han sint. Dere begynte å le. Olivia kom bort og satte seg ved siden av dere, og du kjente at det ble kleint. Det ble hvert fall ikke bedre da hun åpnet munnen sin. "Vet du hva eller, Justin?" sa hun med den flørtende tonen sin. "*DN* er superforelska i deg," sa hun, kun for å provosere deg. Du ble utrolig irritert. Ikke nok med at hun allerede flørtet med han, men at hun skulle begynne å slenge om deg gikk for langt. Du stirret på henne med et strengt blikk. "Hva er galt med deg?" ropte du. "Chill your tits, girl," sa hun overlegent.

6064817671_d75e8e31ea_z_large
Det sa stopp for deg. Du reiste deg opp, klappet til henne og løp ut. Justin fulgte etter. Resten av klassen trøstet Olivia. "Jeg har fått nok av henne, jeg klarer det bare ikke mer," skrek du til Justin. Han holdt rundt deg. "Jeg skjønner hva du mener, men det ordner seg," sa han trøstende. Han var så søt. Mr. Matthews kom løpende til dere og spurte om hva som hadde hendt. "Hva er det som foregår?" spurte han frustrert. Han klødde seg i bakhodet. "Jeg er sur på Olivia, that's it." Han smilte til deg. "Jenter altså," sa han og sukket. "Vil du sitte litt ute før du kommer inn til klasserommet igjen?" spurte Mr. Matthews. Han var så forståelig, og du likte han veldig godt. "Ja, det hadde vært fint," sa du smilende. Justin ville være med deg, og det fikk han lov til.

"Kom hit, *DN*. La oss gå inn på mediarommet, jeg vil vise deg noe." Uten å nøle ble du med, og dere satte dere ned på et par pulter. Han smilte. Du rødmet. "Jeg vil gjerne gjøre noe for deg, noe jeg aldri har gjort foran noen før." Du ble nysgjerrig. "Hva da?" spurte du. Han hostet. "For you I'd write a symphony. I'd tell the violin, it's time to sink or swim, watch'em play for you." 

Tumblr_lz0795iqh71qk9c78o1_500_large
Du satt der, overrasket og med gåsehud over hele kroppen, og alt du klarte å si var "herregud.." Han smilte. "Så, hva syns du?" spurte han. "Jeg har skrevet sangen selv."

Hva tror dere skjer nå? 

2 

An adventure to New York - del 6

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

Det banket på. Overraskende nok var det Olivia. "Hei rektor, kan jeg få snakke med deg?" spurte henne pent.

Rektor så på henne og smilte. "Ja, kjære Olivia, hva kan jeg hjelpe deg med?" Olivia begynte å le. "Som sagt, *DN* var med en gutt som hun er forelsket i, og de dro til Brooklyn," sa hun. Du ble ordentlig sur. "Hvordan visste hun i det hele tatt at vi var i Brooklyn? Hadde Justin snakket med henne?" tenkte du stille for deg selv. Rektor ristet på hodet igjen. "*DN* du må nesten skjerpe deg. Det er dag en, og du er allerede på kontoret mitt og får en advarsel. Dette skjer ikke igjen, okei?" sa hun strengt mot deg. Du nikket, og dro tilbake til rommet ditt igjen. Olivia fulgte etter.

"Unnskyld *DN*, det var ikke meningen," sa den forferdelige stemmen hennes. Du så brått mot henne, og ga henne et blikk du aldri hadde gitt før. "Stikk," sa du sta. Hun begynte å le. Du sukket. Hvordan kunne det være sånn at kun etter et par timer, så hadde du allerede gått lei av romvenninna di. Hvordan skulle du holde ut resten av semesteret? Du satte deg på sengen din, og tok frem en dagbok som du hadde hentet hjemmefra. Olivia begynte å le hysterisk igjen. "Dagbok? Virkelig?" spurte hun. Du kjente du ble ordentlig lei. "Seriøst, kan du bare la meg være?" sa du istedetfor å gi et ordentlig svar. "Yeah, sure, kjære dagbok," svarte hun sarkastisk.

