Biggest Wish #1

Her har vi plukket ut noen som får ønsket sitt på bloggen, har du enda ikke skrevet ønsket ditt til oss eller kanskje du har flere ønsker, så kan du kommentere det HER.

--

 

♥ Jeg skulle ønske han kunne komme til Norge sånn at ALLE beliebers kunne fått møte han! For det fortjener de :) Også skulle jeg ønske han hadde et belieber party med oss etterpå :D
 

♥ Mitt høyeste ønske er å bli bestevennen hans. En som han kan stole på og fortelle alt til, det samme gjør jeg med han. Vi gjør kjempemasse sammen og har det alltid gøy. Jeg vil også spille i en fil med han der vi begge er ovedpersonene. Og så når han skal gidte seg med Selena er det meg han spør om råd osv. Skal også bli kjempe god venn med Selena. Ja, jeg vi rett og slett alltid ha det gøy sammen.
 

♥ Mitt største ønske, er å komme bacstage på en konsert, få nummeret han og bli bedre kjent ;)
 

♥ Å bli god venn med han. Eller så kunne vi gjort noe sammen som han husker meg, eller oss for :)
 

♥ Mitt største ønske er å ha en NORMAL samtale med han. Ikke sånn at jeg står der å hviner og han ser oppgitt på meg. Nei, jeg vil ha en normal samtale med en normal venn. Altså mitt største ønse er at Justin og jeg kan ha et normalt vennskap og snakke normalt med hverandre.
 


Hva er ditt største ønske?

Vi tenkte å prøve ut en ny ting som ingen annen Justin Bieber blogg har hatt før, så det du skal gjøre er å skrive ditt største ønske som har med Justin Bieber å gjøre, så trekker vi ut de beste. Det skal altså ikke bare være "Møte Justin Bieber" men litt mer utfyllende. 
 

her er litt inspirasjon til dere;