Historie - As long as I'm breathing (Del 19)

Da vi hadde gått et stykke bortover veien, vekk fra tivoliet, begynte det å dryppe. Jeg strakte fram hendene mine i rent sjokk, jeg hadde ikke forventet at det skulle regne i LA. Jeg snudde meg mot Justin og kunne ikke la være å le da jeg så at han hadde akkurat samme uttrykk og sto også med armene utstrakt. Plutselig begynte det å hølje ned, og jeg kjente hvor raskt vannet trakk seg inn i klærne mine. Jeg var gjennomvåt på bare et par sekunder, men jeg nøt følelsen. Plutselig fikk jeg masse vann i ansiktet, og snudde meg overasket. Justin sto der, han hadde vrengt vannet ut av t-skjorta si og sprutet det mot meg. En lang, klingende latter unnslapp leppene hans. Det tok ikke lang tid før jeg lo med, uten at jeg egentlig viste hvorfor.

 


 

 

Uten at jeg viste om det, havnet jeg i armene til Justin. Han hadde lagt dem rundt livet mitt, og jeg lå med ansiktet trykket mot brystet hans og lo. Han lo også. Vannet fortsatte å øse rundt oss da hånden til Justin snek seg under haken min og vippet hodet mitt opp. Blikket hans låste seg med mitt og hånden hans gikk videre bak nakken min. Jeg begynte å skjelve, men det var ikke fordi jeg var kald og våt. Jeg klarte ikke å se vekk, jeg druknet i dybden av øynene hans. "Du er så vakker at jeg mister pusten hver gang jeg ser deg," sa han lavt og raspende. Øynene hans gnistret. Jeg var så varm inne i meg, men jeg skalv utpå. Jeg har aldri opplevd noe lignende i hele mitt liv, var min eneste tanke da Justin lente seg sakte mot meg.

 

Leppene hans traff mine med en såpass stor kraft at hodet mitt ble dyttet litt bakover. Men Justin hadde en fast grep bak nakken min, og kysset ble raskt mye mykere. Leppene hans passet perfekt mot mine, og vi kysset langsomt og mykt til å begynne med. Men det var tydelig at Justin raskt ble ivrigere, han gravde den ene hånden sin i håret mitt og smøg den andre enda tettere rundt livet mitt. Mine hender gikk gjennom håret hans, holdt fast i nakken hans, jeg klarte ikke å få nok av ham. Kysset ble også mer lidenskapelig, og Justin presset leppene sine hardt mot mine, men det var ikke noe tungekyss.

 

image

 

Etter noe som føltes som timer, trakk Justin seg unna, og lente pannen sin mot min. Vannet silte ned mellom oss, men ingen av oss brydde oss om det. Vi var andpustne begge to. Justin var den som først brøt stillheten. "Kanskje vi bør gå tilbake før vi blir helt stivfrosne?" sa han og trakk seg lenger vekk fra meg. Jeg bare nikket, jeg var sikker på at jeg ikke hadde noen stemme, jeg fant den vertfall ikke. Justin holdt fortsatt en hånd rundt livet mitt da vi gikk videre bortover den folketomme stranda. Jeg lente meg mot armen hans, og det enste jeg klarte å tenke på, bortsett fra Justin, var at jeg følte meg lykkelig.

 

@justinbieber: All alone on the jet, missin u already :(

 

Endelig kom kysset! Det kommer til å skje mer ting nå, følg med! Hva tror du skjer eller hva har du lyst at skal skje?

 

 

-Line

 

POSTED BY: Marte

mermermermeeer!!!

POSTED BY: Ida

Mer ❤❤❤

POSTED BY: Marte

meeer :)

POSTED BY: Christina

Dere må begynne å blogge mer nå! Orker ikke vente mer!


Navn:
Remember?

E-mail: (den kan bare jeg se)

URL/Blogglink:

Kommentar:

Tilbake til forsiden!