Du skrev et par linjer om hvor bra start det hadde vært, men at du virkelig ikke likte Olivia. Så la du deg til å sove. Neste dag våknet du av Hello Kitty-alarmen til Olivia. Det var første skoledag, og dere skulle ta følge sammen. Egentlig, så hadde du ingen valg. Du la fram et par antrekk og ba Olivia velge. Hun smilte. "Wow, du har faktisk noen klær jeg liker," sa hun. Du lo sarkastisk mot henne.

Tumblr_m23sypycy51rt2ge8o1_500_large
Den første timen hadde dere en ung mann kalt Mr. Matthews som lærer. Han hadde mørkt hår og brune øyne, var kjempegrei og tok elevene godt i mot. Du fikk sitteplass ved siden av en gutt du ikke kjente. Justin måtte sitte ved siden av Olivia. Du kjente du ble ordentlig irritert. Hvorfor skulle Olivia få lov til å sitte ved siden av han? Tenk om hun kom til å flørte med han da? Du så ned på pulten din. "Hei, jeg heter Chaz," sa gutten ved siden av deg. "Hei, jeg er *DN*" svarte du smilende. Du hadde ikke helt fokus, du var for opptatt med å se hva Justin drev med. "Kjenner du han der?" spurte han pent. "Ja, jeg var med han igår," svarte du kjapt. "Kult, det er bestevennen min," sa han og ropte på Justin. 

Hva tror dere skjer nå? Hva syns dere om Olivia? 

2

An adventure to New York - del 5

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

"Jasså, unge dame. Hvor har du vært?" spurte rektor med et ekkelt blikk.

Du så forskrekket på dem, og var ikke helt klar over hva du skulle svare. "Hun har vært med kjæresten sin!" sa Olivia overlegent. Du så stygt på henne. "Først av alt, nei, han er ikke kjæresten min. For det andre, jeg er kun fem minutter for sent, så hva er problemet? Og hvorfor står Olivia her?" Rektor rista på hodet. "Kontoret mitt nå," sa hun med et strengt blikk mot deg. Du ble skremt, og valgte å gå sakte bortover ledelsesgangen.

 
5354026847_6bb1651ca4_z_large
Det var mørkt og vinden briste. Du frøs. Rektor virket veldig sint. Da dere kom inn på kontoret pekte hun på stolen som lå i et hjørne på kontoret hennes. "Sett deg der," sa hun med den ekle stemmen sin. "Ja, forklar deg selv nå," fortsatte hun. Du begynte å fortelle mens du håpet på at hun skulle be deg stoppe, og si at det gikk bra. Du skalv mens du pratet med henne. Var det fordi du frøs, eller fordi du var redd? "Enten så skjerper du deg, eller så må du flytte inn med en fra ledelsen." Du ble sjokkert. 

Det banket på. Overraskende nok var det Olivia. "Hei rektor, kan jeg få snakke med deg?" spurte henne pent.
__

Hva tror dere skjer nå? Jeg vet det er en kort del, men det kommer flere i løpet av dagen! 

2

An adventure to New York - del 4

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

De eneste ordene som kom ut av munnen din var "wow.." 

Dere hadde kun kjent hverandre i et par timer, men det føltes allerede som dere hadde vært gode venner i en måned. Han var så søt, sjarmerende og ikke minst kjekk. "Var dette kun en drøm?" tenkte du stille for deg selv. Han klemte deg bakfra. "Du er ei bra jente, jeg er utrolig glad for å ha blitt kjent med deg," sa han med et sjarmerende glis. "Justin, jeg må bare si.. Det her var ikke forventa, du har toppa alt du," sa du og lo. Han lo med deg. "Jeg håper du liker det," svarte han. "Kom, la oss dra til leiligheten, jeg har fortsatt mye å vise deg!" Han tok tak i hånden din og passerte med deg langs veien, over til den flotte leiligheten med en utsikt over hele Coney Island.

Du så opp mot de flotte leilighetene på vakre Coney Island. "Vi bor på toppen," sa han og pekte opp mot vinduet. "Åh, la oss dra opp!" sa du og gikk mot inngangsdøren. Dere kom dere inn med de avanserte, moderne nøklene han hadde, og møtte den kuleste heisen noensinne. Nå var du så spent på hvordan leiligheten så ut.

Tumblr_ltihdzpzm31qivg5fo1_500_large
Du var overrasket over hvor godt de levde i forhold til deg og familien din. Du var jo så heldig som bare fikk lov til å reise hit, men allikevel måtte skaffe deg jobb og penger til å kunne bo i de omstendighetene. Det var ikke billig akkurat, og det å vite at en du ble god venn med såpass fort hadde det så bra, var uvirkelig. Det var ubeskrivelig vakkert, og leiligheten kunne ikke blitt mer moderne. "Du kan komme hit når du vil, vi er aldri her liksom," sa han smilende til deg. Du ristet på hodet. "Herregud, det her er ikke til å tro. Du må jo være sønnen til kongen eller noe." Han begynte å le. Men det var virkelig sant, alt var perfekt der.

Tumblr_lzsoodcprc1r97raro1_500_large
Klokka var 22:45, og du hadde ett kvarter på å få deg hjem til rett tid. Dere kjappet dere ut av leiligheten og tok en drosje som kjørte dere tilbake. Beklageligvis tok det mer enn 15 minutter, og da du endelig hadde kommet deg tilbake, sto Olivia med armene i kors sammen med rektor, og så forundret på deg. "Jasså, unge dame. Hvor har du vært?" spurte rektor med et ekkelt blikk.

Hva tror dere skjer videre?

 
2

An adventure to New York - del 3

Husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av noe? Les HER for å lese de første delene. FORRESTEN: vi har bestemt oss for at Samrin skal skrive hele historien, så tusen takk til Emma og alle andre som søkte, men sånn har det blitt. Håper dere liker den!
__

"Hei *DN*, wow.." sa han og så sjokkerende på deg.

"Du ser utrolig bra ut," sa han smilende. "Er du klar? Jeg har en overraskelse til deg." Du rødmet og så ned. "Ja, skal bare hente veska mi," sa du og løp til stua. "Kan jeg få hilse på han?" ropte Olivia. Før du rakk å svare gikk henne ut på gangen. "Jaha, så du er den sjarmerende gutten som *DN* snakker så mye om?" spurte hun med en flørtende tone. Han begynte å le sarkastisk. Du kjappet deg tilbake, tok han i armen og dro han med ut. "Den jenta der var utrolig snål," sa han og begynte å le. Du var enig.

Du gikk tett inntil han. "Så, hva er overraskelsen?" Han tok tak i hånden din og ba deg vente. Dere sto utenfor skolen, og du var spent på hva han hadde planlagt. "Så, du vet, foreldrene mine eier det største firmaet i New York. Vi er egentlig fra Canada, men siden mamma har ei norsk venninne som jobber på Scandinavian College of New York, så fikk jeg lov til å gå der. Det skal bli gøy å gå på skole med bare skandinaviske personer." Han begynte å le. "Vi har også en leilighet i Brooklyn, har du lyst til å dra dit idag?" spurte han pent. Du sto og tenkte et par sekunder før du bestemte deg.

"Ja, jeg kan bli med jeg, men husk at vi må være inne igjen kl 23:00." Han ble glad. Limousinen som skulle kjøre dere til Brooklyn kom kjapt, og dere kunne nå sette dere inn. Du hadde aldri sett noe lignende, det var så fint inne der. "Wow.." Du sukket. "Dette er helt nytt for meg." Han ga deg en klem. "Slapp helt av, overraskelsen har ikke kommet enda." 

Big-car-limousine-luxurious-luxury-favim.com-343193_large
Du så spent mot han. Etter en kort stund stoppet limousinen, og Justin hoppet ut, holdt foran øynene dine slik at du ikke kunne se, og tok deg med videre. "Hvor er det vi går?" ropte du. "Vent og se," sa han og kysset deg på kinnet. Han slapp tak, og du hadde den fineste utsikten noensinne. "Åh, herregud.. Hvor er vi?" sa du overrasket. 

Coneyisland_large
Han så på deg med et stor smil. "Dette er Coney Island," og leiligheten vår ligger rett rundt hjørne. Hva syns du?" Han hadde hoppet over alle forventningene dine, og det eneste du hadde lyst til nå var å kysse han, for han var virkelig herlig. "Hvis dette kun er begynnelsen, hva mer har jeg i vente?" tenkte du for deg selv. De eneste ordene som kom ut av munnen din var "wow.."

Hva syns dere om denne delen? Får jeg nok kommentarer skriver jeg neste del idag!  

2

An adventure to New York - del 2

Godt å høre at dere likte starten av historien vår! Tusen takk for kommentarer :) husk at i denne fortellingen er Justin en helt vanlig tenåringsgutt som lever i New York med sine foreldre og to søsken. Altså; han er ikke superstjerne! Gikk dere glipp av starten? Les HER for del 1. Denne delen er forresten skrevet av Samrin, fordi Emma har vært opptatt idag. Enjoy!
__

"Greit, jeg kommer tilbake klokka syv. Vær klar," sa han med et stor smil om munnen og gikk.

Klokka var 17:00. Du hadde to timer på deg, men tok det rolig og gikk inn i dusjen. "Wow, tenk om dette er starten på noe nytt," tenkte du for deg selv. "Tenk om han er interessert i meg på den måten ingen andre har vært før." Det tok kun 15 minutter før du var ferdig i dusjen. "Barnemat," sa du smilende mens du så på speilet full av duft. Du tok et håndkle rundt deg, og gikk inn til soverommet ditt, da du møtte på ei høy og blond jente. "Hei, jeg tenker jeg er din nye romvenninne." Du så forvirret rundt deg, "oh, hei, jeg heter *DN*" sa du og strakte armen mot henne. Hun smilte pent og overlegent. "Olivia," sa hun.

Hun pakket ut og forventet at du skulle hjelpe henne. "Kom igjen da, ikke bare stå der og se på," sa hun med en frekk tone. Du så rundt deg igjen, og håpet på at hun bare tullet. Du ville ikke bo med henne. "Jamen, jeg må egentlig kjappe meg, jeg skal ut." Hun ga deg et blikk, et drepende blikk som om du ikke kunne velge noe selv. "Hva, hva skal du?" Du smilte. "Jeg tror jeg har møtt drømmegutten min," sa du rødmende. Hun begynte å le hysterisk. "Du tuller? Det har ikke gått en halv dag engang, og du er allerede forelska?" Du la deg ned i sengen din, smilte og rødmet. "Nei, jeg er jo ikke forelska, men han er veldig sjarmerende og har det utrolig flotte smilet. Han virker som en kjempegrei gutt."

6823867982_ef199e78cf_b_large
Du reiste deg opp, tok frem kofferten din og pakket ut klærne dine. Hun ga deg et forvirret blikk. "Ehm, skal du ha på det der?" Du irriterte deg over hvor mye hun brydde seg. Hvorfor skulle hun begynne å snakke om hva du har på deg, det var jo ikke sånn at du brydde deg om antrekket hennes. Hvorfor skulle hun tro at hun kunne bestemme over deg? Du fikk nok. "Kan du bare slutte å kommentere alt? Jeg er ikke den typen jente som bryr meg om mote og sminke, jeg vil være meg selv og skille meg ut. Jeg er ikke som deg som kun tenker populæritet, jeg vil faktisk trives med hva jeg har på. Slutt å blande deg i livet mitt. Du har vært her i ett kvarter bare, men allerede ødelagt humøret mitt."

Hun så på deg med et forskrekket blikk. "Hmm, jeg ser at du ikke bryr deg om mote og sminke for å si det sånn." Du gadd ikke svare henne, og valgte å fortsette med ditt. De neste minuttene gikk sakte. 17:45, 18:15, 18:30.. Klokka nærmet seg 19:00, og du gjorde deg klar for Justin. Du reiste deg opp og så på speilet for siste gang. "Åh, jeg gleder meg," sa du stille for deg selv, mens Olivia satt på den andre siden av rommet og så på TV. Plutselig banket det på døren, og du gikk for å åpne. "Hei, Justin!" sa du og ga han en klem. "Hei *DN*, wow.." sa han og så sjokkerende på deg.

Dsc01977_large                                                                             (antrekket ditt)

Hva tror dere skjer videre? Hva syns dere om denne delen? 

2

An adventure to New York - del 1

Først og fremst - i denne historien er Justin en helt vanlig tenåring. Han er ikke kjent, men lever i et stort hus i New York med sine rike foreldre og to søsken. Hvis noe er uklart, så er det bare å spørre i kommentarfeltet. Håper dere liker historien som er skrevet av Emma og finpusset på av Samrin. Tanken bak historien er også av Samrin.

"Skal du ha noe?" spurte flyvertinnen høflig. Du nikket kort. Hadde det ikke vært for dine snille foreldre, så hadde du aldri sittet på flyet. Du skulle nemlig på studieår til USA. Du sukket lykkelig. "Jeg vil gjerne ha en Red Bull," sa du smilende. 
Flyvertinnen holdt frem en Red Bull til deg. "30 kroner blir det." Du rotet litt i veska di før du fant frem en 50-lapp. "Behold resten," sa du og tok drikken. Du så rundt deg. Flyet var veldig tomt. De aller fleste hadde gått av der dere hadde mellomstopp.

Du fiklet litt med korken før du åpnet den. Du tok en stor slurk før du satte den fra deg. Det var mindre enn 3 timer til flyet landet, og du hadde allerede begynt å glede deg. Midt i tankene begynte du å føle deg søvnig. Du sovnet sakte, men sikkert. Tre timer senere våknet du av at flyet trakk nedover. Du kjente smilet på ansiktet ditt. "Jeg er i USA," mumlet du søvnig, men glad til deg selv. "Da har vi nådd New York," sa kapteinen gjennom høyttalerne. Du hoppet glad opp fra den kjedelige stolen og fortet deg å ta håndbagasjen din. Du kunne endelig føle deg fri da du gikk ut av flyet. Du var klar for dette vakre eventyret!

Tumblr_lv1u1xdsqb1qg20eyo1_400_large
På flyplassen ble du møtt av noen hyggelige folk. Du antok at det var folk fra SCNY (Scandinavian College of New York), skolen som du skulle gå på. En av de som møtte opp var en gutt men brune øyne og brunt hår. Han kastet jevnlig på det nydelige gyllenbrune håret sitt. Han strakte hånden mot deg, "hei, jeg er Justin, du må være *DN*?" Du nikket. "Vi skal gå i samme klasse," sa han smilende.

Du smilte søtt tilbake. Det var flere ungdommer fra skolen der, og du følte deg veldig velkommen. Det virket som miljøet dem hadde var helt annerledes enn det du var vant til i Norge. "Så, du er fra Norge?" spurte han pent. Han satte seg ved siden av deg bakerst i minibussen. "Mhm," svarte du sjenert. 

Etter et par timer på bussen var dere endelig framme. Dere ble orientert og sendt til hyblene deres som var et stykke unna hverandre. Du sjekket lista med priser over leilighetene. Månedsprisene hadde sjokkerende nok steget, noe du ikke var klar over. Du måpte. "Herregud, her må jeg skaffe meg jobb," sa du og plukket opp avisen som lå utenfor døra til leiligheten din. Du leste jobblistene; MC Donalds, forskjellige klesbutikker, dagligvare butikker. Du himlet med øynene. "Bare teite jobber," tenkte du.

En halvtime etter banket det plutselig på døra. Du åpnet den forsiktig. "Hei," sa en litt kjent stemme. "Jeg har med roser til deg som en velkomstgave. Jeg tenkte vi kunne bli bedre kjent, du virker som en hyggelig jente!" Du smilte søtt. "Ja, selvfølgelig, jeg skal bare gjøre meg klar." Han så på deg og blunket. "Greit, jeg kommer tilbake klokka syv. Vær klar," sa han med et stor smil om munnen og gikk.

Tumblr_lw07uc2vie1r639pqo1_500_large
__

Hvis starten var kjedelig så beklager jeg (Emma Kjenes), starten er alltid kjedeligere enn resten av historien.

Hva syns dere? Og hva tror dere skjer?